Login:
Wachtwoord:
wachtwoord vergeten? / aanmelden

Welkom

Wie is K

De Kelder

Verhalen

Het Internaat

K's muze

Gedachten

Links

Reacties

Leden

Welkom

Let op! Dit is een verouderde versie van de site. Het inloggen werkt niet meer en veel van de informatie op dit deel van de site is achterhaald. Maar ik bewaar altijd al de oude versies van mijn site om anderen en mezelf terug te kunnen laten kijken naar hoe de site er in het verleden uit zag.

 

Welkom op mijn site; K's Kelder. Deze site gaat over BDSM (of SM mocht je dat meer zeggen) en hoe ik daar tegenaan kijken. Voor mij is de site vooral een soort van creatieve uitlaatklep voor mijn gedachten die ik met anderen willen delen. Wie ik ben en wat De Kelder verder is kan je vinden bij "Ik ben K" en "De Kelder" uit het menu aan de linkerzijde.

Een groot deel van mijn gedachten zit verwerkt in verhalen. Ik schrijf al jaren verhalen en een gedeelte daarvan kan je hier vinden. Ook heeft sheila in het verleden diverse verhalen geschreven, die je ook terug kunt vinden op een speciaal deel van deze site. En er is een aantal anderen dat ook nog verhalen heeft geschreven, die hier te lezen zijn. En mocht je zelf een goed verhaal hebben dan kan je dat toevoegen.

Verder bevat deze site de toegang tot Het Internaat; een virtuele opleiding voor meiden (van 18 tot 80 jaar), die onderdanig zijn of denken te zijn en meer willen weten van hoe ik tegen BDSM aankijk en dat van mij willen leren.

Omdat dit een persoonlijke site is en ik er niet dag en nacht mee bezig ben, wijzigt de inhoud van de site maar zo nu en dan. Mocht je op de hoogte willen blijven van de wijzigingen dan kan dat via Twitter (http://twitter.com/KsKelder). Door lid te worden van Twitter en mijn kanaal te volgen, krijg je automatisch een berichtje wanneer ik iets heb gewijzigd. (Mocht je hier niet uitkomen, stuur me maar een berichtje via "Reacties" uit het menu).

K