Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Suikeroompje

Merel is een mooie jonge meid. Ze woont in een leuk huisje dat van alle gemakken voorzien is; een gezellige woonkamer met open haard. Een mooie keuken. Een badkamer met een riant bubbelbad waar je wel met 3 personen in kan zitten. Een mooie ruime slaapkamer met veel rode accenten. Een klein beetje hoerig ingericht want dat vindt merel wel mooi.

Achter haar huis ligt een klein tuintje met veel groen en beschutte plekjes. Het tuintje biedt privacy die merel vaak nodig heeft. Wat veel mensen namelijk NIET weten, is dat merel een suikeroompje heeft. Ze woont alleen in het huis. Maar het is niet haar eigendom. Tenminste…ze heeft het gekregen van haar suikeroompje. Gewoon zomaar. Als kado. Nou ja. Natuurlijk niet zomaar. Nee. Het suikeroompje wil er natuurlijk wel iets voor terug. Iets wat merel graag kan en wil geven.

Suikeroompje is nogal rijk. Hij is getrouwd en zijn vrouw deelt zijn voorliefdes en fantasieen niet. Suikeroompje is namelijk een dominante man. En merel is knap genoeg om wat ‘tegen’ te bieden. Ergens diep van binnen heeft ze een dienstbare aard. Suikeroompje had dat vlug in de gaten gehad, en heeft haar zo’n beetje ‘omgekocht’ door haar dit mooie huisje te geven.

Suikeroompje wil graag ‘meester’ genoemd worden, en wil graag een eigen sexslavin hebben. Maar mereltje is een ondeugend meisje. Meestal plaagt ze de arme man, als ze voor hem loopt te pronken met al haar mooie kwaliteiten, en noemt ze hem half spottend ‘oompje’ of zelfs ‘suikerbeestje’. Altijd succes verzekerd voor een beetje straf!

Mereltje heeft een goede smaak en is intelligent. Ze is altijd mooi en vrouwelijk gekleed. Altijd tot in de puntjes verzorgd. Let op haar uitspraak. Vloeken zul je merel nooit horen doen. Haar huisje is altijd tiptop zuiver en alles is netjes opgeruimd.

Wanneer suikeroompje haar opbelt, om te vertellen dat hij komt, dan zorgt ze altijd klaar te staan. Ze staat dan bij de voordeur te kijken, en maakt de deur open, nog VOOR hij hoefde aan te bellen. Daarna knielt ze altijd netjes neer, en heet hem welkom. Toch weet ze daar altijd een ondeugende blik in haar expressieve ogen in te leggen, waardoor ‘oompje’ altijd twijfelt of ze nou echt wel zo onderdanig is, als ze op dat moment doet lijken.

Vandaag is suikeroompje weer op bezoek en mereltje draagt een mooi zwart kort jurkje en mooie hoge schoentjes. Geen bh. Geen slipje. Ze heeft zichzelf een beetje hoerig opgemaakt met dure kwaliteit make-up. Lippenstift die niet afgeeft, als ze haar suikeroompjes penis in haar mond moet nemen. Mascara die niet doorloopt, als ze straf krijgt en haar ogen misschien zullen gaan tranen. Daar houdt ze niet van. Dat ziet er zo onverzorgd uit!

Ze laat suikeroompje binnen in de woonkamer. Uitdagend buigt ze zich voorover, zodat de man in haar decollete kan kijken. “Lust u iets te drinken, oompje?” vraagt ze plagend.
“Meester! ik wil dat je me ‘meester’ noemt, ondeugend mereltje!” moppert suikeroompje.
“Natuuuuurlijk, oompje meester.” antwoordt mereltje met een lach. “Maar wat lust mijn oompje meester nou te drinken?”
“Doe maar een koffie met melk en suiker, mereltje.” verzucht suikeroompje. Er zou weer heel wat aan te pas komen, voor ze in haar onderdanige houding gebracht is!
Mereltje draait uitdagend met haar kontje naar suikeroompje, en gilt kirrend als de man er een fikse mep op geeft. Lachend loopt ze naar de keuken en zette de senseo crema aan. Enkele seconden later, komt ze met een dampend kopje koffie terug.
“Ga aan mijn voeten zitten, mereltje, zodat ik naar je kan kijken. Je ziet er weer mooi uit vandaag!”
Mereltje glimlacht want ze krijgt graag complimentjes. Ze weet dat het verdiend is. Ze heeft zonet nog in de spiegel gekeken en ze WEET dat ze er goed uitziet!

Suikeroompje zit aan zijn kopje koffie met melk en suiker terwijl hij naar mereltje kijkt die nu aan zijn voeten zit. Hij neemt nog een slokje en zegt ineens: “Mereltje. Haal de inhoud van de bovenste lade even voor me.”

Mereltje staat snel op en loopt naar de grote kast in de achterkamer. Het is een kast met heel veel vakjes, kastjes en laadjes. Midden onderaan zitten 3 laadjes waar Suikeroompje duidelijk van gezegd had dat die voor HEM bestemd waren. Ze mocht er nooit iets uit halen of in doen, ZONDER zijn toestemming. Natuurlijk komt mereltje vaak stiekum even aan de laadjes om zelf met de inhoud te spelen, maar dat zou ze nooit toegeven!

Mereltje trekt het bovenste van de drie laadjes open, en voelt een scheut van geile opwinding door zich heen gaan. Op een mooie lap van fluweel liggen een halsband en polsboeien. Mereltje neemt ze eruit en komt ietwat zwaarder ademend ermee voor haar suikeroompje zitten. Eerst in de ‘collar-houding’ zodat oompje haar de halsband gemakkelijk om kan doen. Met die band om haar nek voelt mereltje zich altijd helemaal in haar element. Pas NU wordt ze echt en volledig een slavin. Een eigendom. Een lustobject dat naar lust van de meester gebruikt kan worden. Pas nu krijgt suikeroompje meer het ‘recht’ zich haar ‘meester’ te noemen. Niet het huis gaf hem dat recht. Niet de aankleding. Geen enkel kadootje. Niet alle weekendjes of restaurantjes waar hij haar mee naar toe nam. Geen enkel terrasje waar ze zonder slipje naast suikeroompje gezeten had. Nee, niets van dat alles. Maar deze halsband…dat maakte het hele verschil!

Na de collarhouding, volgt de ‘bracelets-houding.’ Op deze manier is het voor de meester heel handig om haar de polsboeien om te doen. De meester maakt de polsboeien nog niet aan elkaar. Ze zijn nog even voor de sier…even…maar dat kon elk moment veranderen, wist mereltje.

“Je bent slordig geweest, mereltje! Ik denk dat we de zolder maar weer eens in gebruik moeten nemen.” Zegt de meester terwijl hij op mereltje neer kijkt. De zolder… verboden terrein voor mereltje, als haar meester er niet bij is. De zolder is hun ‘speelkamer’. Hoewel mereltje er vaak had geschreeuwd en gegild, en sommige mensen het ‘leuke’ van hun ‘spel’ misschien niet zouden inzien. De zolder, die vol hing met stevige ringen, waar mereltje met haar volle gewicht aan kon hangen. De zolder, vol met grepen en handvaten zodat een slavin er in alle houdingen vastgezet kon worden. Hoe vernederend die houding ook mocht zijn. De zolder, waar een hele kast met dildo’s, vibrators en klemmetjes. De zolder, waar zwepen in allerlei vormen netjes in een rij hingen. De zolder waar maskertjes en mondknevels netjes langs elkaar op een plank lagen. De zolder…waar ze haar straf en haar genot kreeg van haar meester.

Mereltje kijkt met grote ogen naar haar suikeroompje op. “Waar ben ik slordig in geweest, oompje?” Als het iets is dat ECHT fout is, moest ze de les leren, en het in de toekomst niet meer doen. Als het alleen een ‘voorzet’ is voor een gespeelde straf…tja…dan zou ze het gewoon ondergaan.

De meester staat op en loopt naar het tv kastje. Hij haalt zijn vinger erover, en houdt hem mereltje voor. “Kijk maar eens! Stof! Het is vuil! Je hebt je huis niet goed genoeg schoon gehouden!” moppert de meester. Mereltje kijkt naar de vinger. Die is schoon. Ze had net gisteravond gestoft en gepoetst. Maar ze begreep het onmiddellijk. Het is spel van suikeroompje. Maar ze zou zich niet zomaar gewonnen geven.
“Niet waar! Uw vinger is harstikke schoon! Ik heb net alles gepoetst!”
“Niet zo brutaal, mereltje! Je bent een ongehoorzame slavin, hier komen!”
Als mereltje niet op stel en sprong gehoorzaam het bevel opvolgt trekt de meester mereltje overeind, en legt haar meteen over zijn knieen. Mereltje spartelt even een beetje tegen. Gewoon voor de show. Want dit vind ze zelf ook altijd heel erg opwindend! Ze voelt hoe haar rokje omhoog gestroopt wordt, en de polsboeien aan elkaar gemaakt worden. Dat is niet nodig, maar de meester vindt dat prettig om te zien. Haar zo hulpeloos onder zich te zien. Mereltje klemt haar lippen op elkaar en zet zich schrap. Ze wil zich niet laten kennen. Ze wil niet gillen.

De eerste klap komt zoals altijd toch nog altijd onverwachts en ze slaakt toch nog een kreetje. Haar linker bil brandt. Suikeroompje streelt haar er meteen overheen… om vervolgens de andere bil een fikse tik te verkopen. Mereltje snakt naar adem en kreunt zachtjes. Weer die heerlijke streling… oh, hier kan ze zo van genieten. De slagen doen pijn, maar de strelingen maken alles goed.

PATS PATS!
Nog twee harde meppen op die billen van mereltje, en ze beginnen al aardig rood te kleuren. De meester glimlacht als hij het kontje ziet beginnen te blozen. Hij geniet ook van de wriemelende vingertjes en de korte rukjes aan de polsboeien. Reflexen, dat weet hij. Mereltje wil niet echt los komen.
PATS PATS!
De billen deinen. Trillen. Schokken. De meester is trots op zijn mereltje. Ze probeert zo goed haar kreuntjes, kermpjes en gilletjes in te houden. Toch is het te horen hoe moeilijk ze het vindt. Maar OOK is te ruiken hoe geil ze het vindt. Een heerlijke geur komt er tussen haar benen vandaan. De meester steekt zijn vinger via de bilspleet tussen haar benen. Meteen spreiden de benen zich gewillig. De geur wordt sterker. Zijn vinger ontdekt een nat kutje. Glibberige lipjes. Hmmmm….lekkere geile slavin!

Even speelt de meester met het kutje. Weer komen er kreuntjes uit mereltjes mondje, maar dit maal zijn het kreuntjes van puur genieten. De meester kijkt naar het lichaam dat over zijn knieen ligt. Eerst moeten die billetjes nog wat roder. En dan moet dat jurkje uit. En dan zullen ze eens lekker naar boven gaan. 2 verdiepingen hoger. Naar de zolder.
De meester kijkt naar de billen. Het ‘blozende’ begint al wat weg te trekken. Dat kunnen we niet hebben!

De meester begint mereltje weer een fikse billenkoek te geven. Dit maal stopt hij niet na slechts 2 meppen. Hij blijft doorslaan, met langzame rustige slagen. Heel even blijft mereltje nog enigszins rustig liggen. Maar dan begint ze langzaam te wiegen. Ze probeert de slagen instinktief te ontwijken. Daardoor ligt ze nu weer eens op haar linkerzij, en dan weer op haar rechterzij. Het maakt niets uit. De meester vindt haar billen toch wel. Mereltje is sterk. Lang houdt ze het vol. Pas als haar billen echt vuurrood zijn, en de tranen over haar wangen rollen, smeekt ze hijgend om ‘genade!’
“Genade, meester! genade….. ik kan niet meer, meester….oh, genade!”
Suikeroompje glimlacht. Het heeft even geduurd maar ze had hem eindelijk echt ‘meester’ genoemd.

Nu stopt de meester. Mereltje is een lieve slavin. Ondeugend. Plagend. Oke, dat wel. Maar ze smeekt pas om genade als ze dat ECHT nodig heeft. En DUS stopt de meester. Hij streelt haar rode billen, en hoort haar zachte snikken. Hij wacht even. Hij weet wat er zal komen. Het zal niet lang op zich laten wachten…
“Dank u, meester.” hijgt mereltje. De meester glimlacht. Mereltje is zo goed getraind. Ze stelt hem nooit teleur. Hij streelt haar billetjes. Een hitte komt ervan af. Een hitte die HIJ veroorzaakt heeft. Hij kneedt het vlees en knikt goedkeurend als mereltje weer genietend begint te kreunen. Hij wil haar niet zozeer pijn doen. Hij wil gewoon duidelijk maken dat hij de baas is. De meester. En hij weet dat mereltje precies het zelfde wil. Maar dan aan de andere kant van het verhaal!

“Kom maar overeind, slavin.” Zegt de meester warm. Mereltje komt overeind, en veegt snel een traantje van haar wangen. Ze glimlacht naar de meester, en wrijft zichzelf even over haar billen. Een kortstaatig vertrekken van haar gezicht, en ze zegt ietwat klagerig: “Oef, dat is best heftig, meester!”

“Niet zeuren, slavin! Je vond het zelf lekker. Of niet soms?”
Mereltje trekt heel even een gespeeld pruilend gezicht, maar glimlacht dan meteen weer. “Ja, meester. Ik vond het ook lekker. U kent me veel te goed. Ik kan u niet voor de gek houden.”

“Trek je jurk uit, slavin. Hoe haal je het in je hoofd om zomaar gekleed voor mij te staan?” beveelt de meester, ineens weer in zijn strenge rol vervallend. Vlug trekt mereltje haar jurk uit en hangt hem netjes over de leuning van de bank. De meester kijkt naar haar. Wat is ze toch mooi! Hij ziet dat er een streep over haar buik loopt. Even is hij verbaasd, maar dan kijkt hij naar zijn eigen broek. Een kreuk over zijn broek heeft een lange dunne deuk gemaakt in haar buik. hm…een mooie gelegenheid om ‘boos’ over te zijn.

“Kijk nou wat je gedaan hebt, met al je gewiebel? Een kreuk in mijn broek! Had je niet gewoon STIL kunnen blijven liggen?”
Mereltje kijkt naar de kreuk en slaat beschaamd haar ogen neer. Tja. Dat is ook erg ongehoorzaam van haar, om zo te wiebelen als haar kontje zo ongenadig ervan langs krijgt…
Zo onderdanig en beschaamd als ze doet, is ze niet. Er glinstert een ondeugende glimlach om haar mondhoeken. Stiekum gluurt ze naar suikeroompje. Wat gaat hij nu doen? Ze hoopt wel ergens op…maar of hij dat ook doet?

“Mereltje…trek de tweede lade eens open!” beveelt suikeroompje. Mereltje glimlacht breeduit. Ja!! Hier had ze op gehoopt. Bijna huppelend loopt ze naar de kast en trekt de tweede lade open. Hier pronken een aantal klemmetjes haar toe. Netjes geordent liggen daar: 2 gemeen knijpende klemmetjes. Hm…daar hoopt ze nog eventjes niet op. Straks misschien… twee middelmatige klemmende tepelklemmen met 3 sierlijke goudkleurige kettinkjes ertussen. Leuk! En nog 1 setje klemmetjes met rode flosjes eraan. Geil! En een setje van vier klemmetjes met namaak diamantjes aan een kort kettinkje eraan. Helemaal top. Welke zou de meester willen. Vanuit geknielde houding kijkt ze naar haar meester die op de bank zit.
“Welke wilt u, oompje?” vraagt ze.
“Hm…” doet de meester nadenkend. “Je bent vandaag echt heel mooi. Je ziet eruit als een prinsesje. Pak die met die diamantjes maar.”
Mereltje glundert en pakt ze. Met deze in haar handen komt ze voor de meester te staan. Ze steekt haar borsten trots naar voren en legt haar handen op haar rug. Ze kijkt de meester met stralende ogen aan.

De meester neemt een klemmetje en maakt hem open. Hij kijkt naar de slavin die voor hem staat. God, wat is ze toch mooi! En helemaal van hem! Hij legt zijn hand op haar linkerborst en speelt even met de tepel. Wat richt die zich mooi op.
“Oh, jij verrukkelijk wicht! Moet je die schitterende toppen van je toch eens zien! Kijk toch hoe ze zich oprichten. Alsof ze naar mij toe willen komen. Alsof ze gekust willen worden. Hmmm…” zegt de meester, en hij brengt zijn mond naar de tepel. Hij zoent hem. Neemt hem in zijn mond. Zuigt zachtjes. Glimlacht als hij mereltje hoort zuchten. Dan bijt hij er zachtjes op. Een zachte kreun. Een genotskreun. De meester laat de tepel los en kijkt ernaar.

Donkerroze en goed doorbloed. Nat van zijn speeksel. De meester blaast erover. De tepel reageert erop. Tijd voor een klem. Voorzichtig brengt de meester de tepelklem naar het rozige knopje en laat hem dan langzaam los. Mereltje zuigt sissend haar adem in. Meteen ruikt de meester die heerlijke romige lucht weer uit haar kruisje opstijgen.

De andere tepel krijgt dezelfde verwen behandeling en dan staat mereltje met haar twee pronkstukjes voor de meester. De namaak diamantjes bungelen aan de kettinkjes. Haar ademhaling gaat licht maar snel. Ze is zo overduidelijk geil geworden! Klaar voor de volgende twee klemmetjes.
“Spreid je benen, slavin!” zegt de meester. Mereltje gaat meteen met haar benen wijder uit elkaar staan. Ze merkt dat haar dijen aan elkaar plakken. Kutvocht? Of transpiratie van de opwinding? Ze weet het niet. Ze weet alleen dat ze verlangt naar die klemmetjes op haar kutlipjes.

De meester steekt zijn hand uit en wrijft mereltje even over haar kutje. “Oh, jij geil sletje. Wat ben je toch lekker nat!” verzucht hij. Mereltje kijkt naar beneden en grijnst breed. De klemmetjes op haar tepels maken haar in no-time zo nat, weet ze. En ja...ze IS natuurlijk ook een geil sletje. Maar dat zal ze niet gauw toegeven. Mereltje staat te genieten van de bezitterige vinger van suikeroompje, die inmiddels de kutlipjes al van elkaar geduwd heeft. Soepel glijdt hij ertussendoor. Seconden later voelt mereltje hoe de vinger zich kromt en zich voorzichtig naar binnen drukt. 1 vinger worden er twee, twee worden er drie, en even later staat mereltje te kreunen en met haar kruisje naar voren te duwen als de meester haar naar een orgasme vingert. Staand klaarkomen is nooit echt makkelijk , maar wel verrukkelijk als het gebeurt. Haar knieen beginnen te knikken en ze grijpt de meester bij zijn schouders vast voor evenwicht. Voor die brutaliteit zal ze dadelijk gestraft worden, weet ze, maar dat is niet zo erg. Dan gilt ze het uit als de vingers haar naar haar hoogtepunt jagen. De meester legt zijn vrije hand op haar heup en zorgt ervoor dat ze niet valt.

Pas wanneer ze een beetje hijgend bij staat te komen, begint de meester haar linker kutlipje te masseren. Het voorbereidende werk voor de klem, en met half omfloerste ogen kijkt mereltje naar beneden...naar de klem die naar haar kutje gebracht wordt... opengeknepen wordt... geplaatst wordt.... Sissend snakt mereltje even naar adem, van de korte zoete pijn, en laat dan haar adem in een lange teug weer gaan. De meester heeft ondertussen het tweede kutlipje al tussen zijn vingers, en is daarmee bezig met kneden... daar komt ook de tweede klem al aan. Mereltje houdt haar adem in. Aaah..... oh, god, wat is dit lekker...

Ze kijkt naar beneden, en bewondert zichzelf. Twee juweeltjes aan haar borsten. Twee juweeltjes onderaan haar kutje. Ze lacht hijgend, als de meester ermee begint te spelen. Af en toe trekt hij zachtjes aan de kettinkjes en dan slaakt mereltje een klein kreetje. Opeens pakt de meester beide kettinkjes die aan haar tepels zitten, en begint haar heel langzaam naar beneden te trekken. Heel even begrijpt mereltje niet dat ze moet knielen. Heel even denkt ze dat de meester haar gewoon een klein beetje wil plagen. Een beetje wil pijnigen...maar als hij DOOR blijft trekken zit er niets anders op dan door de knieen te gaan. Als mereltje eindelijk op haar knietjes voor de meester zit, staat deze van de bank op, en maakt zijn broek open. Hij haalt zonder iets te zeggen zijn lul eruit en houdt hem mereltje voor. Mereltje grijnst. Meteen weer het baldadige katje dat ze zovaak is, begint ze ertegen aan te slaan. Zachtjes. Want ze wil de meester geen pijn doen. Ze wil alleen ondeugend zijn. De meester zucht. Gelukkig houdt hij wel van dit ondeugende loedertje, want het houdt het tenminste allemaal levendig. Maar ze moet nu toch wel gaan gehoorzamen, want hij heeft zin in haar mondje! Zijn vrouw had weer eens de ene smoes na de andere gehad om geen sex met hem te hebben, en nu wil hij een lekker snollerig sletje dat hem op zijn wenken bedient. Maar mereltje wil nu eenmaal een man die laat merken dat hij het waard is haar meester te zijn, en dus haalt de meester een riem uit zijn zak. Een hondenriem, die hij altijd meeneemt naar mereltje. Hij pakt zijn lul weer in en maakt zijn broek weer dicht. Dan maakt hij de musketonhaak van de hondenriem aan mereltjes halsband vast, en beveelt haar op handen en knieen te volgen. Langzaam leidt hij haar een paar rondjes rond te eetkamertafel, waarbij hij geniet van het gebungel van de juweeltjes aan de kettinkjes. Af en toe geeft hij mereltje een fikse mep op haar billen, en moppert hij dat ze een stoute slavin is. Hij merkt dat mereltje zo geil wordt, dat een lange draderige sliert geil uit haar kutje sijpelt. Hier en daar zitten donkere vlekjes op de vloer, waar de vloerbedekking ineens een druppel kutjessap heeft gekregen.

“Stoute meid. Geile slet! Je kut is drijfnat. Je drupt alles vol! Je zou zeker eens flink doorgenaaid willen worden, of heb ik het mis?” moppert de meester, maar in zijn broek drukt iets tegen het pijnlijke aan, tegen zijn rits.
Mereltje kijkt met glunderende ogen naar hem op. Ze glimlacht breed. Maar ze zegt geen ‘ja’.
Altijd een beetje recalcitrant. Altijd ondeugend.
“Voor stoute sletjes als jij weet ik een goede oplossing!” zegt de meester en hij leidt mereltje naar de grote kast. Zelf trekt hij nu de laatste lade open. Daar ligt een soort van kuisheidsgordeltje. Mereltje kijkt ernaar en kreunt. Het is een speciaal soort gordeltje...in het kruisje bevinden zich kleine nopjes. Die drukken precies tegen het kutje en haar klitje aan, als ze die aan heeft. Niets IN het kutje, maar wel iets dat haar continu tegen het orgasme aan brent, maar haar net niet helemaal klaar laat komen. Een vreselijk ding. Maar ook zo geweldig vernederend!

Mereltje moet weer overeind komen, en de meester kijkt op zijn horloge. Mereltje heeft haar klemmetjes nu net iets meer als een kwartier op. Tijd om ze eraf te halen, want de meester is zuinig op zijn mereltje. Eerst de klemmetjes op haar tepeltjes. De meester glimlacht als mereltje een grimas trekt als de eerste eraf gaat. Dan een grimas en een kreuntje voor de tweede klem. Een hijgerig jammertje voor de eerste klem op haar kutlipjes. Och, hij zou er BIJNA medelijden mee krijgen. En een klein gilletjes voor de laatste...

Heel even streelt de meester het arme kutje. Mereltje kijkt half verlangend en half afkerig naar het kuisheidsgordeltje dat al klaar ligt op de vloer. Ze spreidt vanzelf haar benen al, zodat de meester het broekje goed aan kan doen. De meester glimlacht.
“Aha....ons sletterig loedertje weet al wat er komen gaat?”. Dan pakt hij het gordeltje en haalt het tussen mereltjes benen door. Meteen voelt mereltje een schok door haar onderlijf gaan als de kleine rubber dopjes haar gevoelige delen raakt. De meester trekt het gordeltje stevig aan en maakt het vast. Aan de zijkanten zitten twee ringetjes. Daar worden nu de polsboeien van mereltje aan vast geklikt.
“Zo, dat zal je leren niet tegen de penis van de meester aan te slaan, stoute slavin!” zegt hij streng. Mereltje voelt zich verhit worden. De rubber dopjes hebben dat effect op haar. Ze is al geil...en nu wordt het nog erger gemaakt. De meester weet hoe moeilijk ze het nu heeft, en besluit het haar nog wat moeilijker te maken. Rustig pakt hij de riem weer op, en laat haar nog drie rondjes op handen en knieen om de eettafel kruipen. Mereltje’s kutje wordt nu zo erg gestimuleerd dat ze zachtjes van opwinding begint te kreunen. Na de derde ronde, trekt de meester haar weer wat rechter. Nu zit ze in het midden van de kamer op haar knietjes, en de meester probeert het nog eens een keertje. Onverstoord pakt hij zijn pik weer uit, en grijpt mereltje bij haar haren. Mereltje kan niet anders dan meewerken. Haar handen zitten vast aan het gordeltje, en als ze eraan trekt, wrijven de rubber dopjes nog veel erger tegen haar lipjes en klitje. Ze opent haar mond, en likt over de eikel van de meester. Even later zit haar mond vol, als de meester zijn heupen naar voren duwt. Hij begint haar mondje langzaam te neuken en beveelt mereltje naar hem op te kijken. Met haar mooie expressieve ogen, waaraan hij altijd precies haar stemming kan aflezen, kijkt ze hem aan. De meester kijkt eerst een paar seconden naar die ogen, dan naar het mondje waarin zijn lid verdwijnt, en daarna verder naar beneden waar die vingertjes zo heerlijk hulpeloos in de lucht wriemelen.
“Jaaaah....goedzo, sletje. Zuig me maar eens goed met dat heerlijke mondje van je. Hmmmm... oh, wat kun je dat toch lekker. Pijpslet! Jaaaa....zuig maar kuiltjes in die wangetjes van je. Hmmm...goedzo, ja! Pas op, meisje, niet te hard met die handjes van je worstelen. Je weet wat dat slipje dan met je doet, he?! Wat denk je, lekker sletje van me? Zal ik vandaag mijn zaad eens in je mondje spuiten?”

Mereltje zet grote ogen op, en maakte een halfslachtig ‘nee’ gebaar. Ze houdt niet van zaad slikken, maar haar meester ‘dreigt’ er altijd mee. Ze is bang voor de keer dat hij het echt zal doen. Zal dat DEZE keer worden? Ze houdt het gezicht van de meester in de gaten. Ze ziet dat hij bijna gaat klaar komen. ‘Nee, alsjeblieft. Niet in mijn mond!’ denkt ze.
“ mmmmpphhhh mmmmppfff!!!” probeert ze te protesteren. Maar de meester kijkt haar grijnzend aan, en verstevigt zijn greep op haar haren. Mereltje trekt aan haar polsboeien, maar voelt gelijk een schok van geile opwinding die bijna pijnlijk te noemen is, door haar onderlijf schieten. ‘Rustig houden, die handen!’ berispt ze zich in gedachten.

Mereltje ziet dat de meester een grimas over zijn gezicht krijgt, en ze weet dat hij nu zal gaan spuiten. Ze maakt zich klaar om de zilte smaak in haar mond te krijgen, maar NET op het allerlaatste moment trekt de meester haar hoofd naar achteren, en half geschrokken en half opgelucht voelt mereltje de hete stralen op haar gezicht en borsten landen. Ze slaakt een zucht van verlichting. Niet vandaag... De meester heeft haar niet in haar mond gespoten. Gelukkig!

De meester wacht heel even tot hij bijgekomen is, en kijkt dan streng naar mereltje. “Wat is dat voor een opluchting op je gezicht? Ondankbare slavin! Je lijkt wel BLIJ te zijn dat ik je niet in je mond heb gespoten? Dat is een straf hoor! Ik heb je de EER ontnomen, mijn kostbare zaad te mogen proeven!!!”
Mereltje weet dat dit allemaal toneelspel is. De meester weet dat ze niet graag zaad slikt, en dat hij het DAAROM niet in haar mondje spoot. Dus is ze hem daar dankbaar voor. Dat kon ze niet verbergen. Ze glimlacht naar de meester, met haar gezicht vol met sperma klodders.

“Nog lachen ook nog?!!! Oh, meisje meisje! Jij hebt nog een hele berg straf verdiend! Meekomen! Omhoog!” en de meester trekt mereltje aan haar halsband omhoog. Weer krijgt mereltje een schok door haar onderlichaam. O god, die dopjes die DOPJES !!! kreunend slaat ze een beetje dubbel. De meester komt achter haar staan, en legt zijn hand vol op het rubberen kruisje van de kuisheidsgordel. Tergend begint hij er druk op uit te oefenen en mereltje begint te jammeren. De meester heeft geen medelijden en gaat gewoon door. Even later gilt mereltje het uit en leunt ze schokkend met haar rug tegen haar meester aan. De meester wacht rustig tot haar orgasme weg is getrokken, en trekt haar daarna mee. Richting de deur naar de gang...

De meester loopt voorop op de trap en grinnikt om elke kreun die mereltje slaakt bij elke trede die ze op moet. Hij loopt langzaam om mereltje niet te laten vallen, en heeft voor de zekerheid haar halsband vast. Mereltje kreunt en verwenst in gedachten het feit dat de SPEELKAMER zonodig op de ZOLDER moet zijn. TWEE trappen op! Waarom niet de tweede kamer op de 1e verdieping gebruikt? Die staat toch alleen maar vol met wat kasten en een computertje? Dat kon even goed boven op zolder.

Zuchtend en steunend komt mereltje boven op zolder aan. De meester maakt nu haar polsboeien los, maar maakt ze meteen weer vast aan een stevige ring in het nok van de dak. Hier, in het midden onder het dak, heeft mereltje precies ruimte genoeg om met haar handen gestrekt boven haar hoofd te kunnen staan. Uitdagend en verlangend kijkt ze naar achteren, en steekt alvast haar kontje wat naar achteren. Toe dan. Sla er dan op, lijkt ze te zeggen. Maar de meester grijnst.

“Nee, schatje. Dit keer heb ik iets bijzonders meegenomen. Ik ga even naar beneden en haal een nieuwe zweep. Die heb ik op een beurs gekocht, voor heel extreme sm-geintreseerden. Er zitten kleine metalen kogeltjes in de uiteinden van de slierten, en die maken echte kleine wondjes in de huid. Je zult straks een hele hoop kleine merktekentjes van je meester met je meedragen, slavin!” en met die woorden draait de meester zich om, en loopt de trap weer af naar beneden.

Mereltje is geschokt! Ze houd van slaag. Zacht....en hard. Maar nooit, NOOIT had haar meester haar verwond! Vaak zat had ze rode billen gehad. Vaak genoeg had ze rode striemen moeten verbergen met een wat langere rok... maar NOOIT had er ergens iets gebloed... en dat WIL ze ook zeker niet. Wat bezielt de meester om dat nu ineens te gaan doen?

Mereltje kijkt omhoog naar de ring waar haar handen aan vast zitten. Verwoed probeert ze nu los te komen. Angstig kijkt ze ook steeds naar de trap of de meester niet terug komt. Waarom krijgt ze die verdomde knoop nou niet los? Dadelijk komt de meester terug, en hij zal misschien niet begrijpen dat haar ‘nee’ dit keer een echte NEE is. Hij zal haar slaan. Door de huid heen! Haar lidtekens bezorgen. Mereltje wordt echt bang, en er ontsnapt een snik. Ze begon in paniek echt hard aan haar polsboeien te trekken, en merkt bijna niet dat het slipje ongenadigd tegen haar klitje wrijft en duwt.

Voetstappen op de trap... Mereltje kijkt geschrokken naar het trappengat. Oh, nee... nee!!
Haar meester’s gezicht verschijnt, en hij heeft iets bij zich. Mereltje kijkt angstig naar zijn handen, en haar ogen openen zich verbaasd. Ze durft nog niet echt opgelucht adem te halen, maar twee glaasjes sinas zagen er toch niet echt bedreigend uit. Vlug schieten haar ogen langs het lichaam van de meester. Niet ergens in zijn achterzak of zo? Of om zijn middel gewikkeld?

“Wat kijk je angstig, mereltje? Dacht je nou ECHT dat ik het mooie gave velletje van mijn slavinnetje zou beschadigen? Hier...ik dacht dat je wel een slokje drinken zou lusten.” Zegt de meester gespeeld nonchalant grinnikend. Hij weet heus wel hoe bang mereltje moest zijn geweest. NOOIT zou hij haar tot bloedens toe slaan. Maar af en toe een geintje moest kunnen. Toch?

De meester houdt het glas voor mereltje’s mond en ze neemt er kleine slokjes van. De meester ziet in haar ogen een heel scala van gevoelens langskomen: nog steeds wat angst. Opluchting. Dankbaarheid. Woede. Ontspanning. Opwinding. En langzaam ook weer die vertrouwde geilheid.

Als het glas half leeg is zet de meester het aan de kant. Hij kiest een mooie zweep uit. Eentje waarvan hij weet dat die lekker hard kletste, en waar mereltje mooie rode strepen van over haar lichaam zal krijgen. Strepen die NIET zullen blijven....tenminste...niet voor altijd. Maar morgen zal ze nog weten dat suikeroompje is geweest!

Met DIE zweep in zijn handen gaat de meester eventjes zitten. Rustig genietend kijkt hij naar zijn mereltje, die daar naakt met haar handen hoog boven haar hoofd staat te wachten. Langzaam drinkt hij zijn glas leeg, en zet het daarna met een klap op de grond. Resoluut komt hij op mereltje af, en maakt het kuisheidsgordeltje los. Het hele kruisje is DRUIPNAT van het geil, en weer moppert de meester op zijn mereltje dat ze zo’n geile slet is. Daarna neemt hij wat afstand, en mikt goed.

Gelukkig is de zolder goed geisoleerd. Daar heeft suikeroompje bij de aanleg heel goed op gelet. De buren zullen nooit iets horen van de kreten en gillen die mereltje slaakt als hij keer op keer de zweep op haar lichaam laat neerdalen.
Eerst de billen...enkele seconden rust ertussen, terwijl de meester om mereltje heen draait. Haar ogen volgen hem. Haar borsten gaan snel op en neer. Haar ademhaling gaat snel en hijgend. Dan een korte felle slag op haar buikje. Mereltje gilt en schiet wat naar achteren. Ver gaat dat niet. Haar handen zitten stevig vast. De meester komt wat dichterbij, en streelt het buikje. Hij geniet van de hitte die mereltje verspreidt. Van de snelle beweging van haar lichaam tegen zijn hand. Van haar ogen...die hem volgden als hij weer wat afstand neemt en zijn zweep weer omhoog heft....
KLETS! Op haar bovenbenen, aan de achterkant. Mereltje gilt en draait op haar tenen weg. De meester grinnikt en maakt ook een draaiende beweging alsof hij dezelfde plek nog eens wil slaan. In een reflex draait mereltje mee, en houdt hem nauwlettend in de gaten. De meester haalt uit, en slaat op mereltjes rug. Daar heeft ze niet op gerekend en ze hijgt van schrik. Ze heeft niet eens gegild dit keer, zo onverwachts is de slag gekomen.

De meester weet heel goed hoe hij moet slaan. Elke keer een andere plek. Fel...maar steeds met tussenpozen zodat mereltje de slag kan verwerken. En mereltje zelf geniet er ook altijd van. Elke slag doet zeer...maar zet haar tegelijkertijd ook in vuur en vlam. Na een tijdje kijkt ze tussen haar benen. Ze ziet dat er een heel klein plasje ontstaan is recht onder haar kruisje. Ze is inmiddels al zo opgewonden geworden dat ze zwarte vlekken voor haar ogen krijgt. De meester ziet hoe ze staat te wankelen en vindt dat het genoeg moet zijn. Hoewel mereltje nog geen ‘genade’ heeft gezegd, bergt hij de zweep op, en maakt haar los. Ze valt half duizelig in zijn armen. Liefdevol kijkt de meester op haar neer, en voelt weer een opwinding van hem bezit nemen. Hij wil haar! Hij wil haar neuken!

In de hoek op de zolder staat een eenpersoonsbedje. De meester trekt mereltje erheen, en mereltje loopt vrijwillig maar wankelend met hem mee. Ze gaat gretig zelf op het bedje liggen en kijkt de meester opgewonden aan. Vrijwillig spreidt ze haar armen en legt haar polsen aldus vlak bij de poten van het hoofdeinde. Daar liggen touwen, waar de meester haar polsboeien nu mee vast maakt. Nu spreidt mereltje ook vrijwillig haar benen, en haar enkels worden met zachte touwen, (met nog enige bewegingsruimte) aan het voeteneinde vastgebonden. Mereltje kijkt suikeroompje glimlachend aan. Ze is zo geil, en verlangt ernaar geneukt te worden. En VASTGEBONDEN geneukt te worden, is helemaal het einde!

De meester kleedt zich snel uit, en komt, nu geheel naakt, over haar heen zitten. Hij zit heel hoog. Hij zit op haar borsten, waarbij hij er wel voor zorgt, niet te zwaar te leunen op mereltje.
“Kus mijn eikel, mijn liefdespopje!” zegt de meester, en hij houdt haar zijn pik voor. Mereltje buigt haar hoofd zo ver ze kan naar voren, en geeft de eikel een kus.
“Hmmm....ja, en nou een zacht zuigzoentje, toe maar!” vervolgt de meester.
Mereltje buigt haar hoofd weer naar voren en legt haar lippen op het kleine gaatje van de eikel en zuigt kuiltjes in haar wangen. Als ze loslaat maakt ze een klein smakgeluidje. De meester kreunt.
“Oooh...jaaaah....en nou de hele eikel tussen je kostelijke lipjes, en een beetje achter het randje klemmen, heerlijk sexteefje dat je d’r bent!”
Mereltje probeert het, maar de meester zit te ver weg. “U zit te ver weg, kunt u wat dichterbij komen?” vraagt ze. De meester duwt zijn heupen naar voren, en meteen heeft mereltje zijn eikel in haar mondje. Ze klemt haar lipjes om de eikel zoals de meester bevolen heeft en laat ook haar tongetje rondjes eromheen draaien.
Weer kreunt de meester, en hij grijpt haar haren vast. Langzaam begint hij zijn pik in haar mondje te pompen, steeds een beetje dieper. De eikel duwt steeds tegen mereltjes keeltje aan en ze probeert haar hoofd in het kussen terug te laten vallen, maar de meester houdt haar stevig vast. God, wat wordt ze hier geil van! Vastgebonden op bed, en een pik in haar mond. En helemaal hulpeloos alles moeten toestaan wat suikeroompje met haar doet!

Na een paar heerlijke hete stoten in mereltjes mondje trekt de meester zich weer uit haar terug, en mereltje snakt even naar adem. Nu neemt de meester plaats tussen haar gespreide benen, en zet de eikel tegen mereltjes kutje. Hij geeft haar even de gelegenheid haar heupen goed te kantelen en dan begint hij haar heerlijk door te naaien. Hij kijkt op haar verlekkerde gezicht, en merkt dat ze zelf ook ijverig mee aan het stoten is.
“Oh, jij geile hoer van me! Lekkere neukslet! Mijn lustopject! Mijn naaiteefje. Oh, ja, wat heb je toch een heelijke kut, sloerie die je bent. Ja, neuk maar goed mee. Oooh...met je natte kut...hmmmm... pers die heupen omhoog ..jaah...o, lekker ding....geil hoerig slettending dat je bent! Oh. Ik ga je kutje volspuiten...ooohh....of misschien ....oooohhhhh....”
Vlak voordat de meester spuit, trekt hij zich uit haar kutje, en spuit zijn hete zaad over mereltjes buikje heen. Geil kijkt ze naar zichzelf, hoe ze daar wijdbeens en besmeurd op het bed ligt.

Hierna maakt de meester mereltje weer los. Liefdevol plaagt hij haar. Zegt dat ze vies is, en dat ze zich moet gaan issen.

Een kwartiertje later zitten ze samen in het bubbelbad, en praten ze over van alles en nogwat. Suikeroompje vertelt mereltje dat hij volgende maand een weekje voor de zaak naar venetie moet. En als mereltje wil mag ze mee? Natuurlijk wil mereltje, en ze geeft suikeroompje een enthousiaste tongzoen.

Na het bad zitten ze nog even gezellig tegen elkaar aan op de bank. Zoals altijd steekt suikeroompje de rekeningen die mereltje ontvangen heeft in zijn binnenzak. Hij zal ze morgen betalen. Daarna diept hij ook nog een bundeltje bankbiljetten uit zijn portefeuille en legt ze op tafel. ‘Voor de dagelijkse boodschappen’. Hij streelt mereltje teder langs haar gezicht en belooft haar binnenkort weer eens samen te gaan winkelen. Ze heeft HOOGnodig weer nieuwe kleren en schoenen nodig, om niet te vergeten nieuwe lingerie...

Mereltje glimlacht. Haar kasten puilen uit, maar suikeroompje vindt het nou eenmaal heerlijk om haar te verwennen. Daarna nog een snelle afspraak gemaakt voor aankomende vrijdag, voor een lekker etentje, en dan neemt suikeroompje weer afscheid.

Mereltje staat bij de deur en zwaait hem uit. In gedachten wrijft ze zichzelf over haar billen. Oei...die zal ze nog wel even blijven voelen....