Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Heet en koud

Nog maar een paar bochten om, en dan was ze er. Nathalie had op de bijrijderszit een routebeschrijving liggen, maar ze keek er niet op. Ze had hem thuis al zovaak doorgelezen, dat ze de hele route inmiddels in haar hoofd had zitten. Foutloos nam ze de juiste afslagen, op weg naar een bestemming waar ze voorheen nog nooit geweest was.

Op de grond naast haar in de auto lag een plastic zak. De zak was leeg, maar deed nathalie toch de ademhaling versnellen als ze er naar keek. En haar ogen flitsten vaak naar die zak, onderweg naar haar doel! De Meester was heel duidelijk geweest wat ze met die zak moest doen. Nathalie had hem gesmeekt het niet te hoeven doen, maar hij had zich niet laten overhalen.

Nathalie dacht onder het rijden terug aan de keren dat ze haar Meester al ontmoet had. Hij zat al enkele maanden in een verbouwing, want hij was heel handig en deed alles zelf. Dat bracht echter wel met zich mee, dat de verbouwing langer duurde, en dat zijn sm speelkamer nog niet beschikbaar was. Hun eerste contacten waren via de mail gegaan. Eerst voorzichtig (van nathalies kant uit) maar al vlug gaf ze braaf en zonder terughouding antwoord op al zijn vragen. De vragenstroom leek onuitputtelijk te zijn. Alles wilde hij van haar weten. Of ze ergens allergisch voor was, of ze bang was voor katten, honden, muizen, spinnen. Wat ze lekker eten vond en wat niet. Wat haar lievelingskleur was. Waarheen ze graag op vakantie wilde. Welke bloemen ze lekker vond ruiken. Je kon het zo gek niet bedenken of de Meester wist het inmiddels van nathalie. De vragen werd onderbroken door regelmatige opdrachtjes. Die varieerden van “Ga naar de wc, en zet 2 wasknijpers op je tepels” en “Ga vandaag zonder slipje werken” en “Vandaag draag je masturbatie balletjes in je kutje” tot “Bind een bondage touw om je middel, trek het tussen je kutlippen door en maak het ZO vast. Kleed je verder normaal aan, en ga boodschappen doen.” Alles had nathalie gretig en met opgewonden kloppend hartje gedaan. En het was steeds geweldig spannend geweest.

Het was tevens een periode van uittesten geweest. De Meester testte nathalie uit wat ze kon hebben. Wat ze durfde. En hoe gehoorzaam ze was. Daarna kwamen de ontmoetingen. Nathalie had haar Meester al enkele keren op een terrasje ontmoet. Tot haar verbazing bestelde de Meester hun drankjes zonder het haar te vragen. Nu begreep ze ook waar al die vragen voor waren geweest. De Meester kende haar nu van haver tot gort! Het was een warme dag geweest, de eerste keer dat ze elkaar ontmoet hadden. Het was na werktijd, en het begon net een klein beetje af te koelen. Precies de situatie dat nathalie altijd een safari-jus of een pasoa-jus nam. En precies DAT bestelde de Meester zonder te vragen voor haar. Op de eerste afspraak werd er alleen veel gepraat. Ja…en natuurlijk dat ene opdrachtje, dat nathalie het schaamrood op de kaken had gebracht. Ze moest op het toilet van het café haar slipje uit gaan doen, en het aan de Meester geven. Ze had gehoorzaamd. Natuurlijk…

Na die eerste keer waren er nog meer ontmoetingen geweest. Een keer was hij bij haar thuis gekomen. Een hele vreemde gewaarwording voor nathalie, om in haar EIGEN woning, NIET de baas te zijn, maar te gehoorzamen aan een vreemde. En ze hadden ook een ontmoeting in een bos gehad, waarbij nathalie aan een boom gebonden had gestaan, en flink met de zweep gekregen had. Nathalie hoefde nog maar terug te denken aan die keer, en haar kut begon al heet te worden! Een andere keer had de Meester een hotelkamer gehuurd. Dat had ze nog wel minste gevonden. Ze was de hele tijd bang geweest te hard te gillen, en dat de buren het zouden kunnen horen.

En dan nu… een afspraak die een avond, nacht en dag zouden voortduren. Ditmaal had de Meester een bungalow gehuurd van een vriend van hem. Ergens midden in de bossen. Ze zouden door niemand gestoord worden. En ‘dus’ hadden nathalies smeekbeden om de opdracht met de lege plastic zak niet te hoeven doen, geen enkel nut gehad.

Nu reed ze het juiste bospad op. Het perceel was omringt met een hoge dikke haag. Je kon er niet doorheen kijken. Op het laatst maakte het pad een knik en daar lag de bungalow voor nathalie. Ze zag de wagen van de Meester al staan, en parkeerde de hare er naast. Zoals de Meester haar opgedragen had. Ze draaide het contact om, en de motor viel stil. Nu viel het nathalie op, dat haar ademhaling enigszins versneld ging. Ze hijgde zelfs een beetje. Haar hand, die de plastic zak van de grond grabbelde, trilde lichtjes. Ze was dood nerveus nu. Ze greep het ding, en stapte uit. Vlug keek ze om zich heen. Behalve de blaadjes aan de bomen bewoog er niets. Behalve de zachte wind en de vogels hoorde ze niets. Een paar keer haalde ze diep adem. De opdracht! Ze durfde niet. Toch wist ze dat ze zou gehoorzamen. Zoals altijd.

Met zenuwachtig om zich heen flitsende ogen, begon ze eerst de knoopjes van haar rode bloes los te maken. Die bloes was het eerste kledingstuk dat ze in de plastic zak deed. Daarna volgde haar bh. Nu stond ze met ontbloot bovenlijf naast haar auto. Ze keek naar de deur en schatte de afstand. Zeker 15 meter! Waarom had de Meester zijn wagen dan ook zo ver van de deur afgezet. Ze was half bloot , maar ze was nog niet klaar. De Meester was heel duidelijk geweest, en ondanks nathalies smeekbeden had hij zich niet laten vermurwen. Het volgende kledingstuk dat in de zak verdween was nathalies zwarte korte rokje. Nu droeg ze alleen nog haar slipje, haar zelfophoudende sexy kousen, en de pumps met die mooie hoge hakken. Weer keek ze angstvallig om haar heen. Ze durfde niet. Even aarzelde ze, maar toen glipte ze toch uit haar slipje, en frommelde dat erbij in de plastic zak. Snel de schoenen uit. En de kousen. Nathalie was nu zo naakt als de dag dat ze geboren was. Alleen een stuk weelderiger en vrouwelijker.

Door de opwinding begonnen haar mooie grote tepels zich op te richtten. Ze was trots op haar borsten en haar tepels. Ze had een C-cup en een bijzonder mooi model tieten. Ze hingen heel lichtjes, maar dat gaf haar hele figuur juist die prachtige charme. Snel wilde nathalie naar de deur van de bungalow rennen, maar ze merkte dat er een hele hoop kleine scherpe takjes lagen die ervoor zorgden dat snel lopen geen optie was. Met een gloeiend hoofd van schaamte liep een compleet naakte mooie vrouw buiten in de natuur van haar auto naar de deur, en ze had bij elke stap het idee dat ze in een volle arena vol toeschouwers liep. Toch was er niemand die toekeek…niemand…behalve de Meester. Die had de hele zenuwachtige striptease van achter het raam grinnikend en genietend in ogenschouw genomen!

De afstand tussen auto en deur was nathalie veel te langzaam gegaan, maar eindelijk had ze dan toch de deur bereikt. Ze duwde de klink naar beneden om de deur te openen, zodat ze SNEL naar binnen kon gaan…maar … de deur was op slot! Wanhopig slaakte ze een gefrustreerd snikje. Daar stond ze dan, naakt te wezen in moeder natuur. Ze klopte op de raam van de deur. 3 bescheiden klopjes… god, wat voelde ze zich bekeken!

Na wat een eeuwigheid scheen, verscheen de Meester achter het raam.
“Ja? Wie is daar?” Vroeg hij plagend.
“Ik, nathalie, toe Meester, mag ik binnen komen?” Nathalie’s stem trilde van de zenuwen. Waarom liet de Meester haar zo lang wachten. Zag hij dan niet dat ze naakt was, zoals hij het bevolen had.
“Waarom wil je binnen komen, nathalie?” Vroeg de Meester.
Nathalie kreunde van frustratie. “Omdat ik naakt ben Meester. Toe, laat me binnen?” Smeekte ze.
De Meester schudde zijn hoofd. “Verkeerde reden. Ik laat alleen slavinnen binnen die graag bij hun Meester willen zijn.”
“Oh, maar dat WIL ik! Dat wil ik zeker, Meester! Ik wil graag bij u zijn!” Verzekerde nathalie hem razendsnel, bang dat hij haar af zou wijzen. De Meester grinnikte nog eens en maakte de deur voor nathalie open. Met een zucht van verlichting glipte nathalie langs de Meester naar binnen.

In de gang gooide ze de plastic zak tegen de muur onder de kapstok, waar slechts 1 jas hing, en ging daarna meteen netjes in geknielde houding voor haar Meester zitten. Nu voelde ze zich niet meer opgelaten. Nu viel alles op zijn plek. Er was nog steeds nervositeit. Maar nu was het een leuke nervositeit. Een heerlijke veel belovende opwinding. Nu hoefde ze niet meer na te denken over wat anderen van haar dachten. Nu kon ze gewoon luisteren, gehoorzamen en ondergaan. De Meester dacht voor haar. De Meester besliste voor haar. En nathalie was een gewillige slavin.

“Nathalie, je bent precies goed gekleed voor the occasion.” Zei de Meester. “Volg mij. Alles staat al klaar.”
Met kordate stappen liep de Meester om nathalie heen, en liep de gang uit. Nathalie stond snel op, en volgde hem. In de bungalow was alles gelijkvloers. De Meester nam haar mee naar de slaapkamer, waar hij haar gebaarde weer even voor hem te knielen. In de tussentijd dat nathalie wachtte, kleedde de Meester zich helemaal uit. Nathalie was verbaasd. Zou hij haar METEEN gaan gebruiken? Dat deed hij anders nooit. Eerst speelde hij altijd met haar, en dan, als bedankje mocht nathalie zich LATEN gebruiken door de Meester. Of, als de Meester bijzonder tevreden met haar was geweest, had ze hem mogen pijpen. Nooit, had hij haar meteen gebruikt. Maar als hij het wilde, zou nathalie het hem natuurlijk niet weigeren.

Het laatste kledingstuk werd op de stoel gegooid, en de Meester, nu geheel naakt, wenkte nathalie om met hem mee te komen. Hij liep naar een kastdeur…dacht nathalie. Maar toen de Meester die opende, bleek er een hele ruimte achter te zitten. Een badkamer, waarvan een hele hoek ingenomen werd door een kleine sauna. Groot genoeg voor 2 a 3 personen.
“Meester…ik ben nog nooit in een sauna geweest.” Begon nathalie aarzelend te pruttelen.
“Dat weet ik.” Antwoordde de Meester. “daarom heb ik de sauna ook niet op zijn allerheetst afgesteld.”
Natuurlijk, dacht nathalie. Ook DAT was een van de duizenden vragen geweest die de Meester haar ooit gesteld had.

De Meester wenkte nathalie naar zich toe, en legde zijn hand bezitterig in haar nek. Daarna liep hij met haar naar de cabine en opende de deur. Meteen kwam er een hitte nathalie tegemoet waar ze verschrikt voor terugdeinsde.
“Dat is veel te heet, Meester. Dat durf ik niet!” Protesteerde ze, en ze week nog iets verder terug.
“Jawel. Dat durf je wel.” Zei de Meester, en hij duwde haar gewoon naar voren, de cabine in!
“Zitten!” Beval hij bars, en wees op een van de houten bankjes. Nathalie hijgde van de hitte. Ze kreeg geen adem, dacht ze. Ze legde haar handen op haar wangen, om de hitte tegen te houden. Ze wilde naar buiten! Maar de Meester stond voor de deur. Ze voelde zich zwak worden. Wankelen. Snel zitten! Zoals de Meester bevolen had. Er lagen al handdoekjes, zag nathalie. Ze ging zitten…en meteen liggen. Ze sloot haar ogen en concentreerde zich op ademen…gewoon ademen. In en uit. Heet! In en uit. In en uit.

Langzaam begon nathalie aan de hitte te wennen. Ze voelde hoe ze begon te zweten. Kleine druppeltjes vonden elkaar, en liepen in ministroompjes van haar lijf af. Toen ze haar ademhaling onder controle had gekregen, opende ze haar ogen. Ze zag vlak bij haar de Meester zitten. Al net zo bezweet. Maar hij hield haar continu in de gaten, zag ze. Om te zien hoe ze reageerde op de sauna? Meteen gaf dat haar een gerust gevoel. De Meester zou nooit iets slechts met haar doen!

“Kom maar rustig overeind, als je zover bent.” Zei de Meester. Ondanks de vele stroompjes zweet die er van zijn lijf afliepen, leek hij nergens last van te hebben. Langzaam kwam nathalie overeind. Eigenlijk begon het best lekker te worden, nu ze weer goed kon ademen. De Meester reikte naar een grote houten pollepel, en schepte wat water uit een klein tonnetje. Hij gooide dat over wat grijzige stenen, en meteen ontstond er een grote hoeveelheid damp. Weer bedekte nathalie heel even haar wangen, vanwege de hitte, maar daarna viel haar de geur op. Rozemarijn. Ook DAT had ze tegen de Meester verteld, dat ze dat lekker vond ruiken. Hoe attent van hem! Nathalie begon zich steeds meer te ontspannen. Ja. Dit was eigenlijk echt best wel lekker! Ze glimlachte dankbaar tegen haar Meester, dat hij haar hiertoe ‘gedwongen’ had. En de Meester glimlachte wetend terug. Hij had het bijna zeker geweten dat zijn slavin dit wel lekker zou vinden. En als ze er niet tegen had gekund, had hij haar heel snel uit de cabine uitgedragen. Maar alles was goed gegaan. Naar verwachting…

Eigenlijk was de Meester van plan geweest slechts 10 minuutjes in de sauna te blijven. Om nathalie niet te lang af te laten zien, maar toen hij zag hoe ze zich begon te ontspannen, besloot hij om langer te blijven. De minuten gingen voorbij. Een kwartier…twintig minuten. Langer vond de Meester niet verstandig, zo voor de eerste keer, en hij gebaarde nathalie dat ze met hem mee naar buiten moest. Gehoorzaam, maar nu toch enigszins onwillig volgde ze hem. Het begon nu net pas lekker te worden…

De Meester nam nathalie mee naar de douche. “Kom bij me staan, slavin.” Sprak hij. Hmmm…een lekkere warme douche. Daar had nathalie wel zin in. Even dat zweet eraf spoelen.
Wat een schrik toen de kraan open gedraaid werd, en er KOUD water uit kwam. In een reflex wilde nathalie achteruit springen, onder de douche uit, maar de Meester greep haar in een ijzeren greep en trok haar terug.
“Koud! Koud! Meester, niet doen. Zo koud! Toe, laat me los!” Smeekte de tegenspartelende nathalie. Ze wist niet dat het verstandig was om te douchen met koud water, zodat alle poriën weer netjes dicht zouden gaan zitten. Ze wist alleen dat het water zo verrekte koud was, en dat ze eronder uit wilde!

De Meester gebruikte de douchekop om nathalie aan alle kanten goed af te spoelen. Toen pas liet hij haar los, en douchte zichzelf zonder een krimp te geven met het koude water. Nathalie was inmiddels snel onder de douche uitgevlucht en had een van de twee badjassen om zich heen geslagen die daar hingen. Vreemd genoeg bemerkte ze, dat ze het helemaal niet meer koud had.

Ineens wenkte de Meester haar, om terug onder de douche te komen. “Ik heb het nu weer op lekker warm gezet.” Zei hij. Meteen liet nathalie haar badjas vallen, en kwam dichterbij. Ze stak een hand tastend uit en testte de temperatuur van het water. Ja, aangenaam warm nu! Gewillig stapte ze onder de nu warme douchestraal en krulde zich heerlijk in de armen van de Meester. Die liet dat even toe, en keek glimlachend op zijn slavinnetje neer. Ze was net ietsjes kleiner dan hij zelf. Een mooie lengte, vond de Meester. Toen nam hij een spons en deed daar wat douchegel op. Hij duwde nathalie wat van zich af en propte de spons in nathalies handen.
“Was me, slavin!” Beval hij. Meteen begon nathalie zich aan haar taak te kwijten. Met draaiende bewegingen sponsde ze teder zijn krachtige schouders in. Daarna met veel ijver en liefde zijn rug. Verder naar beneden. Zijn heerlijke kont. Hmmmm…wat had de Meester een heerlijke kont, mijmerde nathalie. Ze zakte verder op haar hurken, en nam nu zijn gespierde bovenbenen onder handen. Zou de Meester aan sport doen? Dat had ze hem eigenlijk nooit gevraagd. Hij wist zoveel over haar, en zij zo weinig over hem. Ze kon nu niet meer omhoog kijken naar haar Meester. Dan zou ze water in haar ogen krijgen, dus nu sloot ze haar ogen, en waste de Meester zijn benen op de tast. Teder gebruikte ze zowel haar handen als de spons. Het ene een hulpstuk voor het andere. Ze masseerde hem zachtjes terwijl ze dat deed. Ze wilde hem laten genieten. Toen ze vond dat de benen goed genoeg gewassen waren, kwam ze weer uit gehurkte houding omhoog, en begon aan de voorkant van de Meester. Eerst de borst. Ze gebruikte ruim de tijd om hem daar met haar handen te verwennen. Ook plaatste ze een hoop kleine kusjes over zijn borst, en was bijzonder verheugd dat de Meester haar dat toestond. Daarna liet ze haar kusjes en wassende handen langzaam omlaag zakken. Over zijn buik. Naar zijn fier overeind staande lans…nathalie opende haar mond om die mooie rechte paal in haar mond te nemen maar meteen werd ze bij haar natte haren vastgegrepen. De Meester trok haar een beetje van zich af en nathalie hapte net naast…in de lucht. Ze hoorde de Meester grinniken, en besefte dat hij met haar aan het spelen was. Weer probeerde ze naar de glanzende eikel te happen. En weer was daar die ruk aan haar haren. Op een bepaald moment trok de Meester haar haren zó, dat ze met haar gezicht een beetje naar boven gericht zat. Ze moest haar ogen strak dicht houden, tegen het douchewater. Toen voelde ze hoe de Meester haar in haar gezicht sloeg met zijn pik.
“Weet je wat ‘swaffelen’ is, nathalie?” Hoorde ze hem vragen. Met gesloten ogen, genietend van die kletsende pik tegen haar natte wangen, schudde ze met haar hoofd.
“Dat wat ik nu met je aan het doen ben. Met mijn pik tegen je wangen slaan. Dat is swaffelen. En nathalie…hou je van swaffelen?”
Proestend en met onderbrekingen door het water, beaamde nathalie dat ze swaffelen wel bijzonder lekker en een tikkeltje vernederend vond. Waarop de Meester haar nog een paar keer vaker in haar gezicht sloeg met zijn harde paal, en haar vervolgens heel even de gunst verleende op zijn eikel te mogen sabbelen. Gretig begon nathalie te zuigen, maar de Meester had andere plannen. Hij wilde nog niet klaar komen. Hij wilde eerst nog genieten van zijn slavin. Een Meester kan op vele manieren genieten van zijn slavin. En déze manier moest nog even wachten.

De Meester stak zijn hand uit, en draaide de kraan dicht. “Kom, slavin. We gaan nog even lekker relaxen” zei hij. Nathalie kwam overeind, en veegde het water bij haar ogen vandaan. De Meester was al bij de deur zag ze knipperend, en vlug volgde ze hem. Ze was haar badjas vergeten, maar de Meester liep ook helemaal naakt, dus dat gaf niet.

Nathalie volgde de Meester tot ze zag waar hij heen ging… hij liep naar een schuifdeur richting de tuin, en opende die. Kalm liep hij naar buiten, en nam plaats op het terras, op een makkelijke tuinstoel. Beschroomd en aarzelend volgde nathalie. Ze vond het eng om naakt buiten te zijn. Was er ECHT niemand die haar kon zien? Vlug keek ze naar links en rechts. Nee…echt niemand. Ze waren alleen. De Meester en zijn slavin. Toen ontspande ze. Hm. Eigenlijk was het nog best aangenaam buiten. Ja, het was goed uit te houden, zo naakt. Nathalie liep naar de tweede tuinstoel en wilde erop plaats nemen.
“Stop!” Onderbrak de Meester haar plan. “Wat ben jij van plan?”
Geschrokken hield nathalie in. “Eh….ik wilde op die stoel gaan liggen…maar dat mag zeker niet?”
“Dat zie jij helemaal goed, slavin! Je mag het kussen uit de stoel pakken. Het dan hier aan mijn voeten leggen. Je mag er zelf op je buik op gaan liggen, je handen op je rug, gekruisd. Je enkels ook gekruisd, en zo mag je voor mij als voetenbankje fungeren.

Blozend omdat nathalie besefte dat ze stiekem toch wel erg genoot van deze vernedering, deed ze wat haar gezegd was. Ze was dankbaar dat ze op het kussen mocht liggen, en niet op de harde stenen. En het was een echt luxe kussen, lekker dik, dus ze lag nog zacht ook, merkte ze toen ze erop plaats nam. Ze leunde op haar buik en borsten en legde haar hoofd opzij, zodat ze op haar wang lag. Toen vouwde ze braaf haar handen op haar rug, en besefte dat ze zo heel makkelijk geboeid zou kunnen worden. Ook haar enkels moest ze kruisen, bedacht ze, en dat deed ze ook netjes.
“Deze houding, slavin, onthoud dit goed! Deze houding heet ‘bara’.” Vertelde de Meester haar, en legde vervolgens met een tevreden zucht zijn voeten op zijn levende voetenbankje.
Zo verbleven ze een hele tijd in de tuin, tot de Meester het fris kreeg. Hij trok zijn voeten van nathalie af, en beval haar overeind te komen. Een beetje stijfjes van zo lang in de zelfde houding liggen, kwam ze overeind.
“Slavin, ik krijg het fris. Ga mijn kleren maar even uit de slaapkamer halen.”
Nathalie keek de Meester aan. “Ja, Meester. Ik ga meteen…eh…ik heb het ook een beetje fris gekregen. Mag ik ook wat aantrekken?”
“Nee, nathalie. Ik heb een andere manier om JOU warm te krijgen.” Was het raadselachtige antwoord. Nathalie liep snel naar de slaapkamer, en kwam netjes terug met het stapeltje kleren van de Meester. Die kleedde zich rustig aan, terwijl nathalie met haar handen over haar bovenarmen wreef. Ja, ze begon het inderdaad een beetje fris te krijgen. Hoe zou de Meester haar warm willen krijgen, zonder kleren? Misschien met een vuurkorf of zo iets gezelligs?

De Meester kleedde zich rustig aan en liep vervolgens naar binnen. Even later kwam hij terug met een prachtige lange strokenzweep. Nathalie begreep meteen hoe zij het zodadelijk warm zou krijgen! Ze glimlachte vol verwachting. Ze hield van deze zweep! Snel keek ze om zich heen. Waar zou de Meester haar aan vast binden? De Meester schoof snel de stoelen aan de kant, zodat er een lege ruimte op het terras ontstond.
“Nathalie, strek je handen in de lucht. Zo hoog mogelijk!” Vlug gehoorzaamde de slavin.
“Ja…zo ben je mooi, slavin!” Merkte de Meester op, en liet meteen de zweep door de lucht zwiepen. Hij kronkelde zich om het naakte lijf van nathalie, en bedekte haar halve bovenlichaam, doordat er zoveel slierten aan deze zweep zaten. Nathalie slaakte een verschikte zucht, en schokte even. Maar ze bleef mooi staan. Nog eens sloeg de Meester toe, maar nu op een andere plaats. Weer dat overheerlijke geluidje en weer dat leuke schokje. Daar waar de zweep de huid het eerste had geraakt, was het al iets rossiger gekleurd. Nog eens sloeg hij. Nathalie kon het hebben. De Meester glimlachte. Hij zag hoe nathalie erbij stond. Haar handen in de lucht. Geboeid aan niets anders dan zijn bevel om zo te blijven staan. Haar borsten werden op deze wijze ietsjes omhoog getild, en zagen er zo NOG mooier uit. Haar licht bollende buikje schokte bij elke slag. De voeten verschoven steeds even van hun plek, om dan weer de originele plaats in te nemen. Ze wilde meer. En meer. En MEER!

Rustig maar hard sloeg de Meester keer op keer. Hij sloeg niets over. Buik, borsten, rug, kont, benen, alles werd geraakt. Al gauw zag nathalie helemaal rood van de striemen. Haar ogen glansden. Haar mond was licht geopend. Haar tepels waren flink donker en opgezet. Haar kutlippen waren van elkaar. En haar geur was te ruiken. Ze was geil. God, wat kon je dat goed ruiken, dat die lekkere slet geil was! Na een ontelbaar aantal slagen vond de Meester dat het genoeg was geweest.
“En, slavin? Heb je het nu nog frisjes?” Vroeg hij grinnikend. Nathalie hijgde met een brede grijns op haar gezicht.
“Nee, Meester. Helemaal niet meer fris. Heerlijk warm ben ik nu! Héét, ben ik nu!” En daarna begon ze hardop te lachen. Van de opwinding, en de spanning.
“Oh?” Verbaasde de Meester zich gespeeld. “Heet is mijn teefje nu? Nou…dan ben ik misschien iets te fanatiek geweest, en moet ik je weer wat afkoelen. Kom maar mee naar binnen, slavin.”

Nieuwsgierig volgde nathalie haar Meester naar binnen. Ze voelde zich helemaal ontspannen en lekker in haar warm geslagen velletje. Ze was totaal niet bang. Waarom zou ze ook? Haar Meester zorgde goed voor haar!

De Meester gebaarde dat ze op de salon tafel moest gaan liggen. Dat ding was van massief eiken en kon wel iets hebben. Nathalie ging er op aanwijzing van de Meester op haar rug op liggen, en werd even later door hem met zachte touwen op vastgebonden. Toen liep hij naar de keuken waar hij even aan het rommelen was. Nathalie rekte haar nek uit om te kunnen zien wat hij deed, maar het lukte niet. De tafel was te laag, en er stond een stoel precies in de weg. Maar toen de Meester terug in beeld kwam, had hij een bakje in zijn handen. Daar zat iets in, dat zachtjes tegen elkaar aan …rinkelde…nathalie kon het geluid niet meteen thuis brengen…maar toen wist ze het ineens. IJSBLOKJES!

Ze begon zenuwachtig te lachen, en tegelijk te smeken. “Ah nee he?! Geen ijsblokjes! Dat is zo KOUD! Hahaha…nee…niet doen…”
De Meester had er weinig boodschap aan. Hij had een ijsklontje gepakt, en liet dat speels over nathalies tepels en tepelhoven glijden. Onmiddellijk werden ze nog harder dan ze al waren. Plagend liet hij het klontje vervolgens over de borsten en tussen de borsten glijden en lachte om de gilletjes en de rukjes van het hulpeloze vastgebonden slavinnetje.
“Nee! Iiiiiii….neee, niet doen. Niet over….aaah…niet mijn BUIK…zo koud! Hahaha…oh neee! Neeeee! Hahaha…oeh….ah…iii,…”
De Meester had schik in zijn spelletje. Het eerste klontje was bijna gesmolten, en het laatste beetje duwde hij zomaar in het hete slavinnen kutje. Weer gilde nathalie en lachte er tegelijk bij. “Oh Meester! Wat doet u nou toch? Niet in mijn kutje, oei, dat is koud!”
Er liep een klein straaltje water uit haar gleufje. De hitte van haar kut had het restantje ijs doen smelten. Dat was een leuk gezicht, vond de Meester. Het tweede klontje werd over bovenbenen en dijen gewreven. En verdween uiteindelijk ook in het kutje. Het derde wreef de Meester eerst over de onderste lippen, en daarna over de bovenste lippen. Nathalie’s mond werd er nog mooier van. De Meester kreeg ineens een onbedwingbare lust om haar te kussen. Hij ging spreidbeens over nathalie heen zitten, lichtjes leunend op haar buik, en boog zich voorover. Nathalie keek verlangend naar hem op, en hield haar mond al lichtjes geopend. Bezitterig perste de Meester zijn lippen op die van haar en liet zijn tong dwingend naar binnen glijden. Nathalie verwelkomde hem, met haar eigen snelle tongetje, en al gauw draaiden hun tongen sensueel om elkaar heen.

Ineens trok de Meester zich weer terug. Hij maakte nathalie los, en beval haar op handen en knieën te gaan staan. Zodra ze zo voor hem stond met haar hete kutje open en bloot naar hem gericht, duwde de Meester snel 2 smeltende ijsklontjes in haar geile prut, en beval haar de kamer rond te kruipen. Gillend en gierend van de lach, kroop nathalie door de kamer heen, en straaltjes koud water liepen over haar dijen naar haar knieën. Ze liet kleine natte vlekjes achter op de vloerbedekking. De Meester genoot van de bewegingen van de geile slet, zoals ze met haar kont wiegde tijdens het kruipen.

“Wat ben je toch een geile teef, nathalie” zei hij genietend. Nathalie keek even over haar schouder en glimlachte breed. “Ja, Meester, ik ben een echt geile teef, he?!”
“Wil je graag mooi zijn voor mij, slavin?”
“Ja, Meester!”
“Wil je graag kermen voor mij, slavin? Ik hou van kermende slavinnen!”
“Oh ja, Meester. Ik wil graag voor u jammeren en kermen!”
“Goed. Dat zullen we dan eens gaan bekijken, of dat zo is! Blijf hier staan!”

De Meester liet nathalie even alleen en liep naar de slaapkamer. Daar rommelde hij wat in de kasten en kwam even later terug met 10 wasknijpers. Hij legde ze voor nathalie neer, en beval haar er eentje met haar mond op te pakken en hem in de hand te leggen.
Braaf bukte ze en pikte er eentje op met haar lippen. Ze hief het hoofd op, en legde de wasknijper in de hand van haar Meester. Die liep ermee naar haar achterzijde, en trok een kutlipje een beetje uit. Nathalie hield haar adem in, en liet die sissend los, toen de Meester de knijper erop zette. Meteen bukte ze zich, en raapte met haar lippen de tweede knijper op. Die werd op de andere kutlip geplaatst. De derde werd strak naast de eerste gezet, en de vierde strak naast de tweede. Net zolang tot nathalies kutje met 10 knijpers vol zat.

Nathalie zat inmiddels een beetje te hijgen van opwinding. Ze wist dat haar kutje nu mooi open stond. De kutlipjes werden mooi recht gehouden, en de Meester zou zo mooi in haar kutje kunnen kijken.
“Nathalie…ik vraag je nogmaals, wil je voor mij kermen?” Vroeg de Meester.
“Ja Meester. Dat wil ik!” Hijgde nathalie.
“Goed…ik heb een kadootje voor je gekocht.” Zei de Meester. En hij haalde uit de lade van de kast een klein doosje. Wat daarin zat, haalde hij zelf eruit. Het was een flesje parfum. Een verstuiver. Nathalie keek verbaasd en verrukt op.
“Mijn lievelingsparfum. Maar zo duur! Ik heb het al zolang niet meer gehad, ik kon het me eigenlijk niet meer veroorloven…dank u wel!”
De Meester glimlachte bij die dankbare woorden. “Vind je het goed dat ik het bij je opspuit?”
“Ja Meester. Ga uw gang!” Antwoordde nathalie. Toch schrok ze toen de Meester om haar heen liep…en achter haar hurkte. Ze begreep ineens WAAR hij zou gaan spuiten, ja, ze zou voor hem gaan kermen! Ze hield haar adem in.
Pssst psssst psssst. De Meester spoot drie keer recht in haar kutje. Nathalie begon te jammeren en te gillen. Ze probeerde in een reflex haar benen bij elkaar te klemmen, maar dat ging niet vanwege de knijpers. Ze werd gek van het brandende gevoel in haar kutje, en begon kermend over de grond te rollen.
“ oooohhhhh….dat brandt dat brandt!!! Oooooohhh….nee….ophouden….oooohhh…”
Jammerde ze. Ze wilde haar handen op haar kutje leggen, maar die verrekte wasknijpers zaten in de weg. Ze kronkelde en spartelde. De Meester grijnsde.
“Tja, slavin. Hier helpt geen ‘genade’ meer tegen. Hier zul je gewoon doorheen moeten.”

Hij nam plaats in de stoel en keek toe hoe nathalie jammerend leed onder de parfum. Toch zag hij dat ze dwars door haar jammeren heen, ook moest lachen om zichzelf. Ze lachte en kermde tegelijkertijd. Maar gaandeweg, werd ze weer wat rustiger, toen de parfum uitgewerkt raakte. De Meester zette het flesje parfum voor nathalie neer. “Hier, slavin. Mijn kadootje aan jou. En dat je elke keer dat je het opbrengt, aan mij en deze dag terug mag denken!”
Met licht vertrokken gezichtje keek nathalie hem dankbaar aan. “Ooohh….hahaha…oh, dank u wel, Meester! Ooooh….het brandt nog steeds een beetje….ooooh…”
“Sta maar op, en ga de parfum maar naar je plastic tas brengen, zodat je het niet vergeet.” Beval de Meester toegeeflijk. Nathalie stond op, en liep lichtjes voorover gebogen en met wijd gespreide benen (die 10 knijpers zaten nog steeds op haar kutje) naar de gang, en kwam even later iets rechter lopende, maar nog steeds wijdbeens terug gelopen. Ze had een mooie verhitte kleur, en ze geurde verrukkelijk. Kutgeil vermengd met parfum. Bestaat er iets lekkerders?

In de gang was het fris, zag de Meester. Er was kippenvel op de huid van zijn slavin verschenen. Daar moest weer wat aan gedaan worden!
“Slavin, ga naar mijn slaapkamer. Daar ligt een deken opgevouwen op de grond. Ga hem halen.”
Weer genoot de Meester van de vernederende waggelgang van nathalie, wat ze overigens braaf zonder mopperen deed. Even later had ze de deken bij.
“Spreid uit op de grond, slavin” Nathalie deed het.
“Ga erop liggen, slavin.” Een beetje moeizaam, door de knijpers, voldeed nathalie aan dat bevel. De Meester ging op zijn hurken zitten tussen haar benen, en begon één voor één de knijpers eraf te halen. Hij moest alleen maar lachen om haar jammertjes en kreuntjes. Toen alle knijpers verwijderd waren, kneedde hij het kutlipjes nog even flink door.

Daarna mocht nathalie nog heel even blijven uitrusten, voor hij weer met het volgende warmte spelletje zou beginnen. De Meester liep naar de slaapkamer en kwam even later met een lange stang terug. Er zaten enkelboeien aan vast, en die deed hij nu om de enkels van nathalie. Ze keek hem geil aan, toen ze zo wijd gespreid onder hem lag. Alles bereikbaar en zichtbaar.

Vervolgens nam de Meester een mooie witte kaars en stak die aan. Zo mogelijk keek nathalie nu nog geiler. Maar de Meester wilde even niet in die mooie geile ogen kijken. Hij pakte een blinddoek en bond die om de ogen van nathalie. Ze kon nu niet meer zien wat hij met de kaars zou uitvoeren. Hij kon aan haar versnelde ademhaling zien, dat ze zich daarvan bewust was, en dat ze het zeer opwindend vond! De Meester pakte zijn aansteker en stak de kaars aan. Bij het geluid van de aansteker ging er een schokje door het slavinnenlichaam. Haar mond glimlachte lichtjes. Ze was gretig!

De vlam brandde mooi rustig. Hij bracht de kaars boven het wachtende naakte lichaam, en hield hem schuin. Een hete druppel viel, en een geschrokken zuchtje kwam uit de mond van nathalie. Het kaarsvet stolde snel, en er lag een wit plekje op nathalie’s linker borst. De Meester richtte nog wat beter. De tweede druppel kwam dichter bij de tepel terecht. De derde landde er bovenop. Nu zou de slavin verwachten dat hij haar andere borst onder handen zou nemen. En ‘dus’ liet hij een stroompje van kaarsvet op haar buik terecht komen. Nathalie schokte en slaakte een hoog lacherig gilletje. Haar heupen schokten en kleine spiertjes trokken samen. De Meester grijnsde. Plagend liet hij een paar druppeltjes richting het kutje vallen…Nathalie was nu voorbereid op hitte op haar kutje. Maar op het laatste moment veranderde de Meester de kaars, en liet hij een paar druppels vallen op de borst die nog niets ontvangen had. Nathalie lachte verschrikt en verheugd. Haar vingers lagen langs haar op de vloer, en haar vingers wriemelden ongecontroleerd. Daar was ze zich zelf helemaal niet van bewust. En met een goede reden! De Meester liet het hete kaarsvet nu weer richting het kutje lopen. Over de buik. De onderbuik. De venusheuvel. Het klitje. Oei, wat een hoog gilletje slaakte nathalie nu! Hmmm….wat mooie witte druppels op die rode kutlipjes. Prachtig prachtig! Wat een schitterend gezicht! Welk een leuk uitzicht op deze kronkelende, sidderende, gillende en hijgende slavin! Wat een verrukkelijk geluid.

Bedaard ging de Meester door. Al gauw was het slettenlijf van nathalie bedekt met wit gestolde spatters en slierten. Nathalie lag uitermate te genieten. Af en toe was het zo heet en heftig dat ze bijna ‘genade’ had willen smeken. Maar meteen daarna werd er weer een ander gedeelte van haar lichaam onder handen genomen, en kon ze het toch weer verdragen.

Pas toen haar lichaam voor zeker driekwart vol met gestold kaarsvet zat, en de slavin niet meer schokte als hij kaarsvet op haar kutje liet vallen, hield de Meester het voor gezien. Hij blies de kaars uit en pakte de stroken zweep weer. Een paar seconden keek hij op de hijgende slavin onder zich neer. Nathalie wist niet dat hij de zweep in handen had. Voor zover ZIJ wist had hij de kaars nog steeds in handen. De Meester glimlachte. Toen liet hij zonder enige waarschuwing de zweep op nathalies lijf neerkomen.

Nathalie gilde hoog, en kwam van schrik met haar bovenlichaam van de grond. Toen lachte ze omdat ze de zweep, haar goede vriend, herkende, en weer op de grond ging liggen om te gaan genieten. Minutieus secuur sloeg de Meester al het kaarsvet weer van het lichaam van de slavin. Net zolang tot haar huid weer helemaal rood zag, waarbij er bijna geen verschil te zien was tussen het rood als reaktie op de hitte van het kaarsvet, en het rood dat de zweep had veroorzaakt. Ze was weer rood, heet, en ontdaan van kaarsvet. Ze was weer schoon. Hijgend maar vreselijk voldaan lag nathalie onder hem. De Meester kon zien dat ze nu genoeg had gehad. Hij wierp een blik op de klok en zag dat hij nu al de hele middag met haar bezig was geweest. Zijn slavin was nu aan een beetje rust toe. Hij hurkte bij haar hoofd, en maakte de blinddoek los. Ze keek een beetje warrig naar hem op, haar ogen enigszins glazig door de opwinding. De Meester keek glimlachend op haar neer, en streelde haar wang. Toen maakte hij de spreidstang los en vertelde nathalie dat ze haar kleren aan mocht gaan doen.

Een kwartiertje later zaten ze samen in de wagen van de Meester, op weg naar een knus restaurantje waar ze hun avondeten zouden nemen. Het was een gezellig restaurantje, precies zoals nathalie het mooi vond. Ze vermoedde dat de Meester het ook precies om die reden uitgezocht had. Het was alweer een bewijs hoe goed hij haar kende! De ober nam hun jassen aan, en begeleidde ze naar hun tafeltje. Daar bestelde de Meester voor nathalie, zonder haar te vragen. Hij bestelde een cassis. “In een wijnglas graag!” De ober keek een beetje vreemd om dit verzoek maar nathalie glimlachte en bloosde. Ze had haar Meester ooit opgebiecht dat ze altijd geil werd als ze die combinatie voor zich zag. Een goede verklaring kon ze er niet voor geven. Het wás gewoon zo. Als ze zo’n mooi bol glas in haar handpalm hield, en de rode vloeistof erin zag, leek het wel te leven. Rode wijn kon daar niet tegenop, vond ze altijd. Tja, ieder mens had nu eenmaal zijn rare dingen, en dit was precies zo’n eigenaardigheid die nathalie had.

Ze bekeken de menu kaart, maar nathalie nam eigenlijk al ongeveer aan dat haar Meester voor haar zou bestellen. Ze keek verlekkerd over de lijst. Ze had al drie gerechten gezien die ze graag wilde eten. Ze was benieuwd of de Meester één daarvan voor haar zou bestellen. Ze had eigenlijk niet zo’n grote honger, dus ze hoopte dat ze geen voorgerecht zou hoeven te eten.

Toen de ober terugkwam om hun bestelling op te nemen, nam de Meester inderdaad geen voorgerechtjes, wat nathalie een zucht van verlichting deed slaken. En daarna bestelde hij voor zichzelf een chateau briant, en voor nathalie een wild triootje. Nathalie glimlachte. Dit was inderdaad één van de gerechten die ze had gewild. Een combinatie van kangoeroevlees, everzwijn en struisvogel. Overheerlijk! Ze lieten het zich goed smaken, en als toetje nam de Meester een kaasplankje, en nathalie kreeg een coupe braziliëne. Ook al precies haar keuze…als ze die zelf had mogen maken. Ze kreeg steeds meer respect voor haar Meester. Wat kende hij haar ongelofelijk goed!

Na een bijzonder smakelijk diner gingen ze weer terug naar de bungalow. Aangezien het inmiddels flink afgekoeld was, werd de open haard gezellig aangestoken. Nathalie moest zich weer geheel naakt uitkleden, en werd daarna toegestaan om naast haar Meester op de bank te gaan zitten. Ze dronken weer een glaasje, wat, (uiteraard) netjes door nathalie ingeschonken en aan de Meester aangeboden werd. Dat deed ze netjes, zoals ze dat al enige tijd geleden van de Meester aangeleerd had gekregen; namelijk, zittend op haar knieën, met een respectvol gebogen hoofd en met twee gestrekte armen aan haar Meester aangereikt. Dan moest ze even wachten tot de Meester zich verwaardigde om het glas van haar aan te nemen.

Nathalie had al het derde glas rode wijn voor de Meester in mogen schenken, en ze voelde zich bijzonder goed in haar vel, bij het geknetter van het haardvuur, en de nabijheid van de Meester, toen de Meester zin kreeg om even gewoon lekker van zijn slavin gebruik te kunnen maken.
“Slavin, maak mijn broek open, en haal mijn penis eruit.” Nathalie glimlachte verheugd, en sprong meteen van de bank. Gretig en met bedreven vingers maakte ze de knoop van zijn broek los, en ritste de rits omlaag. Meteen glipte de pik naar buiten, omdat de Meester geen slip aangetrokken had. Soms voelde dat gewoon zo heerlijk vrij, had hij grinnikend tegen nathalie gezegd. Ze kon het beamen. Ze had al meerdere malen in opdracht van de Meester zonder slip rond gelopen op haar werk, en tijdens het boodschappen doen. Soms met een broek aan, maar evengoed soms met een rok aan. Het voelde spannend, en ja…VRIJ…

En dus, stond nu de pik van de Meester mooi recht naar buiten. Nathalie likte haar lippen, en boog zich naar voren om de glanzende eikel in haar mond te kunnen nemen. Geschrokken slaakte ze een kreetje toen de Meester haar bij haar haren greep, en haar ruw achteruit trok. Vragend keek ze haar Meester aan.
“Heb ik je daar toestemming voor gegeven, slavin?” Vroeg hij streng.
“Nee, Meester.” Antwoordde nathalie schuldbewust.
“Smeek erom, slavin!” Beval de Meester.
“Meester,…mag ik u met mijn mond verwennen, alstublieft?” Smeekte nathalie gretig.
“Niet goed genoeg, sletje!”
“Ahhh…Meester…toe? Mag ik uw penis in mijn mond nemen? Mag ik u pijpen? Toe, alstublieft!”
De Meester was tevreden gesteld en knikte toegeeflijk, en liet haar haren los.
“Ja, dat mag.”
“Dank U wel, Meester!” Meteen boog nathalie zich weer over de schoot van de Meester heen, en nam de tijd om eens heerlijk te sabbelen, likken en zuigen aan die begeerde paal. De Meester leunde ontspannen achterover, en sloot zijn ogen. Het zuigende gevoel, de vochtige hitte van de mond van zijn slavin beviel hem bijzonder goed. Al gauw voelde hij dat hij niet harder kon worden, dan zoals hij nu was.

Hij trok nathalie weer van zich af, en duwde haar op handen en knieën op de bank, zodanig, dat ze met haar gezicht naar de muur zat. Zelf ging hij achter haar staan, en duwde zonder enig vorm van respect zijn pik in haar natte kut. Ze was gladgeschoren, zoals hij het graag wilde. En ze was zelf, door het pijpen, bijzonder geil geworden, dus gleed hij zonder moeite in haar hete neukspleet. Met woeste stoten ramde hij zijn pik keer op keer in nathalie’s geile slettenlijf, zich vasthoudende aan haar heupen. Hij zag dat nathalie zichzelf stevig in positie hield, door haar vingers krampachtig in de rugleuning van de bank te persen. Keer op keer keek ze geil over haar schouder naar haar Meester, hem aanmoedigende haar nog harder te neuken dan hij al deed. Ze was echt een heerlijke geile hoer. Haar kreunen en steunen wonden hem dermate op, dat hij snel voelde hoe zijn hoogtepunt naderde. “Geile hoer die je bent. Knijp met je kut! Melk die ballen van mij leeg!” Beval de Meester grommend. Tegelijkertijd sloeg hij een paar keer flink hard tegen de billen van nathalie, wat haar verrukte gilletjes deed slaken. “Knijpen, godverdomme! Knijpen, slet!”

En nathalie knéép! Ze kneep zo hard ze kon! Ze wilde haar Meester tevreden stellen, en voelde zelf dat ze ook dicht bij haar orgasme zat. “Meester….ik kom ook bijna klaar!” Hijgde ze.
“Nee, jij nog niet, slavin! Eerst je Meester. En dan mag jij pas komen!” Beval de Meester haar streng. Hij genoot van haar jammerende protest.
“Ik zal het proberen Meester. Ik probeer het! Maar het is zo moeilijk! Het is zo lekker!”
Jammerde nathalie.

Gelukkig voor nathalie, kwam de Meester vrijwel onmiddellijk nadat hij het haar verboden had klaar te komen, heerlijk in haar natte slavinnenkutje klaar. Zijn ballen krampten samen, en er was die heerlijke vurige stroom door zijn pik heen. Het voelde alsof je moest piesen, maar toch ook weer niet. Zo heerlijk, om je zaad in zo’n heerlijke geile teef te kunnen spuiten, bedacht de Meester zich wazig, terwijl het genot door zijn lichaam gierde.
“Nu, slavin! Nu mag jij ook komen!” Bracht hij hijgend uit.
“Dank u wel!”Jammerde nathalie hoog en lang…en meteen kwam ook zij tot haar orgasme. De Meester voelde hoe de spieren aan de binnenkant van haar kut onregelmatig en heftig samenkrampten. God, wat voelde dat toch altijd lekker aan, als een slavin klaarkwam, als je nog met je pik in haar neukgrot zat!

Enkele minuten later zat de Meester weer op de bank. Nathalie had het bevel gekregen om in de sula houding op de grond te gaan liggen, zodat de Meester kon genieten van haar uiterlijk en kon zien hoe zijn eigen witte hete zaad uit haar kutje sijpelde. Hij wist dat nathalie dit niet zo leuk vond, omdat ze dat een beetje vernederend vond, maar hij had het haar verboden, om zijn zaad af te vegen. Ze moest maar een beetje afzien!

Ineens bedacht de Meester zich wat. Hij was bijna iets vergeten! Hij grijnsde. Hmmm…hij had nog een nieuw speeltje bij zich. Eergisteren in een sexshop, gespecialiseerd in sm-artikelen op de kop weten te tikken, en nog niet gebruikt.
“Slavin, blijf zo liggen. Ik kom zo terug.” Zei hij, en hij verliet de woonkamer.

Nathalie moest zich bedwingen om dat kriebelende zaad niet weg te vegen. Maar het mocht niet. En ze was een goede gehoorzame slavin, of wilde dat toch op zijn minst zijn, dus bleef ze ervan af. Ze vroeg zich af wat de Meester ging doen.

Even later kwam de Meester weer terug. Hij had een doos in zijn handen. Een langwerpige doos. Nathalie kon niet zien wat erin zat. De Meester ging weer op de bank zitten, en zette de doos op de zitting naast hem. Hij maakte hem open, en haalde eruit wat erin zat; een zweepje. Maar een heel leuke uitvoering!

Het had iets weg van een paardrijzweepje. Een lange steel, met een leren flapje. Alleen dat leren flapje had de vorm van een handje. Het was ongeveer 10 cm in het vierkant, en nathalie was ervan overtuigd dat je daarmee leuk zou kunnen slaan. Ze glimlachte verwachtingsvol. De Meester kwam naar haar toe, en beval haar “Sula-ki, slavin!”

Nathalie lag al in de ‘sula’houding. Ze lag dus op haar rug, met haar handen onder haar bovenbenen, en haar benen uit elkaar. Met ‘sula-ki’ had ze van haar Meester geleerd, diende de slavin haar heupen omhoog te duwen. Een moeizame houding, maar een brave slavin heeft zoiets voor haar Meester over.

Ze duwde haar heupen naar boven, en keek met glanzende ogen naar het zweepje. Met dat handje wilde ze ervan langs krijgen! De Meester liet het handje over haar buik glijden, en een siddering ging er door nathalies lijf. Meteen kreeg ze twee felle meppen links en rechts van haar borsten. Ze gilde lachend, en schokte even. Ze was ietsjes naar onderen gezakt, maar duwde meteen haar heupen weer de lucht in. De volgende meppen die het handje gaf, waren recht op haar tepels. Als gevolg daarvan priemden die zich onmiddellijk hoog de lucht in. Nathalie lachte hijgend. Oei. Dat was best heftig. Toen verstilde haar lachen zich. Het handje gleed weer over haar buik…naar onderen…naar haar kutje…

Vier fikse meppen recht op haar kutje lieten haar hoog en hard gillen. Ze zakte van schrik helemaal tot op de grond.
“Sula-ki, slavin!!!” Mopperde de Meester. Meteen duwde nathalie haar heupen weer in de lucht. Weer kreeg ze vier fikse meppen recht op haar kutje. Ze jammerde en klemde haar lippen op elkaar, om dat jammeren tegen te kunnen houden. De Meester zag het en glimlachte. Even stak hij zijn hand uit, en kneedde het kutje door. Het was warm geslagen. Maar nog niet heet. Het kon best een beetje heter! Weer greep hij het hand-zweepje en gaf nu zes fikse meppen. Weer zakte nathalie op de grond, maar nu kwam ze zonder bevel weer uit zichzelf omhoog.
“Wil je soms wat zeggen, slavin?” Vroeg de Meester streng. Nathalie aarzelde. ‘genade’ was nog niet helemaal nodig, vond ze. En eigenlijk was het wel lekker, als je kutje zo door je Meester onder handen genomen werd. Wat moest ze dan zeggen? Ze wist het ineens: “Dank U wel, Meester!”
De Meester lachte en verwende haar met nog meer slagen op haar kutje. Nu als een heel rustige regen van slagen. Steeds een slag…3 seconden rust….weer een slag…

De rustpauzes ertussen waren precies genoeg om nathalie de volgende slag te kunnen doorstaan, en de slagen waren fel genoeg om pijn en genot te geven. Al gauw was nathalie in een roes waarin pijn onafscheidelijk dicht bij genot lag, en haar jammeren veranderde compleet in genotvol kreunen. Zo mogelijk duwde ze haar kruis NOG hoger de lucht in. Ze wilde meer klappen op haar kutje!

Opeens ging er een siddering door haar lijf. Hijgend, bijna fluisterend, vroeg ze om toestemming. “Meester….mag…..ik……klaar…..ooooh……komen…..oooohhh…” kreunde ze smekend.
Onafgebroken gingen de slagen op haar kutje door, maar nu had de Meester zijn vrije hand op haar borst gelegd. Zijn hand kneedde de borst, en zijn duim en wijsvinger knepen gemeen in de tepel. “Ja, slavin. Kom klaar. Ik beveel het je!” Gromde de Meester.
Meteen kromde nathalie haar rug, en kwam bijna helemaal bol te staan. Hoog gilde ze haar genot uit, en de Meester kon overal in haar lichaam spiertjes zien trillen; in haar buik, in haar dijen, in haar kutlipjes. Hmmm…. Wat had zijn slavinnetje het toch goed!

Nathalie werd wakker. Verbaasd keek ze om zich heen. Ze lag in een slaapkamer, en haar voeten waren met enkelboeien van leer aan elkaar geboeid. Blijkbaar was ze flauwgevallen na de sessie met het hand-zweepje. Ze keek naar haar polsen. Die zaten ook aan elkaar. Ze droeg metalen handboeien, waartussen een ketting van een meter zat. Die zaten om de spijlen van het hoofdeinde heen. De boeien zaten op slot, en moesten met een sleutel los gemaakt worden. Nathalie verdraaide haar hoofd, en kreeg, net binnen handbereik, een sleutel in de gaten, met een briefje erbij. Ze reikte ernaar en vouwde het briefje open. Er stond, in het handschrift van haar Meester op geschreven:
“Je blijft geboeid, tot morgen 8.00 uur. Dan maak je je los en gaat naar de keuken. Ik wil een ontbijt op bed. Koffie. Twee warme broodjes. De afbakbroodjes liggen in de koelkast. 2 hardgekookte eitjes. Een glas Jus d’orange. 1 knackerbrood met oude kaas. En je mag voor jezelf ook wat maken. Je mag aan mijn voeten zitten morgen vroeg, als ik eet.”

Nathalie glimlachte gelukkig. Ze lag als een beest vast. Maar ze kon zichzelf losmaken, en ze had nu al weer een taak voor morgen! Ze zocht rond, en ontdekte een klok op het nachtkastje. De wijzer waren rood verlicht, en stonden om 3.12 uur. Ze sloot tevreden haar ogen, en sliep weer in. Morgen zou ze haar Meester niet alleen ontbijt op bed geven, nam ze zich voor, maar ze zou hem ook weer smeken of ze hem niet een heerlijke ochtend pijpbeurt zou mogen geven. Dat zou hij vast heel lekker vinden!

Haar kutje begon alweer samen te krampen bij die gedachte. Ze hield echt van de smaak van die pik in haar mond. Hij was zo mooi. Zo groot. Zo lekker. Zo….MEESTERLIJK!

Enkele minuten later was nathalie weer diep in slaap verzonken. Als een hondje dat droomt over de jacht, lag ze te jammeren. In haar droom was ze weer bij haar Meester, en nam hij haar met diverse zwepen onder handen. Het leven van een slavin is goed, zelfs in haar dromen!