Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Veiling.

Vrijdag avond. 19.00 uur. De deurbel gaat. 4 mannen, vrienden van meester ad, staan voor de deur. Ze zijn klaar voor een avondje fun. De fun….dat ben ik….

Ik zit boven in de slaapkamer te wachten tot ik geroepen word. Met gespitste oren zit ik te luisteren. Ik hoor de stemmen de woonkamer binnen gaan. Daar heeft mijn meester al ‘iets’ in elkaar gezet. Een vierkante salontafel, met een doek erover heen. Klapstoelen erom heen. Ik heb het vanmiddag gezien. Even schrok ik ervan. Want ik weet wat het betekend.

Ik hoor schuiven van de stoelen. De mannen gaan zitten. Even geroezemoes. Ze praten met elkaar terwijl meester ad hen voorziet van een drankje. Het wordt stil. Dan hoor ik de woonkamer deur open gaan. Ik hoor mijn meester bevelend mijn naam roepen. Mijn maag knijpt zich even samen. Het is zover.

Ik kom naar beneden. Ik ben schaars gekleed; een jurkje, een slipje, 2 geile kousen en hoge hakken. Ik kom de woonkamer binnen, en daar is mijn meester al. Hij houdt zijn hand op, en ik leg mijn hand in de zijne. Hij ‘geleidt’ mij en helpt mij de tafel te beklimmen. Het is geen tafel….het is een slavenblok. Ik zal vandaag ‘verkocht’ worden… bij opbod. Mijn knieen knikken.

Ik sta hier hoog, en ik kijk naar beneden. De mannen kijken naar me op….en ze joelen! Mijn meester staat naast het blok, en kijkt de mannen aan. Om van hun gezichten hun geiligheid af te kunnen lezen. Nou…die druipt ervan af! Ik ben blij dat mijn meester aanwezig is, anders zou ik er nog bang van kunnen worden, maar zolang als hij er is, kan ik alles doorstaan.

Mijn meester begint me te beschrijven;
‘gewillige zaadsnol ZEER lekker pijpbekkie! Zeker het proberen waard! Lekkere neukkut, goed bereikbaar kontjegaatje. Pas anaal ontmaagd, maar heeft nog wat verdere oefening nodig. Wie biedt voor het slipje?’
‘10 cent!’
‘20 cent!’
‘30 cent!’
Het zijn bedragen van niks, maar ik weet dat het allemaal maar een spelletje is. En onderdeel om mij een beetje te vernederen. Vernederd…zo voel ik me wel, maar tegelijkertijd windt me dit onzettend op !!

Uiteindelijk wordt het slipje voor 1 euro 70 verkocht. De koper mag het zelf uit komen trekken. Hij schiet met zijn handen onder mijn jurkje en zijn vingers krommen zich om mijn slipje. Heel even strijken zijn vingers daarbij (niet geheel per ongeluk, denk ik) over mijn poesje. De vuns! Het slipje wordt van mijn kont afgetrokken, en over mijn benen naar beneden. De man draait zich triomfantelijk naar de anderen om, en laat het slipje om zijn vinger door de lucht zwieren. Dan pakt de man mijn slipje vast en drukt het tegen zijn neus. Hij inhaleert demonstratief. De andere mannen joelen. Meester ad glimlacht tevreden. Ik bloos.

Ik sta hier nu hoog boven de mannen, in een kort jurkje zonder slip. Kunnen ze het zien? Zien ze mijn donkere plekje? Zien ze het al glinsteren? Ik word er geil van, dat weet ik. Maar kunnen ZIJ het zien?
Dan loopt de meester om het blok heen. Daarbij belemmert hij af en toe het zicht van de mannen. Ze buigen zich om hem heen, om mij te kunnen blijven zien. De meester voert de spanning zo een beetje op. Dan staat meester ad weer naast de tafel, en de mannen hebben weer vrij zicht op mij. Meester ad steekt zijn hand uit. Streelt mijn ene been. Zijn hand glijdt tergend langzaam omhoog, langs mijn kous, aan de binnenkant van mijn been. Zijn hand verdwijnt onder mijn rokje. Ik voel zijn vingers tegen mijn kutje. Hij duwt heel even door…oooooh…..

Hij haalt zijn hand onder mijn rokje vandaan, en laat de heren zien, hoe nat zijn vingers zijn. Ik bloos nog erger. De mannen lachen. De meester maakt een gebaar naar mij. Ik buig me voorover. Om zijn vingers af te likken. De mannen breken de tent bijna af. De geile beren! Dan streelt de meester mijn been nog eens, maar nu van boven naar beneden. Zijn hand blijft op mijn pump met naaldhak liggen.
‘Wie biedt voor het schoentje?’
‘10 cent!’
‘20 cent!’
‘50 cent!’
De schoen gaat over de ‘toonbank’ voor 1 euro. De koper mag hem zelf uit komen doen. Daarbij zitten zijn vingers aan mijn schoentje, maar zijn ogen gluren onder mijn rokje. Ik sluit mijn benen tegen elkaar. Niet te vlug, mannetje! Mijn meester bepaald wel wanneer jullie alles mogen zien! De tweede schoen brengt 1 euro 50 cent op. (omdat de 2e koper ook wil gluren onder mijn jurkje! De pervert!!)

Nu de kousen. Die brengen respectievelijk 3 euro en 4 euro 10 op. De mannen die ze kopen, rollen de kousen voorzichtig op, maar trekken daarbij wel mijn benen een beetje uit elkaar. Zo kunnen ze meer zien. En ik kan er niets tegen doen.

Nu sta ik op het slavenblok, met alleen nog maar een jurkje aan. Verder helemaal niets! Ik haal even zenuwachtig diep adem, en laat de lucht weer ontsnappen. Nu komt het erop aan. ‘wie biedt voor het jurkje? ze heeft er helemaal niets onderaan. Wie wil het zien? Kom op, heren, laat me jullie bod horen!’
De meester bespeelt zijn gasten als een echte veilingmeester.
1 euro!
2! 3! 4! 5! 6! 7! ….
Uiteindelijk mag de jurk uit voor 12 euro. De koper klimt naast me op het blok, en hij komt heel dicht bij staan. Ik kijk hem in de ogen, en mijn ademhaling gaat steeds sneller. De man grijpt mij bij mijn billen, en kreukelt de stof van mijn jurkje daar. Dan trekt hij resoluut mijn jurkje uit. Oei, nu ik zo geheel naakt hier tussen al die mannen sta, en die ene man zo dicht bij mij….ik had niet verwacht dat ik het toch zo eng zou vinden… De mannen roepen en joelen, en ze beginnen een voor een van hun stoelen op te staan.

Ik schrik en wil een beetje terug deinzen, maar achter me voel ik de hand van mijn meester.
Hij houdt me tegen. Ik mag er pas vanaf, wanneer HIJ dat zegt. Ik kijk snel naar mijn meester, voor wat morele steun. Hij kijkt me streng aan. Maar alleen zijn aanwezigheid stelt me al gerust. Dan roept de meester de mannen tot de orde, en ze gaan weer zitten.

De meester begint mijn kwaliteiten op te noemen. Hij klimt ook op het blok, en hij gaat achter me staan. Grijpt me vanaf achteren, bij mijn borsten. Tilt ze een beetje op, om ze aan de mannen te ‘presenteren’. Zijn vingertoppen wrijven over mijn tepels. Die richten zich onmiddellijk op. Dan een snel kneepje erin. Ik slaak een klein gilletje. En de mannen lachen. Daarbij blijft de meester contstant over mij vertellen….
‘Mooie volle borsten. Liggen goed in de hand. Lekkere tepels. Geile slet, ze vindt het heerlijk als er flink in die roze knoppen van haar geknepen wordt, kijk maar.’

Dan glijdt de hand van de meester over mijn buik naar beneden. Wrijft even over mijn venusheuvel. Kroelt door de mooi getrimde haartjes van mijn poesje.
‘lekker landingsstripje, zodat de ‘weg’ goed gevonden kan worden.’

Zijn vingers glijden naar mijn kutje. Zijn andere hand trekt ineens mijn bovenlichaam strak tegen hem aan. Nu sta ik een beetje achterover geleund, met kutje meer naar voren. Ik schrik van deze snelle beweging, en grijp naar mijn meesters middel voor houvast. Tegelijkertijd voel ik hoe zijn vingers diep in mijn kutje gestoken worden.
‘Deze geile teef wordt zo nat van knijpen in de tepels, dat het sap er gewoon uit druipt!’
en weer haalt hij zijn vingers eruit. Weer flink nat en glinsterend. Hij houdt me zijn vingers weer voor mijn gezicht. Een beetje van mijn mond vandaan. Ik moet me voorover buigen om ze af te kunnen likken. Ik moet er moeite voor doen. Dat is ook meester ad’s bedoeling. De mannen breken de tent bijna af!
‘Ja, dat vindt het teefje lekker, he?! Mijn eigen kleine hoertje!’ fluisterd de meester in mijn oor. Hard genoeg om door de mannen gehoord te kunnen worden. Allemaal onderdeel van het spel. Ik knik met mijn hoofd van ‘ja’, met mijn mond nog vol met zijn natte vingers. Nat van mijn eigen geile vocht.

Dan trekt de meester zijn vingers uit mijn mond, en draait me bruusk om. Ik sta met mijn kont naar de mannen toe, nu. De meester houdt me bij mijn schouders vast, duwt me voorover, en houdt me in deze kromgebogen houding stevig vast. Mijn kontgaatje klopt. Ik voel hoe mijn hart het bloed door de adertjes stuwt. Ik ben geil!
PETS PETS !!!
Twee flinke klappen op mijn beide billen! Ik gil verschrikt. Ai, dat was onverwacht.
‘Lekkere volle billen. Kunnen flink wat hebben’ prijst de meester mij aan.
Oei. Mijn billen gloeien. Hij heeft flink hard erop gemept! Ik kijk een beetje verongelijkt, en wrijf mezelf over mijn billen. De mannen moeten erom lachen. Ik pruil een beetje. Dan trekt mijn meester streng mijn handen weer naar voren. Hij staat naast me, en buigt zich zelf ook een beetje voorover. Hij grijpt het vlees van mijn billen, en trekt mijn billen uit elkaar. Mijn sterretje is nu helemaal zichtbaar.
‘Zoals ik al eerder zei; een lekker goed bereikbaar neukholletje. Nog lekker strak. Komt u maar heren, komt u maar voelen. Komt u de waren maar eens inspecteren !’

Oei, ik schrik, en probeer overeind te komen, maar mijn meester heeft me in een ijzersterke houdgreep. Ik kijk voorovergebogen over mijn schouders naar achteren. Ik zie de mannen op me afkomen, en ik voel hun handen over mijn lichaam. Vingers in mijn kutje. Vingers in mijn kontje. Aaah….oooh….. vingers over mijn rug, vingers onder mijn lichaam, richting mijn borsten. Oooh…knijpende vingers in mijn tepels. Verschillende kracht…verschillende mannen?
Mijn huid gloeit. Mijn wangen ook. Ik ben zo geil! Eindelijk worden de mannen terug ‘gefloten’ door de meester, en krijg ik weer wat lucht. Ik mag weer recht over eind staan. Maar of dit nou zo’n verbetering is??? Ik voel de priemende blikken van de mannen op me. Eentje vraagt de meester wat ze allemaal met me mogen doen.
‘Alles wat jullie maar willen’ is het antwoord. ‘Maar wel met 1 voorwaarde: Pijpen doet ze zonder condoom, ze slikt natuurlijk alles door als jullie dat willen, maar neuken gebeurt MET condoom.’
De meester komt met een schaaltje vol durex langs. De mannen nemen er allemaal eentje uit, om te beginnen.

Dan staat er eentje op, en hij zegt tegen mij, dat ik van het blok af moet komen, en zijn ‘lekkernij’ maar eens op moet zoeken. Ik kijk naar mijn meester voor toestemming, en hij knikt. Ik stap van het blok, en ga naar de man.

Ik zak bevallig door mijn knieen, en ga voor hem zitten, mijn gezicht ten hoogte van zijn kruis. Ik maak eerst zijn riem los, daarna de knoop van zijn broek. De rits van zijn gulp. Hij heeft er geen slip onder. Zijn pik schiet al gelijk door de gulp naar voren. Hij is al opgewonden. ‘blij om mij te zien’.
‘Zo, sletje’ zegt de man tegen me, en hij grijpt me vol in mijn haren. ‘Ik zal je maar meteen vertellen dat ik van een ruige pijpbeurt hou. Lekker diep in je keel. Ik zal het je moeilijk maken!’
En gelijk, voordat ik erop voorbereid ben, ramde hij zijn pik diep in mijn keel. Ik kokhals, en probeer me terug te trekken, maar dat gaat niet. Ik voel hoe mijn ogen beginnen te tranen, terwijl de man mijn mond met diepe halen door begint te neuken. Ik concentreer mijn ademhaling op de momenten dat hij zich terug trekt. Zo kan ik toch adem halen. Maar ik heb het inderdaad moeilijk! Ik hoor de andere mannen joelen, en gore praat uitslaan.
‘Ja, geef het haar!’
‘Spuit haar bek vol!’
‘Laat haar slikken, de zaadslet!’
Ik ben blij dat mijn meester aanwezig is. Ik weet zeker dat als het te erg zou worden, dat hij in zou grijpen. De handen grijpen mijn haren in een bijna pijnlijke greep. Ik weet dat er echt geen ontsnapping mogelijk was, en ondanks dat ik het moeilijk heb, en af en toe, nog steeds moet kokhalzen, word ik steeds geiler en geiler…

Plotseling voel ik hoe mijn onderlijf omhoog getrokken word. Ik zit nu niet meer op mijn knieen voor de man, maar sta er voorover gebogen voor. Ik voel hoe een pik zich tussen mijn kutlipjes wringt, en zonder problemen naar binnen geschoven word. DIEP naar binnen. Met volle mond kreun ik. Een pik in mijn mond, en eentje in mijn kut. Allebei ruig neukend. Ik kan het bijna niet volhouden. Oooooh…dit is lekker! De tranen lopen nog steeds uit mijn ogen, maar toch wil ik niet dat het stoppen zal.

Na enkele moeilijke minuten voor mij, hoor ik ineens de man voor mij diep grommen, en hij duwt zich helemaal diep diep DIEP in mijn keel.
‘Jaaaaaaaaa !!!’ roept hij hard! ‘SLIKKEN !!! SLIKKEN, TEEF !!! AAAAHHHH….’

En zijn sap spuit me in de keel. Het is te veel om in een keer te slikken, en ik voel hoe zijn zaad zich in mijn mond verspreidt. Ik proef het op mijn tong. Het loopt over mijn tanden, tegen de binnenkant van mijn wangen, en NOG blijft de man zich in mijn mond leegspuiten!
‘Slikken! Jaaaaa….goed zo, sletje! Lekker snolletje! Met je lekkere pijpbekkie! Slikken. Dat vind je lekker he? Jaaaa….zuig maar, maak hem maar helemaal leeg. Lik hem schoon. Pijpslet!’
Heb ik dan een keus? Nee, mijn mond zit vol pik. En vol zaad. Ik kan niet anders. Ik MOET wel slikken. Dus ik slik…en slik…maak zijn hele staaf netjes schoon.
En daarna, trekt de man zich uit mijn mondje terug. Een druppeltje sperma hangt nog aan het koppie.
‘Aflikken, teef!’ beveelt hij. En duwt zijn eikel tegen mijn lippen. Ik lik de druppel eraf, en duw mijn tongpuntje tegen het gaatje. Daarna mijn lippen er tegen aan, en zuig nog eens zachtjes en teder. De gast is tevreden.

Terwijl dit allemaal gebeurt aan mijn voorkant, raakt man achter mij, door deze aktiviteiten zeer geagiteerd. Zijn bewegingen worden wilder en ruiger. Mijn arme kutje wordt flink uitgeleefd! Mijn hele lichaam gaat erdoor op en neer. Ik kreun terwijl ik de slik- bewegingen maak. Waarschijnlijk precies DAAROM, kan ik niet alles in een keer doorslikken, en loopt mijn mond vol met zaad.

Maar nu, nu de eerste man zijn pik uit mijn mond trekt, gaan de rammende bewegingen van de tweede man onverminderd door. Voorover gebogen onderga ik het geweld, en ik begin hard te kreunen. Ik probeer het in te houden, maar het gaat niet. Dan knijpt de man hard in het vlees van mijn heupen, en diep hijgend, ramt hij nog een laatste maal diep in mijn kut….en komt klaar. Ik laat mijn adem in een lange sidderende zucht ontsnappen. Pfoe, dat hebben we gehad. Jezus, wat een geweld! Mijn hele kut gloeit ervan. Ik voel het bloed in mijn kutlipjes kloppen! Maar er is nog geen rust voor mij!

De man trekt zich uit me, en meteen word mijn kut alweer gevuld door de volgende pik. Ik hoor een andere man vragen om de tepelklemmen. Na enkele momenten krijgt hij ze van de meester overhandigd. Ik sta nog steeds voorover gebogen, maar nu word ik even rechtop getrokken. De pik van die man zit nog in mijn kut….hij is groter dan ik, dus hij moet een beetje door zijn knieen. Dat doet hij ook, maar niet echt veel. Ik voel zijn pik overduidelijk merkbaar in mijn kut zitten. De derde man komt voor mij staan, met een geile grijns op zijn gezicht. In zijn handen; de tepelklemmen. Oei. De meester heeft hem die soort gegeven die flink hard knijpt! Ijzeren klemmetjes. Koud metaal. Met ijzeren kettinkjes ertussen. Hij kijkt me aan, en zet zonder enig aankondiging vooraf, gelijk een klem op mijn linkertepel. Ik zuig mijn adem in, en kreun zachtjes. Zijn grijns wordt er alleen maar breder van.
‘Lekker he?’ vraagt hij me.
Hijgend knik ik ‘Ja’.
Wreed pak hij mijn tweede tepel, en houdt de tweede klem ervoor. Met grote ogen kijk ik naar mijn eigen borst. Klaar om de zoete pijn te ervaren. Waar wacht hij nou op? Zet dat ding erop!
‘Je wilt het he? Ik zie het aan je ogen. Geile bitch! Smeek! Smeek erom!’
Ik smeek.
‘Alstublieft? Heer? Mag ik de klem? Op mijn tepel? Alstublieft? Ik SMEEK u! doe het! Doe het nu! Ik wil het zo graag. Ik wil het! Ik WIL het!!!’
De man is aardig. Hij voldoet aan mijn wens. aaaaaaah….o, heerlijke zoete pijn! Een scheut van genot! Ik kreun met een brede tevreden glimlach op mijn gezicht. En dan gaat de man achter me weer te keer in mijn kutje. Ik voel hoe mijn eigen geil tussen mijn benen druipt. Ik word TE nat…naar de man zijn zin. Hij trekt zich uit me, en legt zijn hand op mijn rug. Hij draait mijn gezicht naar het slavenblok. Ik moet er met mijn handen op gaan steunen. Dan legt hij zijn volle hand op mijn drijfnatte kut. Neemt het vocht op, en brengt op aan op mijn sterretje.

Angstig zoek ik mijn meester. Die zit relaxed op een stoel. Een beetje achterover. Toe te kijken.
‘Meester?’ smeek ik hem. (ik ben nog maar 1 keer anaal genomen, en toen deed het zeer, en ik durf nog niet goed….)
De meester staat op en komt me te hulp.
Huh?
O.
Vergissing.
Hij komt de man te hulp.
Hij verteld hem dat ik waarschijnlijk in een reflex zal proberen te ontsnappen, en houdt mijn schouder in een ijzersterke greep geklemd. Even kijk ik hem smekend aan, en open mijn mond om om genade te smeken, maar er komen geen woorden uit mijn mond. Een hoge gil! Een felle pijn snerpt er door mijn lichaam, als de man ruw mijn kont binnen dringt. Inderdaad. In een reflex probeer ik te ontsnappen, maar ik kan geen kant op. Mijn ene schouder wordt door de meester vastgehouden, en mijn andere schouder door een van de andere mannen. De man die mijn kontje verkracht, duwt zijn vingertoppen diep in het vlees van mijn heupen, en perst zich diep in mijn achterste naar binnen.

Iemand…ik weet niet meer wie wat doet, ik heb mijn ogen gesloten in uiterste concentratie, iemand trekt aan de kettinkjes tussen mijn tepelklemmen. Aaah….heerlijk! Gelukkig verdwijnt de pijn razendsnel uit mijn kontje, en begin ik van de stotende beweging te genieten. De frons verdwijnt tussen mijn wengbrauwen, en ik ontspan. De handen verdwijnen van mijn schouders. Het is niet meer nodig om me tegen te houden. De trekkende beweginkjes…korte martelende rukjes aan de kettinkjes…die blijven doorgaan. Mijn tepels…aaah…zo gevoelig!!! Pijn, tegen de grens van genot. Of genot, tegen de grens van pijn? Ik weet niet waar genot eindigt en pijn begint. Maar ik vraag niet om genade. Ik roep geen stop. Het is heerlijk!

Dan komt er een man op het blok zitten. Zijn onderbenen, bungelen langs het blok. Zijn pik staat fier omhoog. Een beetje onder mijn mond. Hij pakt mijn haren en trekt me naar beneden.
Door deze verandering van houding, voel ik de pik in mijn kont weer dieper in me rammen! Ik kreun even jammerend, maar dan zit de pik van de man al in mijn mond, en worden al mijn jammerende geluiden gedempt. Deze pik is lekker! Of ben ik gewoon zelf zo geil als boter geworden? Ik sabbel en zuig. Ik lik en ga met mijn hoofd flink op en neer. Vrijwillig stoot ik de eikel diep tegen mijn keel aan, en ik geniet van mijn eigen traantjes die in mijn ogen schieten. Dit is goed! Dit is lekker! O, man, wat geniet ik!

Dan begint de man NOG wilder in mijn kont te stoten! Oei, ik hou het niet meer vol. Ik voel de kippenvel op mijn rug, en over mijn benen lopen. O, dit gevoel! DIT GEVOEL !!! hmmmmppfff….ik kreun, maar het is bijna niet te horen. De mannen zelf maken ook flink wat geluid. Ze joelen, en moedigen de man aan. Ze schelden me uit voor snol, slet, teef, hoer. En ik geef er niks om! Het is de waarheid. Het is allemaal waar. Waar ze mij voor uitmaken. Ik ben een geile hoer! Meester ad’s geile snol. Pijpslet, neukteef. Goedkope hoer! Dat ben ik!
En dan komt de man in mijn kontje klaar.

Heel even buigt hij zich over me heen. Uitrustend. Ik voel zijn gewicht op me, en mijn armen houden het bijna niet meer. De pik in mijn mond wordt door het gewicht diep in mijn keel geduwd, en ik kan niet omhoog komen! Ik heb de kracht niet. Ik sper mijn ogen wijd open. Ik krijg geen lucht. Mijn vingers wriemelen wanhopig, maar gelukkig ziet mijn meester mijn moeilijke situatie, en hij trekt de man omhoog.

Het gewicht verdwijnt, ik kan omhoog, en ik zuig diep mijn longen vol lucht. Dankbaar kijk ik een beetje opzij, naar mijn meester. Hij ziet mijn dankbare blik, en knikt tevreden. Dan ga ik weer verder met pijpen, en zuig de ziel en zaligheid uit deze man. Hmmmm…lekker zaad. Volgens mij heeft hij speciaal voor mij chocolade gegeten!

Mijn arme kontje:…oei…gevoelig….
Mijn oogjes: de mascara uitgelopen.
Mijn kutje: kloppende lipjes.
Mijn tepels: ..au au, o, mijn ARME tepeltjes.

Ik reik zelf naar mijn tepels. Ze beginnen nu echt pijn te doen. De klemmen zitten er te lang op. Gelukkig ziet mijn meester het, en hij beslist dat ze eraf mogen. Hij haalt de linker eraf…Au au au au !!! oei. Ah…ai…..aaah…..pfoe….eraf halen, doet eigenlijk meer pijn dan erop zetten. Daarom doet de meester het ook zelf. Hij masseert even teder de tepel. Neemt hem tussen zijn lippen. Zuigt eraan. Aah.aaah….ja, lekker...o, dank u meester, dit voelt zo goed!!!
Dan de tweede tepel. Nu ik weet hoe zeer het doet, trek ik even angstig terug. Maar ik weet dat het MOET gebeuren.Ten eerste omdat de meester het wil. Ten tweede omdat het niet goed is, om ze zo lang te laten zitten. Mijn meester wil niet dat zijn slavinnetje beschadigd raakt.
De tweede klem wordt verwijderd. Auwa, ah, ah...hmmmm..... !!!
Met betraande ogen, maar toch dankbaar kijk ik mijn meester aan.
‘Dank u, meester’ zeg ik zachtjes.

Nu is het even pauze. Hoewel…pauze…niet voor mij. Ik moet nu de gasten voorzien van een nieuw drankje. Met trillende benen loop ik van de keuken naar de woonkamer op en neer, en biedt de heren nieuw drinken aan. Een van de mannen praat met de meester. Ik zie dat de meester hem te woord staat, terwijl hij mijn bewegingen in de gaten houdt. Hij schat mijn vermoeidheid in. Mijn gewilligheid. Mijn geiligheid. Mijn onderdanigheid. Ik vang wat woorden op, die de man tegen mijn meester zegt.
‘Vastbinden…’ ‘Zweep?’ ‘Rode billetjes’
Mijn hart begint alweer te kloppen in mijn keel. Oei. Wat staat er mij nog te wachten?

Dan zijn alle mannen voorzien van drinken. De meester wijst op een kussentje. Daar mag ik op gaan zitten. Even uitrusten. Lieve tedere attente meester! De meester verlaat de kamer even. Oei. Nu zit ik hier alleen met de gasten. Met grote onzekere ogen kijk ik ze aan. Blijven ze zitten? Of zullen ze, nu de meester mij niet kan beschermen, opstaan, en iets proberen? Ik vind dit eng. Heel erg eng!
Maar gelukkig, daar hoor ik de voetstappen van de meester alweer voordat iemand iets geprobeerd heeft. Pfoe…opluchting…

De meester heeft pols en enkelboeien bij. Een lederen halsband, met de ketting er al aan. Twee soorten zweepjes heeft hij bij zich; een lederen stroken zweep. Mijn favoriet! En de rubber plak. Ook niet slecht, helemaal niet slecht!!!
Ik bijt verwachtingsvol op mijn onderlip. Hmmmmm….die wil ik graag over mijn lichaam voelen!!!

De meester geeft de polsboeien aan een man, de enkelboeien aan een tweede man, de halsband aan een derde man, en de zwepen worden in de handen gelegd van de man met wie de meester sprak, tijdens mijn consumptie rondje….

De man die de polsboeien ontving, wenkt me bij zich. Braaf bied ik eerst mijn ene hand, en daarna mijn andere hand aan. Zo geil! Boeien aan mijn polsen. Die zwarte leer, op mijn blanke huid. Hmmmm…

Dan wenkt de man met de enkelboeien me. Ik moet op het slavenblok gaan zitten, en de man neemt een voor een mijn voeten in zijn handen. Ik zit een beetje gespreid, en de man kijkt recht tegen mijn kutje aan. Mijn arme uitgewoonde kutje. Mijn natte druipende kutje. Ik voel hoe mijn eigen geil de lap die over het slavenblok ligt, vochtig maakt. De man raakt afgeleid door het ‘uitzicht’ en heeft moeite met de gesp van de enkel boeien. Ik lach zachtjes. Dit vind ik leuk!

De meester komt bij mij staan, en grijpt me even streng bij mijn kin. Hij draait mijn gezicht naar zich toe, en vraagt gespeeld boos; ‘Wat is dit nu, sletje? Je lacht mijn gasten toch zeker niet uit?!’
‘Nee, meester.’ Antwoord ik hem. Terwijl ik hem geil en onderdanig in de ogen kijk.
‘Aha. Dan is het goed.’ En de meester laat mijn kin weer los.
De boeien zitten nu strak om mijn enkels.

Man nummer 3 wenkt me. Maar dat had ik al begrepen, dat die de volgende zou zijn. Ik loop naar hem, en zak door mijn knieen. Ik buig me voorover, en houd zelf mijn haren aan de kant. De man doet mij de halsboei om, en sluit de gesp. Ik recht me op, en laat de haren over de gesp vallen. Dan pakt de man het handvat wat aan de ketting zit, en trekt me mee. Ik wil opstaan, van mijn knieen, maar de man gebaart dat ik ‘beneden’ moet blijven. Als een braaf hondje, loop ik op handen en knieen naast hem. Hij commandeert me zelfs als een hondje. ‘VOLG !’
En ik volg….

Ik volg hem naar de achtertafel, waar de meester al staat. Daar heeft hij al het een en ander in gereedheid gebracht. In de poten van de achtertafel zijn van die schroeven met ogen gedraaid.
De meester buigt mij voorover over de tafel. Mijn enkelboeien worden aan die ogen bevestigd, zodat ik breeduit sta, en mijn benen niet meer bij elkaar kan krijgen. Een mooi zacht wit touw wordt er om mijn knieen bevestigd, als een extra versteviging.

Mijn polsen worden aan ogen van de andere tafelpoten gemaakt. Mijn bovenlichaam ligt nu strak gespannen over het tafelblad. Gewillig heb ik me laten vastbinden. Nu komt dat waarvan ik zelf altijd het meeste geniet. En waar ik tegelijk altijd een beetje bang voor ben….

De man met de zwepen komt op me af.
‘Doe het een beetje voorzichtig, vriend.’ Zegt mijn meester tegen hem.
Ik hoor geen antwoord. Heeft hij geknikt? Heeft hij meewarig gekeken? Alsof hij er geen gehoor aan zal geven? Kijk, dat is dus precies het gedeelte wat mij altijd zo opwindt…en bang maakt….

De zweep wordt op mijn rug gelegd….zachtjes….de stroken worden langzaam weggetrokken. Oeh..kippenvel…rillingen….PETS ! AH !! aaah….hmmmmmm..
De zweep bijt in mijn huid, maar wordt gelijk gevolgd door strelingen van 1000 vingers, als de stroken weer langzaam van mijn huid WEG getrokken worden…
Hmmmmm…..
PETS !!! weer een klap! Nu niet op mijn rug, maar op mijn billen. Hmmmm…..weer strelingen…..
PETS !!! mijn schouders….
PETS !!! mijn arm. PETS !!! mijn andere arm.
PETS !!! au au !! mijn dijen, zo gevoelig!!! Ik zuig de lucht naar binnen.
PETS !!! mijn billen…hmmmm…die kunnen wel wat hebben!
Elke slag wordt gevolgd door strelingen.
Soms door de stroken van de zweep zelf, soms door de hand van de man.
Hmmmmmm….zo lekker!!!
PETS !!! ai ! mijn kutje!!! Gelukkig was de slag zeer voorzichtig geplaatst, maar toch schrik ik er een beetje van.
‘Rustig aan, maat, dat is wel het lekkere grotje van mijn favoriete slavinnetje, he?!’ maant de meester hem. Prompt krijg ik nog een pets op mijn kutje, maar gelukkig NOG zachter. O, mijn lipjes ! ze gloeien. Zo warm. Zo HEET !!! Mijn huidje wordt geslagen, overal, tot ik helemaal in vuur sta.

Dan een paar seconden rust…. Dan…een eikel tegen mijn kontje aan. O, nee, niet alweer! Angstig kijk ik over mijn schouder naar achteren. Maar ik lig zo strak vast, dat ik niet kan zien wie het is. Ik trek aan mijn boeien….want ik weet wat er komt…

Dan weer die korte felle pijn, en ik gooi mijn hoofd achterover, als ik de gil slaak. Gelukkig komt het genot nu nog sneller dan de eerste keer. ik voel hoe mijn lichaam over de tafel heen en weer geschoven wordt. Milimeters…want ik lig goed vast! De meester haalt nog een attribuutje te voorschijn; een mondknevel. O, nee. Die vernédering!
‘Meester?’ vraag ik smekend.
‘Stil!’ zegt de meester streng, ‘je kreunt veel te luid, slavin!’
Braaf open ik mijn mond wijd, als de bal tussen mijn tanden geschoven wordt. De riempjes tegen mijn wangen. Mijn hoofd wordt naar voren geduwd. Vingers maken de gesp dicht.
Hmmmpfff. Ppprrffff…..hmmm….pffff….
Ik kan niets meer zeggen. Mijn kreunen zijn gedempt nu. De stoten in mijn anus zijn echter alles behàlve zacht. Mijn reet wordt flink uitgewoond. En het wordt nog erger! Ik voel hoe een dildo tegen mijn kutje aangeduwd wordt. Daar ben ik nog steeds zo geil en nat! Ik open mijn ogen wijd.
HHHMMPPFFF….MMM….FF… smeek ik….
Maar dan voel ik hoe ik een dildo in mijn kut geschoven krijg. De trilfunktie wordt aangezet, en het genot scheert door mijn lichaam! O, god! Wat heerlijk! Een dildo in mijn kut, en een pik in mijn kont!

Ik tril. Ik schok, ik sidder. Ik kreun…maar dat merkt bijna niemand….. De man in mijn kont komt klaar….maar zodra zijn pik uit me getrokken wordt, wordt de volgende er alweer in gestoken….geen pijn dit keer! Meteen genot!

Flink wordt die tampeloerus in me bewogen…..maar voor hij klaar komt, weer uit me getrokken. En ook de dildo wordt verwijderd. Oh. Jammer, denk ik teleurgesteld. Ik hoor de mannen met de meester praten. Ik ben een beetje van de wereld af. Ik volg niet helemaal waar ze het over hebben. Ik lig hier gewoon op de tafel te wachten, tot ze weer gebruik van me willen maken. Helemaal relaxed ben ik. Super geil. Ik drijf!

Dan voel ik hoe ik losgemaakt wordt. Al mijn spieren zijn warm. Ik ben helemaal ontspannen.
Wat ze ook willen, van me, ik zal het doen! Een van de mannen gaat op de grond liggen. Zijn genotsknots fier omhoog. De meester beveelt me erop te gaan zitten.
Ik stap voorzichtig over het lichaam heen, en ga op mijn knieen zitten. Mijn vochtige grotje boven zijn speer… dan laat ik me zakken, en gewillig spiets ik me op dat heerlijke ding! Ijverig begin ik mijn heupen naar voor en achter te schuiven, en een beetje plagend met mijn heupen te draaien…. Maar dan trekt de man mijn bovenlichaam strak tegen zich aan. Huh? Wat wil hij nou? Zo kan ik helemaal niet meewerken?!

Een andere man komt achter me zitten, en ik voel hoe vingers mijn billen uiteen trekken. O, nee, dit heb ik nog nooit gedaan, een dubbel fuck?!?! Ik kan niet protesteren. De meester heeft mij de mondknevel nog niet uitgedaan. Ik lig met mijn wang op de borst van de man, en ontspan….en wacht op het onvermijdelijke….

Als de pik in mijn aars geschoven wordt, doet het gelukkig geen pijn. Ik was daar wel een beetje bang voor geweest….maar het is eigenlijk hetzelfde gevoel als daarnet…een dildo in mijn kutje en een pik in mijn kont…met dat verschil dat de dildo, nu vervangen is door een echte pik. Handen trekken mijn bovenlichaam weer een beetje omhoog. Oef…dat valt niet mee. Een derde man komt voor me staan, duwt zijn heupen in mijn gezicht, en friemelt aan de gesp van de mondknevel. De bal wordt uit mijn mond gehaald. Heel even beweeg ik mijn kaken heen en weer…maar de vrijheid is van korte duur. Seconden nadat de bal uit mijn mond is, wordt er alweer een pik tussen mijn lippen geschoven! Ik word gek! Een pik in AL mijn gaatjes! Schuivend vlees. Stotende bewegingen. Kippenvel, rillingen, genot. Puur genot!
De pikken in mijn kut en kont hebben een verschillend tempo. Soms rammen ze gelijk… Soms stoten ze een voor een…
Ooooohhh…..
Wat een genot!!!

Handen.
Handen op mijn tepels.
Ik zie niet van wie.
Ik zie alleen de onderbuik van die man die ik aan het pijpen ben. Kleine zwarte krulletjes over de buik….
Oooohmmf….mijn tepels worden gekneed….geknepen…
Ooooohmpff…mijn kutje…zo heerlijk verwend!!
Ooooooohhhhpfffffffff…mijn kontje, mijn arme onervaren kontje !!! Mijn arme getergde kontje…
Arm, gemarteld slavinnetje….
Wat heb ik het goed…wat heb ik het ongelofelijk GOED !!!

Oooohmmm….ooooooooohhmmmff…ooooooooooooooohhhmpfff…..
En dan …eindelijk op deze avond…..zonder dat ik om toestemming van mijn meester heb gevraagd….met 3 pikken in me….kom ik klaar….
Ik kronkel. Ik bok. Ik stoot, en ik tril. Met volle mond gil ik mijn genot uit! Mijn hele lichaam staat in vuur. De golven volgen zich in een razendsnel tempo op. Ik raak er buiten adem van.
En die pik in mijn mond maakt het me ook niet makkelijk…
Oooooooooohhmmmmfffffffff…..

Handen…
De handen….
Ze houden me in de juiste houding…
Ik…
Ik kan niet…
Ik hou het niet meer vol… Zo moe nu…zo heerlijk…zo vermoeid….zo fantastisch fijn!! Oooohh….
Dan voel ik hoe de mannen nogmaals in me stoten. Ik weet niet wie het eerste klaar komt; die in mijn kutje of die in mijn kontje…
Ik proef sperma…de man in mijn mondje is ook klaar gekomen…
Ik weet niet meer wie het eerste…
Ik ben volledig van de wereld af…
O, wat ben ik verwend zeg!!!

Een paar minuten later lig ik alleen op de grond. De meester heeft het doek van het slaven blok afgehaald, en over me heen gelegd. Om me niet te veel te laten afkoelen.
Mijn orgasme…
Het lijkt niet te eindigen…
Nog steeds krijg ik af en toe schokken…
Sidderingen….
Een brede glimlach op mijn gezicht. Volledig bevredigd. Tevreden. Gelukkig.
Moe….zo ontzettend moe…maar wel zo volkomen ontspannen!!!

Nog een laatste vernedering krijg ik te verduren, wanneer de mannen….als een soort van ‘betaling’ of ‘tip’ mijn eigen kleding, weer naar mij toegooien.
Het slipje…van 1.70 euro.
De schoenen van 1 euro en 1.50 euro.
De kousen van 3 euro en 4.10 euro.
En ten slotte de jurk. Van 12 euro.

Ik ben de hele avond zo ongelofelijk flink uitgewoond…. Door 4 mannen. En misschien ook door mijn eigen meester? En wat heeft dit hoertje daarmee verdient? 23.30 euro !!!
Ik ben ECHT een goedkoop hoertje !!!

De volgende morgen word ik wakker. Het is allemaal maar een droom geweest, denk ik. Maar waarom voel ik me dan zo vermoeid? Waarom zijn mijn tepels zo gevoelig, en staan ze nu NOG keihard overeind? Zo voelen ze alleen als ik er écht klemmen op gehad heb. Maar die heb ik zelf helemaal niet. Alleen mijn meester heeft die. Mijn kutje voelt een beetje rauw aan. Hoe komt dat dan? En mijn kontje … oei… ook een beetje rauw…. Zou mijn meester dan toch….??? Hij had er al eens over gehad…dat hij 4 mannen zou laten komen… Hij had al eens gevraagd hoe ik erover dacht om als het ware op een veilig te koop aangeboden te worden…. Zou hij dan toch…???

Nee, het is een droom.
Ik weet het zeker. Een droom.
Een bijzondere droom. Een hele mooie droom. Een overheerlijke droom.
Maar toch … niet meer dan dát; ‘een droom’.

Hoewel…als ik mijn benen beweeg voel ik iets raars. Ik til de het dekbed omhoog en kijk. Als het een droom was.....Hoe kom ik ineens aan leren boeien om mijn enkels ??? Toch geen droom dan??? Hmmmmm………