Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Meester

Ik sta in het midden van de kamer met een doorzichtig nachthemdje en een stringetje aan.
Verder niets. De stof accentueert mijn borsten meer dan dat hij ze verhult. Mijn meester draait om me heen, en bekijkt me. Dan komt hij achter me staan en doet me een blinddoek om.

Even gebeurt er niets….ik wacht…. Dan voel ik zijn aanwezigheid dicht achter me. Zijn ademhaling in mijn nek. Dan glijden zijn handen over mijn lichaam heen. Hij streelt mijn borsten, mijn buik, mijn middel, mijn billen, mijn dijen…..hmmmm…… Ik voel hoe hij de schouderbandjes over mijn schouders laat glijden, en mijn armen erdoorheen haalt. De stof valt naar beneden, en mijn borsten zijn nu helemaal bloot. Hij trekt me ineens heel stevig tegen me aan, ik verlies mijn evenwicht, maar mijn meester vangt me op. Hij pakt mijn borsten stevig vast, en begint mijn tepels te kneden, te knijpen, te strelen…..hmmm….. dan glijdt zijn ene hand naar beneden, en voelt even tussen mijn benen. De stof van mijn slipje begint daar al een beetje nat te worden. Als mijn meester dat voelt, grinnikt hij even, en vervolgens zegt hij dat hij me daar nog helemaal geen toestemming voor heeft gegeven. Hij trekt mijn nachthemdje omhoog, en geeft me een paar flinke tikken tegen mijn billen. Hmm….lekker !!! mijn billen gloeien…

Dan beveelt mijn meester me dat ik op mijn knieën moet gaan zitten. Terwijl ik dat doe, hoor ik dat mijn meester de kamer verlaat. Geknield wacht ik op zijn terug keer. Hij gaat achter me staan en pakt mijn enkels vast. Hij trekt ze wijd uiteen. Ik verlies mijn evenwicht en steun snel op mijn handen. Ik voel hoe mijn meester een spreidstang tussen mijn enkels bevestigd. Nu kan ik mijn benen niet meer sluiten. Mijn kontje en kutje zijn zo helemaal beschikbaar voor al zijn wensen. Hij streelt me even over mijn kontje, en grijpt even vol tussen mijn benen. Mijn slipje is alleen maar natter geworden.

Dan komt hij voor me staan en zegt dat ik me op moet richten. Ik duw me met mijn handen van de grond af. Hm. Lastig met zo’n gespreide benen, maar het lukt. Mijn meester zegt dat ik mijn handen bij elkaar moet doen, en naar hem op moet richten. Hij bindt met een zacht touw mijn polsen aan elkaar. Ik laat alles gewillig toe. Dan hoor ik geritsel. Wat is dat? Ik blijf wachten. Dan voel ik mijn meester weer voor mij staan. Hij pakt mijn polsen, en leidt ze naar voren. Ik verwacht zijn broek te voelen, maar ik voel blote huid. Ik laat mijn handen langs zijn ene been naar boven glijden, tot ik daar zijn ballen voel. Ik pak ze voorzichtig tussen mijn handen, en streel en kneed ze even. Dan laat ik mijn handen verder naar boven glijden. Daar vinden ze zijn paal….hmm……die is al in kennelijke staat van opwinding !! ik neem hem stevig maar voorzichtig vast, en beweeg mijn handen een beetje naar boven en beneden. Ik knijp zachtjes in zijn eikel, en ik hoor mijn meester kreunen.

Dan zegt hij dat ik ‘hem’ een kusje moet geven. Langzaam !! ik doe het, maar toch te snel. Nog eens ! ik hoor hoe een fototoestel knipt…o, daarom moest het langzaam ! dus ik doe het nog eens, en houd mijn lippen tegen zijn eikel. Ik richt mijn gezicht naar boven, en er wordt nog een foto genomen. Ik open heeeeel langzaam mijn mond, en steek mijn tong uit, en laat zijn lul op mijn tong liggen. knip, nog een foto. Dan neem ik zijn lul in mijn mond…knip….en ik zuig kuiltjes in mijn wangen…..knip….dan laat ik zijn lul heeeeeel langzaam in mijn mond glijden….dieper en dieper, tot mijn mond helemaal tegen zijn buik aan zit. Knip knip knip….nog meer foto’s. Ik begin hem langzaam heel lekker te pijpen, en ik voel hoe mijn meester zijn handen in mijn haren houdt. Hij geeft het tempo aan. Dat is maar goed ook, want met gebonden handen, en mijn benen wijd gespreid kan ik dat niet zo goed.

Dan trekt hij zich ineens uit me….verbaasd vraag ik of ik iets niet goed heb gedaan? Nee, juist TE goed. Zo snel wil hij nog niet. Dus even afkoelen. Voor HEM….niet voor MIJ….hij komt over me heen staan, en duwt me weer op mijn handen….hij klemt mijn lichaam tussen zijn benen, en buigt zich voorover. Hij zegt streng “ dat vond je veel te lekker, jij sletje! Daar heb je een straf voor verdiend !”
Hij trekt mijn nachtjapon over mijn kontje, en trekt het slipje strak tussen mijn billen…en regent er een hele reeks tikken op allebei de billen. Ooooh….zoete pijn….ik trek me terug, en kom meteen weer terug voor MEER….heerlijk !! ik gil, en ik kreun, maar ik vraag niet om genade. Mijn meester kent mijn grenzen, hij geeft me nooit meer dan ik kan hebben….

Dan trekt hij met 1 harde ruk mijn slipje van mijn lijf. Hij komt achter me zitten….zijn handen strelen mijn roodgloeiende kontje,….zijn vingers glijden over mijn drijfnatte kutje…..en erin…..1 vinger,….2 vingers…..3 vingers….4 vingers….en zijn duim bewerkt mijn klitje. Ik kreun en steun, ik beweeg mijn heupen van genot….zijn andere hand neemt het over…..zijn 1e hand, glibberig van mijn eigen kutvocht, begint mijn anus te verkennen…..een vinger gaat erin….aaaahh……ik geniet !!! heerlijk !!! Hij gaat lekker lang door, tot ik golven van wellust voel samenvloeien met het samentrekken van mijn lichaam…mijn meester geeft me altijd de heerlijkste orgasmes !!!

Dan maakt hij mijn enkels weer los….ik word de kamer uit geleid naar de gang…naar de andere speelkamer….in de deuropening word ik tegengehouden. Hij neemt mijn blinddoek af. Ik zie dat hij daar op de speeltafel, een opzetstuk op heeft bevestigd….met een opening voor hoofd, en handen…oei…een schandblok ! Hij leidt me naar voren, soms is een blinddoek toch wel een zegen ! ik vond het wel eng, maar ik had alle vertrouwen in mijn meester, dat als ik om genade zou vragen dat hij me weer los zou maken….en toch…….hij duwde mijn hoofd naar de opening voor het hoofd….en ik boog me gewillig mee….mijn hart bonsde in mijn keel….mijn handen volgden…en toen werd de bovenkant naar beneden gedaan, en dicht geklikt. Voorover gebogen stond ik nu. Helemaal hulpeloos en weerloos.
‘Wil je de blinddoek weer voor?’ vroeg mijn meester me.
Ik aarzelde even…nee, toch maar niet. Eerst eens kijken wat ik hiervan vind. De spreidstang werd weer tussen mijn benen bevestigd. Wijd gespreid stond ik te wachten op wat mijn meester zou behagen met mij te doen. Hij hoefde nergens om te vragen, hij was de meester, hij had de macht, want die macht had ik hem overgedragen. Vrijwillig.

Eerst streelde hij me….overal…. Toen pakte hij een tepel vast…..ik kon zo nog steeds niks zien, het schandblok benam mij het zicht. Maar ik kon toch wel verzinnen wat… AAAhh……oooh….hmmmm…..een tepelklem werd erop gezet….
En de andere tepel onderging het zelfde lot.
‘Je staat te druppen ! hoerig sletje dat je bent !’ berispte mijn meester me.
‘Ik kan er niks aan doen, meester. Het is gewoon zo lekker !” hijgde ik.
Hij grinnikte… “o, je vindt het lekker, he?! Nou dan zal ik je eens even flink bestraffen !”
En een zweep daalde op mijn billen neer…..aaahh…..gevolgd door een streling…..Een klap op mijn rug….en weer een streling…. Een klap tegen mijn kutje….aaah !!! ….en zijn heerlijke hete hand die mijn lipjes flink doorkneden…… Zo bleef hij me een hele tijd bewerken…. Ik stond te trillen op mijn benen…. Ik vond het heerlijk, maar ik werd er wel heel erg vermoeid van…. Toen hielden de slagen op…..ik stond te hijgen van genot. Even liet mijn meester me met rust, tot ik mijn adem weer op orde had.

En toen voelde ik hoe hij zijn lichaam tegen het mijne duwde. Hij vroeg me niet of hij me mocht neuken. En dat hoefde ook niet. Die MACHT had ik hem gegeven. Ik wist dat als ik hem om genade zou vragen, of ‘stop’ zou zeggen, dat hij dan niks zou doen….

En eigenlijk vond ik het wel lekker dat een man me gewoon als lustobject NEEMT, en geen toestemming vraagt. Ik ben zelf verstandig genoeg om ‘nee’ te zeggen, als ik iets niet wil. Maar zo’n lekkere dominante man, die mijn lichaam lekker genoeg vindt om zich daaraan te behagen?! hmmm….heerlijk !!!

Zijn lul vond mijn kutje en gleed zonder problemen naar binnen…. O, wat was dit geil en opwindend, om zo in dit schandblok te staan, en geneukt te worden !!! Soms deed hij het snel. Soms rustig. Soms diep….soms alleen in de opening…. Soms haalde hij hem er helemaal uit, en duwde plagend tegen mijn kontje…. Soms haalde hij hem even langs mijn lipjes….hmmmm……

Toen veranderden zijn bewegingen. Hij duwde zijn lul weer tegen mijn anus, en hield even stil. Oei…. Hij pakte me stevig bij mijn heupen vast, en wachtte even tot ik me ontspande. Geen ontsnappen meer mogelijk, nu. En toen….met 1 stevige duw, duwde hij zijn glibberige lul diep in mijn kontje ! Ik gilde …1 keer….en daarna ontspande ik me en genoot van deze gewaarwording. Ik was nog nooit in mijn kontje geneukt en dat wist mijn meester. Hij had me genoeg tijd gegeven om ‘nee’ te kunnen zeggen…..en dat had ik bewust NIET gedaan. Hij had me genoeg tijd gegeven om me te ontspannen…..en dat HAD ik gedaan…. En nu bewoog hij zich rustig en voorzichtig in me, om me heerlijk te laten genieten….en dat DEED ik !!

Het voelde alsof ik voor de tweede keer in mijn leven ontmaagd werd. En ik vond het heerlijk!!! Ik hijgde en kreunde en steunde, ik gilde en gromde, maar bovenal genoot ik !

Toen voelde ik hoe hij in me klaar kwam….hete golven heet zaad in mijn lichaam…. Zijn vingers knepen even heel hard in het vlees van mijn heupen, bijna te hard….bijna…. Even stond hij zo stil heel dicht in me gedrukt. En toen trok hij zich uit me…. Ik voelde iets langs mijn benen lopen, maar ik kon er niks aan doen. ik stond nog steeds vast in dat schandblok. Mijn meester fatsoeneerde zich snel een beetje, en veegde me daarna voorzichtig af met een handdoek.

Toen werd ik weer los gemaakt. Moeizaam boog ik mijn rug weer recht. Mijn meester zei me dat ik maar even lekker op bed moest gaan liggen. dat deed ik. Mijn meester kwam even tussen mijn benen liggen, en verwende me als ‘extraatje’ nog even heerlijk met zijn vingers en zijn tong….tot ik weer mijn lichaam in extase kromde in weer een heerlijk orgasme.

Wat heb ik het toch getroffen met zo’n meester. Vinden jullie ook niet?