Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Trots zijn op zijn wat ik ben.

Toen ik tegen meester Kix had verteld dat ik me soms schaamde om me naakt te vertonen in het openbaar, berispte hij me. Hij vertelde dat een slavin trots erop moest zijn, om slavin van een meester te zijn. En zeker als die meester ‘Meester Kix’ was. Zolang ik daar niet trots op zou kunnen zijn, zou ik ZEKER niet goed genoeg bevonden worden om zijn slavin te worden.

De meester was zo goed om mij daarin een lesje te geven…

Ik zat naast de meester in zijn auto, en voelde me ongemakkelijk. Hij had me dit keer helemaal niets opgegeven voor kleding instrukties. Ik had totaal geen idee wat de meester op het oog had…

Hij reed met me naar een bos. Het was gewoon midden overdag. Daar aangekomen, gaf hij me opdracht op uit te stappen. We waren helemaal alleen. Maar dat kon elk moment veranderen. Een man die zijn hond uit liet…een stelletje dat de zonnige dag gebruikte om een frisse neus te halen… iemand die op een mountainbike door de bossen crosste. Je wist het gewoon niet.

‘Kleed je uit, slet!’ beval de meester ineens. Ik schrok. Hier? Nu? Maar meteen wond het idee me ook wel op. Ik gaf mijn verantwoording aan de meester over, en begon snel mijn kleren uit te trekken. Het was zonnig, maar toch nog wel fris. De lente kondigde zich aan, maar was nog niet geheel gearriveerd. Er verscheen kippenvel op mijn huid, niet alleen van de kou….
Mijn tepels gingen hard overeind staan. Ook niet geheel aan de kou te wijten…

De meester kwam achter mij staan, en deed me een leren gordeltje om. Het zat heel strak. Er zaten ijzeren ringetjes aan. Ik vroeg waar die voor waren. Daarna kreeg ik lederen polsboeien om mijn polsen gedaan.
‘Spreid je benen!’ was het volgende bevel. De meester had een dikke dildo in zijn handen. Heel even trok er een spanning door mijn onderlichaam. Ging de meester me hier in het openbaar met die dildo bewerken? Maar ja…we waren nog steeds alleen. En dus spreidde ik gehoorzaam mijn benen. Ik besefte dat een echte slavin het sneller had gedaan. Vlugger had gehoorzaamd. Maar ik wist ook dat ik nog heel veel te leren had….

De meester duwde de dildo zonder nog een woord aan mij te verspillen in mijn kut, en bewoog hem even flink op en neer. Ik had moeite om op mijn benen te blijven staan. Braaf stond ik, (zoals ik wist dat de meester dat graag had) met mijn handen in mijn nek en mijn borsten flink naar voren. Een mooie houding. Maar moeilijk vol te houden als je ruw en heerlijk in je kut geneukt wordt!
‘klem vast!’ commandeerde de meester, en hij liet de dildo los. Onmiddellijk spande ik al mijn spieren in mijn kut aan, om de dildo niet te laten ontsnappen. Dat viel nog niet mee, want ik was zo geil en glibberig geworden, dat ik hem toch heel langzaam naar beneden voelde glijden. Ik klemde mijn lippen op elkaar van inspanning. Intussen had de meester twee dunne kettinkjes gepakt. Met musketonhaakjes eraan. Die maakte hij aan de ringetjes van het gordeltje vast, en haalde ze door een ring die aan het handvat van de dildo (merkte ik nu) zat. Hij trok de andere uiteindes van de kettinkjes tussen mijn benen door, en maakte ze aan de achterkant van mijn gordeltje vast. Hierdoor werd de dildo weer stevig op zijn plek diep in mijn kut gedrukt. Ik kon mijn spieren ontspannen. Ontsnappen was er nu niet meer bij voor die dildo! Ik slaakte een zucht van verlichting.

Die opluchting was van korte duur. De meester kwam achter me staan, en beval me mijn handen uit mijn nek te halen, en achter mijn rug te steken. Ik voelde hoe hij mijn polsboeien aan elkaar bevestigde. Nu kon ik mijn handen niet meer voor me houden. Ik besefte onmiddellijk dat ik nu ook mezelf niet meer zou kunnen bedekken, voor een toevallige voorbijganger….

Maar het werd nog erger….

De meester pakte twee tepelklemmen. Ik zag aan de kracht die de meester moest uitoefenen om ze te openen, dat het twee hele venijnige klemmetjes waren. Ik klemde mijn lippen op elkaar, maar kon toch een gilletje niet voorkomen, toen mijn linker tepel gemeen gebeten werd. De meester keek mij diep in mijn ogen. Streng. ‘Wil de slet dat de meester ontevreden is?’ vroeg hij nors. Snel schudde ik mijn hoofd. Ik ademde diep in. Vastbesloten bij de tweede stiller te zijn. De tweede ging naar mijn rechter tepel. Inwendig jammerde ik al…maar toen die tepel vals gebeten werd, lukte het me om alleen maar een zacht piepend kreuntje te slaken. De meester leek redelijk tevreden te zijn met mijn gedrag.

Rustig en bedaard begon hij de klemmetjes van kettinkjes te voorzien. Ondanks dat het dunne kettinkjes waren, voelde ik het gewicht toch aan mijn tepels trekken. De klemmetjes werden met elkaar verbonden, en aan het midden van DIE ketting kwam een andere…langere ketting.
‘Kom, teefje, voor een lekkere wandeling in het bos!’ lokte de meester zijn teefje met zich mee. Ik schrok. We stonden hier toch nog best wel beschut. Maar om het bos in te gaan. Het pad op. Nergens beschutting meer. Weg van de auto? Nee, hoor. Dat durfde ik niet!
Maar de meester wachtte niet. Met langzame passen liep hij van mij vandaan. De ketting, die eerst in een grote losse boog hing, trok zich strak. ‘Meester?…’ smeekte ik. Met grote ogen keek ik naar de ketting die nu langzaam dreigde aan mijn tepels te gaan TREKKEN….

Voordat het zover kwam, koos is eieren voor mijn geld, en deed een stap naar voren. Oei. Die dildo in mijn kut bewoog nu stimulerend bij die beweging! Ik kreunde. Mijn tepels gloeiden. Mijn wangen ook!

De meester liep rustig voor mij uit. En ik…als een mak hondje…liep achter hem aan. helemaal naakt. Op dat gordeltje na. Ik besefte dat het uiteinde van de dildo te zien moest zijn. En die klemmen op mijn tepels, met daaraan die ketting…. Met grote ogen keek ik rond. Op zoek naar toevallige voorbijgangers….

Ineens zag ik in de verte twee gestalten. Ik schrok. ‘Meester?’ piepte ik angstig. Ik wilde van het pad af. Trok zelfs een beetje richting zijkant van het pad. Ik wilde me verstoppen. Achter een boom, of wat dan ook. Als ik maar uit het zicht zou kunnen verdwijnen…maar de meester gaf niet mee. De ketting trok strak en deed zeer aan mijn tepels. Ik kon niet anders. Ik moest gehoorzamen. Met trillende knieen liep de meester, met een onwillige slet in zijn kielzog, op de mannen (zoals het nu bleek) af. Met vuurrode wangen en neergeslagen ogen stond ik bij de meester toen hij bij de mannen stil hield.

‘Dag, meester Kix. Weer een nieuw slavinnetje aan het trainen, zie ik?’ vroeg een man. Een mengeling van opluchting en schaamte doorstroomde mij. De mannen kenden meester kix. Wisten van zijn dominante positie af. En dus van MIJN positie… Toch durfde ik niet op te kijken…
‘Mwhoa….’ Zei de meester een beetje onverschillig. ‘Ze is nog niet goed genoeg om mijn slavin genoemd te worden. Ik noem haar nog ‘slet’ en ‘teef’. Maar ze heeft wel potentieel.’
Ditmaal schoot er een gevoel van…trots? Dankbaarheid? ..door me heen. Potentieel had ik. Had de meester ZELF gezegd! Potentieel! Ja, nu begon ik een beginnetje te voelen van de trots die een slavin zou BEHOREN te voelen, om slavin van zo’n meester te MOGEN zijn!

De tweede man, die nog geen woord gesproken had, liep op mij af. Ik durfde hem niet aan te kijken, maar besefte dat hij me met zijn ogen keurde. En even later voelde ik zijn handen onder mijn borsten. Die hingen een beetje door het gewicht van de ketting. Ik besefte dat ze er wel iets beter uit hadden kunnen zien, als ik mijn handen in mijn nek had gehad. Maar dat was nu onmogelijk. Daarna voelde ik hoe de man door de knieen ging, en even met het handvat van de dildo speelde. Een scheut van genot ging door me heen en ik kreunde even.

‘Ik zie dat één van haar gaatjes al gevuld is. Hoe is ze anaal? Een beetje lekker strak?’ vroeg de man toen aan mijn meester. Ik voelde hoe mijn wangen gloeiden. Schaamte? Wellust? Ik wist het niet. Ik was de ‘weg’ even helemaal kwijt.
Mijn meester vertelde de mannen dat ik nog flink strak van achteren was, en dat hij me pasgeleden daar pas ‘ontmaagd’ had. Hij richtte zich weer naar man nummer 1, en vroeg: ‘Maar jij hebt toch altijd een voorkeur voor het mondje? Weet je wat? Jullie mogen haar hier en nu gebruiken. Jullie hebben mijn toestemming!’

In een flits keek ik naar de meester op. Wat had hij daar gezegd?! Het volgende moment voelde ik een pijnlijke ruk, niet hard, maar wel dwingend, aan mijn tepels. De meester trok mij op mijn knieen via de ketting. De voorbijganger nummer 1 had zijn gulp al opengemaakt, en zijn pik hing al naar buiten. Nog niet op volle sterkte, maar al duidelijk opgewonden. Hij kwam voor mij staan, terwijl ik zag dat man nummer twee zijn (al echt stijve) pik uit zijn broek haalde, en om me heen liep, naar mijn achterkant….
De meester pakte mij bij mijn haren vast, en beval : ‘Mondje open, slet!’ en dat deed ik dus.
De volgende seconde stak er een pik tot achter in mijn keel, en moest ik me inhouden om niet te kokhalzen. De meester hield me overeind door me stevig bij mijn haren te houden. Ruw duwde hij mijn hoofd in een pijpende beweging over de pik van de onbekende man. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen, en moest mijn ademhaling aanpassen aan de neukende beweging. Toch wond dit me allemaal gruwelijk op. Ik schaamde me bijna om dat tegen MEZELF te moeten toegeven! Ik spartelde slechts een klein beetje in een reflex tegen. Als de eikel te diep in mijn keel geduwd werd. Maar ik werkte niet tegen, omdat ik niet wilde…nee…dit was heerlijk!

Ineens voelde ik hoe er een vinger in mijn kont geduwd werd. Dwingend. Eisend. De vinger was nat. Spuug? Even werd mijn kontje ruw voorbewerkt. Ik wist wat er zou volgen. Het zou niet makkelijk zijn, aangezien er al iets in mijn kut zat, maar ik wilde het…oh, wat WILDE ik het! Ik wilde in mijn kont, die pik van die man die ik niet kende. De man had toestemming van de meester…en DUS wilde ik het!

Een paar seconden later werd de vinger teruggetrokken, en een eikel kwam er voor in de plaats. Het volgende moment veranderde ik kortstondig van gedachte, dat ik het wilde…toen een felle korte pijn door me drong…die gelukkig onmiddellijk wegtrok, en veranderde in een vol gevoel van genot. Heel even had ik een gedempt kreetje geslaakt, maar met die pik diep in mijn keel, was het bijna niet te horen geweest. Mijn ogen traanden nu echt. Nu werd ik in al mijn gaatjes gevuld. 2 pikken en een dildo. En het ging er hard aan toe!

Ik zat op mijn knieen midden op het pad, op klaarlichte dag, en werd ruw door 2 mannen geneukt. Door 3 mannen onder handen genomen. Ondertussen was mijn meester mij aan het instrueren:
‘Leer deze les, slet. Je mond is er om een pik te verwennen! Je kut om met een pik gevuld te worden. Echt of nep, maakt niet uit. En je hol is er alleen om toegang te geven aan dikke palen. Leer deze les. En wees er trots op dat wij je goed genoeg vinden! Wees trots! Wees dankbaar! Kijk me aan, slet!!!’
Ik deed het. Tranende ogen. Gloeiende wangen. De pik bleef in mijn mond schuiven. Ruw. Wild. Diep.
‘Ben je trots, slet?’ vroeg de meester streng.
Met volle mond, maakte ik een ‘hm-mm!’ geluid, en ik knipperde een keer met mijn ogen. Ik hoopte dat de meester zou begrijpen dat dat een ‘ja’ was…
‘Ben je dankbaar, slet?’ vroeg de meester vervolgens.
Weer maakte ik het zelfde geluid en gebaar. Helaas veranderde het ‘hmm-mm’ geluid in een iets minder goed geluid, toen de eikel zo diep in mijn keel geduwd werd, dat ik moest kokhalzen. Maar de meester begreep me toch. De meester is zo slim. Zo goed. Zo krachtig. Zo..zo…mijn MEESTER…
‘Vind je het lekker, slet?’ vroeg de meester. Ja, dat vond ik.
‘Bewijs het!’ eiste de meester. ‘Laat zien hoe diep je die pik in je keel kan hebben!’
De meester liet me los, en ik haalde diep adem. Ik ontspande mijn keel, en veranderde de houding van mijn hoofd enigszins. Diep …diep…diep liet ik nu de pik geheel vrijwillig in mijn keel glijden…zo diep had ik hem zelfs zonet niet gehad. Dit hield ik maar heel even vol, en ik voelde een traan van inspanning over mijn wang glijden. Maar de meester was zeer tevreden met mij. Blijkbaar was dit laatste stukje onvergave van mijn kant de druppel die de emmer deed overlopen, want onmiddellijk voelde ik mijn mond vollopen met een zilte romige vloeistof. De man kwam klaar in mijn mond. ijverig slikte ik alles door. Het was veel…

De man trok zijn penis uit mijn mond. Hijgend snakte ik naar adem. ‘Bewijs nu, dat je die pik in je reet ook lekker vind, slet!’ beval de meester. Onmiddellijk leunde ik ietwat tegen het lichaam van de meester om goed af te kunnen zetten, en begon wild mijn kont naar achteren te duwen. Precies in het ritme waarop de man mijn kontgaatje aan het doorneuken was. Het was heerlijk !!! De dildo in mijn kut bewerkte tegelijkertijd mijn g-spot. En ik voelde het hoogtepunt naderen. Ik begon harder en harder te kreunen. En dat het midden op het bospad was, op klaarlichte dag, en dat er mensen misschien langs konden komen…dat intereseerde me geen RUK meer!
‘Denk erom, slet! Eerst mijn vriend, en dan jij pas, he?!’ vermaande de meester mij.
Ik begreep onmiddellijk dat het om mijn orgasme ging. Eerst de vriend van de meester….god, maar ik zat er zo dicht tegenaan! Woest ging ik op en neer. Spietste mijn eigen gat aan die lans achter me. En eindelijk eindelijk!!! hoorde ik een dierlijke grom, en voelde ik hitte in mijn achterlijf spuiten. Ik had me zolang ingehouden, dat ik bijna onmiddellijk zelf OOK klaar kwam. Ik hoopte maar dat de meester had gezien dat ik toch ECHT zeker 1 seconde LATER dan de man klaar kwam….anders wachtte me nog straf…onterechte straf…maar als de meester dat nodig achtte…dan zou ik hem ondergaan. Ik sidderde en leunde tegen de benen van mijn meester. Dit was hemels! Dit was geweldig! Verrukkelijk. Zo moest het voelen om een echt gewaardeerde slavin te zijn… als Dit het was….dan wilde ik ALLES doen, om voor slavin van Meester Kix in aanmerking te komen!

Even later namen beide mannen afscheid van meester Kix. Tegen mij werd niets gezegd. Ik was dan ook slechts bezit. Een ding. Meester Kix werd bedankt voor het plezier dat de mannen hadden gehad. Voor mij was er niet eens een streling over mijn hoofd…maar toch was ik trots. NU wist ik dat ik trots kon zijn.

De meester kwam voor mij staan. Gebood mij op te staan. Snel deed ik dat.
‘Je hebt het goed gedaan, slet! Ik denk dat ik je in training zal nemen. Volgens mij ben jij wel geschikt om mijn slavin te worden.’ Ik glimlachte dankbaar naar de meester.
‘Deze heb je nu niet meer nodig, om geleid te worden.’ Zei de meester, en voorzichtig haalde hij de klemmen van mijn tepels. Oei, wat jammerde ik ineens! Het bloed begon weer te stromen en het deed meer zeer dan toen ze erop gezet werden. Maar de meester was onverbiddelijk. Hij wist, voor mijn eigen bestwil, MOESTEN ze eraf. En hij masseerde de tepels nog even om het bloed goed op gang te brengen. Bijna smeekte ik hem, daarmee op te houden. Maar ik hield mijn mond. De pijn werd snel minder. En vervolgens stroomde er een gloeiend heet gevoel, van mijn tepels recht naar mijn kut. En zomaar, zonder enige aanleiding, schoot er ineens nog een orgasme door me heen. Ik sidderde en schokte. Het was totaal onverwacht, en ik had er geen toestemming voor gevraagd of gekregen.

De meester glimlachte. ‘Stoute stoute slet! Daar zul je straf voor krijgen!’ en hij streelde me nog eens. Om meteen erna, twee hele felle meppen tegen mijn billen te geven. Hijgend keek ik de meester aan. ‘Dank u, meester!’ zei ik. Het was bijna niet verstaanbaar. Ik besefte dat die twee meppen de ECHTE straf nog niet waren geweest. Maar ik wist dat al dit genot dat ik nu te verduren had gehad, alleen te danken was aan mijn geweldige meester. En daar was ik oprecht dankbaar voor.

Even later liepen de meester en ik terug over het pad. Terug naar de auto. De dildo wiebelde nog steeds in mijn kut op en neer. Mijn tepels gloeiden, maar ik hoefde niet meer aan de ketting geleid te worden. Ik had een mysterieuze glimlach op mijn gezicht. Een beetje rozige uitdrukking in mijn ogen. En mijn kin was hoop omhoog. Ik was trots. En dankbaar. Maar bovenal trots !!! Ontegenzeggelijk trots, om een slavin te zijn van meester Kix. Een slavin-in-training welliswaar. Maar toch…. Ik glimlachte. Ja, ik was TROTS !!!

Rustig liep ik op klaarlichte dag, naakt over het bospad. 1 meter achter mijn meester. Geen schaamte meer. Dat was verleden tijd…