Login:
Wachtwoord:
wachtwoord vergeten? / aanmelden

Welkom

Wie is K

De Kelder

Verhalen

Het Internaat

K's muze

Gedachten

Links

Reacties

Leden

Wachtwoord vergeten

Dus je bent je wachtwoord vergeten. Dat is niet zo handig, maar waarschijnlijk heb ik hem nog wel ergens. Vul hieronder je naam en je emailadres in en schrijf je voor mij een leuk verhaaltje. Als je je naam of email ook vergeten bent, dan moet je dat bij het verhaaltje aangeven en iets daarbij vertellen waaraan ik kan herkennen dat jij bent wie je zegt te zijn. Als ik je zo je wachtwoord kan geven zal je direct een mail ontvangen met daarin je wachtwoord, als je je naam of email ook vergeten was, kan het wat langer duren.

O, natuurlijk kan je je gemakkelijk van het verhaaltje voor mij afmaken en in veel gevallen zal ik daar ook absoluut niet mee zitten, maar je loopt natuurlijk de kans dat ik het niet goed genoeg vind. Maar goed, je merkt vanzelf of dat het geval is en wat er dan gebeurt.

Voer hieronder je gegevens en verhaaltje in en klik daarna op "verzenden" (tip: schrijf het verhaaltje in kladblok of Word en plak het hier onder, mocht er dan iets fout gaan bij het verzenden, dan heb je het tenminste nog).

Naam
Email
Verhaaltje

Nog maximaal tekens.