Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

De opper-slavin.


Ik zit op mijn knietjes, op een dik kussen. Ik ben geblinddoekt, en mijn polsen zitten in brede leren banden. Ze zijn lichtjes omhoog getrokken, en zitten boven mijn hoofd vast. Ik wacht op mijn Meester. Die heeft mij ZO vastgemaakt, en is weer vertrokken. Hij zal me niet lang alleen laten, weet ik. Bovendien ben ik wel veilig. Zelfs als er iets zou gebeuren, kan ik nu gewoon opstaan, en mijn blinddoek dan afdoen. Dan kan ik met mijn tanden mijn polsboeien open maken. Ik ben veilig...

Veilig en alleen. Ik wacht op mijn Meester. Hij zei dat hij iemand zou gaan halen. Ik ben nieuwsgierig wie het is. Ik denk een man. Iemand die mij mag gebruiken. Fantaseer ik, in het donker van mijn blinddoek...

Dan hoor ik zijn auto weer voor de deur komen. Mijn hart begint sneller te kloppen, en ik lik over mijn lippen. Ik hoor de sleutel in het slot draaien, en voetstappen. Ik raak echt opgewonden.
'Dag sheila. Ik ben terug. En ik heb iemand meegebracht. Dit is kitty.'

Even voel ik een steek van teleurstelling en jaloezie. Kitty. Dat is zijn eerste slavin. Zijn enige echte en hoogste slavin. Ik weet dat. Als er rangen zijn bij slaven, dan zou ZIJ zijn opperslavin zijn. Maar dan verman ik me. Eigenlijk is het wel een eer dat mijn Meester zijn opperslavin meegebracht heeft naar mij. Ik moet me niet zo aanstellen!

'Dag kitty. Welkom.' breng ik met schorre keel uit.
'Dag sheila. Je woont hier leuk.' hoor ik een vriendelijke vrouwenstem zeggen. Ik glimlach. Een compliment is altijd fijn om te krijgen.

'Kitty, ga hier op de salontafel zitten. Op handen en knieen. Niet bang zijn, het is massief eiken, heeft sheila me verzekerd dus het kan je gewicht zeker dragen.'

Ik hoor hoe kitty op haar hoge hakken, naar voren loopt, en dan wat geluiden, die waarschijnlijk voortkomen, uit het feit dat ze op de tafel gaat zitten. MIJN tafel...MIJN huis... Zucht. Weer die steek van jaloezie! Stel je niet aan, stomme slavin, denk ik streng tegen mezelf.

'Zo, slavin. Nu zal ik je eens keuren. Eens kijken of die kut van jou goed glad geschoren is, want voor elke haar die ik vind, zal ik sheila een klap met de zweep geven!'

'Ja, Meester' antwoord kitty braaf.
En ik? Ik snak even naar adem. Want ik kan kitty niet zien. Heeft ze een kale kut? Of juist niet?
Ik spits mijn oren gespannen, om te horen wat het resultaat van de keuring is. Ik krijg het best een beetje benauwd, want hoe hard zal de Meester slaan, nu zijn opperslavin erbij is? Natuurlijk moet zij niet denken dat hij ineens te zacht-hartig is geworden. Dus die zweep kon best wel eens flink hard op mijn arme billetjes terecht komen...

'Brave slavin! Ach...ik had ook niet anders verwacht, natuurlijk. Geen haartje te bespeuren. Goedzo, kitty!' hoor ik dan eindelijk tot mijn grote opluchting zeggen. Pfff...ik laat mijn adem los, die ik zonder er erg in te hebben, ingehouden had.

'Nu zal ik sheila als beloning voor jouw mooi glad geschoren kutje een paar mooie klemmetjes op haar kutje zetten. Blijf jij maar mooi hier op de tafel staan. Zo sta je goed!'

Dan hoor ik uw voetstappen, naar mij toe komen. Ik draai mijn gezicht naar u, en glimlach, hoewel ik u niet kan zien.

'Sheila, jij ook op je handen en knieën, dat kussen is groot genoeg!' hoor ik uw bevel. Meteen voel ik hoe mijn polsen zakken, omdat u het touw dat eraan zit, los gemaakt heeft. Onmiddellijk volg ik uw commando op, en zit ik (waarschijnlijk?) In precies dezelfde houding als kitty. Alleen zit IK op de grond, en ZIJ zit op de salontafel. Zelfs daaruit blijkt dat haar 'rang' hoger is dan de mijne.

Dan hoor ik uw koffertje openklikken. Ik weet dat daar van alles inzit, op sm gebied, en meteen voel ik hoe mijn kutje warm en geil wordt. Dan voel ik uw vingers aan mijn ene kutlipje. U trekt het uit, en ik hoor u grinniken.
'Maar slavin. Wat ben je al geil! Je kutje glinstert al helemaal!'
Nog terwijl ik zit te denken wat ik daarop moet antwoorden, voel ik een korte felle pijn, en gil ik zachtjes. Een klem is op mijn kutlipje gezet en de pijn zoemt door mijn kutje. U heeft vandaag weinig geduld, want meteen erna, volgt de volgende klem. Op de andere kutlip.

Ik besef dat u iets strenger dan anders bent, en dat het heel belangrijk is, dat ik braaf ben. Ik mag niet smeken, van mezelf. Het dringt tot me door, dat u eens verteld heeft, dat uw slavin kitty, haar 'stop' en 'genade' aan u afgegeven heeft, en ik wil proberen om een heel klein beetje in de buurt van HAAR lef te komen. Maar de klemmen doen zeer! Al gauw zitten er 8 op.
Maar u bent nog niet tevreden.
Ik hoor weer wat gerommel uit dat koffertje komen, en even later voel ik hoe er aan een van de klemmen GETROKKEN wordt! Ik jammer zachtjes, want ik besef dat u er gewichtjes aan kettinkjes aan aan het hangen bent. O god, dit hou ik toch nooit lang vol?

Maar even later kniel ik met gespreide benen waartussen 8 bungelende gewichtjes hangen. Ik kreun nu bijna onafgebroken.

'Zo, sheila. En nou wil ik dat je geblinddoekt mij, en mijn slavin kitty van een glaasje fris voorziet!'

Ik kreun als ik voorzichtig opsta. Tastend steek ik mijn handen uit, en loop met ver uit elkaar gespreide benen naar achteren, waar de grote antieke kast staat, met mijn glasservies erin. Ik maak hem open, en laat mijn handen over de planken gaan. Hm. Nee, DAT zijn wijnglazen. En dat zijn bierglazen...oeps, daar ging er bijna een. Gelukkig kon ik hem nog opvangen. Maar als het goed is, staan daarboven...ja...

Ik pak voorzichtig twee longdrink glazen uit de kast, en loop, (in gedachten die gewichtjes vervloekend) langzaam naar de keuken. Daar zet ik de glazen voorzichtig op het aanrecht neer, en loop naar de koelkast. Ik trek hem open, en bedenk, dat ik niet weet of ik de cola of de sinas fles pak... Dat kan ik niet zien. Ik aarzel.
'Ehm....Meester....mag ik iets vragen?'
'Wat, slavin?'
'Zou u me kunnen vertellen naar welke fles uw smaak vandaag uitgaat? De linker of de rechter fles?'
'De fles, het dichtste bij de buitenkant van de deur.' is het antwoord.

Ik bedank de Meester, pak de bedoelde fles, en draai hem open. Ik ruik cola. Dan schenk ik de glazen in, en ik hoop dat de Meester niet ziet hoe ik heel voorzichtig een vinger erin houd, om te kunnen voelen hoe hoog ik al geschonken heb.

Even later loop ik heel voorzichtig, en enigszins wankelend van onzekerheid door de woonkamer, naar de voorkant. Door mijn gewankel, wiebelen de gewichtjes vreselijk, en ik kan me niet inhouden, om steeds te kreunen. Ik voel me een klein beetje zielig...

Ik voel hoe de glazen van mij aangepakt worden, en dan moet ik daar blijven staan. Ik hoor hoe mijn Meester, en slavin kitty drinken... En dan hoe de glazen op de tafel gezet worden. Ik hoor een rits naar beneden gaan, en dan ineens soppende en kreunende geluiden.

Mijn wangen beginnen te gloeien, want ik besef dat de Meester, slavin kitty aan het neuken is. In mijn kamer. Vlak bij mij. En ik mag alleen luisteren. En god, die KLEMMETJES! Die GEWICHTJES!!! Ik word gek. Ik word zo geil. Ik wil OOK gebruikt worden. Maar ik moet braaf stil zijn. Wachten. Luisteren. Afzien. Oh. Mijn kutje doet pijn!

Als ik hoor hoe de Meester gromt, en slavin kitty nog een laatste maal fel jammert, dringt het tot mij door, dat hij waarschijnlijk klaar gekomen is. Hij heeft zijn hete zaad in het kutje van slavin kitty gespoten. Dan richt de Meester zich weer op mij:
"slavin sheila. Op je knieën. Lik mijn penis schoon!'
Meteen zak ik op mijn knietjes, en houd mijn mondje open. Even later wordt er een pik in geduwd, en proef ik zaad...vermengd met vrouwelijke sappen. Ik lik hem helemaal schoon, maar ik voel me ook vernederd.

'Zo, sheila. Dat heb je mooi gedaan. Maar nou moet je nog iets doen, waarvan ik weet dat je het niet zo leuk zult vinden. TOCH wil ik dat je gehoorzaamt. Je moet slavin kitty's kutje schoonlikken!'

Ik vertrek even mijn gezicht. In mijn checklist had ik opgegeven, dat ik het niet leuk vind om iets bij een andere vrouw te doen. Want ik ben op en top hetero. Maar dit is slavin kitty. De hoogste slavin van Meester Erwin. En het is een direct bevel. Ik wil het niet... Maar ik gehoorzaam toch.

Onwillig sta ik op, en steek tastend een hand uit. Ik voel een blote rug. Blote billen. Ik adem even diep in. Verzamel mijn moed. En dan ga ik achter slavin kitty staan, en steek een trillend tongetje uit. Voorzichtig lik ik over de kutlippen. Jezus, wat is ze nat! Och...dat is natuurlijk ook het zaad van de Meester!

Ik lik en lik en lik...en er schijnt geen einde aan te komen. Misschien produceert slavin kitty door mijn likken ook nog wel meer sappen? Ik merk dat ik door mijn vernederende houding (met gespreide benen, gewichtjes bungelend ertussen, en kont flink naar achteren gestoken, met mijn gezicht in de kut van een andere vrouw) me ineens heel erg geil begin te voelen.

Ik plaag kitty. Ik duw mijn neus tegen haar klitje. Ik steek mijn tong zo diep ik kan in haar hete natte gleuf. Ik bijt in de lipjes, en ik blaas plagend naar binnen. Al gauw hoor ik dat slavin kitty begint te kreunen. Blijkbaar was dat nou net niet helemaal de bedoeling, of misschien vind Meester Erwin het gewoon leuk om mij te straffen, maar ineens voel ik hoe zijn sterke handen mij ritmisch op mijn billen beginnen te slaan.

Ondanks dat hij best fel slaat, word ik er niet minder opgewonden van! Steeds schok ik even terug, en daardoor duw ik steeds tegen het kutje van slavin kitty. Maar ik kom ook steeds weer netjes en braaf met mijn billen naar achteren. Voor de volgende mep!

Ineens siddert slavin kitty, en ze jammert langdurig en hoog. Ik proef hoe ze ineens nog meer sappen begint te produceren, en ik besef dat ik haar echt klaar gelikt heb! Ineens voel ik me best trots dat me dat gelukt is!

Nu is zelfs de Meester tevreden. Als beloning, mag ik nu op de eetkamer tafel gaan liggen, en haalt de Meester de klemmetjes er weer af. Ai ai ai ai!!! Oh, wat stel ik me nu aan! Het doet ook zo'n pijn! Ik probeer met mijn handen de Meester tegen te houden, maar slavin kitty houdt mijn polsen stevig vast, en fluistert geruststellend naar mij.
"Toe, even volhouden, sheila. Ze kunnen er toch ook niet op BLIJVEN zitten?"

Nee, nee, nee, schud ik met mijn hoofd. Maar ik weet niet zeker of ik nou 'nee' bedoel omdat ik de pijn niet meer wil, of omdat ze (inderdaad!) er niet op kunnen blijven zitten.

Dan zijn alle klemmen eraf, en begint de pijn in zachte golven te vervagen.

Nu komt de Meester aan mijn hoofdeinde staan, en houdt HIJ mijn polsen vast. Slavin kitty krijgt de opdracht de 'roze dildo' te pakken, uit de koffer. Ik weet niet hoe groot of dik die is, want die heeft de Meester nog nooit meegenomen, naar mij thuis. Ik ben dus ook een beetje benauwd.

Als slavin kitty dan de dildo tussen mijn kutlipjes door duwt merk ik twee dingen: ten eerste dat ik echt werkelijk waar, DRIJFNAT ben van het geil, en ten tweede dat het een best dikke dildo is. Gelukkig glijdt hij toch makkelijk naar binnen.

Slavin kitty begint geroutineerd de dildo in mijn kutje te stoten, en maakt er af en toe draaiende bewegingen mee. Dan zet ze hem aan... Het ding begint te trillen en te vibreren. Ik kreun en maak af en toe spastische bewegingen. Gelukkig houdt de Meester mij stevig vast.
Soms haalt kitty het dikke ding uit mijn gleuf en zet hem gewoon zomaar op mijn klitje. Dan begin ik echt te kronkelen, en heeft mijn Meester er een hele kluif aan om mij in bedwang te houden.
"Nee, nee! Niet doen. God, mijn klitje is zo gevoelig! Oh, nee! Nee!" smeek ik jammerend. Maar slavin kitty gaat gewoon door.

Dan trekt ze het ding even weg, en geeft me zomaar een, twee, drie felle klappen recht op mijn kutje! Ik gil en schok. Die lippen waren al zo gevoelig door die klemmen!!! Meteen wordt de dikke dildo weer in mijn kutje geduwd, en daar blijft slavin kitty hem genadeloos op en neer bewegen, net zolang tot ik voel dat ik klaar kom.

"Ooooohhhh....Meester....ik kom bijna....god, ooooh...mag ik klaar....komen, ... Meester?"
Gil ik bijna uit.
"Laat je maar gaan, slavin. Laat het maar komen!" hoor ik uw stem.

Ik tril sidderend, en jammer het uit. Ik klem mijn benen stevig bij elkaar, en voel het zachte vrouwenlijf van slavin kitty tegen mijn dijen aan. De dildo zit nog steeds in mijn kut.
Oooohhhh....god, wat is dat lekker!!!

"Goed zo sheila. Je bent een lekkere slet. Een brave slavin. Ik denk dat ik jou nog wel zal kunnen trainen, tot je net zo goed zult zijn als slavin kitty."
Ik hoor een snuivend geluid van slavin kitty. Ik besef, net zoals ZIJ, dat ik NOOIT zo goed zal kunnen zijn als haar. Maar ik kan het wel proberen natuurlijk...

De Meester ruimt zijn koffertje weer in. Slavin kitty mag zich weer aankleden. De polsboeien die ik om heb, en de blinddoek, heb ik in opdracht van de Meester ooit zelf gekocht, dus die blijven om. Dan krijg ik mijn laatste opdracht:

" Wacht tot wij vertrokken zijn. Tel dan tot 50. Maak jezelf los. Ruim de woonkamer op, en ga je wassen."

Stil zit ik op mijn kussentje. Ik hoor de Meester en slavin kitty vertrekken.
“Dag, sheila” hoor ik zowel de meester als kitty roepen. Als de voordeur dichtgetrokken wordt, begin ik langzaam tot 50 te tellen. En dan nog 10 extra. Voor de zekerheid. Dan maak ik mijn blinddoek los, en haal ik de polsboeien eraf. Beduusd denk ik dat ik nou welliswaar slavin kitty 'ontmoet' heb, maar dat ik nog steeds niet weet hoe zij eruit ziet.

Ik lach zenuwachtig. Toch maf. Ik heb haar kut uitgelikt. IK, de super HETERO slet... En ik weet niet eens hoe ze eruit ziet? Echt maf. Ik schud mijn hoofd, en begin de woonkamer op te ruimen. Twee longdrinkglazen, beide nog een beetje gevuld, breng ik naar de keuken. Het tafelkleed van zowel de salontafel, als de eetkamer tafel liggen schuin. Die trek ik recht. Dan doe ik de polsboeien, de blinddoek, en het touw in de la van de kast. Ik kijk in het rond. Eigenlijk valt er niet veel op te ruimen. Dan zie ik een paar druppeltjes vocht op de grond. Daar heb ik daarstraks zelf gestaan. Mijn eigen geil heb ik zomaar op de grond gedruppeld!

Zal ik een doekje halen? Ik glimlach, en kniel. Ik steek mijn tong uit en lik het zo op.
Zo. De woonkamer is opgeruimd. Nu ga ik heerlijk onder een hete douche. God, wat voel ik me goed!