Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Extravaganza

Ze had afgesproken met haar Meester om naar de extravaganza beurs te gaan, in het beursgebouw te Eindhoven. De Meester had haar bevolen om een sexy jurkje aan te trekken, en daaronder geen bh of slipje. Geen bh…dat was geen probleem. Het jurkje leende zich daar toch niet voor. Maar geen slipje… amber vond dat toch wel doodeng. Haar rode jurkje was kort, en ze voelde zich ongemakkelijk. Even had ze nog getwijfeld of ze gewoon een string aan zou doen, maar de Meester was daar heel duidelijk in geweest. GEEN slip!

En dus stond ze nu vlakbij de ingang van het beursgebouw te wachten. Speurend keek ze om zich heen naar de Meester. Hij zou haar toch niet te lang laten wachten? Amber keek angstig om zich heen. Ze kreeg in de gaten dat ze flink bekeken werd. Ze was mooi in haar strakke rode jurkje, en het soort beurs, trok een heel apart soort bezoekers. Maar waar bleef de Meester nou? Ze voelde zich ongemakkelijk zo zonder hem.

Op een bepaald moment kwam er zelfs een neger op haar af. Vroeg haar in het engels of ze op iemand stond te wachten. Amber antwoorde snel en zenuwachtig bevestigend. Waar bleef de Meester nou toch?!

De Meester stond vlak bij amber, zonder dat ze dat in de gaten had. Hij wist dat amber altijd vroeger was dan afgesproken, en hij had zichzelf een plekje gevonden, bovenaan de trappen, die naar de parkeergarage gingen. Amber stond, zonder dat ze zich daar ook maar 1 tel van bewust was, ongeveer recht onder haar Meester. Hij had ervoor gezorgd dat hij zelf nog vroeger dan amber aanwezig was, en bekeek zijn slavinnetje rustig en grinnikend. Hij kon zo goed zien, dat ze zich ongemakkelijk en onveilig voelde. Maar hij was dicht in de buurt. Er zou haar niets overkomen. Even werd de Meester bijzonder allert toen er een neger naar amber ging. Maar toen amber afwerende gebaren maakte, en de neger weer vertrok, ontspande de Meester zich. Even later reden er twee jonge jongens voorbij, die amber nog even toe riepen: “ Heee, hoeveel kost het?” waarna ze hard lachend verder reden. De Meester kon die humor wel waarderen.

Na een poosje vond de Meester dat amber dapper genoeg was geweest, en kwam hij de trap af. “Dag, amber. Sta je al lang te wachten?” vroeg hij liefjes. Amber had niets in de gaten, maar reageerde verheugd op zijn komst. “Ja, Meester, al een paar minuutjes. Ik vond het best eng, zo zonder….” Amber keek snel om zich heen, en fluisterde daarna: “zo zonder slipje…” De Meester glimlachte en legde zijn hand op de kont van amber. Hij trok haar rokje snel omhoog, om zich ervan te vergewissen dat ze niet gelogen had. Amber schrok en keek weer snel om zich heen. Er waren mensen die het gezien hadden, maar blijkbaar snapte het aanwezige publiek hoe hun ‘relatie’ in elkaar zat, en niemand vond het echt raar. Amber ontspande.

Gezamelijk gingen ze naar de ingang en kochten ze hun toegangskaartjes. Binnen liepen ze rustig langs de stands. De Meester bekeek af en toe wat zwepen, en testte ze uit op de palm van zijn hand. Een paar keer dacht hij een leuke aanvulling te hebben gevonden, en dan trok hij amber naar zich toe, en liet haar voorover gebogen steunen op de betreffende kraam, waarna hij de zweep even op haar billen liet terecht komen. Dit resulteerde in een mooie rooie kont, 6 afgewezen zwepen, en 2 nieuwe aanvullingen.

Bij een andere kraam nam de Meester wat tepelklemmen, en zette die, dwars door het jurkje van amber op haar tepels. Pas toen ze sissend haar adem inzoog, besloot de Meester tot aankoop van die speeltjes.

Bij een aantal kraampjes bezorgde de Meester amber schaamrood op de wangen, toen hij haar flink hard vroeg wat ze van een dildo vond. Daarbij had hij meestal een flink dikke in zijn handen. Soms vroeg hij ook op zeer verstaanbare toon, of ze die ook in haar kont zou kunnen krijgen. En dan lachte hij hard als hij zag hoe amber stotterend begon te antwoorden, dat die toch echt een beetje te dik was uitgevallen.

Af en toe plaagde de Meester zijn slavin. Af en toe waren ze ook gewoon gezellig aan het ‘shoppen’. Amber kocht onder de supervisie van haar Meester nog 3 leuke setjes lingerie, en 2 sexy jurkjes.

Om 14.00 uur zou er een sm-show gegeven worden, en de Meester nam amber daar snel mee naar toe, om vooral goede plaatsen te hebben. Ze zaten dan ook redelijk goed. Op de tweede rij al. vrij vlug na hun stroomde de ruimte vol, en al gauw waren alle stoelen bezet, en moesten de mensen bij de ‘ingang’ de belangstellenden teleurstellen. Er waren gewoon geen plaatsen meer. Maar om 16.00 uur zou er nog een showtje gegeven worden. Of ze DAN maar terug wilden komen?

Ondertussen zaten amber en de Meester geinterresseerd te kijken naar het podium. Het was een verhoging, met een smal houten trapje erheen. Daarboven stond een grote houten cirkel, met banden, loshangend, eraan, en ook metalen boeien, die evenwel met rubber bedekt waren aan de binnen zijde, zodat enkels en polsen niet beschadigd zouden worden. Ook stond er een rek met zwepen, en andere leuke speelgoedjes.

Toen het zover was dat de show zou beginnen, beklom een sm Meester het podium. Hij was geheel gekleed in zwart leer. Hij droeg ook een cape, en een masker over zijn ogen. Amber voelde een aparte tinteling in haar onderlijf, waarvan ze wist dat die normaal was, als zij, onderdanig type, met een dominant in aanraking kwam. Maar waar was nou de slavin?

De slavin, die onderdeel van de show zou zijn, werd enkele tellen later door haar Meester naar het podium geleid. Amber hield even haar adem in, toen ze zag hoe mooi die slavin eruit zag. En hoe gewaagd ze gekleed was. De slavin was naakt, maar droeg wel een soort van lederen body. Een body,…alleen bestaande uit smalle lederen bandjes, die haar naaktheid eerder accentueerde, dan dat het iets verborg. De body had zelfs in het kruis, twee smalle bandjes die strak over de liezen liepen…maar het kruis bloot lieten. Amber voelde een steek van geilheid door haar heen gaan. God, wat een heerlijk gezicht!

De slavin had haar polsen op haar rug geboeid, maar liep met recht opgeheven gezicht naar het podium. Haar Meester liet haar onderaan de trap los, en draaide zich om. Hij wist dat zijn slavin braaf de trap op zou lopen, en ging zelf naar de stoel die voor hem vrijgehouden was, op de eerste rij, vlak bij de Meester en amber. De Meester fronste zijn wengbrauwen. Zo zou HIJ het nooit gedaan hebben. Hij zou achter zijn slavin aan zijn gelopen, ervoor zorgende dat ze veilig boven aan gekomen zou zijn.

Alsof zijn gedachten iets bewerkstelligd hadden, of omdat de slavin gewoon flinke pech had, ineens gebeurde er iets vreselijks! De slavin, met haar handen op haar rug geboeid, verloor om onverklaarbare reden, haar evenwicht, toen ze bijna bovenaan de trap aangekomen was. Misschien was ze te opgewonden, en keek ze niet goed uit. Misschien was een van de treden los of scheef. Misschien verzwikte ze gewoon haar enkel. Wat ook de redden was, de slavin verloor haar evenwicht, en onder een zucht van schrik van het publiek viel ze de trap af. Er was een holle plop te horen, alsof iemand met zijn vingers knakte, maar dan wat harder, en de slavin gilde het uit van de pijn. Doordat haar polsen achter haar rug geboeid waren, had ze de val niet kunnen opvangen.

Amber stond, net als alle anderen in het publiek geschrokken op van haar stoel. Verbijsterd om wat er zojuist gebeurd was. Zelfs de eigen Meester van de gevallen slavin bleef stokstijf staan. Er was maar 1 die onmiddellijk in beweging kwam. Vol trots keek amber naar haar Meester, die snel op de gekwetste slavin afliep, haar troostte en geruststelde, en haar polsen razendsnel van de boeien ontdeed. De slavin was wasbleek van de pijn. Ze keek amber’s Meester hijgend aan, en fluisterde: “Mijn schouder … het doet zo’n pijn! Gebroken?”

Amber’s Meester keek naar de schouder en zag dat die uit de kom was. Hij streelde de slavin teder langs haar gezicht. “Nee, niet gebroken. Uit de kom. Rustig blijven liggen, er komt zo iemand van de E.H.B.O. om je te helpen.”
Toen keek hij woest naar de Meester van de ongelukkige slavin, en als blikken hadden kunnen doden, was er daar een dominant dood neer gevallen.
“Ga als de bliksem iemand van de E.H.B.O. halen, en bel een ambulance! NU!”

Met voldoening zag amber hoe de man háár Meester gehoorzaamde, en snel wegrende. Korte tijd later was er iemand van de E.H.B.O. die de arme slavin stevig in een soort van houdgreep hield, en met een vlugge geroutineerde beweging, de schouder terug plopte in de kom. Weer gilde de slavin, en dit keer verloor ze het bewustzijn. Korte tijd later arriveerde het ambulance personeel. Die zagen dat de e.h.b.o-er al goede aktie had genomen, maar namen de slavin voor de zekerheid toch mee naar het ziekenhuis. De Meester van de slavin mocht mee in de ambulance.

De in het leer gestoken sm-Meester die op het podium had gestaan, de ShowMASTER, zogezegd, vroeg de aandacht van het publiek. Hij vroeg om begrip, dat de show niet door kon gaan. Maar amber’s Meester klom de trap op, en onderbrak hem.
“Je kunt mijn slavin wel gebruiken. Op 1 voorwaarde; ik blijf erbij op het podium.”
Amber schrok. ZIJ?! Op het podium? Terwijl al deze mensen naar haar zouden kijken? Maar toen de man op het podium en haar eigen Meester tot een accoord waren gekomen, haar Meester haar kwam halen, gehoorzaamde ze toch. De ‘ShowMASTER’ vertelde het publiek dat ze een vrijwilligster hadden gevonden die de slavin zou vervangen, en dat de show door kon gaan. Het applaus dat volgde maakte amber trots. Haar eigen Meester begeleidde haar de trap op, naar het verhoogde podium. Hij hield zijn hand voor steun tegen amber’s onderrug wat haar echt een gevoel van veiligheid gaf. Háár handen waren niet op de rug geboeid. Zíj was (nog) niet naakt toen ze de trap beklom.

Veilig arriveerden amber en haar Meester op het podium. Daarboven veranderde er ineens iets in amber’s geest. Alsof er een schakelaar omgezet werd, verloor ze ineens alle angst en zenuwen, die tot dan toe door haar gegierd hadden.

Er daalde een serene rust over amber neer, en ze keek zonder angst haar Meester aan. Die keek even onderzoekend terug, en glimlachte toen. Hij kende zijn slavin door en door, en had al vermoed dat ze zó zou reageren. Toen knikte hij naar amber, en gaf vervolgens de ‘ShowMASTER’ toestemming tot gebruik van zijn slavin amber. Amber keek meteen hierna gedwee naar haar tijdelijke Meester. Ze zou nu HEM gehoorzamen.

“Slavin, STA!” kreeg ze het bevel. Meteen ging amber kaarsrecht staan, handen langs haar zijden, hoofd omhoog. Buik ingetrokken, borsten naar voren. Ze stond zelfs lichtjes op haar tenen. Mooier dan zó kan een slavin niet staan!
De ShowMASTER liep even keurend om haar heen, en knikte. Amber trilde een beetje van opwinding. Ze vond het heerlijk als ze zo bekeken werd door een dominante man. Het publiek in het zaaltje was amber helemaal vergeten.
“Slavin, ontkleed je. Ik wil je lichaam kunnen zien.” was het volgende bevel.
“Ja, Meester” antwoordde amber gedwee, en bukte zich snel om de onderkant van haar jurkje op te tillen. In 2 tellen had ze het uitgetrokken en aan de ShowMASTER afgegeven. Die pakte het aan, en gaf het door aan amber’s eigen Meester, die nu aan de kant, naast het grote rad stond toe te kijken. Kritisch bekeek hij zijn slavin. Ze stond daar mooi en naakt op het podium. Ze trilde een beetje, maar hij kon zien dat dat niet van angst maar van opwinding was. Heel goed. Hij was trots op haar. Ze was mooi zoals ze daar in haar slavinnenhouding stond. Amber had niet echt grote borsten. Een cupje B, maar haar tepels stonden prachtig en hard overeind. Ze was geil. Dat kon je zien. Dat kon je ruiken.

De ShowMASTER liep weer een rondje om amber heen. Nu tikte hij af en toe met zijn spaans rietje tegen amber’s lijf. Een tikje tegen de buik. Eentje tegen de billen. Eentje vlak over de borsten. Allemaal om de reakties van amber op te roepen. Haar te testen. Te teasen. En het publiek op te warmen voor de show. De ShowMASTER stak het spaanse rietje zelfs even tussen amber’s benen, en door snelle korte tikjes tegen de dijen te geven, dwong hij haar om haar benen verder te spreiden. Hij snoof nadrukkelijk en verkondigde aan het publiek dat de slavin al behoorlijk geil aan het worden was. Toen richtte hij zich naar amber. “Of niet soms, slavin?”
Amber keek de ShowMASTER aan, en hijgde het antwoord bijna: “Ja, Meester. ik ben geil.” Het publiek lachte, en hier en daar applaudiseerde zelfs iemand.
De ShowMASTER lachte ook, en wreef zijn spaans rietje even diep tussen de natte kutlippen van amber heen en weer. Daarna haalde hij het weer tevoorschijn en liet het amber aflikken. Die gehoorzaamde gretig. Het rietje was flink nat!

Daarna volgde er een reeks van bevelen om te kruipen. Wat amber mooi en bekoorlijk deed. Ook het commando om de laarzen van de ShowMASTER te likken voldeed amber snel en zonder aarzeling. Haar eigen Meester zag trots glimlachend dat zijn slavinnetje zelfs ervoor zorgde dat ze haar kontje daarbij mooi de lucht in stak, haar benen ietsjes uit elkaar hield, en haar kontje mooi naar het publiek toe draaide, zodat die ook wat te zien hadden.
Amber gedroeg zich, alsof ze getraind was voor optreden voor publiek!

Braaf gehoorzaamde amber op elk willekeurig bevel van de ShowMASTER. Af en toe kreeg ze een plagende tik met diverse zweepjes, waardoor ze een heerlijke geile reaktie liet zien en horen. Een korte schok door het slettenlijf. Een kort en hoog gilletje. Een heerlijke kreun, en een steeds krolser wordend gedrag. Al gauw begreep de ShowMASTER dat de slavin gereed was voor het hoogtepunt van de show; het grote houten rad. Een korte blik op amber’s echte Meester met een wenk naar het houten rad. Amber’s Meester begreep de zonder woorden uitgebeelde vraag van de ShowMASTER, en hij knikte om zijn toestemming te geven.

“Slavin, kruip aan voet!” beval de ShowMASTER, en vlug en gedwee kroop amber met haar wang tegen het linkerbeen van de ShowMASTER met hem mee. De ShowMASTER liep rustig naar het houten rad af, en amber volgde braaf aan voet. Daar aangekomen, moest amber weer overeind komen. Nu werd er een stevige lederen band strak om amber’s middel gedaan. De riem werd flink strak aangetrokken, en de gesp werd vastgemaakt. Amber kreunde er even van. Maar ze klaagde niet. Aan de band zaten twee stevige metalen ringen geklonken. Daar zou ze stevig mee vastgelegd kunnen worden. Amber keek ernaar, en bevoelde half in trance het leder. Ze merkte het nauwelijks dat er ook lederen boeien om haar polsen en enkels gedaan werden. Ze ging helemaal in haar rol op.

Ineens trok de ShowMASTER weer haar aandacht. Hij stak zijn hand uit en amber nam hem aan. De ShowMASTER gebaarde amber dat ze zichzelf op het rad moest plaatsen. Amber keek, en zag de voetensteuntjes, en de handgrepen. Voorzichtig zette ze haar voet op een van de uitstekende steunen. Gemaakt voor slavinnenvoeten… Ze stak ook haar hand uit en greep een andere steun stevig met haar handen vast. Hoog boven haar hoofd. Gemaakt voor slavinnenhanden… Daarna hees ze zichzelf op, en zette haar andere voet op de daarvoor bedoelde voetensteun. Als laatste greep ze nu de enige overgebleven handgreep.

Haar polsen en enkels werden nu stevig vastgeklonken aan het rad. Amber hield zich nog wel vast aan de steunen, maar eigenlijk was het niet echt meer nodig. Ze stond als in een menselijke grote letter, de letter X tegen het rad, en ze zag er bijzonder kwetsbaar en opwindend uit. Nu maakte de ShowMASTER nog de laatste twee kettingen vast, waarmee hij de lederen band om amber’s middel stevig vastketende aan het rad. Zo kon ze met geen mogelijkheid meer van het rad afvallen. Amber besefte dit, en een heerlijke rilling ging er door haar lijf.

De ShowMASTER liep nu achter het rad om, en maakte daar een mechanisme los. Er begon een machine heel zachtjes te zoemen, en amber slaakte een verschrikt gilletje toen het rad langzaam begon te draaien. Ze greep in een reflex de handgrepen stevig vast, toen haar lichaam begon te kantelen. Maar dat was niet nodig. De boeien en kettingen hielden haar lichaam stevig op zijn plaats. Toch zette amber zich schrap, en werden haar knokkels wit van het knijpen. Jezus, wat een rare gewaarwording, als je lichaam langzaam begint te kantelen, tot je ondersteboven hangt!

Maar het rad stopte niet toen amber ondersteboven hing. Het blééf draaien. Om en om. Amber sloot haar ogen om niet duizelig te worden. Ze was haar middelpunt helemaal kwijt, en liet op een bepaald moment de handgrepen maar gewoon los. Ze gaf zich gewoon over. Op dát moment had de ShowMASTER gewacht, en nu zette hij het mechanisme op een ietwat sneller tempo. Amber begon nu sneller te draaien. En nu nam de ShowMASTER een lange strokenzweep ter hand. Rustig begon hij het lichaam op het rad te slaan. In het begin slaakte amber steeds korte gilletjes, maar die gingen al gauw over in genietende kreuntjes. Ze wist niet waar ze de volgende slag zou krijgen. Ze wist niet meer wat boven en onder was. Ze besefte niet eens meer waar ze was, en dat er tientallen mensen toe zaten te kijken hoe zij daar op het rad gebonden was, en met de zweep ervan langs kreeg.

De ShowMASTER stond links van het rad, en koos nauwkeurig en voorzichtig de plek waarop hij wilde slaan. Ondanks dat de ShowMASTER geen stap verzette, door het draaien van het rad, kwam elke klap op een andere plek van het lichaam terecht. Hij voerde het zeer langzaam op. Hij had de tijd, en het publiek wilde een mooie show. De slavin toonde zich bijzonder goed tentoonstellings materiaal. Ze kreunde en steunde. Maar ze jammerde niet echt uit pijn, en ze klaagde of protesteerde ook niet. Ook was het een genot om te zien, hoe de slavin zich totaal overgaf, en niets terughield. De regen van slagen gingen minutenlang door, wat de slavin steeds verder in extase bracht. Het naakte lichaam was bezaaid met rode striemen, maar uit het verhitte gezicht van de slavin sprak alleen puur genot.

Amber’s eigen Meester merkte precies in welke staat zijn slavin terecht kwam, en hij gaf de ShowMASTER de hint dat hij amber ook op het kutje kon slaan. Meteen volgde de ShowMASTER grijnzend die raad op, en al gauw weerklonk er een hoog en genietend gejammer door het zaaltje. Amber ging rond en rond en rond en rond… Haar gebonden lichaam schokte van de slagen, de lichte pijn, het genot. Al gauw gilde ze het uit. “Meesterrrrr !!! MAG IK KLAARKOMEN? O GOD… DIT IS ZO… LEKKERRRRR…MAAAAG IIIK KLAAAAAR…AAAAH…KOMEN, OOOOOH…MEESTERRRR? !!!”

“Ja, slavin. Dat mag.” Gaf de ShowMASTER toe. En nog hoger gilde amber het uit, toen ze het orgasme toe liet. Ze gaf zich helemaal over. Haar hoofd tolde en draaide. Door de bewegingen van het rad, en de extase. Ze wist totaal niet meer waar ze was, toen het rad stil gezet werk. Hijgend hing amber aan haar boeien. Haar kut was zo nat dat er lange dunne slierten geil aan de kutlippen hingen. Vergeten waren de handgrepen. Hulpeloos in haar genot, hing de slavin aan haar boeien, zwaar hijgend.

De ShowMASTER liet haar zo heel even tot zichzelf komen, en bracht haar daarna een glas koel water, dat hij aan amber’s lippen zette.
“Hier, slavin… drink wat.” zei hij teder. Gretig begon amber te drinken, maar al na een paar slokken werd het glas weer weg getrokken.
“Rustig, rustig! Niet te snel. Dan bekomt het je niet!” vermaande de ShowMASTER haar.
Nu pas, opende amber haar ogen, en keek de ShowMASTER zwoel aan. sloom gingen haar ogen naar links… maar daar stond haar Meester niet. Amber sperde bezorgd haar ogen verder open en keek naar rechts. Opgelucht zag ze haar Meester dáár staan. Hij was geen seconde van haar zijde geweken. Ze keek hem dankbaar aan, wat haar Meester en de ShowMASTER beide deed glimlachen.

Toen amber weer wat tot zichzelf was gekomen, werd ze van het rad losgemaakt, en kreeg ze van de twee Meesters een hand aangeboden, om haar veilig van het rad af te stappen. Amber merkte dat dat geen overbodige luxe was, want ze stond te trillen en te zwaaien op haar benen. Gelukkig kreeg ze al snel het bevel om te knielen. Er werden nu tepelklemmen op haar tepels gezet, die amber’s schoonheid en slavin-zijn nog beter tot uitdrukking brachten. Amber keek naar beneden, naar de klemmen, om meteen… iets verder naar beneden, tussen haar benen een paar druppels geil op te merken die op het podium waren gevallen. Oei. Was ze zó geil? Nu moest amber weer gaan staan, en ze merkte dat het nu al weer wat beter ging. Er werden gewichtjes aan lange kettinkjes aan de tepelklemmen gehangen, wat amber deed kreunen van pijn en genot.

Hierna waren haar kutlippen aan de beurt. De ShowMASTER maakte een luide opmerking dat die lipjes van haar nogal glibberig waren, wat amber deed blozen. Vier klemmetjes werden erop gezet, en ook daar werden gewichtjes aan gehangen. Niets wat niet uit te houden was, voor zo’n geile slet als amber was.

Toen alle klemmen en gewichtjes op hun plaats waren, moest amber nog een paar rondjes op het podium rondkruipen. Op handen en knieen. de gewichtjes aan de kettinkjes, raakten de grond maar nét. Ze schraapten licht over de vloer bij elke kruipbeweging naar voren, die amber maakte. Er begon een subtiel hoerige lucht in de ruimte te hangen, en het aanwezige publiek besefte dat die geur van die sletterige slavin vandaan kwam. Ze was echt ongelofelijk geil!

Als laatste slot van de show, beval de ShowMASTER dat amber haar mond tegen het leer moest duwen, waarachter zijn pik verstopt zat. Amber begon hem daar te kussen en te likken, en de ShowMASTER greep haar streng in de haren, en duwde haar nog dieper tegen zijn kruis aan. Hij voelde hoe gretig amber was, en dat ze graag zijn pik ECHT in haar mond had gewild. Jammer, dat er nu zoveel mensen toekeken, en dat hij dat tijdens een show nooit in het echt deed. De ShowMASTER voelde hoe zijn pik in zijn broek begon op te stijven.

Amber’s Meester zag amber’s gretigheid, en ook het verlangen op het gezicht van de ShowMASTER, en hij kwam op hem toe. Hij fluisterde iets in het oor van de ShowMASTER, die daarop breed begon te grijnzen en hij knikte. Amber’s Meester, en de ShowMASTER, twee companen in het kwaad, keken elkaar veelbetekenend aan. Hier zag amber niets van, want ze zat heel gretig naar die bobbel in die leren broek te kijken, verlangend om dat ding in haar mond te voelen. Te zuigen tot de vulling vrij zou komen. Ze wilde het zaad op haar tong proeven. Ze wilde die lans in haar kut voelen schuiven. Ze wilde bereden worden als een wilde ongetemde merrie! Ze was zo geil!

Ineens verschoot amber ongelofelijk, toen ze door haar eigen Meester onder haar armen vastgepakt werd, en omhoog getrokken werd tot ze op haar voeten stond. Meteen kwam de ShowMASTER in aktie. Hij greep op zijn beurt amber’s enkels beet, en tilde haar benen hoog op, zodat ze in een neuk-houding in de armen van haar eigen Meester lag. Meteen plaatste de ShowMASTER zich tussen die twee benen, en begon theatraal met zijn kruis tegen het natte kutje van amber te rijden. Arme arme amber! Ze was al zo geil, en nu werd er door die heerlijke stroeve lederen bobbel tegen haar kutje aangereden. Een bobbel, waarvan amber wist dat er zo’n overheerlijke pik achter zat. Hoe kon ze anders reageren dan heerlijk te kronkelen en te kreunen als de geile teef die ze was? Het hele publiek was er getuige van, toen ze wanhopig begon te gillen: “Neem me! Neem me toch? Toe, neuk me! Gebruik me! Alstublieeeeft!” en
ze probeerde met alle macht haar kruis tegen het leer te duwen.

Het wanhopige gesmeek zorgde voor een gejoel vanuit het publiek, maar dat kon amber niets meer schelen. Ze was zo heet nu, dat ze alleen maar aan 1 ding kon denken. GENEUKT worden!

Helaas voor amber, na slechts enkele seconden, trok de ShowMASTER zich terug, en werd amber weer op haar knietjes bevolen. Nu duwde de ShowMASTER zijn kruis opnieuw in amber’s gezicht, en ijverig begon ze hem daar schoon te likken. Ze besefte dat het natte hete vocht dat ze eraf likte, haar eigen kutvocht was, dat hij zonet al ‘rijdende’ over zijn broek had gekregen.

Toen zijn broek schoon was, trok de ShowMASTER de geile slet van zich af, en keerde zich naar het publiek. Hij meldde met krachtige stem dat de show ten einde was. Amber probeerde uit de armen van haar Meester te ontsnappen, om naar hem toe te kruipen. “NEEEE…” smeekte ze, en ze stak haar armen verlangend uit. Ze wilde niet dat de show ten einde was. Ze was nog steeds geil, en ze was nog niet geneukt!

Beteuterd zag ze hoe het publiek begon op te staan en het zaaltje begon te verlaten. Het was dus echt voorbij? Amber was teleurgesteld en gefrustreerd. Haar lijf schrééuwde om pik. Om lul. Om penis. Maar ze kreeg dus niets? Oh, wat een afgang. Iedereen had haar zien en horen smeken. Iedereen had gezien wat voor een hoerige slet zij was. En nu zou ze nog niet eens geneukt worden. Beschaamd draaide amber haar gezicht om, en verborg die tegen het lijf van haar Meester. Hij zou haar wel troosten en beschermen. Misschien zelfs straks gebruiken?

Ze bleven op het podium, en dat vond amber allang goed. Ze wilde nu even niet tussen al die starende blikken, naar beneden gaan. Maar er stond haar nog een prettige verrassing te wachten!

Zodra de laatste bezoeker vertrokken was, liep de ShowMASTER naar de deur van het zaaltje en maakte die stevig dicht. Toen keerde hij weer terug naar amber en haar Meester, op het podium. Hij keek de slavin aan, die hem geil en uitdagend terug aankeek.
“Zo…en nou jij!” sprak de ShowMASTER. Met die woorden maakte hij zijn broek los, en liet zijn pik eruit komen. Hij slaakte een zucht van verlichting, want wat had die amber hem opgewonden, zeg! Hij keek de slavin streng aan, en wees op zijn pik.
“pijpen, slavin!” commandeerde hij amber streng. Die keek verheugd op, en schoot meteen overeind. Met een half schuldig/half vragend gezicht keek ze nog even naar haar eigen Meester om. Mocht het? Haar Meester knikte, en meteen begon amber vol overgave aan die pik te zuigen. Hij smaakte net zo lekker als ze al verwacht had. Al gauw was de pik zo hard dat hij begon te kloppen. Amber was ook zo gehaaid geweest, om met haar handen onder de ballen te kroelen. Haar wijsvinger streelde over de anus van de ShowMASTER. Ze plaagde hem, door daar heel zachtjes tegenaan te duwen. Ze duwde niet door. Ze kende deze Meester niet, en wist dus ook niet of hij ervan gediend was. maar ze kon hem natuurlijk wel plagen…

“Oooh…geile teef! Ik ga je mond volspuiten, als je zo doorgaat!” kreunde de ShowMASTER. Amber keek verlangend naar boven. Haar ogen spraken boekdelen. Ze zeiden: “ja! Ja! Ja! Spuit maar! Ik wil je proeven!” Nog iets harder begon amber te zuigen. Ze maakte er smakkende geluiden bij. Daar kon de ShowMASTER niet tegenop! Hij greep amber stevig bij de haren, en spoot zijn hete lading diep in haar keel. Hij voelde een beetje afwezig hoe de slet zat te slikken, om zijn pik. Ze trok geen seconde terug, de hete teef! Ze slikte alles door! Geweldig, wat kon die slavin pijpen, zeg!

Amber zoog op het laatst niet zo hard meer, want, zo had haar Meester haar geleerd, op DAT moment is alles bijzonder gevoelig bij de man. Maar zodra ze merkte dat de mannenmelk op raakte, begon ze aan de ballen van de ShowMASTER te likken. Achter haar voelde ze hoe haar eigen Meester, haar kont omhoog trok, zodat ze nu niet meer knielde maar voorover gebogen stond. Ze voelde zijn vingers doordringend door haar kutje wrijven, en even later haar eigen kutvocht op haar anus aanbrengen. Ze wist wat dat te betekenen had, en ze verheugde zich er al op.

Terwijl een paar meter van hen vandaan de bezoekers van de beurs de erotische producten en de sexspeeltjes aan het bekijken waren, werd amber achter gesloten deuren omgedraaid en op handen en knieen neergezet. De ShowMASTER kreeg als eerste vandaag de geneugten van de penetratie in het strakste gaatje. Amber was zo bedreven in het likken en sabbelen, dat de pik van hem nog steeds fier in de lucht stond. Het kostte hem maar weinig moeite om het samengespande sterretje binnen te dringen. Amber ontspande zich, maar toch, zoals altijd gilde ze eventjes omdat het binnendringen altijd voor een korte felle pijn zorgde. Hoe goed ze zich ook ontspande, de eerste keer was altijd pijnlijk. En toch verlangde ze altijd bijzonder naar dit gevoel. Het hulpeloze. Het weerloze. De totale overgave. De grens die verlegd werd. Een pijn die vervaagde. Een slavin die alles voor een Meester over had. Een slet die bedwongen werd. Wat was er nou lekkerder?

Nu kreeg amber het tweede waar ze altijd zo naar verlangde en van genoot; terwijl ze in haar kont genaaid werd door de ShowMASTER, kwam haar eigen Meester voor haar staan, en hij pakte zijn pik uit. Al voor ze het bevel kreeg, had amber, kreunend en steunend door het ‘geweld’ in haar achteringang, haar lippen wijd van elkaar en reikhalsde gretig naar de vleespaal van haar Meester. Dit wilde ze. DIT en nog veel meer. Maar vooral DIT !!! Al gauw werd amber van voren en van achteren geneukt. Af en toe stootten de beide mannen tegelijk op het arme slettenlijf van amber in, en dan kon ze even geen kant op. De pik van haar Meester gleed dan diep in haar keel, en bezorgde amber wat moeilijkheden. Ze kon de kokhalsbeweging niet inhouden. Dat vond ze jammer, want ze probeerde het steeds weer opnieuw. Ze wilde zo graag een deep throat zijn voor haar Meester, maar het wilde maar steeds niet lukken. Ach, zo erg was het ook niet, dacht amber, terwijl haar kontje ruw geneukt werd, en de traantjes uit haar ogen sijpelden. Want nu heeft de Meester tenminste reden om haar steeds weer opnieuw te laten pijpen. Want ze moest en zou het toch ooit wel eens leren?!

Enkele minuten later trok haar Meester haar mond ineens van zijn pik af, en spoot zijn hete lading recht in amber’s gezicht. Ze knipperde verschrikt met haar ogen, maar hield haar mond zo wijd open als ze maar kon. Ze wilde zoveel mogelijk opvangen, en slikte het beetje wat ze kon opvangen door. Daarna trok de Meester zich helemaal terug, en bezag het tafereel op zijn gemak. De ShowMASTER had zich zo even nog leeggespoten, dus die kon een hele tijd aan de gang blijven, voor hij weer tot een hoogtepunt kwam. Amber hield zich met 1 hand in evenwicht, en met de andere hand veegde ze het zaad van haar Meester van haar gezicht, om het genietend van haar vingers af te likken. De Meester zag dat het kontje van amber al flink rauw geneukt eruit kwam te zien, en hij glimlachte er eens om. Zijn sletje zou zich het bezoek van de extravaganza beurs met haar Meester nog enige tijd blijven heugen! Het beviel hem ook wel, hoe ze, kreunend en steunend, hém de hele tijd geil aan bleef kijken, terwijl ze demonstratief zijn zojuist geloosde zaad oplikte.

Helaas...aan al het goede komt een eind. En de ShowMASTER kwam voor de tweede keer klaar. Hij spoot een kleinere lading in de hete strakke roodgenaaide aars van amber en boog zich daarna vermoeid over het lijf van de slavin heen, en leunde even zwaar op haar lichaam. Amber was zelfs even genoodzaakt om zich nu met twee handen overeind te houden. Ze vroeg zich af, of ze erin zou kunnen slagen om het zaad in haar lichaam te kunnen houden, als ze straks de beurs weer zouden verlaten?

Nu de ShowMASTER voor de tweede keer klaar was gekomen, kon hij niet veel meer presteren. Hij bedankte de Meester van amber voor het gebruik van zijn slavin. Amber gaf hij even een goedkeurend klopje op haar hoofd. Ongeveer zoals je het bij een brave teef zou doen. Hij vertelde de Meester dat ze een week later ook in den bosch zouden staan, en gaf hem alvast twee vrijkaartjes. Natuurlijk hoopte hij erop, dat de Meester en zijn slavin er ook weer zouden zijn. Al dan niet voor een show... maar misschien wel voor een keer gebruik te mogen maken van amber. Aan amber werd niets gevraagd, maar dat vond amber niet echt erg. Ze hoopte er zelfs op, dat haar Meester haar zou uitnodigen om mee te gaan. Ze had er uitzonderlijk van genoten!

Een paar minuten later liepen de Meester en amber weer door de extravaganza beurs. Amber had haar korte jurkje weer aan, en liep met zeer samengeknepen billen. Ze had verwacht dat ze nu naar huis zouden gaan. Haar huis...of het huis van de Meester. Maar de Meester wilde de hele beurs nog een tweede keer bezichtigen. Vervolgens had amber gevraagd of ze dan misschien alstublieft heel even naar het toilet zou mogen? Maar hierop had de Meester ontkennend gereageerd. En nu liep arme amber met samengeknepen billetjes achter haar Meester aan. Ze was bang dat er zaad uit haar kontje zou sijpelen, en dat anderen dat zouden zien. De Meester plaagde amber door haar regelmatig in haar billen te knijpen. Ook gaf hij haar af en toe een paar fikse tikken met de vlakke hand op haar kont, als hij één van de toeschouwers van de sm-show herkende, en zag dat die persoon amber óók herkende.

Anderhalf uur later vond de Meester het welletjes geweest. Zijn slavin was flink genomen, en geplaagd. Hij was er inmiddels in geslaagd, om amber’s anus regelmatig even te laten ontspannen, waardoor er dunne zaadsporen op haar bovenbenen te zien waren. Nog steeds stond de Meester het amber niet toe om zich op te frissen op het toilet. Zoals ze nu was, verlieten ze de beurs. Amber had een hoofd als een tomaat van schaamte en durfde naar niemand te kijken, toen ze buiten naar de auto van de Meester liepen. Ze had het gevoel dat iedereen, maar dan ook echt IEDEREEN naar haar keek. Naar haar...en naar de zaadstrepen op haar benen! Ze voelde zich een slet. Een ZAADslet. En tja... dat was ze natuurlijk ook.

Bij de auto van de Meester aangekomen, kreeg ze nog een kleine vernedering te verduren. “Zoals je nu bent, wil ik niet dat je op de bank gaat zitten. Je zou er vlekken op maken!” en met die woorden opende de Meester de kofferbak. Amber keek snel om zich heen, maar ze waren helemaal alleen en onbekeken. Snel klom amber in de kofferbak, en liet die boven zich weer sluiten. Het was schemerig achterin. Schemerig, maar niet volkomen donker. Al spoedig hoorde amber de auto starten, en hij begon te bewegen. Amber bedacht zich dat ze niet gevraagd had waar de Meester heen zou gaan. Maar dat gaf niets. Waar de Meester heen wilde, daar wilde ook amber heen.

Hij was haar Meester. Hij was goed voor haar. En amber hield van haar Meester.