Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

In de kast.

Het was een winderige dag en rosy hield angstvallig haar rokje met haar hand strak tegen haar kont aan. Ze was op weg naar haar meester, en de meester was heel duidelijk geweest: GEEN SLIPJE! Maar de wind plaagde haar, en trok aan haar rokje, zodat ze met een blosje op haar wangen, snel door de straten liep. Gelukkig was het huis van de meester maar enkele straten van de bushalte vandaan!

Met een kloppend hartje van de schaamte maar ook van de opwinding bereikte rosy de voordeur van de meester. Aangezien ze in haar linkerhand haar handtasje vast had, moest ze wel met haar andere hand – de hand waarmee ze haar rokje vasthield – aanbellen. En jawel, alsof de wind daarop gewacht had, rukte die meteen het rokje helemaal omhoog. Daar stond rosy, helemaal in haar blote kont op straat. Meteen, drukte ze het kledingstuk weer terug op zijn plaats, en gluurde snel de straat af. Er liep een man. Gelukkig had die niets gezien, want hij reageerde totaal niet.

Rosy zag niet hoe de man, enkele meters verderop, zijn gezicht niet meer in de plooi kon houden, en breeduit grijnsde. Wow, die griet had een partij mooie billen! En volgens hem geen slipje aan, maar dat had hij niet helemaal goed genoeg kunnen zien. Ze had evengoed een string aan kunnen hebben. Maar het was evengoed een kostelijk gezicht, vooral omdat het meisje daarna zo beschaamd en vlug rond zich gekeken had.

Rosy haalde verlicht adem, toen de deur openging en de meester haar streng aankeek.
“Zo, rosy. Ben je daar eindelijk?”
Rosy begon zich meteen te verontschuldigen. “Het spijt me, meester. De bus was 5 minuten te laat, en ik heb zo hard gelopen als ik kon!”
“Smoesjes!” concludeerde de meester streng, en rosy hield beschaamd en verschrikt haar mond dicht.
“Naar binnen! En meteen naar boven!” mopperde de meester. “We hebben al genoeg tijd verloren!”
Snel glipte rosy langs de meester in de deuropening, en vloog bijna op haar hoge hakjes naar boven. Naar de logeerkamer. Dat was ook tevens een speelkamer. Daar begon het tenminste altijd. Vaak gingen ze later nog naar de zolder. Maar daar werd het spel meestal pas echt menens!

Ze zat in de logeer/speelkamer al netjes op haar knietjes te wachten. Handjes in de nek. Ogen neergeslagen. Ze hoorde de meester rustig de trap op komen. En ze zag zijn benen voor haar verschijnen. Ze wist dat ze nog niet op mocht kijken, tot hij het haar toestond, of totdat hij haar aansprak. Rosy zag een paardrijzweepje tegen zijn leren laarzen tikken. Oei. De meester was blijkbaar een beetje ongeduldig. Iets kneep zich samen in haar buik…

De meester liep om rosy heen. Hij bekeek het onderdanig zittende meisje. Toen hij achter haar stond, tilde hij met het zweepje het rokje omhoog. Mooi, ze had gehoorzaamd. Geen slipje! De meester had gniffelend de nieuwsberichten beluisterd en begrepen dat de harde wind een plaaggeest voor een sletje zonder slipje zou zijn! Rosy had vast en zeker al een hele beproeving achter de rug, nog VOOR ze hier gearriveerd was. Maar toch had ze gehoorzaamd. Zoals de meester eigenlijk allang geweten had, dat ze zou doen. Rosy was een brave slavin!

“Rosy, kijk me aan.”
Rosy keek omhoog, naar haar meester.
“Ik wil dat je nu langzaam al je kleren uittrekt tot je zo naakt voor me staat als een goede slavin betaamd!”
Meteen stond rosy bevallig op, en trok rustig en bedaard, maar toch ook zonder dralen haar kleding uit. Ze vouwde ze netjes op, en legde ze op een stapeltje op een stoel, die tegen de muur stond.
“Rosy, en nu wil ik je keuren.” Zei de meester.
Snel ging rosy met gespreide benen staan. Haar handen legde ze weer netjes in haar nek, en haar borsten duwde ze zo goed ze kon naar voren. Buik intrekken. Rug recht.

De meester liet zijn handen keuren over het lichaam van dit bereidwillige slavinnetje gaan. Hij betaste de borsten. Kneep in de tepels. Genoot van het zachte kreuntje dat rosy voortbracht. Daarna liet hij zijn handen over de buik naar beneden glijden. Hij voelde de spieren trillen, en wist dat ze met alle kracht haar buik inhield. De meester grinnikte en liet zijn hand daar eventjes rusten. Gewoon om het slavinnetje te plagen. Hij hoorde aan haar hijgen, dat het nog niet zo meeviel.

Genoeg geplaagd. De hand gleed verder naar beneden, en greep rosy vol in haar kruis. De meester bevoelde haar daar enige tijd en kon met veel voldoening 2 feiten constateren: 1) ze was netjes en goed geschoren, en 2) het slavinnetje begon al aardig nat in het kruisje te worden! Bezitterig, duwde de meester meteen maar 3 vingers diep in dat natte gleufje. Meteen kreunde rosy wat heftiger, en leunde met haar rug lekker tegen het sterke lichaam van haar meester. De meester trok meteen zijn vingers uit het kutje, en duwde ze in de mond van rosy. “Aflikken, slavin. Ik had je nog geen toestemming gegeven om te genieten!” Begerig sabbelde rosy aan de vingers die akelig diep in haar mond geduwd werden. De meester gaf haar ruimschoots de tijd, en toen zijn vingers schoon waren, trok hij rosy ineens snel voorover. Ze had nog net de tijd om haar handen op de grond te zetten, voor haar meester haar een paar fikse meppen tegen haar billen gaf. Meteen gevolgd door een vinger heel diep in haar anus. De vinger was nog nat van rosy’s speeksel en gleed soepel naar binnen. Toch hijgde rosy eventjes verschrikt toen haar strakke gaatje zo belaagd werd. Maar al gauw stond ze zo, vernederend voorover gebogen, alweer te genieten. De meester grinnikte toen hij zag hoe geil zijn slavinnetje was. Hij wist hier wel raad mee. Uit zijn achterzak haalde hij een buttplug. Zonder rosy te waarschuwen wat hij in zijn handen had, doopte hij die eerst een keer in haar natte gleuf. Die DREEF inmiddels, dus die zorgde voor flink wat glijmiddel. Rosy had door de vorm van het ding allang in de gaten wat het was, en dat het niet echt thuis hoorde in haar kutje, dus ze zorgde er braaf voor haar anus goed ontspannen te houden.

De meester haalde de buttplug eruit, en bekeek het ding even nauwkeurig. Nat genoeg? Glad genoeg? Hm. Voor zo’n gehoorzame slavin als rosy vast wel! Hij zette het ronde puntje van het ding tegen het sterretje van rosy, en plaagde eventjes door een beetje door te drukken, en weer terug te trekken. Toen hij zag dat het kontje goed ontspannen was, duwde hij in één keer door. Rosy slaakte toch nog een klein gilletje van de pijn, en stond even op haar handen en voeten te trillen tot de pijn verdween. Oei. Dat was altijd weer heftig, maar ook zo heerlijk vernederend, dacht rosy.

“Goed zo, rosy. Nu mag je weer rechtop gaan staan.” Zei de meester goedkeurend.
Nog een beetje trillerig maar gretig om te gehoorzamen richtte rosy zich op. meteen legde ze weer netjes haar handen in haar nek. Ze keek haar meester verwachtingsvol aan.
“Rosy, ik wil dat je je ogen nu sluit. En niet gluren!”
Onmiddellijk gehoorzaamde rosy. Ze haalde het niet in haar hoofd om te gluren, maar hield haar ogen stijf dicht geknepen. Maar ze spitste wel haar oren. Dat had de meester haar niet verboden! Ze hoorde hoe de meester achter haar de inbouwkast open maakte. Wat zou hij eruit halen, vroeg ze zich af.

Ineens voelde ze hoe haar meester haar bij haar middel vastpakte. “Rosy, ogen dicht houden, en heel rustig naar achteren lopen. Niet bang zijn om te vallen. Ik hou je stevig vast.” Zei de meester.
Stapje voor stapje begon rosy langzaam naar achteren te wankelen. Ze was blij met de handen van de meester om haar middel, want ze was een beetje duizelig van de opwinding. Waar leidde de meester haar nu naar toe? Moest ze tegen de muur gaan staan? Ze moest nou toch al bijna vlak bij de inbouw kast zijn?

Toen voelde ze hoe haar voeten een drempel raakten. Huh? Was ze dan zo haar richtingsgevoel kwijt, dat de meester haar, zonder dat ze het in de gaten had, naar de gang had geleid? Heel even fladderden haar ogen. Bijna had ze gekeken. Maar nog net op tijd hield ze haar ogen dicht. Plotseling voelde ze hoe de handen om haar middel haar naar beneden duwden. Hard duwden. Rosy’s knieën knikten, en ze zakte erdoorheen. Ineens voelde ze hoe ze op een zitting van een stoel kwam te zitten. Ze voelde ook iets langs haar rug strijken. Nu kon ze het niet meer volhouden, en nieuwsgierig opende ze haar ogen. Tot haar grote verbazing zat ze IN de inbouwkast. Links en rechts van haar hingen nog wat overhemden en jassen, maar het grootste gedeelte was vrij gemaakt voor een stoel met armleuningen. Ze zag dat er banden om de armleuningen zaten. De meester zag dat rosy haar nieuwsgierigheid niet meer had kunnen bedwingen, en grinnikte om haar verbazing. Meteen pakte hij een van haar armen, en maakte die aan een armleuning vast. Daarna was de andere arm aan de beurt. Vervolgens zakte de meester op zijn knieën en greep een van de slanke enkeltjes van rosy vast. Bij de stoelpoten zaten ook banden, maar die had rosy nog niet gezien. Enkele secondes later zat rosy, naakt en wijd gespreid op de stoel in de kast. Maar de meester was nog niet klaar. Er was nog iets met de stoel wat rosy nog niet gezien of gemerkt had…

De meester pakte een dildo en een gloedje nieuwe verpakking batterijen. Hij grijnsde naar zijn slavinnetje en liet haar zien dat ze lange tijd zou kunnen genieten van deze dingetjes. Rosy vroeg zich verbaasd af hoe de meester dat ding nou nog in haar kutje zou kunnen krijgen. Ze zat ten slotte toch op de zitting, en ze zat heel stevig vast. Ze kon niet omhoog meer?! Of zou de meester soms die dildo in haar mond willen doen? Maar waarom dan die batterijen? Rosy vond het allemaal heel raar.
De meester was klaar met de batterijen, en kwam weer naar de kast. Hij grinnikte eens om het vragende gezichtje van dit o-zo heerlijk geil zittende slavinnetje. Toen ging hij gehurkt zitten, en bracht de dildo ONDER de zitting. Heel even dacht rosy dat de meester gek geworden was, tot ze merkte…dat de zitting van de stoel een GAT had. Ze voelde de dildo dwars door de zitting heen, haar kutje zoeken… Snel manoeuvreerde rosy haar kutje zo goed het ging boven de priemende dildo, tot hij er ineens heel diep en soepel in ging.
De meester maakte de dildo onder de zitting vast met een soort van grendel, en stond op om het geheel eens in ogenschouw te nemen. Hij zag hoe rosy heel geil uit haar ogen keek, en hoe ze onbewust met haar vingers en tenen wriemelde.

“Zo, geil teefje van me. En zo blijf je eerst maar eens even twee uurtjes zitten!” zei de meester. Rosy sperde haar ogen open. TWEE uur? Ze begon een beetje te sputteren, maar de meester deed doodgemoederd de deur van de kast dicht. Nu hoorde hij rosy wel, maar heel gedempt. Hij reikte naar de sleutel van de kast en draaide die heel snel, eerst naar rechts, (op slot) en meteen weer naar links (van het slot af). Rosy echter, binnen in de kast, was ervan overtuigd dat de meester de sleutel twee keer IN het slot had gedraaid, en dat ze dus echt helemaal hulpeloos opgesloten zat.

Twee uur lang. In het donker. Rosy snoof. Ze rook de kleren van de meester. Dat was lekker. En die dildo in haar kut was ook overheerlijk. Wel een beetje eng. Zo opgesloten te zitten. Niemand die wist waar zij was. Twee uur. Dat was toch wel erg lang! hmmm… gelukkig kon ze heel erg genieten van die vibrerende dildo. Af en toe probeerde rosy een beetje te gaan verzitten. Maar was zich DAN heel erg bewust van de buttplug in haar kontje. Oei. Die zou er dus ook twee uur in blijven zitten? Dat zou toch best wel zwaar gaan worden. Twee uur. O jee. Dat hou ik nooit vol, dacht rosy. Voorzichtig probeerde ze hoe stevig haar boeien zaten. Heel stevig. Geen kans op ontsnapping. Haar enkels dan? Ze wriemelde met haar enkels. Nee, geen beweging in te krijgen. Ze zag niets. Alleen een heel dun lichtstreepje onder de deur van de kast door. En ze verloor elk gevoel voor tijd. God, die dildo! Jezus, wat lekker! Oh shit, hoe lang zou ze hier al zitten? Twee uur. Wat een ongelofelijk lange tijd!

Beneden in de woonkamer, keek de meester op de klok. Natuurlijk zou hij zijn slavinnetje geen twee uur laten wachten. Nee, zeg. Hij had klanten geregeld, die zijn lustsletje tegen betaling mochten komen gebruiken. En die zouden ongeveer over een half uurtje komen. Dan zou die geile slet daarboven al lang en breed drijven van geiligheid!

De meester grijnsde, bij de gedachte van hoe zijn slavinnetje daar vastgebonden zat. Kut gevuld. Kont gevuld. En helemaal hulpeloos wachtend, tot hij haar zou komen halen. Halen om te straffen? Halen om te gebruiken? Halen om te LATEN gebruiken? Rosy wist dat al die dingen tot de mogelijkheden hoorden. En ze was altijd gehoorzaam en gedwee om het te ondergaan.

De wijzer van de klok kroop voorbij. Boven in de kast kreunde rosy. De dildo trilde. De vingertjes en teentjes wriemelden. Rosy kreunde nog eens. Ineens hoorde ze een gedempt geluid. Wat was dat? Het was te gedempt om te kunnen herkennen. Rosy wist niet wat het was, maar probeerde wel haar oren nu te spitsen.
De meester keek op zijn horloge toen de deurbel ging. 3 minuten voor tijd. De klanten was netjes op tijd. Hij maakte de deur open, en liet drie mannen binnen. Hij kende ze van de sm club waar hij vaak naar toe ging. Het waren mannen die graag dominant wilden zijn, maar het net niet goed genoeg waren om ZELF een meester te zijn.

Eerst werden de zaken geregeld. De drie mannen legden alle drie 100 euro neer. En toen gingen ze met zijn allen naar boven. Verbaasd keken de mannen naar de logeer kamer. Er was niemand! Geen slavin? Geen lekkere slet om te gebruiken? Geen nat kutje om te neuken? Geen strak kontje om uit te wonen? Wat was dit voor ongein? Al bijna kwaad draaiden de mannen zich naar de meester om, maar die grijnsde, en liep naar de kast.
Met een zwierige beweging trok hij de deur open, en onthulde rosy die met haar ogen knipperde tegen het felle licht ineens.

De mannen keken stomverbaasd, toen ze de naakte en vastgebonden slavin zaten zitten in de kast. Ze zagen hoe er wat zweet op haar voorhoofd parelde, en haar blosjes op haar wangen. Ze zagen ook hoe ze een beetje raar op en neer zat te wiebelen, en begrepen dat de slet hier blijkbaar al een tijdje zat te genieten. Als voorbereiding, zogezegd.

Meteen begon er in de broeken van de mannen iets te steigeren. Zeker toen de meester de banden los begon te maken, en rosy omhoog trok. Met een soppend geluid werd rosy’s natte kut van de dildo af getrokken, en rosy kreunde verheerlijkt. Inmiddels had ze al begrepen dat ze vandaag door 3 mannen gebruikt zou worden. Ze zou haar meester niet teleurstellen. Ze zou braaf alles ondergaan en doen wat hij van haar zou willen.

De meester leidde zijn slavinnetje naar het bed, en beval haar voorover te buigen. De mannen zagen de buttplug tussen de billen doorsteken, en grinnikten verlekkerd. Voorzichtig plaagde de meester rosy door een beetje met de buttplug heen en weer te wiebelen, en hem daarna met een kleine ruk eruit te trekken. Rosy slaakte een verschrikt jammerend kreetje waar alle mannen zeer om moesten lachen.

“Rosy, ik vind je billen te wit. Wat moet ik daaraan doen, vind je?” vroeg de meester plagend. Rosy keek over haar schouder naar achter, en fluisterde onderdanig: “U zou me met de zweep wat roder kunnen slaan, meester.”
De meester lachte, en beaamde: ‘Dat, rosy, vind ik een heel goed idee. Haal voor mij maar eens een mooie zweep van de zolder.” Rosy knikte, en schoot overeind.
Snel rende ze de trap op, naar de zolder.

Zoals altijd als ze deze ruimte betrad, overviel haar een vreemdsoortig mengsel van opwinding en angst. De zolder was onverlicht op dit moment. Alles was schemerig. Het was net een soort van twilight zone. Rosy wilde het licht niet aandoen. Zoals het NU was, bezorgde haar een prettig gevoel. Hier had ze ook al vele malen in het schemer gewacht op haar meester. Meestal geboeid en soms geblinddoekt. Soms angstig. Maar meestal gewoon geil en opgewonden. Rosy keek rond haar. Bekeek de apparaten die er stonden. De rekken en toestellen. Daar in de hoek, stond de dildo op statief. Rosy glimlachte bij de herrinnering hoe ze daar eens lange tijd had gestaan. Nergens aan vastgebonden. Wel haar handen op haar rug geboeid. En die dildo zo hoog in haar kut, dat ze met geen mogelijkheid eraf kon. Rosy schudde de lekkere gedachte van haar af. Ze was hier nu met een opdracht. Dat mocht ze niet vergeten! Bijna sluipend liep rosy de zolder op richting het rek met de zwepen. Eerbiedig streek ze langs het hout van het andreas kruis waar ze meerdere malen aan vastgebonden had gestaan, om gegeseld te worden.

Voor het rek met de zwepen bleef rosy stil staan. Even twijfelde ze over haar keuze. De meester had haar niet specifiek opgegeven welke zweep ze moest halen. Even dacht ze eraan om de ‘kat-met-de-negen-staarten’ de pakken, maar die was echt heel gemeen. En aangezien ze vandaag blijkbaar nog 3 mannen moest bevredigen, dacht rosy, dat haar meester waarschijnlijk toch meer gewoon wat flinke rode plekken op haar billen wilde aanbrengen, en DAN was de brede rubber flap een betere keuze. Die pakte ze dan ook, en draaide zich snel om. Met de zweep in haar handen snelde ze de trap af, naar de logeer kamer, waar haar meester en de 3 mannen ongeduldig stonden te wachten. Respectvol overhandigde rosy de zweep aan haar meester.
“Hoe wilt u me hebben, meester?” vroeg ze timide.
“Op handen en knieën op het bed, rosy.” Antwoordde de meester rustig. Haastig gehoorzaamde rosy. Ze stak haar kontje netjes de lucht in, en trok haar rug een beetje hol. Toen zette ze zich schrap. De meester hief de rubber flap de lucht in en liet hem met een harde klets op rosy’s kontje terecht komen. Rosy slaakte een kreetje, en trok heel eventjes terug. Maar meteen kwam ze weer netjes in de juiste houding staan. De meester legde zijn warme hand even op de billetjes en streelde haar. Rosy kreunde heel zachtjes van genot. Meteen erna hief de meester de zweep weer, en liet hem dit keer drie keer neerkomen, voor hij rosy weer streelde. Hierna kuste de zweep rosy’s billen vijf keer, voor er weer een ‘streelpauze’ ingelast werd. Rosy’s verschrikte gilletjes werden steeds harder, en ze had steeds meer moeite om netjes in de houding te blijven staan. Ze voelde hoe haar billetjes begonnen te branden nadat er ZEVEN keer de zweep op was neergedaald. Bij de negen keer snikte ze even, en kneep haar ogen bij elkaar om een traantje tegen te houden. Gelukkig maakte de strelingen ertussendoor heel veel goed. Bij elf keer jammerde rosy een keer onbedaarlijk. Bij dertien keer moest ze zich echt vermannen om weer met haar kontje terug te komen, en bij de vijftien keer snakte ze hijgend naar adem, en smeekte de meester om ‘genade’. Meteen hielden de klappen op.

“Mooi rood kontje heb je nu, rosy. En zo heerlijk warm!” ginnegapte de meester. Ook de andere mannen grinnikten om de opmerking.
“Dank u, meester.” Hijgde rosy.
“Zo, rosy. En nu je billetjes mooi rood zijn, nu wil ik dat je tepels ook mooi zijn.” En met die woorden haalde de meester twee mooie sierlijke tepelklemmetjes uit zijn broekzak te voorschijn.
“Ga eens mooi zitten, slavin.” Vroeg de meester rustig.
Rosy wist hoe de meester haar graag wilde zien, als hij haar ‘mooi zitten’ beval. Ze ging op haar voetzolen op het bed zitten, met haar knietjes uit elkaar, zodat de meester een mooi uitzicht op haar kale kutje had. Toen legde ze haar handen open op haar bovenbenen, en tilde haar kin trots op. Met stralende ogen keek ze haar meester aan. Die glimlachte tevreden. Wat was ze mooi als ze op deze manier zat. Het was de Gor houding ‘nadu’, met een kleine aanpassing, omdat de meester graag had dat zijn slavinnetje hem in de ogen keek. Ze had zo’n mooie onderdanige en vererende blik als ze naar hem keek.
De meester kwam naderbij, en streelde even langs rosy’s wang. Daarna pakte hij haar bij haar borsten. Kneep er even in. Trok een keer aan de tepels. En … zette bedaard eerst de ene tepelklem en daarna de andere erop. Rosy zoog haar adem sissend naar binnen, maar hield haar handen netjes op haar bovenbenen. Oei. Dat deed best een beetje pijn. Maar toch genoot ze er ook van. Zoals altijd begon haar kutje heet te worden, door de sensatie, en zou binnen een minuut gaan druppen.

“Rosy, kom van het bed, en verwen mijn gasten.” Was het volgende bevel.
Rosy klom van het bed af, en liep op de dichtstbijzijnde man af. Vlak voor de man, zakte ze bevallig door de knieën en keek naar hem omhoog. De man maakte snel zijn broek open, en haalde zijn pik te voorschijn. Rosy keek even naar haar meester, voor een laatste toestemming, en toen die knikte, bracht ze haar gezicht naar voren, en nam de penis tussen haar lippen. Ze begon rustig. Beetje zoenen. Zachtjes zuigen. Beetje sabbelen. Langs de schacht likken. Even de ballen in haar mond nemen. Rustig …rustig… niet te hard! En langzaam begon ze het tempo op te voeren. Steeds dieper liet ze de pik in haar keel schuiven. Steeds harder begon ze te zuigen. Nu produceerde ze ook natte slobbergeluiden waarvan ze wist dat de meeste mannen hier zeer van hielden. Al gauw hield de man het niet meer, en hij greep haar stevig bij haar lange haren.
“Zuigen, slavin! Zuigen! God. Ik kom bijna. Ik spuit je mondje vol!” hijgde de man. Rosy keek hem met geile ogen aan. IJverig bleef ze bezig. Ze wist dat haar mooie rode lippen een heerlijk beeld moesten zijn, met die pik die er steeds tussendoor gleed. En ineens kromde de man zijn rug, en meteen proefde rosy de ziltige sappen. Gretig slikte ze. En nog eens. En nog eens. Het was veel. Maar rosy hield hier van, dus dat vond ze niet erg.

Toen liet de man haar haren los, en stapte een pas naar achteren. Hij zuchtte verheerlijkt. “Jezus. Dat was lekker!” Rosy glimlachte trots, en keek naar haar meester. Was die ook tevreden? Ja. Hij glimlachte.

“Goed gedaan, rosy! En nu wil ik dat je mooi op bed gaat liggen. Mijn tweede gast wil je kutje neuken!”
Meteen klom rosy weer op het bed. Ze keek naar haar meester, en begreep zijn knik meteen. Gewillig tilde ze haar handen boven haar hoofd, zodat de meester haar polsen vast kon binden aan het bed. Speciaal hiervoor had de meester een spijlenbed aangeschaft. Zodat hij haar perfect kon vastbinden! Al gauw lag rosy met haar armen wijd uit elkaar vastgebonden met lekker zacht rood bondage touw. Een tweede knik van het hoofd van de meester, en rosy spreidde bereidwillig haar benen. Nu werden ook haar enkels vastgebonden. Nu werd de aandacht meteen getrokken naar twee eigenaardige kleine tattoo’s die op rosy’s dijen aangebracht waren. Vlak bij het kutje. Op het uiterst gevoelige deel van de huid. Twee Chinese tekentjes.

Een van de gasten zag het en informeerde naar de betekenis. De meester keek rosy aan, en beval haar: “Rosy. Mijn gast wil weten wat voor tekens op jouw lichaam staan. Vertel het ze!”
Rosy, wijd gespreid, open en hulpeloos keek zo goed het kon, de vrager aan, en antwoordde geheel naar waarheid: “Op mijn linker dij staat het Chinese teken van ‘onderdanig’ en op mijn rechter dij staat het Chinees teken van ‘eigendom’.”
De man die het vroeg zag ineens voor zijn geestesoog voorbij vliegen hoe de slavin erbij had moeten liggen om deze tattoo’s te moeten krijgen. Wijd gespreid. En de tattoo-artiest met zijn neus vlak bij dat heerlijk geurende kutje.

“Deed dat niet zeer?” informeerde de gast gretig.
Rosy keek naar haar meester, of ze mocht antwoordden. Die knikte goedkeurend.
“Ja, het deed zeer. Maar ik wilde het graag om mijn meester te plezieren. En mijn meester was zo attent om mij stevig vast te binden, en mij een gagbal in mijn mond te doen, zodat ik hem niet met mijn gillen te schande kon maken. Daar ben ik hem heel erg dankbaar voor.” En met een gemeende dankbare blik keek ze haar meester aan.

De tweede gast had van dit alles een gigantisch paal in zijn broek gekregen, en maakte een eind aan al dit gebabbel. Hij beklom de slavin, en duwde zonder omhaal zijn pik in de gleuf van rosy. Die was al druipnat, dus dat gleed als een tierelier. Ondanks dat de touwen best strak zaten, en ze bijna geen bewegingsvrijheid had, genoot rosy uitermate van deze wilde neukbeurt. De man beukte er flink op los, en rosy vermoedde dat ze morgen misschien wel een blauwe plek op haar schaambeen kon verwachten. Maar dat gaf niets. Dat kon ze wel hebben!

Na een heerlijke tijd van beuken, gromde de man iets onverstaanbaars, dat misschien wel zoiets kon betekenen als “Ik ga je volspuiten.” En luttele seconden later duwde de man zijn heupen nog een laatste keer diep…heel diep in rosy’s kruis. Even bleef hij zo in deze houding, en toen ontspande hij zich. “Aaaaaahh……” kreunde de gast verheerlijkt. En toen trok hij zich uit het slavinnenlichaam. Rosy voelde hoe de spieren in haar kutje sidderden, en ervoer slechts enkele seconden erna een orgasme. Ze kreunde verheerlijkt, en trok even spastisch aan haar boeien. Toen het heerlijke gevoel wegtrok, keek ze schuldbewust naar haar meester.
“Het spijt me, meester. Ik voelde het niet aankomen. Ik had om toestemming moeten vragen.” Gaf ze nederig toe. De meester kneep even zijn ogen en lippen samen, en rosy wist dat ze voor deze fout zou moeten betalen. Tja. Soms gaat het leven van een slavin niet over rozen.

De mannen lieten rosy even zo liggen, en stonden gezamenlijk te wijzen en te grinniken, toen het sperma uit haar kutje begon te sijpelen. Rosy bloosde. Ze schaamde zich een beetje voor deze vernedering, maar tegelijkertijd wond het haar ook vreselijk op. Wat kon ze doen? Niets. Ze was gebonden, en ze kon het zaad niet tegenhouden.

Na een tijdje waren de mannen uitgeplaagd, en de meester vertelde rosy dat zijn derde gast haar kontje wilde neuken. “Hij is nogal groot geschapen, rosy, maar ik heb hem toestemming gegeven. Je zult flink moeten zijn, mijn lief slavinnetje. En je heel goed moeten ontspannen!”
Terwijl de meester rosy’s polsen en enkels los maakte, en ze eventjes masseerde om het bloed weer goed op gang te brengen, haalde de derde gast zijn pik uit zijn broek. Rosy sperde haar ogen verschrikt open. God, wat een joekel had die vent! En zo dik! Dikker dan welke dildo dan ook, die haar meester al eens in haar kontgaatje geperst had! Even wilde ze protesteren, maar haar meester keek haar streng aan. Rosy had haar mond al in protest open gedaan, maar toen ze haar meester in de ogen keek, sloot ze hem weer wijselijk.

Natuurlijk zou ze niet tegen de wens van haar meester ingaan! De pik was groot. Oke. Maar het was toch maar een gewone mannen pik? En een slavinnen-anus was nu eenmaal een genotsattribuut voor mannen. En dus … als ze zich maar goed genoeg zou ontspannen… zou het wel passen. Hoopte ze.

Rosy ging op de hondjes manier zitten. En ontspande zich. De man klom achter haar op het bed, en rosy voelde het matras onder zijn gewicht bewegen. Ze sloot haar ogen en hield haar adem in, toen ze voelde hoe de man zijn eikel tegen haar sterretje zette, en zijn handen op haar heupen legde. ‘ontspannen…ontspannen…ontspannen…’ prentte ze zichzelf in. De man greep de slavin stevig vast, en duwde met een snelle por zijn pik in rosy’s strakke gaatje. Even werd rosy toch overweldigd door de felle pijn, en ze gilde het uit. Trillend zakte ze door haar armen, en duwde haar mond op het kussen. Zo dempte ze haar eigen pijnkreetjes. De man wachtte heel even, tot rosy weer tot zichzelf kwam en weer overeind kwam.
Met een snikje bracht rosy uit: “Het spijt me, meester. Ik zal me niet meer zo aanstellen.”
Waarop de meester tevreden antwoordde: “Goed zo, rosy. Je bent een brave slavin.”

Nu begon de man rosy’s arme krappe kontje te neuken. Het deed nog steeds een klein beetje zeer, maar de tevreden woorden van haar meester hadden van haar alweer een heel gelukkige slavin gemaakt. Nu kon ze alles volhouden. En na een korte tijd werd het draaglijk. Draaglijk veranderde in lekker. En na slechts enkele minuten begon ze op het juiste tempo mee te bewegen. De gast merkte dit en hij lachte hijgend. “Wat ben je een heerlijke geile slet, rosy!”
Rosy’s ogen flitsten even naar haar meester. ZELF vond ze het nooit erg om voor ‘slet’ uitgemaakt te worden, maar ze wist dat haar meester het eigenlijk een vervelend woord vond. Haar meester respecteerde haar om alles wat ze voor hem deed, en wat ze voor hem bereid was te doorstaan. En ‘slet’ betuigde niet van respect. Maar als rosy heel eerlijk was, wond het woord haar geweldig op. SLET. Hmmm….een HEERLIJK woord! Een VERRUKKELIJK woord! En nog terwijl ze kermend en kreunend over dit vernederende en lekkere woord aan het mijmeren was, slaakte de man een harde kreet, en spoot zijn ballen in haar strakke aars leeg. Rosy glimlachte trots. Het was haar weer gelukt!

De man bleef even voorover op haar lichaam geleund zitten. Hij was best zwaar, dus rosy keek voor hulp naar haar meester, maar voordat ze in zou zakken onder het gewicht, richtte de man zich al uit zichzelf op. Hij trok zijn slapper geworden pik uit rosy’s kontje en die slaakte een zucht van verlichting. Oei, dat was toch best wel een heftige ervaring geweest!

De mannen kregen nog de gelegenheid om zich te wassen, en vertrokken. Nu ze weer onder elkaar waren, keek rosy haar meester een beetje angstig aan.
“Tja. Rosy. Wat zal ik zeggen? Je bent een braaf lustslavinnetje geweest. De mannen waren tevreden. Maar je weet het. Je hebt een fout gemaakt, toen je zomaar klaar kwam. Wat heb je daarop te zeggen, rosy?” zei de meester, terwijl hij haar uiterst streng aankeek.
“Ik heb straf verdiend, meester” zei rosy berouwvol.
“Naar boven, slavin!” commandeerde de meester. Snel vloog rosy naar de trap op. Met een kloppend hartje deed ze netjes de lichten aan. Verbaasd keek ze terug. De meester kwam niet achter haar aan?

Even niet goed wetend wat ze moest doen, stond ze een beetje te drentelen op de zolder. Hier ondervond ze altijd een vreemd soort van spanning. Toen hoorde ze de voetstappen van de meester op de trap, en ze ging meteen netjes met haar handen in haar nek staan. Ze wist nog niet precies waar en hoe haar meester haar wilde.

De meester kwam de zolder op, en tot rosy’s verbazing had hij een doosje met eieren uit de koelkast gehaald. Wat wilde hij DAAR nou mee? Zonder een verklaring te geven, zette hij het doosje op een tafeltje, en gebaarde dat rosy moest komen. Hij liet haar op een ligbankje plaats nemen, en bond haar handen boven haar hoofd vast aan een ring die daar aan het hoofdeinde zat. Daarna haalde hij rosy’s voeten een voor een door een lus van leer en trok haar benen hoog de lucht in. Nu lag rosy op haar rug, met haar benen heel wijd. Rosy wist al ongeveer wat er nu zou gaan komen. Zo werd ze alleen neergelegd als haar meester haar kutje ongenadig met de zweep ervan langs zou geven.

“Meester,…gaat u mijn kutje slaan? Mag ik dan een gagbal in, zodat ik niet te hard gil? Ik wil niet dat de buren rare dingen gaan denken.” bedelde rosy haar meester. Ze wist dat ze altijd heel hoog en hard gilde als haar meester haar kutje sloeg.

De meester keek zijn vastgebonden slavinnetje aan en grijnsde sardonisch. Hij liep naar het doosje met eieren die hij uit de koelkast genomen had, en pakte er eentje uit.
“Mondje open, rosy” zei hij, en hield een ei voor rosy’s mond. Rosy sperde haar ogen wijd open. “Nee, meester…geen rauw ei. Alstublieft? Als ik erop bijt, krijg ik dat vieze spul in mijn mond.” smeekte ze.
“Jammer dan! Dan moet je er maar niet op bijten, he rosy?!” vond de meester. Hij greep haar bij haar wangen, en dwong haar mond open. Rosy keek angstig, en wilde haar hoofd wegdraaien. Wat bezielde de meester? Zo deed hij anders nooit? Tot haar grote schrik werd het rauwe ei nu tussen haar tanden gestopt , en pakte de meester een sjaaltje dat hij over haar mond bond, zodat ze het ei er ook niet met haar tong uit kon werken. Rosy kreeg het spaans benauwd. Ze wilde het ei niet kapot bijten. Sperma vond ze heerlijk, maar rauw ei… Ze werd al misselijk toen ze eraan dacht!

Ze volgde de meester met haar ogen toen die een zweepje uit het rek uitkoos. Een lang dun leertje met een handvat. Rosy begon smekende geluidjes te maken. Ze schudde met haar hoofd. Nee, nee! De zweep was niet zo heel erg,…maar dat EI !!!

“Wat nou, rosy? Je hebt toch echt straf verdiend hoor. Stel je niet zo aan!” plaagde de meester haar. Hij ging precies tussen haar wijd gesperde benen staan, en keek op zijn slavinnetje neer. Hij zag hoe ze wanhopig aan de boeien trok, en hoe angstig haar ogen stonden. Hij zag de spiertjes trekken in haar dijen, en zelfs haar kutlipjes trokken een beetje. Wat een prachtig gezicht! De meester hief het leertje op … en liet het op het kutje neerkomen. Meteen gilde rosy gedempt, en de meester kon zien dat ze haar best deed om haar kaken NIET op elkaar te zetten, om het ei te ontzien.

“Dat was één, rosy. Hoeveel slagen zal ik erop geven? 300?”
Rosy sperde haar ogen open, en schudde verwoed met haar hoofd.
“Niet? Hm…500 dan?” plaagde de meester haar, en gaf maar meteen slag nummer twee op het arme kutje.”
“Weer schokte rosy met haar lijf, en gilde ze wanhopig. Het was vreselijk om niet te weten hoeveel straf ze zou krijgen. De meester zou toch niet ECHT vijfhonderd slagen geven?”
“Vind je ook niet dat je wel straf hebt verdiend, rosy?” vroeg de meester streng, en sloeg een derde keer.
Rosy gilde weer en nu had ze traantjes in haar ogen. Even bleef ze hijgend liggen, en toen knikte ze met haar hoofd. Ja. Straf had ze verdiend.
“Hm. Je bent tenminste wel eerlijk. Nou vooruit dan. Geen vijfhonderd slagen, maar 450 slagen!” lachte de meester, en gaf haar slag nummer vier.
Weer een heerlijke geile schok door dat machteloze slavinnenlijf… weer die krampachtig van elkaar gehouden kaken. Weer dat lekkere gedempte gilletje.
“Vind je mij een slechte meester, rosy?” vroeg de meester weer, en sloeg voor de vijfde maal.
Rosy knipperde even, en keek hem recht in de ogen aan. Ze niet eens, maar schudde meteen haar hoofd.
“Brave slavin! Ok, dan worden het dus maar 400 slagen!” besliste de meester, en gaf slag nummer zes.
Arme rosy. Ze beet bijna op het ei, maar kon het nog net tegen houden.
“Zeg eens rosy, respecteer je mij boven alles?” vroeg de meester weer, en sloeg voor de zevende keer.
Nu bijna huilend knikte rosy ijverig van ‘ja’.
“Hm. Oke, rosy. Dan worden het maar 350 slagen.” En de meester gaf in een keer supersnel 3 slagen. Hij telde zelf mee. “ acht, negen, TIEN!”
Rosy had in een reflex haar tanden op elkaar gezet. Ze hoorde het ei al kraken, maar de schaal hield nog net. Angstig proefde ze. Was het ei stuk? Lekte het al in haar mond? Hm. Nee, nog niet.
“Rosy, ben je mij dankbaar voor alles wat ik met je gedaan heb, in het verleden?” vroeg de meester, en sloeg tweemaal toe. Elf. Twaalf.
Rosy schokte, en gilde. Maar ze beet niet. Ze knikte ijverig. Ja, ze was haar meester dankbaar.
“Oke, rosy. Dan zal ik je maar 300 keer slaan.” En meteen sloeg hij vier keer toe. Dertien. Veertien. Vijftien. Zestien….
“Rosy, deed het zeer toen die man je anaal neukte daarstraks? Eerlijk zijn, he?!” vroeg de meester, en maakte het twintigtal compleet.
Rosy schokte weer en jammerde. Ze keek de meester aan…en knikte…en schudde met haar hoofd…
De meester begreep het. Het deed zeer in het begin, maar aan het eind was het lekker.
“Goed, rosy. Dan worden het maar 250 slagen!” Meteen liet de meester het leertje vijf slagen geven. Eenentwintig. tweeëntwintig. drieëntwintig, vierentwintig, vijfentwintig…

Rosy’s kutje voelde aan alsof het in brand stond. Ze trok onwillekeurig aan haar boeien, maar die waren zoals altijd onbarmhartig, en lieten niet los. Ze jammerde nu bijna onafgebroken.

“Rosy, vond je het fijn in de kast met die buttplug in je kont, en die dildo in je kutje?”
PETS, PETS, PETS, PETS, PETS. Dat waren er dus nu al dertig!
Toen rosy uitgesparteld en uitgejammerd was, knikte ze hijgend van ‘ja.’.
“Goed, rosy. Dan krijg je maar 200 slagen!”
Nu haalde de meester uit met het leertje, en sloeg zonder onderbreking tien keer op het kutje. Rosy gilde en spartelde en worstelde om los te komen. Er liep nu al een traantje over haar wang, en er zouden er nog meer volgen.
Veertig slagen had ze er nu al opzitten. Hoeveel zouden er nog volgen? Rosy had geen idee. Ze wist niet hoe vaak haar meester haar nog een vraag wilde voorleggen, en of ze daar dan ook voor beloond zou worden.

“Mijn arme lieve slavinnetje. Heb je het moeilijk, nu?” vroeg de meester geamuseerd. Rosy twijfelde even. Wat wilde de meester nu horen? Ja, ze had het moeilijk. Maar zou hij dat ook willen horen? Ze besloot toch maar voor de waarheid, en heel voorzichtig…heel aarzelend knikte ze.
“Goed zo, rosy. Je weet hoe ik eerlijkheid waardeer. 150 slagen dan maar. Als je gelogen zou hebben, zou ik het geweten hebben. En dan zouden er 50 BIJ gekomen zijn!”
En meteen danste het leertje nog eens tien keer ongenadig op het kutje. Vijftig in totaal waren het er nu.

Rosy nam de waarschuwing ter harte. Haar onderlijf gloeide nu helemaal, maar ze begon eigenlijk in een soort van trance te geraken. Ze wist nu niet meer zeker of het nu pijn deed, of dat ze er nu al van begon te genieten. Ze werd een beetje duizelig en sloot haar ogen. Haar vingers ontspanden zich, en haar tenen ook. De meester herkende dit teken van zijn slavinnetje. Ze begon nu in een staat te komen, dat ze van de slagen begon te genieten.

“Rosy….rosy? Kijk me aan!” commandeerde hij haar. Rosy deed loom haar ogen open, en keek hem aan.
“Ik heb besloten dat je definitieve straf zal zijn…honderd slagen op je kutje. Je hebt er al vijftig gehad. Zet je schrap!”
Rosy knikte, en liet haar hoofd weer achterover zakken. Haar ogen waren nu half geloken.
De meester begon nu in een heel rustig tempo de overige vijftig slagen op het kutje te geven. Steeds met een paar seconden rust er tussen. Hij zag hoe zijn slavinnetje erop reageerde. Ze schokte nog steeds, maar je kon zien dat ze het nu niet meer echt als pijnlijk ervoer, maar meer en meer begon te genieten. Ook haar jammeren had een andere klank gekregen. Meer een lagere grommende klank. Als van een spinnende tijgerin.

De meester nam er de tijd voor. Het moest ook voor zijn slavinnetje lekker zijn. Maar uiteindelijk daalde dan toch het leertje voor de honderdste keer neer. De kutlipjes waren nu flink rood en gezwollen, en de meester glimlachte als hij bedacht, dat zijn slavinnetje altijd op de fiets naar haar werk ging. Oeps. Dat zou morgen best een beproeving worden! Hij zou morgen zeker de hele dag in haar gedachten zijn!

De meester legde het leertje aan de kant, en legde zijn hand op haar kutje. Heet! Geroutineerd begon hij daarna zijn slavinnetje te strelen, en masseren, en binnen een paar tellen schoten rosy’s ogen wijd open, en keken hem smekend aan.
“Rosy, wil je klaar komen?” vroeg de meester streng. Rosy knikte als bezeten.
“Goed, rosy. Brave slavin. Je mag komen.” gaf de meester haar toestemming. Nog geen twee seconden later, verkrampte ze helemaal en jammerde lang en hoog. De meester voelde zijn hand wat natter worden, toen het kutje wat sappen produceerde. Hij lachte er eens om, en veegde zijn hand aan rosy’s buik af. Daarna maakte hij rosy’s voeten los, en daarna haar handen.

“Heb je het ei niet kapot gebeten, rosy?” vroeg de meester poeslief. Rosy schudde opgelucht ‘nee’. De meester maakte het sjaaltje los, en dankbaar liet rosy het ei tussen haar tanden weghalen door haar meester. De meester bekeek het ei even heel secuur, …
En bracht het naar een tafeltje. Daar … TIKTE HIJ HET EI OP HET TAFELBLAD !!!

Rosy zoog verschrikt haar adem in, om meteen stomverbaasd toe te kijken, hoe haar meester het ei begon af te pellen. Het was niet rauw! Het was hardgekookt! Oh, wat vals van haar meester om haar zo voor de gek te houden! En ze had de hele tijd gedacht, dat ze elk moment die vieze smurrie in haar mond zou krijgen!

De meester had het ei nu helemaal afgepeld, en kwam weer op rosy afgelopen. Die had zelf niet in de gaten, dat ze met wagenwijd opensperde mond stond toe te kijken. De meester duwde het gepelde ei in rosy’s mond.
“Hier, rosy. Die heb je wel verdiend. Eet maar lekker op!” grapte hij.
Wezenloos haalde rosy het ei weer uit haar mond, bekeek het ongelovig, en begon het daarna met kleine hapjes op te eten. Ze wist even niet goed wat ze hiervan moest denken. Aan de ene kant was ze woest dat ze zo voor de gek gehouden was, aan de andere kant super dankbaar, dat het niet echt rauw was geweest. Misschien had het ei het dan toch niet gehouden…

Toen het ei op was, mocht rosy nog even de schoenen van haar meester kussen om haar dankbaarheid aan hem te tonen. Daarna mocht ze gebruik maken van zijn douche, en haar kleren weer aantrekken.

Enkele minuten later liep een zeer blozende rosy, met haar hand weer strak tegen het rokje gedrukt, tegen de plagende windvlagen, over straat richting de bushalte. Bij elke stap voelde ze haar kutlipjes. En haar kontje zou ze de komende paar dagen ook nog wel blijven voelen. Godallejezus, wat had die vent een dikke grote pik gehad, zeg! Maar uiteindelijk was het ook wel errug lekker geweest!

Rosy glimlachte. Ze hoopte erop dat ze vlug weer naar haar meester terug gesommeerd zou worden, voor … wat de meester dan ook met haar wenste te doen!