Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Mindfuck


Ferry en Simone zaten gezellig samen op de bank. Ze hadden gegeten en afgewassen en Ferry zat nu te zappen. Hij vloekte. Zoals zo vaak was er weer eens niets op tv. Gelukkig waren er nog andere leuke dingen die ze konden doen. Ferry en Simone waren namelijk niet alleen man en vrouw...nee, ze waren méér. Ze waren ook nog meester en slavin!

Ferry zette de tv met de afstandbediening uit en keek Simone aan. “Lik mijn schoenen, slavin” commandeerde hij haar zomaar ineens. Simone viel meteen in haar rol van slavin, en liet zich bevallig van de bank af glijden. Op haar knietjes begon ze de schoenen van haar meester te likken en keek daarbij super geil omhoog naar hem.
“Je doet het niet echt met veel plezier, he slavin?” zei de meester afkeurend.
“Jawel, toch wel hoor, meester!” verzekerde Simone hem.
“Niet waar, doe het beter, en spreek je meester niet tegen, slet!” berispte de meester haar.
Ijverig begon Simone nog beter te likken.
“Dat lijkt helemaal nergens op. Je hebt straf verdiend! Ga naar boven, kleed je uit en wacht geknield op mij!” Simone liep gehoorzaam de trap op, niet bepaald met een schuldgevoel, maar met een gevoel van opwinding en verwachting. Snel kleedde ze zich uit, en friste ze zich ook nog snel een beetje op. De meester had haar graag schoon, fris en lekker ruikend. Daarna bracht ze ook nog snel wat extra rode lippenstift, en wat meer zwart rond de ogen aan. De meester had graag dat ze er hoerig uit zag. Ze had lippenstift die niet afgaf. Dat kwam goed van pas bij het pijpen hadden ze in het verleden gemerkt. De mascara die ze gebruikte was waterproof. De meester hield niet zo van zwarte uitgelopen strepen op haar gezicht. Ze moest mooi zijn voor de meester.

Ferry zat beneden op de bank en gaf haar de nodige tijd. Met gespitste oren luisterde hij. Nu was ze in de slaapkamer. Ritselende geluiden daar. Kleren die uitgingen.
Nu was ze in de badkamer. Opfrissen en opmaken. Nog heel even....

Ferry liep de trap op en vond daar zijn slavin netjes op haar matje dat ze speciaal voor dit doel hadden neergelegd. Haar ‘slavinnenmatje’ noemde Ferry dat. En ze zat prachtig naakt en mooi te wezen. Devoot keken haar ogen naar de grond. Ferry zei niets tegen zijn slavin. Rustig haalde hij de lederen handboeien uit het laadje van het nachtkastje.
“Handen boven je hoofd, slavin!” beval hij.
De slavin bleef omlaag kijken, maar stak haar polsen de lucht in. Ferry maakte de boeien vast. “Goed. Opstaan, en meekomen!”
Meteen stond Simone op, en liep met Ferry mee. Aan het voeteneinde, boven in het plafond zat een hele stevige haak. Die zat daar met slechts 1 doel; het stevig vast kunnen maken van Simone. Ferry gooide er een touw doorheen, en duwde Simone goed op haar plaats; recht onder de haak. Stevig maakte hij haar polsen aan het touw vast. Nu kon ze nergens meer naar toe. Daarna nam hij zich rustig de tijd om alle ‘speeldingen’ klaar te leggen. Dit was een onderdeel van het spel; terwijl Simone hulpeloos kon toekijken, zag ze hoe Ferry de spreidstok, de strokenzweep, de zweep met de harde strengen, de bat, de klemmetjes, de gewichtjes, en dildo’s en de vibrators klaarlegde. Uiteraard, allemaal een voor een, terwijl Ferry heel makkelijk de hele zooi in 1 keer op het bed had kunnen gooien!
Bij elk onderdeel ging er een rilling van genot door Simone. Ze wist precies hoe het voelde, en ze genoot er altijd heel erg van. Als laatste maakte Ferry aanstalte om zijn t-shirt uit te doen. Hij hield zijn spijkerbroek altijd aan, maar vond het lekker om het naakte lichaam van zijn slavin zo af en toe tegen ZIJN naakte huid te voelen. Aan het eind zou ze natuurlijk op de knieen hem moeten bedanken. Om te bewijzen dat ze hem dankbaar was zouden haar trillende vingers zijn broek moeten openmaken, zijn pik eruit halen, en hem pijpen. Ferry haalde de onderkant van de t-shirt naar boven, en zat net met zijn gezicht verstrikt in het kledingstuk toen de deurbel ging. Snel trok hij de t-shirt weer recht en met een geirriteerd gezicht mopperde hij: “Godverdomme. Wat is DAT nou weer? Zeker dat pakje dat ik besteld had?” Ferry keek Simone aan. “Blijf hier, slavin. Ik kom zo weer terug!” Simone glimlachte. ZIJ zou nergens heen gaan. Ze keek naar boven naar haar polsen en de haak in het plafond. Alsof ze dat had GEKUND???

Ferry liep de trap af, en Simone luisterde nieuwsgierig wat het was. Ze verwachte een onbekende stem die zei: “Een pakje voor u, meneer.” Of een kinderstem: “Er ligt een bal in uw tuin, meneer, mogen we hem terug?” of misschien zelfs: “Wilt u aardbeien kopen, meneer?” maar ze schrok toen er een harde gemene stem klonk, en een hoop gestommel. Daar werd gevochten! Ze hoorde ook Ferry’s stem die vloekte en woedend vroeg ‘wat dat te betekenen had?’ Het gestommel verdween naar de woonkamer, en de deur werd dichtgegooid.

Angstig trok Simone aan haar boeien. Ferry had haar hulp nodig, en zij kon niets doen! “Ferry!!!! Wat is er aan de hand????” riep ze. Maar inmiddels was het beneden stil geworden. Het werd haar koud om het hart. Nogmaals probeerde ze los te komen, maar Ferry had zijn werk goed gedaan. Ze stond vast, en daar waar ze stond, daar BLEEF ze!

Een vreemde mannenstem die zei: “Zoek jij beneden naar kostbaarheden, dan ga ik boven kijken.” En voetstappen die de trap op gingen. Simone stond met grote angstogen te kijken. Haar hart ging als een gek te keer. O shit. Nee he?! Inbrekers? En wat hadden ze met Ferry gedaan? En wat zouden ze doen als ze HAAR zó zagen?

De slaapkamer deur ging open een een vreemde man kwam binnen. Hij schrok van haar, en deed meteen een stapje terug. Het mes dat hij in zijn handen had, schoot in verweer meteen naar voren, maar toen hij zag hoe ze daar stond...naakt en hulpeloos, kreeg hij een verlekkerd en hebberig gezicht. Seconden lang gleden zijn ogen over Simone’s lichaam, en daarna vielen zijn ogen op het bed....waar alle speeltjes klaar lagen om door Ferry gebruikt te worden... De ogen van de man glinsterden op. Daarna keek hij glunderend naar de hulpeloze Simone. Hij draaide zijn hoofd opzij, zonder zijn ogen van het naakte lichaam van Simone af te houden. “Hee, Peter! Moet je eens komen kijken, wat ik hier gevonden heb. Een kostbaarheid, zoals je niet verwacht zou hebben!”

“Wat hebben jullie met mijn man gedaan?” vroeg Simone angstig. Ze had tot nu toe nog geen woord kunnen uitspreken, en haar stem was nu ook hees en fluisterend.
De man keek haar aan. “Oh...maak je daar maar geen zorgen over. Hij zal het niet zo leuk vinden op die stoel, met al die touwen om zich heen, en dat stuk plakband over zijn mond. Maar voor de rest is alles goed met hem, hoor.”
Nu kon Simone met een gerust hart bezorgd om ZICHZELF gaan worden. De tweede man (Peter) kwam nu ook de trap opgestommeld. “Wah hedde gevonde?” vroeg deze. De eerste man gaf geen antwoord, maar liet Peter dat ZELF ontdekken. Die schoot een stukje terug, en zette grote ogen op. “Hubba hubba!!!” zei hij. “Godallejezus. Een naakt wijf! Vastgebonden ook nog! Kinky! Shit, wa hettie lekkere tieten!” en meteen liep deze man op Simone af. Die maakte meteen aanstalte om te schoppen, maar man nummer 1 kwam snel achter haar staan, en stak het mes tegen haar hals. “Dát zou ik maar eens niet proberen, schatje! Of je vloer zal een beetje roder komen te zien! Rood van je eigen bloed, lekkertje!”

Simone bleef dus maar stil staan, en moest het tandenknarsend goed vinden dat Peter haar borsten betastte. Dat deed hij niet bepaald onzacht. Hij kneep erin alsof het anti-stressballetjes waren. Zijn vingerafdrukken stonden erin! Simone kreunde en maakte een smekend jammerend geluid. “Hee, wijffie. Wa voriets is di nou? Cuppie C of cuppie D?”
Simone zuchtte angstig. Het was beter om mee te werken, dacht ze. “Cup D, meneer.”
De man keek de andere verbaasd aan. “hahaha, Meneer zei ze. Nog beleefd ok nog!”
“Ja, ik denk dat ze een slavin of iets is. Kijk maar wat er op het bed ligt!”
Peter keek en zag de zwepen en aanverwante zaken liggen. “Godsamme. Wa is DAH nouw?” Hij pakte alle dingen even op, en gooide ze daarna lukraak weer terug. In een paar seconden was de nette opstelling van Ferry veranderd in een chaos. Als laatste had de man klemmetjes in zijn handen. “Hee, Fred. Denkte gij dat di is wa ik denk dattut is?”
“Jazeker. Dat denk ik ook.” Grijnsde de man achter Simone. “Zet ze eens op die punten van dit schatje?”
Begerig kwam de andere man met de klemmen op Simone afgelopen. Die klemde haar lippen op elkaar. Ze kon ertegen, wist ze. Had ze al zovaak opgehad. Maar dat waren andere situaties geweest. En altijd door Ferry. Ze zou nu heel angstig moeten zijn. Maar vreemd. Ze WAS ook wel bang, maar de klemmen wonden haar ook op. De man kwam naar haar toe, en trok even onervaren aan haar tepels. Alsof hij die eerst uit moest rekken om plaats genoeg te hebben voor die klemmen?! Duidelijk heel onervaren op dit gebied. Zonder enig uitstel zette de man de klem op haar tepel. Simone siste want de pijn kwam onmiddellijk en schoot recht door haar hele lichaam, maar vooral naar haar kruis. Een uitdrukking die een mengeling van pijn en genot was, schoot er over haar gezicht.
“Godsakke...zie de da? Da wijf vindt da nog lekker ok nog! Godverdju zeg!”
“Doe die andere er dan ook op. Ik wil spelen met dit lekkertje!” zei de man achter Simone.

Simone besloot om er het beste van te maken. Ze was doodsbang, maar toch ook opgewonden. Misschien, als ze braaf en gehoorzaam alles zou ondergaan, dan zouden ze haar en Ferry misschien niet vermoorden? Ze kon niet veel doen, om hun situatie te verbeteren, dus WAT ze KON doen, dat zou ze proberen! Voor haar meester die beneden vastgebonden zat, en voor haarzelf!

“war zouwe dizze dinge veur zijn?” Peter hield de bewichtjes in zijn handen, en speurde Simone’s lichaam af, alsof hij een neonverlichting verwachtte die zei: ‘hier moet u de gewichtjes plaatsen...’
“Sukkel! Dat zijn gewichtjes om AAN die tepelklemmen te hangen. Zie je die kleine haakjes niet aan die dingen? En die kleine ringetjes aan die klemmetjes?”
De man keek onnozel naar Simone d’r tieten. “oh ja....” en meteen kwam hij op haar afgelopen. Als een klein kind dat kerstballen in de boom hing, haakte hij in slechts 2 seconden allebei de gewichten aan haar twee tepels. Iets te snel, dus Simone kreunde van pijn. Toch kon ze dit hebben, en hijgend hield ze haar hoofd rechtop. Ze knipperde met haar ogen, en bevochtigde haar lippen.
“En datte. Waar mot dah naartoe?” Peter had nu de spreidstok in zijn handen en snapte duidelijk niet wat hij er mee moest. De man ACHTER Simone had dit keer ook geen idee. Een lichte druk van het mes tegen haar slagader, en de eis dat Simone het doel van de spreidstok vertelde, en een paar tellen later zat Peter op zijn knieen en trok Simone’s benen uit elkaar. De spreidstok werd ertussen bevestigd en onmiddellijk rook Simone haar eigen kutgeil. Ze was hier godvedomme nog opgewonden van geworden ook nog! De man Peter kwam kreunend weer overeind, en vloekte ongelovig. “Godverdomme. Motte dah ruike! Die slet is GEIL!” Meteen stak hij zijn hand tussen haar benen, en bevoelde Simone’s kut. “shit, ja ech wel! Die heb een natte spleet hoor, motte mar kijke!”
en meteen hield hij zijn glinsterende vingers de lucht in. Een vetsig lachje van de man achter Simone, en er schoot een steek van geilheid door het lichaam van Simone. Het was totaal ongepast van haar, maar op de een of andere manier reageerde haar lichaam op deze hele gevaarlijke situatie door haar zo lekker mogelijk te laten geuren. Misschien zou dat haar redding kunnen zijn?

“Hee, Peter. Pak die zweep met die stroken eens. Ik wil dit teefje wel eens zien dansen!” zei Fred wreed en hij liet Simone los. Ze slaakte een zucht van verlichting toen het mes bij haar halsslagader verdween. De zweep kon ze wel hebben. Dat MES was gevaarlijk!

Peter gaf Fred de zweep aan, en Fred bevoelde het ding. Daarna keek hij naar Simone. “zoooooo.......dus dit soort dingen vind jij lekker?” en meteen, zonder Simone’s antwoord af te wachten sloeg hij met de zweep rond haar middel. Simone hapte naar lucht, en kermde daarna. Peter vloekte opgewonden. “godverdju, godverdju, godverdju. O, man! Je slaat d’r gewoon! Doe noggis?!!”
Fred was dat zowiezo al van plan, en plezierde zich door nu ononderbroken de zweep om haar middel, tegen haar benen, tegen haar kont, tegen haar buik te slaan. Al gauw stond Simone moeizaam te dansen en te huppelen. De spreidstok voorkwam dat ze echt wat kon doen, maar langzaam werd haar huid roodgloeiend geslagen. Ze jammerde en kermde. “oh, god, niet zo snel, niet zo snel!”
“Hoezo?” vroeg Fred, terwijl hij heel kortstondig ophield en haar huid streelde. “Vindt het sletje het niet lekker dan?”
Heel even aarzelde Simone, maar tot haar eigen verbazing spraken haar lippen de waarheid, zoals ze ALTIJD de waarheid spraken, als ze vastgebonden de zweep te verduren had gehad. Deze houding hoorde bij haar aard van slavin-zijn. En een slavin moet ALTIJD de waarheid tegen haar meester spreken. “Jawel....ik vind het wel lekker, maar u doet het te snel. Ik kan het zo niet volhouden....”
“oh?” antwoordde Fred. “Tja, ik weet niet zoveel van deze business, maar dan doe ik het toch wat rustiger?” maar in plaats van dat hij het rustiger met de stroken zweep ging doen, pakte hij nu de zweep met de harde strengen, ook wel kat-o-nine-tails genoemd.

Even hard als daarnet, maar met wat grotere tussenpozen ertussen, begon hij nu het rood uitgeslagen lichaam van Simone te slaan. Hoger en langer werden Simone’s gilletjes.
“Fred....zo kenne de buren dr hore....” zei Peter bezorgd. Fred hield even op en dacht na. “Zoek dan even een slipje van haar, en stop dat in haar mond. Zoek ook een stropdas of iets, waar we het mee vast kunnen maken.”
Heel even had Simone rust, toen Peter zocht en Fred op de bedrand naar haar zat te kijken. Simone hing hijgend aan het touw. Peter rommelde door haar keurig opgeruimde lade en haalde een mooi slipje te voorschijn. Triomfantelijk stak hij dat ding de lucht in en zwaaide ermee voor Fred zijn neus. “shit man, mot je ditte zien! Da is een geil niksniemanddalletje! Dat wil ik strakkies meenemen as aandenke, hoor!”
“Ja, ja...” reageerde Fred verveeld. “Frot dat ding nou maar in haar mond, en zoek een stropdas!”
Even later stond Simone met haar eigen slipje in haar mond en was Peter verder aan het zoeken. Hij trok HAAR kast open. Geen stropdassen daar. Maar wel een mandje met sjaaltjes. Dat voldeed ook, en even later, bond het sjaaltje het slipje stevig in simon’s mond. De zweep zwiepte weer, en Simone’s kreetjes werden nu gedempt. Ze kronkelde en probeerde van de zweep vandaan te komen, zoals ze het OOK zou hebben gedaan als Ferry het gedaan zou hebben.

Ineens stopte Fred. Simone keek hem angstig en hijgend aan. Wat zou hij nu willen gaan doen? Fred keek naar het rommeltje op het bed. “Zeg, Peter...geef me die dildo eens aan?” Met een geile blik pakte Peter dat ding op. Gebiologeerd keek hij ernaar. “Godverdomme, Fred, hedde die afmeting van da ding gezien? Zun joekel is die van mijn niet hoor!” Fred grinnikte sadistisch en gunde Peter gul de kans: “Weet je wat? Steek JIJ dat ding maar eens lekker in dat kutje van die slet. Dat vindt ze vast wel lekker. En anders moet ze haar benen maar bij elkaar houden!”
Peter keek onnozel naar Simone en de spreidstang. Hij wees ernaar en begon: “Maar ze ken dr bene toch nie....oh, ik snap het al, da was un geintje!” Hij was echt niet een van de slimste! En Simone zou die dildo door HEM in haar kutje krijgen. Angstig keek ze naar beneden, toen Peter de dildo tegen haar kutje drukte. Gelukkig was ze supernat geworden, en het ding gleed er moeiteloos in. Ze sloot haar ogen en kreunde. Het zou niet mogen, maar god, wat deed hij dat LEKKER! De man ragde het ding op en neer, alsof het een...tafelvoetbalstaaf was, maar Simone hield wel van een beetje ruig. Even later voelde ze zelfs dat ze (het was toch niet te gelóven!!) klaar zou komen. De man bleef doorgaan en even later liet ze haar hoofd achterover vallen, en gilde het uit van genot. Ze sidderde en schokte, en hing nu echt VOL aan de boeien. God, wat was dit goed! Ze zou niet opgewonden MOGEN zijn, maar shit wat was dit lekker!

Peter haalde de druipnatte dildo weer uit haar kutje en keek er verbaasd naar. “is da wijffie nou klaargekomme, daarnet?”
“Ja, het lijkt er wel op. Weet je wat? Probeer ook eens of dit ding in haar kontje past?”
Peter keek kritisch naar de dildo. “Doar issie toch vilste dik vor? Past vast nie...”
Simone was inmiddels al zo geil geworden, dat ze hem met glazige ogen aankeek, en heftig ‘ja!’ knikte. Peter en Fred zagen het, en keken elkaar stomverbaasd aan.
“Volgens mij WIL ze het zelfs!” zei Fred.
“Nou...mar da durf ik nie hoor. Da doede mar mooi zelluf!” zei Peter en gaf de druipend natte dildo aan Fred. Die kwam op Simone af, en beval Peter om haar billen eens goed uit elkaar te trekken. Dat deed hij. Simone voelde weer een stroom van opwinding door haar lijf gieren, toen ze de handen op haar billen voelde, die begonnen te trekken. Daarna die bekende druk tegen haar sterretje van de dildo.... Ze sloot haar ogen....ineens, een zoete korte PIJN en ze gilde het uit vanachter haar slipje. De dikke dildo gleed naar binnen, en vulde haar achterste tot het uiterste. Ze stond tussen twee mannen ingeklemd en haar anus werd door haar eigen dildo gepenetreerd! Fred begon de dildo rustig op en neer te bewegen en na een tijdje zei hij tegen Peter: “Pak jij eens een vibrator, en bewerk haar klitje ermee!”
Even later stond Simone te trillen, te schokken, te sidderen, te jammeren, te gillen, te kermen en hijgen, terwijl haar achterlijf tot scheurens toe neukend werd gevuld, terwijl haar arme klitje de trillende vibrator te verduren kreeg. Het duurde niet lang of ze kreeg haar tweede orgasme. Hijgend liet ze zich hangen.

De mannen zetten de vibrator uit, en trokken de dildo uit haar kontje. Beide zaten even te kijken hoe Simone weer tot zich kwam.
“Dat vond je wel lekker, he?!” vroeg Fred. Simone kon niets zeggen, met dat slipje in haar mond, maar ze knikte bevestigend.
“Daar mag je ons wel eens voor bedanken dan!” en Fred begon de touwen los te maken, die Simone aan het plafond vast hielden. Zodra haar handen naar beneden kwamen, maakte hij de boeien op haar rug aan elkaar vast, en dwong haar op haar knieen te gaan zitten. Daarna maakte hij het sjaaltje los, en gooide het met speeksel doorweekte slipje naar Peter toe. “Hier...je souveniertje!”

Daarna keek hij Simone diep en streng in de ogen aan. “Goed, sletje. Luisteren nu! Je gaat zodadelijk eerst MIJ en daarna mijn maat pijpen. En je gaat NIET bijten, hoor je! Want dan gaat het mes eerst door JOUW keeltje en daarna door die vent van jou, beneden!”
“Ik zal niet bijten. Ik beloof het.” Hijgde Simone van schrik. Ineens wist ze weer helemaal hoe de situatie was. En die was levensbedreigend!

De man maakte rustig zijn broek open, en aarzelde. Hij keek naar Peter en gaf hem het mes. “Let jij even op. Ik ga me eerst even wassen. Ik was hier niet op voorbereid natuurlijk!” en hij vertrok naar de badkamer. Een vleugje dankbaarheid ging er door Simone heen. Ze zou tenminste geen stinkende smerige pik in haar mond krijgen.

In de tijd dat Fred in de badkamer bezig was, hield Peter haar goed in het oog. Hij speelde met het mes, maar sprak geen woord. In deze paar minuten kon Simone zich even hervinden. Ze bevond zich echt in een gevaarlijke situatie. Handen op de rug gebonden, benen door spreidbalk uit elkaar. Haar man, die beneden ook even hulpeloos op een stoel gebonden zat. Ze werd weer helemaal doodsbang. Ze had geen enkele garantie dat de mannen haar NIET zouden vermoorden. Ze zouden haar laten pijpen, haar verkrachten en dan konden ze evengoed dat mes over haar keel halen. Schreeuwen had geen nut, wist ze. De buren waren niet thuis. Dat slipje in haar mond had geen enkel nut gehad. De buren hadden haar zowiezo niet kunnen horen, omdat ze niet thuis waren. Simone bevond zich in een ongelofelijk pricaire situatie.

Ineens schoot een herrinnering door haar hoofd. Afgelopen winter hadden Ferry en zij lekker tegen elkaar aangelegen in het bed. Vlak voor het slapen gaan, had Ferry haar gevraagd waar zij wel eens over fantaseerde. Ze had hem eerlijk geantwoord dat ze vaak fantaseerde over, een blokhut. Gevangen gehouden worden door 3 mannen. vastgebonden worden op een bed, en dan door alle drie gebruikt worden. Had ze TOEN de goden verzocht? Het onheil over zichzelf en haar echtgenoot afgeroepen? Was dit alles háár schuld omdat ze dat zovaak fantaseerde?

Oke, de situatie was niet gelijk aan haar fantasie. Geen blokhut. Niet vastgebonden op het bed. Geen drie mannen, maar slechts twee. Maar toch….

Fred kwam terug, en was in een super vrolijk humeur. “Is er hier nog een lekker geil pijpsletje, ik heb ZO’N ZIN IN EEN LEKKERE PIJPBEURT!!!”

Fred schreeuwde zo hard, dat Simone echt opschrok uit haar overpeinzingen. Er zat niets op, ze zou hem moeten pijpen. Fred kwam voor haar staan, en greep haar bij de haren. Snel opende Simone haar mond, en die werd meteen gevuld door een grote dikke pik. Fred duwde hem meteen helemaal tot achter in haar keel.
“Ben je een deep throat pijpslet?” vroeg hij. Simone maakte kokhalzende geluiden, en probeerde met tranen in haar ogen te schudden.
“Goa de in dr smoel spuite? vroeg Peter hem opgewonden, en hij begon zichzelf over zijn kruis te wrijven. Simone kreeg weer een scheut van angst vermengd met opwinding door haar lijf. Het mocht niet! Maar god, wat was ze geil! Ze hoopte dat de man door zou zetten en zijn zaad in haar mond zou spuiten. Dat vond ze zo super opwindend! Tenminste….WEL als haar eigen meester, haar man, Ferry dat deed! Hoe zou deze man smaken?

“Godversakkerdenondeju, ik wor hier wel zo geil van! Witte wa? Ik ga die slet in dr kut neuke!” zei Peter, en hij trok zijn broek uit. Simone sperde haar ogen wijd open en probeerde terug te trekken. Maar Fred hield haar stevig bij haar haren vast, en bleef zijn pik in haar mond rammen. “Hierrrrr blijven, sletje! Ik ben nog niet klaar met jou! Zuigen, teef!” mopperde hij. Simone begon te sputteren, want Peter had inmiddels achter haar plaats genomen. In een reflex wilde ze haar benen sluiten, maar dat ging niet door die verdomde stang! Ze wist niets van deze mannen. Pijpen was zo erg niet. Daar kon ze geen ziektes door oplopen, maar neuken??? Wie weet wat voor ziektes deze mannen hadden? Nee, ze wilde niet geneukt worden!

Simone sputterde, en trok. Ze schudde met haar hoofd, en met haar schouders. Ze wilde dit niet! Maar de handen hielden haar stevig op haar plek, en de pik bleef bewegen in haar mond.

“Hee, maat. Als je haar wilt neuken, doe dan even een rubbertje om, wil je?”
Simone verschoot zich kapot. Allebei de mannen echter niet. Simone draaide haar ogen naar de deur. Dat was de stem van haar Ferry geweest. Toch?

Ferry stond doodgemoederd in de deuropening. In zijn ene hand een flesje bier, en in de andere een doosje durex. Hij haalde er eentje uit en gooide die naar Peter.
“Hee, bedankt Ferr! Je hebt geen woord gelogen, zeg! Die vrouw van jou is echt een verrukkelijke geile slet. Ze was meteen nat toen we met haar begonnen!”

Simone geloofde haar ogen en oren niet. Ferry zat in het complot? En waar was dat platte dialect ineens gebleven van Peter? Was alles maar show geweest?

Simone hoorde ritselen achter zich. Fred bleef zich laten pijpen, maar Simone besefte dat Peter een condoom aan het uitpakken en aandoen was. Even later werd een pik haar kut ingedreven. Een vlaag van woede doorschoot Simone. Hoe had Ferry dit haar AAN kunnen doen?! Hij stond daar maar en keek toe! Maar toen besefte ze dat ze geen recht had om boos op haar meester te zijn. Ten eerste had hij haar grootste fantasie werkelijkheid gemaakt, daar moest ze juist DANKBAAR voor zijn! Ten tweede was hij haar meester, en zij was de slavin. Ze was zijn gebruikshoertje. Zijn speelpop. Zijn lustobject. En hij kon over haar beschikken hoe en wanneer hij maar wilde.

En dus begon Simone op haar best de pik te zuigen die in haar mondje zat. Ze moest haar meester niet teleurstellen. Even later begon Fred te grommen. “Mag ik in haar mond klaar komen, Ferry? Ik hou het niet lang meer, hoor!” vroeg hij Simone’s meester. Deze verzekerde hem dat dat kon. “Mijn sletje vindt sperma het lekkerste wat er is!” voegde hij er nog aan toe. Met traantjes in haar ogen, door het DIEPE doorstoten van de pik in haar keeltje, merkte Simone dat ze inderdaad verlangde naar de smaak van het zaad. Spuit in me, dacht ze. Spuit mijn mondje vol!

Even later,….een lange benauwde kreun….en Simone’s mondje spoot vol met lichtzoutig wit sap. Snel en gretig slikte ze alles door. Ja, dat was lekker! Fred trok zijn slapper wordende pik uit haar mond, en haar meester nam zijn plek in. Meteen opende Simone haar mondje weer, en zoog en sabbelde de paal van haar meester hard. Ze had de smaak te pakken gekregen en wilde nog een lading mannenmelk! Echter, de meester had andere plannen. Hij trok zijn pik, toen die mooi stijf was, uit haar mond.

“Peter hou even op, wil je? Ga eens op het bed liggen. Simone, opstaan. Ik maak de spreidstok los. Oke. Nu wil ik dat je gaat ‘paardje rijden’ op Peter. Ja, ga maar eens mooi op die prikker van hem zitten. Mooi! Heel mooi!”
Simone zat op Peter en begon met haar heupen te bewegen. Zo ging die pik altijd zo lekker diep, en zo kon zij het tempo zo verrukkelijk bepalen! Met haar meester bij zich, was het ineens helemaal zo eng niet meer! Ineens stapte Ferry achter haar op het bed.
“Wat…?” wilde ze vragen, maar Ferry duwde haar ineens helemaal dubbel en Peter hield haar stevig tegen zijn borst aangedrukt. Simone voelde dat Ferry haar billen uit elkaar trok, en zijn eigen pik tegen haar anus drukte.
“meester…..!” hijgde Simone verschrikt. Een double fuck had ze nog nooit gehad!
“Mondje dicht, slavin!” siste haar meester. Simone sloot haar mond, en bereidde zich voor. De pik drukte haar sterretje pijnlijk open, en ze kermde het uit. Maar toen de eikel binnen was, gleed de rest zonder moeite naar binnen. Nu begonnen beide mannen te neuken. Simone kon niets doen. De beide mannen neukten haar in hun eigen tempo. Peter met korte snelle stootjes, en Ferry met lange diepe halen. Eerst vond Simone het vreselijk, want ze kon het tempo totaal niet volgen. Maar toen besefte ze dat het ook verrukkelijk vernederend was om zo optimaal als sexslavin gebruikt te worden, en ze ontspande. Al gauw lag ze al net zo te genieten als de mannen.

Al gauw loosde Peter zijn zaad in haar kutje. Nou ja. In het rubbertje natuurlijk, maar toch voelde het alsof hij in haar kutje klaarkwam, en enkele momenten later spoot haar meester zijn zaad gewoon linea recta in haar rectum.

Toen het festijn voorbij was, moest Simone naar de badkamer gaan en op haar knietjes in het bad gaan zitten. De meester wilde geen vlekken op het bed. Daar moest ze blijven wachten tot de meester en de mannen zich opgefrist hadden, wat gedronken hadden, en afscheid genomen hadden. Inmiddels was het zaad al uit Simone’s kontje gaan lekken, maar daar kon ze totaal niets aan doen. Haar handen waren nog steeds op haar rug geboeid. Ze voelde zich lekken, en ze schaamde zich. Maar ze was ook super dankbaar en opgewonden.

Ferry kwam pas na een ruim uur boven. Zijn slavin zat netjes te wachten in het bad. Ze was braaf geweest! De meester maakte de polsboeien los en kuste zijn slavin. Samen namen ze een douche. Simone mocht haar meester afsponzen en nogmaals lekker pijpen. Later kreeg ze nog even een flinke partij billenkoek, omdat ze zomaar een vreemde man had gepijpt, en daarna gingen ze beiden, totaal bevredigd slapen. Simone lag met een tevreden glimlach tegen de sterke rug van haar meester.