Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Obediance party

Mijn man en ik hebben een hele bijzondere relatie. Hij is dominant en ik ben onderdanig.
In het dagelijks leven zijn wij elkaars gelijke. Op sexgebied, echter… Dan is hij mijn meester, en ik ben zijn sexslavinnetje.
1 keer per maand (soms vaker, als mijn meester dat belieft) organiseert hij een gehoorzaamheidstestje….of een ‘obediance party’ zoals hij dat meestal noemt.
Hij nodigt dan een aantal vrienden van hem uit. Meestal een stuk of 4 a 7. En dan begint het feest.

Ik verheug me er altijd zeer op, want mijn meester weet precies wat ik wil, wat ik lekker vind, waar ik naar verlang, en wat ik NODIG heb. Meestal nog beter dan ik zelf. Diep van binnen ben ik een hoer, een slet en het is wel eens goed om eens goed met de neus op de feiten gedrukt te worden!

Vandaag was het weer zover. Mijn meester had dit keer 5 vrienden uitgenodigd, en een mooi zwart lingerie setje voor me op bed klaar gelegd dat ik aan moest trekken; een half-cups bh, een mooi bestikt stringetje, een gordeltje met jarretelles en hoerige zwarte kousen met zo’n mooie kanten rand. Een minirokje, een doorzichtige bloes en naaldhakken maakten het ‘ensemble’ compleet.
Ik zat, zoals bevolen, boven op bed in deze kleding te wachten totdat ik ontboden zou worden.
Plots hoorde ik deurbel. De deur werd door mijn man…eh..pardon, mijn meester open gemaakt. Ik hoorde de stemmen van zijn vrienden en ze werden de woonkamer in geleid. Even was het stil. Opgewonden bleef ik wachten. Toen werd ik geroepen:
“SLAVIN, kom beneden !!”
“ja, meester !!” riep ik onmiddellijk terug, en vlug ging ik de trap af.
Zoals een goed afgerichte slavin betaamt, bleef ik met neergeslagen ogen in de woonkamer staan wachten, totdat ik ergens toe bevolen werd. Het was mij niet toegestaan om de gasten te begroeten. Ze kwamen ten slotte niet voor mij, maar voor mijn meester. Ik, slavin, was er alleen om mijn diensten aan te bieden.
Toen de gasten tijd genoeg hadden gehad om mij goed te kunnen bezichtigen beval mijn meester om voor koffie te zorgen. Dat deed ik zoals mijn meester mij dat geleerd had; steeds slechts 1 kopje per keer. Het de gast diepgebogen aanbiedend, zodat hij een goede blik in mijn decollete kon werpen. Dat de gast ertegenover zodoende ook een mooie blik onder mijn rokje konden werpen en mijn slipje, mijn billen en kousen goed konden zien, was een mooie bijkomstigheid.

Toen iedereen van koffie was voorzien volgde het ‘presenteren’ zoals mijn meester dat noemde. Ik moest voor hem gaan staan. Mijn meester gaf me een klein tikje tegen mijn dijen, en beval: “spreiden !!”
Gehoorzaam spreidde ik mijn benen. Mijn meesters handen, sterk en warm, pakten mijn bovenbenen aan de achterzijde vast, ongeveer ter hoogte van de knieen. Daarna liet hij ze naar boven glijden, tot ze heeeeel langzaam onder mijn rokje verdwenen. Daar vonden ze mijn billen en mijn meester begon me lekker en stevig te masseren. Ik wist dat zijn vrienden nu gebiologeerd toe moesten zitten te kijken, en het idee wondt me vreselijk op. Uit pure wellust en geiligheid begon ik te kreunen.
Mijn meester trok me mijn rokje uit en liet het op mijn enkels zakken. Gehoorzaam stapte ik eruit, en bukte me om het op te rapen. Nu zagen mijn vrienden mijn billen in volle glorie. Mijn stringetje liet weinig te raden over.
Ik kwam weer overeind en bood het kledingstuk aan mijn meester aan. Die nam het aan, en gooide het demonstratief achter zijn stoel. Zo ! buiten mijn bereik.
Opnieuw begon hij me heerlijk te masseren, te kneden en te knijpen. Met beide handen. Weer kreunde ik.
PETS !!! ineens kreeg ik een harde mep op mijn kont !!
“stoute slavin !!”sprak mijn meester streng. “wiens eigendom zijn deze lekkere billen????”
“uw eigendom, meester” antwoordde ik.
“en heb ik jou al toestemming gegeven om te kreunen?” vroeg mijn meester.
“nee, meester, het spijt me.” Antwoordde ik timide.
“voor straf mogen alle gasten je nu 2 meppen op je kont geven. GA ! nu, slavin !!”
Gedwee ging ik voor alle gasten staan, stak mijn kontje ietsjes naar achteren en incasseerde 2 meppen per gast. Toen ik weer terug kwam bij mijn meester gloeide mijn kontje en ik kon het niet nalaten om er even overheen te wrijven. Mijn meester draaide me om en gaf er twee troostende kussen op. Hmmmmm…dat deed goed !!!

Daarna moest ik op mijn knietjes voor mijn meester komen zitten. Mijn bloes werd open geknoopt en uitgetrokken. Geroutineerd wipte mijn meester mijn borsten uit de halve cups. Hij pakte mijn tepels stevig vast en begon ze te draaien, te masseren, te kneden, te knijpen.
Weer kon ik me niet stilhouden, en weer kreeg ik daarvoor straf.
Nu moest ik al de gasten langs om mijn borsten aan te bieden. De ene gast was teder en voorzichtig, de andere was ruw en wild. Weer een andere pakte mijn borsten vol en stevig vast, een andere kuste ze. Weer een ander zoog aan mijn tepels, en een ander kneep erin.
Maar ik vond alles even lekker en ik voelde me flink nat worden tussen mijn benen.

Toen ik weer terug bij mijn meester was had ik een rode kleur van opwinding en ging mijn ademhaling snel en oppervlakkig.
“wat ben je toch een lekkere geile slet !”zei mijn meester met een twinkeling in zijn ogen. “je bent nu zeker al flink nat? SPREIDEN !!”
en weer ging ik netjes spreidbeens staan. Mijn meesters vingers duwden de drijfnatte stof van mijn slipje aan de kant en drongen zich in mijn kutje naar binnen. Hmmmmm…. Lekker.
Even gingen ze daar heerlijk in mij op en neer. Plots trok mijn meester me naar voren en in een relfex pakte ik zijn schouders vast voor evenwicht….FOUT !!! oeps…
Mijn meester keek me streng aan, en zei:
“stoute slavin ! je beschaamt me tegenover mijn gasten. Moeten ze soms denken dat ik je niet goed afgericht heb?!!!”
“nee, meester” antwoordde ik met neergeslagen ogen.
“slavin, ga naar de tafel, en breng me de polsboeien !”

gehoorzaam ging ik naar de tafel. In een flits overzag ik de voorraad klemmen, boeien, en geselwerktuigen die een goede meester nodig heeft om een ongehoorzame slavin tot gehoorzaamheid te dwingen. En snel vond ik de polsboeien en bracht ze mijn meester.
Ze waren van zacht maar stevig zwart leder, en ze zaten heerlijk rond mijn polsen. Ik bood mijn meester eerst mijn linker en toen mijn rechter pols aan, en mijn meester bevestigde de polsboeien. Daarna draaide hij me om, en trok de handen achter mijn rug. Daar maakte hij de boeien aan elkaar vast. Nu kon ik niets meer doen met mijn handen!
Snel gluurde ik door mijn wimpers naar de gasten; pure wellust op ieders gezicht. Lekker !!

Weer moest ik mijn ‘ronde’ doen langs de gasten en hun graaiende en tastende handen alles toestaan. Mijn meester had ondertussen de blinddoek gehaald en deze kreeg ik nu omgebonden. Mijn wereld werd donker. Ik voelde hoe mijn slipje uitgetrokken werd.
Plotseling gaf mijn meester zijn vrienden een seintje en ineens stond ik in het middelpunt van de belangstelling! 10 handen pakten me overal vast. Ik wist niet meer welke handen van wie waren. Ze waren overal ! op mijn billen, op mijn buik, mijn rug, mijn borsten. Mijn tepels werden gekneed, mijn schaamlippen werden betast. Er kropen vingers mijn kutje binnen, en er drongen zelfs brutale vingers in mijn kontje ! ik stond te trillen op mijn benen. Ik kreunde en genoot! Af en toe wankelde ik en dreigde te vallen onder al dat ‘geweld’. Dan probeerde ik in een reflex mijn handen van achter mijn rug te halen….vergeefs….maar altijd waren daar 2 sterke warme handen, die me overeind hielden. Mijn meesters handen. Op hem kon ik altijd vertrouwen !!

De buitenwereld zou dit nooit begrijpen of kunnen accepteren. Want niets van wat er hier gebeurde was tegen mijn wil. Als ik iets niet wilde, kon ik dat ten alle tijden zeggen. En mijn ‘nee’ zou niet bestraft worden. Niet nu, en niet later. Dit was onze onderlinge afspraak en die werkte goed. Al jaren !
Mijn man / meester wist hoezeer ik hierop geilde. Hoe graag ik het hoertje, het sletje, de slavin speelde. En zolang mijn meester erbij aanwezig was, durfde ik ook alles. ALLES…

De tastende vingers maakten me gek. Ik kreunde steeds harder. Opeens voelde ik een golf van extase door mijn lichaam gaan. Ik zakte door mijn knieen en in de armen van mijn meester, terwijl de andere handen nog doorgingen, kwam ik gillend klaar. Mijn meester gaf een seintje en de handen verdwenen van mijn lichaam. Versuft liet ik mijn hoofd op de schouder van mijn meester leunen tot de golven van genot afnamen en ik mijn adem weer hervond.

Toen mijn meester zag dat ik weer op adem was, zei hij tegen zijn vrienden:
“nou nou, we hebben mijn slavin meer verwend dan zij verdiend heeft. We zullen haar haar plaats weer eens moeten leren.”
Ik voelde hoe mijn meester mij een lederen hondenhalsband aandeed, en er een kort leidsel aan vast maakte. Vervolgens voerde hij me geblinddoekt en nog steeds gebonden, maar wel heel voorzichtig en teder naar de achtertafel.
“zoek de tepelklemmen, slavin !” gaf hij mij de opdracht.
Ik bukte me voorover en ‘zocht’ met mijn mond en lippen voelend de tepelklemmen. Ik herkende de dingen op tafel puur op het gevoel; de gaggball, de rubberen flap, de strokenzweep, de kat met de negen staarten, de hondenzweep, het spaanse rietje, de enkelboeien. Ah..de klemmen! Maar welke waren nu de tepelklemmen en welke de schaamlipklemmen?
Aan de schaamlipklemmen zaten kleine gewichtjes en de tepelklemmen zaten via een dun kettinkje aan elkaar.

Ik was me ervan bewust hoe ontzettend geil dit tafereel eruit moest zien: een zo goed als naakte vrouw, geblinddoekt en gebonden, als een hondje geleid, die zich over deze ‘geselwerk- tuigen’ boog en ze leek te kussen.

Mijn zoekende lippen vonden beide soorten klemmen en heel bewust…koos ik voor de verkeerde! Ik nam de schaamlipklemmen tussen mijn lippen en bood ze mijn meester aan.
“dat is fout, slavin!” berispte mijn meester me, maar hij begreep mijn hint. “voor straf zal ik ze gebruiken waar ze voor zijn, slavin!”
“ja, meester” zei ik, en ik spreidde gewillig mijn benen.
Voorzichtig pakte mijn meester mijn schaamlippen, teder zette hij de klemmetjes erop. Een zoete pijn schoot door mijn onderlichaam en ik zoog mijn adem naar binnen. Rustig liet hij de gewichtjes los. Ik voelde hoe ze bungelden tussen mijn benen en zachtjes aan mijn kutlipjes trokken. O, Jezus, wat werd ik hier toch altijd supergeil van!!
“zo, slavin” sprak mijn meester…. “maar nu zou ik toch ook graag de tepelklemmen willen hebben. Zoeken!”
natuurlijk vond ik de klemmen meteen en even later schoot een soortgelijke heerlijke pijn door mijn tepels. In het midden van mijn onderlijf vonden de twee pijnstromen elkaar, en ik kreunde en trilde heel even. Ooooohh…..

ik likte mijn lippen en ik voelde hoe mijn meester mijn borsten omvatte en ze streelden en kusten. Voorzichtig plaagde hij mijn tepels en trok zachtjes aan de klemmetjes. Aaaaahh….
Zijn lippen beroerden mijn oor en – alleen voor mij hoorbaar – fluisterde hij:
“ik zal je heerlijke lichaam geselen met al wat je mij wilt brengen.”
Ik knikte instemmend.
Toen vervolgde hij, nog steeds fluisterend:
“en daarna laat ik je er misschien wel eentje pijpen. Wat vind je daarvan?”
ik antwoordde eveneens fluisterend: “waarom niet alle vijf ?”
mijn meester grinnikte en kuste me.
“mijn geile pijpsletje !!”
en toen weer hardop:
“slavin, ik vind dat je slaag verdiend hebt ! bezorg me wat waarmee ik dat kan doen!”
ik draaide me om, zocht en vond de strokenzweep. Die vind ik altijd het lekkerste! Ik pakte met mijn lippen een der stroken vast en bood mijn meester de zweep aan.

Mijn meester leidde me een beetje naar het midden van de kamer. Ik stond rechtop te wachten en wist dat de aandacht van alle gasten op me gericht was. Flets !!! de eerste slag. Altijd onverwacht, en lekker! Flets….flets….de stroken geselden mijn lichaam. Mijn meester weet me zo goed te bespelen! Ik genoot van elke slag. En elke volgende slag viel weer op een andere plek van mijn lichaam. Ik wist nooit waar, maar elke slag was precies goed. Niet te hard niet te zacht. Elke slag zweepte mijn bloed op. Mijn lichaam gloeide overal. De zweep vond feilloos mijn borsten, mijn schouders, mijn dijen, mijn rug, mijn kuiten, mijn billen. Ja, zelfs mijn kutje werd zacht en liefdevol met de zweep bewerkt.

Toen mijn meester ophield stond ik te hijgen van opwinding. Er was nog geen moment in me opgekomen om ‘genade’ te vragen. Het was niet nodig geweest. Zoals altijd. Ik stond te trillen op mijn benen. Maar ik zou niet anders gewild hebben !!

Toen maakte mijn meester de blinddoek en de polsboeien los. Ik keek even naar de gasten en zag dat ze mij bewonderend en begerig aankeken. En ik voelde me groeien in mijn trots.
Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht. Toen begonnen ze zowaar te applaudisseren!
En ik voelde hoe ik begon te blozen.

Even een rustpauze nu. Ik moest de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Terwijl ik dat deed voelde ik hoe de gewichtjes aan mijn kutlipjes bij elke stap die ik zette, tussen mijn benen wiebelden. Ze bezorgden mij kleine plezierige golven van genot en ik heupwiegde expres een beetje om de gasten (en mijzelf !) te vermaken.

Daarna maakte mijn meester alle klemmetjes los, en masseerde de getergde en gevoelige lichaamsdelen een beetje, om de bloedstroom weer op gang te brengen. Ik kreeg wat te drinken en ik kreeg daarna enkelboeien om. Dat vind ik ook altijd zo sexy eruit zien !!!

Ik moest op een kussen aan de voeten van mijn meester gaan zitten.
Het gesprek ging nu even over voetbal, en omdat ik toch geen inbreng over dit onderwerp had, kreeg ik even de gaggball in. Zo hoefde ik me ook niet te schamen dat ik niets zinnigs te zeggen had. Zei mijn meester…..

Daar zat ik dus….half naakt. Polsboeien, enkelboeien, hondenhalsband, naaldhakken en gaggball in. Op de grond op een kussen. Als een nederige slavin. Wat een heerlijk gezicht!

Na een klein half uurtje was ik weer helemaal bijgekomen en kreeg ik de opdracht de rubber flap te gaan halen. De gaggball mocht nu weer uit. Mijn meester vroeg zijn vrienden of ze mijn billetjes wel eens mooi rood wilden zien. Dat wilden ze wel. Ik kreeg de opdracht om me over de salontafel te buigen en me op mijn armen te steunen. Mijn kontje moest ik netjes naar achteren duwen. Mijn meester duwde een beetje op mijn rug. Zo stak mijn kontje nog beter uit. Een van de gasten kreeg de rubber flap in zijn handen gedrukt en hij mocht hem op mijn billen laten neerdalen.
Pets !!!! aaaahh…..oef, die sloeg best hard !!!
Ik vond het wel een beetje griezelig, omdat het niet mijn meester was die sloeg, dus ik trok steeds mijn billetjes een beetje in. Maar mijn meester duwde me steeds weer terug in de juiste houding. Ach…en ik kon toch nog altijd om genade vragen?
5 klappen gaf de gast me….en daarna mocht gast nummer 2. ik moest blijven staan. Oei, wat gloeiden mijn billetjes !!! 5 klappen ook voor deze gast…mijn meester zorgde voor 2 dingen;
dat ik in de juiste houding bleef staan, en dat er genoeg ‘rust’ zat tussen de slagen onderling, zodat ik het kon uithouden. Maar jezus, dit was zwaar !!!
toen alle gasten aan de beurt waren geweest stond ik zwaar te hijgen, en ik was oprecht blij dat het voorbij was. En ik was trots dat ik het zonder om genade te smeken ondergaan had.
Mijn meester kent mij zo goed! Hij weet precies waar mijn grenzen liggen, en brengt me precies ertegen aan, en soms er een klein beetje overheen.
Ik mocht weer overeind komen. Ai, wat voelden mijn billen heet aan.
Mijn meester vroeg of ze nu rood genoeg waren….ja, zo voelden ze wel aan. 4 gasten zeiden van wel. Rood genoeg. Eentje zei , misschien voor de gein, dat ze nog wel roder konden.
Verschrikt keek ik mijn meester aan, maar die zag dat ik genoeg had gehad. Dus hij ging er met een lachje over de opmerking heen.

Mijn meester streelde met zijn – nu koel aanvoelende – handen over mijn verhitte billetjes.
Hij keek mij aan terwijl hij tegen zijn gasten zei: “ik denk dat ik mijn slavin eens iemand van de gasten uit zal laten pakken….slavin, kies er maar eens eentje uit.”
En dat deed ik. Ik ging op mijn knieen voor mijn ‘eerste keus’ zitten, en maakte zijn broek open. Ik haalde de lekkernij eruit. Achter me, hoorde ik mijn meester zeggen:
“mijn slavin zal jullie allemaal pijpen, maar als jullie in haar mondje klaarkomen, mogen jullie haar niet meer neuken !!! denk erom !!”
strenge meester !!! hihihi….dus ik deed flink mijn best. Vier ervan trokken zich op tijd terug, maar voor de vijfde was de orale foltering, gecombineerd met de erotische taferelen toch echt te veel. Ik nam zijn harde kloppende paal genadeloos tussen mijn lippen. Ik likte, sabbelde en zoog tot ik zijn ballen voelde samentrekken en ik het mannelijke sap in mijn keel voelde spuiten. Ik hoorde “shit!!” van de gast, maar het ‘leed’ was al geschied.
Ik zoog nog even lekker door, om hem toch waar voor zijn geld te geven, en likte zijn pik tot de laatste druppel helemaal leeg en schoon.

Daarna was het tijd voor ‘het eindspel’ zoals mijn meester dat altijd noemt. Mijn meester nam me mee naar boven, naar de logeerkamer. Daar staat een bed met spijlen. Ik werd eraan vastgeketend, mijn polsen wijd uiteen aan het hoofdeinde, mijn enkelboeien zodanig aan de zijkant dat mijn benen wijd uit elkaar zaten en ik toch mijn knieen een beetje kon buigen. In deze houding kon ik lange tijd het nodige verduren. De gasten waren gelijktijdig met ons mee naar boven gekomen en waren getuige van dit alles. Het wond ze vreselijk op om te zien hoe ik me vrijwillig liet vastketenen. Weerloos was ik nu, en de gasten werden op me los gelaten. Met grote ogen keek ik hoe een grote lul richting mijn kutje in stelling werd gebracht. Mijn meester zat rustig op een stoel toe te kijken hoe zijn slavin stevig doorgeneukt werd ! het was heerlijk ! ik duwde mijn heupen bij elke stoot omhoog en ik ontving die grote paal zo diep mogelijk in mijn druipende hete grotje. Wat een genot !
Een andere gast klom op het bed en schoof zijn paal tegen mijn mond. Ik hapte er naar, en likte de eikel. Ik liet mijn tong rondjes ‘lopen’ rond het koppie, en ik werd er alleen nog maar geiler van ! Ineens voelde ik een pik tegen mijn linkerhand en kort daarna ook een tegen mijn rechterhand. Gehinderd door de boeien kon ik niet veel doen, maar ik slaagde er toch in om de beide pikken te omklemmen en een beetje lekker te masseren.

De man die me aan het neuken was kwam klaar en werd afgelost door de lul tegen mijn mond. Geen rustpauze voor mij. Geeft niets. Ik genoot ! Na nummer 2 schoof nummer 3 tussen mijn benen. Mijn poesje werd wel vreselijk verwend !
Ik zag dat gast nummer 4 met mijn meester in gesprek was. Waarover? Dat zou ik vast later wel te weten komen.
Toen gast nummer 3 zijn ballen in mij leeg gespoten had, kwam mijn meester naar me toe. Hij boog zich over me heen en fluisterde:
“de laatste wil in je kontje. Wil jij dat?”
Even aarzelde ik. Ik keek naar de betreffende lul. Die was best flink geschapen. Groter dan mijn eigen meester. Wel een uitdaging……
Ik likte mijn lippen, keek mijn meester aan en hijgde opgewonden; “ja”.

Ik werd losgemaakt en andersom op het bed vastgeketend. Mijn meester was zo attent om mijn gaatje in te smeren met wat glijmiddel en (ondeugd dat hij is) liet zijn vinger een paar keer mijn kontje in en uit gaan.
“ja, nu is de slavin er klaar voor” zei mijn meester, en maakte plaats voor gast nummer 4.
Ik voelde het gewicht op het bed toen de man zich achter me plaatste. Hij pakte me bij mijn heupen en ik voelde hoe hij voorzichtig maar vastberaden zijn eikel tegen mijn sterretje aandrukte. Een beetje meer druk….ik sloot mijn ogen. Even hield ik mijn adem in. Een korte lichte pijn en hij zat in me! Die grote lul in dat arme nauwe gaatje van me. Ojee…
Langzaam begon hij zich in en uit me te schuiven. Eerst was ik nog een beetje gespannen en angstig, maar naarmate ik meer ontspande, begon ik er meer van te genieten.
De man voerde langzaam zijn tempo op, en ik begon mee te werken. Stevig duwde ik mijn heupen naar achteren bij elke stoot, en ik voelde een tinteling over mijn ruggegraat lopen die mijn haren overeind deed staan. Ineens kwam ik klaar. Zo’n vreemd orgasme! Heel anders dan wanneer ik in mijn kutje geneukt word. Heerlijk..intens…verrukkelijk !
De man kwam tegelijk met mij klaar. Een kunststuk op zich, als je het goed bedenkt. Misschien kwam het omdat ik, terwijl ik klaar kwam, in een reflex mijn kontje bij elkaar kneep. Dat zal wel een heerlijk gevoel voor hem zijn geweest.
Een tweede golf van genot schoot door mijn lichaam. Deze had ik niet zien aankomen, en zeker niet verwacht. Ik trilde onder het ‘geweld’ van dit orgasme. Ik trok aan alle 4 de boeien tot de sensatie afnam.

Toen liet ik mijn hoofd uitgeput hangen en hijgde als een getemde merrie. Want getemd was ik nu !! het zweet lag in een glinsterende dunne laag over mijn hele lichaam. En ik sidderde een beetje toen ik begon af te koelen.
De man trok zich uit me terug. Ik had een tevreden glimlach op mijn gezicht. God, wat was dit lekker geweest, en god, wat was ik nu MOE !!!

Mijn meester maakte me los, gaf me een handdoekje, en legde even een dekentje over me heen, zodat ik niet TE erg zou afkoelen.

Een beetje wegdoezelende, hoorde ik dat de gasten zich wasten, aankleedden en afscheid namen. Daarna kwam mijn man terug, nam me liefdevol in de armen, en samen namen we een heerlijk hete lange douche.

Later in bed, kroop ik in zijn armen, en fluisterde: “en? Mijn meestertje? Ben ik vandaag geslaagd voor mijn gehoorzaamheidstest?”
Mijn man nam mijn kin in zijn hand en draaide mijn gezicht naar hem toe. Hij gaf me een tedere kus op mijn lippen en fluisterde terug:
“cum laude, mijn slavinnetje….cum laude !!!”