Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Welkom

Ik ben sheila. natuurlijk is dat niet mijn echte naam. het is de naam die ik van mijn meester heb gekregen. een naam uit een sprookje van 1001 nacht. een kleine slavin, die eerst tegenspartelde tegen haar gevangenschap, maar later merkte dat een goede meester heel veel geluk kon leveren aan een slavin.

ik ben in het echte leven een getrouwde vrouw. mijn leeftijd doet er niet toe. ik ben mollig, maar ik schaam me er niet voor. ik heb mooie ronde vormen, en ik ben heerlijk om aan te pakken. met mijn aanleg voor verhalen, raakte ik een gevoelige snaar bij meester K. hij gaf me mijn slavinnen naam, en ook een bijnaampje. het 'verhalenhoertje'. niet alleen omdat ik ZELF verhalen schreef, maar ook omdat ik meester K stimuleerde om zelf verhalen te schrijven. ik gaf suggesties, complimentjes, maar ook soms commentaar. op een bepaald moment noemde hij me 'zijn muze'. een groter compliment kon hij me niet geven!

ik heb hem eens geplaagd met de mededeling dat hij mij een GODINNEN NAAM gegeven had. een slavin met een godinnen naam. ik zei dat in het keltische geloof een SHEILA NA GIG een zeer machtige en zeer geeerde godin was. ze werd geeerd als een vruchtbaarheids godin. en ze werd uitgebeeld als een vrouw die met haar benen open zat, en zelf haar eigen joni (is vagina) uit elkaar trok. als symbool, dat er iets naar binnen mocht...maar ook dat er iets naar buiten mocht. het ultime vruchtbaarheidssymbool dus. hihi...ik had hem er alleen niet bij verteld dat het GEEN mooie jonge godin was. maar een oude gerimpelde heks. hahahaha...
och...ik kan soms ook best wel een heksje zijn, en ik interesseer me ook in hekserij. dus zo gek is dat nog niet.

ik heb een onderdanig karakter. Hoewel veel mensen die mij in het echt kennen, dat misschien niet zouden vermoeden. Ik hou graag de touwtjes in handen. de controle wil ik graag hebben. In mijn dagelijkse leven is dat ook echt noodzakelijk. daarom is het ook zo geweldig als je die controle uit handen kunt geven. Even nergens over nadenken, niet piekeren, gewoon luisteren, gehoorzamen: DOEN!

pijn ondergaan. vernedering. vastgebonden worden. gebruikt. puur slavin zijn. geen eigen mening hebben.

en daar TROTS door worden.
zelfvertrouwen krijgen.
zelf bewust worden.

ja....heel veel mensen begrijpen dit niet.
hoe kun je trots worden, als je moet knielen?
hoe kan vernedering je opheffen tot ongekende hoogtes?
hoe kan pijn fijn zijn?
hoe kan een normaal mens het prettig vinden om vastgebonden te worden, belemmerd in je bewegingen? monddood gemaakt, door een gagbal?
geen eigen wil hebben?
hoe kan dat FIJN zijn?

tja. echt uitleggen kan ik het ook niet. ik weet alleen dat ik een hele grote bevrijding voel, als ik vastgebonden alles moet ondergaan wat mijn meester me toebrengt.

natuurlijk heb ik wel een eigen mening. en ik heb mijn grenzen. daarvoor heb ik ook stopwoorden. STOP, en GENADE. maar ook mijn eigen meest persoonlijke stopwoord: COYOTE.
soms, is het leuk als in een spel de meester eens even geen gehoor geeft aan de geijkte stopwoorden. omdat je soms misschien te snel zelf denkt dat je grens bereik is. dan...als ik dat afspreek met mijn meester.... "Meester, in dit spel tellen stop en genade niet."... dan geldt als allerlaatste definitieve en totale STOP woord, coyote.

ik heb het nog nooit uit hoeven te spreken, trouwens.
maar spannend is het wel. om te bedenken, dat er een keer zal zijn, dat ik genade zeg, en de grens toch verlegd wordt, zonder dat ik erop bedacht ben.

och...het leven van een slavin is gewoon heerlijk !!!

sheila{E}

Deze site is onderdeel van K's Kelder. Klik hier om De Kelder te bezoeken.