Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

De eerste keer

De jonge vrouw keek nog een laatste keer zenuwachtig in de achteruitkijkspiegel van haar auto. Ze droeg een zwart doorzichtig slavinnenjurkje. Ze stond voor een verlaten boerderijschuur ergens op het plattenland. Daar binnen, wist ze, zou haar Meester op haar wachten. Dit was de eerste keer dat ze hem in levende lijve zou ontmoeten. Ze had al vaak met hem gemaild maar nu zou ze hem dan toch eindelijk ontmoeten. Eerder die avond had ze zich heerlijk gedouched, en zich met een lekker geurtje ingesmeerd. Nog een laatste kritische controle had ze over haar lichaam laten gaan, om te zien of er geen haartjes groeiden, op plaatsen waar zij (en de Meester) en geen wilde hebben. Daarna was ze in haar auto gestapt met de uitgeprinte route beschrijving die Meester K haar via de mail toegestuurd had.

Na de nodige kilometers en ontelbare bochten, na een lange kronkelweg die vol met gaten gezeten had, en die haar verplicht had om slechts 20 kilometer per uur te kunnen rijden was ze dan eindelijk bij deze boerderijschuur gearriveerd. Er was niemand te zien, maar de deur stond op een kier. Ze stapte uit en sloot haar wagen af. Met een bonzend hart liep de jonge vrouw naar de kierende deur en maakte hem open.

“Hallo?” riep ze met een verlegen zachte stem. “Is daar iemand? Meester? Ik ben het. Amber Vermeer…” Ze gebruikte haar echte naam. Niet haar slavinnen naam. Het was haar eerste keer en ze voelde zich heel erg nerveus. Op de een of andere manier had ze haar eigen naam, haar zekerheid nog nodig.

“Kom binnen, jongedame…” hoorde amber de stem van de Meester zeggen. Het was donker binnen, maar plotseling was daar een raspend geluid en een lucifer lichtte op. Een ouderwetse olielamp werd aangestoken, en het gezicht van haar Meester werd summier verlicht. Amber zag dat het lichtje de blonde stekeltjes haren bijzonder mysterieus verlichtte. Langzaam begon de Meester de ruimte door te lopen, en stak overal kaarsen aan. Dikke en dunne kaarsen. Rode, witte, blauwe, groene, gele kaarsen. Het werd steeds lichter. Steeds gezelliger. En steeds iets warmer. Amber kon nu ook zien hoe haar Meester gekleed was; in een strakke spijkerbroek met knopen, en een strak hoogsluitende koltrui.

Met een verlegen houding kwam de jonge vrouw verder naar binnen. “Dag, Meester. Mooi…al die kaarsen” Haar stem trilde van de zenuwen. Wat zou de Meester gaan doen met haar? Snel keek ze de nu redelijk verlichte ruimte rond. Er stond een tafel. Een makkelijke stoel en een ongemakkelijk uitziende stoel. Een soort van houten keuken stoel. Er lag een deken op de grond. Op de tafel lag een koffertje. Gesloten nog. En er langs stonden een buttplug en een dildo rechtop opgesteld. De jonge vrouw slikte maar zei niets ter protest. Ze zat van de zenuwen de hele tijd met haar haren te spelen. Dat had ze zelf niet eens in de gaten.

“Zo, slavin!” zei de Meester en met voldoening bespeurde hij de kleine schok die door haar lichaam ging bij dat woord. “En, hoe is dat nou, nu je mij in levende lijve voor je ziet?”
De jonge vrouw…de slavin…ze glimlachte en zei heel snel: “Leuk…spannend…beetje eng. Maar wel LEUK eng, hoor!” Snel flitsten haar ogen naar links en rechts, en ze likte onbewust over haar lippen. Daarna giechelde ze een beetje nerveus.
De Meester moest er zelf ook een beetje om lachen, en hij keek haar nog even wat langer zonder iets te zeggen aan. Tot hij heel toegeeflijk zei: “Goed, slavin. Toe maar. Je mag nu knielen!”

Dankbaar en vlug ging de slavin door de knieën, en keek afwachtend naar hem op. De Meester liep een keer om haar heen en bleef achter haar staan. Daar zei hij nadenkend: “Tja…” Een mengeling van opwinding en ongerustheid (de Meester zou haar toch wel goed genoeg vinden?) ging er door de slavin heen. Ze keek vragend over haar schouder om te zien wat de Meester voor gezichtsuitdrukking had, maar meteen keek ze snel weer vóór zich, want waarschijnlijk wilde de Meester dat niet.

De Meester zag heel goed in welke staat de jonge slavin verkeerde. Ze was overduidelijk nerveus, maar ook oh zo gretig om alles te ondergaan. Ze wilde zo graag gehoorzamen. Ze wilde haar grenzen leren kennen. En die daarna overschrijden. Ze had nog zoveel te leren, maar ze had potentie. Vandaag zouden ze veel plezier gaan krijgen, besloot de Meester. Hij was niet ontevreden met haar lichaamstaal tot nu toe. Hij genoot ook bijzonder om het doorzichtige jurkje dat ze voor hem aangetrokken had. Hij kon zich voorstellen hoe ze daarmee heel snel en zenuwachtig haar huis verlaten had. Steels om zich heen spiedend of geen van de buren haar zo zou zien. En daarna op de snelweg, als ze misschien een vrachtwagen voorbij reed, de zenuwen die ze had moeten ondergaan, van ‘zou die vrachtwagenchauffeur mij misschien zo kunnen zien?’ De Meester kon ook zien dat ze, heel braaf, geen bh of slipje onder het jurkje aan had. Heel mooi allemaal! Rustig hurkte de Meester achter de slavin en trok zonder om toestemming te vragen dat niemendalletje uit. Nu was de slavin helemaal naakt. Ze had niet geprotesteerd, maar zelfs behulpzaam haar armen omhoog gestoken om méé te werken.

Nu kwam de Meester weer achter de slavin te voorschijn. Hij liep naar het tafeltje toe waar het koffertje op stond. Daar legde hij nonchalant het dunne slavinnenjurkje op het tafelblad. De slavin hield hem zonder iets te zeggen in de gaten. Het koffertje ging open, en er zat een veelvoud aan zwepen, klemmetjes en bondage touwen in. Het hartje van de slavin ging sneller slaan maar toch was ze niet bang. De Meester nam er een touw uit, en uit zijn gebaren bleek dat hij precies wist welk touw hij in zijn handen had, en hoe lang dat was. Het gaf de slavin een geruststellend gevoel dat de Meester zo goed wist wat hij deed.

Hij kwam achter haar staan en sprak heel rustig. “Zo, slavin. Doe je handen maar eens op je rug.” Al zijn bevelen klonken alsof hij de slavin een gunst verleende, en op de een of andere manier voelde de slavin dat ook zo. Gehoorzaam deed ze haar handen op haar rug, en voelde ze hoe haar polsen met het touw aan elkaar gebonden werden. Normaal kon ze haar polsen nooit zo goed achter haar rug krijgen, want ze was heel lenig met haar benen maar niet zo lenig met haar schouders. Maar nu, in deze situatie, was ze blijkbaar toch lenig genoeg, en werden haar polsen snel en pijnloos op haar rug gebonden.

“Goed. En nu opstaan, slavin.” beval de Meester. Snel kwam de slavin overeind, en keek de Meester vragend aan. “Hierheen, slavin.” En de Meester gebaarde naar het dekentje. De slavin liep er snel heen. “Knielen, slavin.” Was het volgende commando. Dat was niet zo moeilijk, en vlug knielde de slavin op het dekentje. Het volgende bevel: “Liggen, op je buik, slavin!” was al wat moeilijker. Even zocht ze hoe ze dat moest doen. Ze had haar handen nu niet tot haar beschikking. Een beetje lacherig, en smekend zei ze: “Dat valt nog niet mee….Meester.” Het was vreemd om dat woord nu in het ECHT te zeggen. Heel anders dan het via de mail of de chat te typen.

Ze kon zich natuurlijk niet zomaar recht naar voren laten vallen. Dan zou ze zich bezeren. Maar hoe dan? Ze probeerde om vanuit geknielde houding, een beetje opzij te gaan zitten. Zo kon ze zich naar haar zij laten rollen zonder zich pijn te doen, en via haar zij kon ze soepel op haar buik terecht komen. Haar lange haren waren nu wel voor haar ogen terecht gekomen, en aangezien haar handen achter haar rug zaten, kon ze die niet weg vegen. Haar zicht was flink geblokkeerd. Even hield ze haar gezicht recht naar voren. Daarmee leunde ze met haar neus op het dekentje, maar dat voelde niet makkelijk. Dus verplaatste de slavin haar houding maar zodanig, dat ze met haar rechterwang op de grond leunde. Zo lag ze ontspannen, hoewel ze op bijzonder hulpeloze wijze op de vloer lag. Ineens verschenen de schoenen van de Meester vlak voor haar. De slavin probeerde omhoog te kijken, maar kwam erachter dat ze niet hoger kon zien dan ongeveer de knie van de Meester. Even bleven de schoenen voor de slavin staan, en ze vroeg zich af of het volgende bevel zou luidden ‘kus mijn schoenen.’ Maar zonder een woord te zeggen verwijderden de schoenen zich weer. De Meester bleef even achter de slavin staan en keek op haar neer. Hij zag haar ademhaling. Zag haar opwinding. Haar naakte lijf. Hij deed een stapje dichter naar de slavin toe en zag haar verstrakken. Natuurlijk. ZIJ wist niet wat hij in zijn handen had. Ze had niet gezien of hij een zweep uit het koffertje gehaald had. Zij wist niet … dat hij LEGE handen had! Snel hurkte hij en legde zijn handen op haar naakte billen. Die knepen in een reflex samen en de slavin slaakte een verschrikt kreetje, helemaal voorbereid op de lichte pijn van een zweepslag. In plaats daarvan begon de Meester dat hulpeloze naakte lijf te strelen…en kietelen.

Heel even hield de slavin zich goed. Na het eerste onterechte kreetje begon ze te kreunen van genot door de strelende handen. En als de Meester haar kietelde, begon ze te lachen en te giebelen. Toen hij haar sneller en plagender begon te kietelen begon ze te kronkelen om zijn handen te ontvluchten. Al gauw schaterde haar hijgende lachen door de verlaten schuur. De slavin voelde zich op haar gemak bij de Meester. Ze had helemaal geen moeite om zich aan hem over te geven. Ze voelde totaal geen angst. Maar die kietelende vingers!!! Lachend kronkelde ze aan haar Meesters voeten. Ze slaagde er niet in om te ontsnappen en giebelend begon ze te smeken “ nee…nee…Meester…niet doen…oh nee, niet kietelen. Dat kietelt dat kietelt! Oh niet doen,…nee!”
Natuurlijk stopte de Meester niet. De slavin wist de noodwoorden. ‘genade’ zou hem langzamer laten worden. Of minder hard slaan, als hij sloeg. Of haar even rust geven. En ‘stop’ zou hem helemaal laten stoppen. ‘nee’ was geen noodwoord. En dus stopte de Meester niet. Hij wist dat hij het haar op dit moment helemaal niet zo moeilijk maakte en zelf had hij er ook best veel schik in.

Eindelijk hield hij in, en keek op de hijgerig lachende slavin aan zijn voeten neer. Nu begon hij haar weer te strelen, en al gauw ging het giechelen over in kreunend genietende geluidjes. Hij streelde de rug. De billen. Liet zijn vinger door de bilspleet glijden, en duwde even plagend op het sterretje. Ze gaf al goed mee, maar toch liet hij zijn vinger er nog niet inglijden. Toen zijn vingers hun weg vervolgden meende hij zelfs even een zwak teleurgesteld geluidje te horen. Blijkbaar had ze het wel lekker gevonden als hij zijn vinger in dat strakke gaatje geduwd had. De Meester glimlachte bij die constatering. Zijn vingertoppen waren nu aanbeland bij het natte gleufje van de slavin. Ja, ze was al lekker nat aan het worden! Even liet hij zijn vingers spelen in die natte ingang, en meteen begon de slavin weer geil te kreunen. Vlug stak hij twee vingers naar binnen en verbaasde zich erover HOE soepel die erin gleden. Het was haar eerste keer dat ze hem in levende lijve ontmoette maar blijkbaar had ze geen enkele moeite om zich totaal en volledig aan hem over te leveren. Dat was goed. Dat was HEEL goed!

Hij trok zijn vingers uit het slavinnen kutje, en liep naar haar hoofd toe. Daar hurkte hij bij haar gezicht neer en hield haar zijn natte vingers voor. Hij hoefde niets te zeggen. Uit zichzelf stak ze haar hoofd uit en likte zijn vingers braaf af. De jonge slavin besefte dat ze haar eigen kutsappen op haar tong proefde en dat het toch wel een heel vernederende handeling was die ze uit eigen beweging deed…maar dat boeide haar niet. Het voelde goed. ALLES voelde goed! Ze was naakt en gebonden. Maar voelde zich warm en veilig bij de Meester.

“Wie ben je?” vroeg de Meester ineens. Heel even zweeg de slavin. “Amber Vermeer” antwoordde ze toen. Meteen kreeg ze een harde pets met de vlakke hand op haar billen die haar deed gillen.
“WIE ben je?” vroeg de Meester nog eens. Met een trillerig stemmetje, bijna niet hoorbaar, fluisterde ze haar slavinnennaam: “Sheila”
Weer gilde ze toen ze weer een harde klap op haar billen kreeg. “WIE ben je?”
“Sheila !!” riep de jonge slavin nu luid, meteen gevolgd door weer een gil door de volgende harde tik.
“WIE ben je?”
“….” Even wist de jonge slavin niet wat de Meester nou eigenlijk wilde horen. Hij had haar toch die naam gegeven? Ze was toch slavin sheila? Wat wilde hij nou toch horen? Ineens wist ze het. Ze was niet beleefd genoeg geweest!
“Sheila, Meester. Ik ben sheila, uw slavin, Meester!” riep ze uit.

Bijna had ze het weer uitgegild toen ze de hand van de Meester weer op haar billen voelde, maar dit maal streelde hij haar warme billetjes. “Goed zo, sheila, mijn mooie naakte hulpeloze slavin.” Kreunend van genot lag sheila aan de voeten van haar Meester. Ja, zo was het goed. Ze moest natúúrlijk beleefd tegen haar Meester zijn. Hoe stom van haar om dat te vergeten!

“Kom maar overeind, sheila.” Zei de Meester. Een beetje onhandig werkte sheila zich omhoog tot ze weer op haar voeten stond. Ze zag hoe de Meester nog een stuk touw pakte uit het koffertje.
“Zo, eens kijken hoe we die kut van jou wat meer kunnen benadrukken.” waren zijn woorden, voordat hij met het bondage touw in de weer ging. Hij vouwde het touw in twee, en hield het midden voor haar buik. Daarna wikkelde hij het touw een maal rond haar middel en haalde de uiteinden aan de voorkant door de zo ontstane lus. Hierna trok hij het touw recht naar onderen tussen haar benen door. Sheila ging hulpvaardig wat meer gespreid staan. De Meester trok de twee stukken touw naast haar kutlippen zodat die er precies tussenuit piepten. Dat zag er geil uit, vond hij. Aan de achterkant maakte hij het strak vast. Sheila voelde zich een geile maar mooie slet op deze manier. De Meester kwam voor haar staan, en legde zijn vlakke hand op het kutje. Hij kon de kutlippen zacht en warm in zijn handpalm voelen. Die werden door het touw prima gestimuleerd momenteel. “Loop eens een rondje voor me, sheila” beval hij rustig. Langzaam gaf sheila gevolg aan het bevel. Geconcentreerd probeerde ze heel bewust te voelen hoe dat touw tussen haar benen door liep. Hoe haar kutlippen naar buiten geperst werden. Hoe het voelde…om zo totaal aan een man overgeleverd te zijn. Rustig liep ze een rondje door de vrijwel lege schuur. Ze zag hoe de Meester haar goedkeurend bekeek, en rechtte trots haar rug. De Meester was tevreden met haar. Dat was duidelijk te zien. Ze glimlachte dankbaar naar haar Meester. Ze was nog steeds een beetje zenuwachtig, maar het was nu een opgewonden nervositeit. Nadat de ronde gelopen was, wenkte de Meester sheila naar zich toe. Hij maakte haar polsen weer los en wreef haar even over de schouders toen hij zag dat ze even pijnlijk haar gezicht vertrok. Hij wist uit mailtjes, dat ze niet zo lenig was bij haar schouders en was er trots op, dat ze zo zonder morren of klagen dit zo lange tijd had volgehouden. En dat voor de allereerste keer!

“Goed zo, sheila, mijn slavin!” complimenteerde hij haar goedkeurend. Stralend keek ze hem aan. Wat een prachtige lach had ze toch!
“Je hebt een mooi kutje, zo, sheila!” zei de Meester, en legde zijn handen nog eens op het kutje. Hij voelde duidelijk de nattigheid. Even kneedde hij de kutlippen en voelde dat ze al wat dikker geworden waren. Meer doorbloed. De Meester bekeek zijn slavin nog eens goed. Haar ademhaling ging een beetje hijgerig. Haar mooie borsten gingen vlugger op en neer. Haar tepels waren donkerroze en hard opgezet. De lippen van haar mond waren vol en licht van elkaar. Haar ogen waren een beetje omfloerst. Ja, ze was duidelijk een hitsige teef. Misschien moest hij haar maar eens als een teefje behandelen?

De Meester liet de slavin zomaar ineens staan en draaide zijn rug naar haar toe. Verbluft sperde sheila haar ogen open. Wat was dat nou ineens voor ommezwaai? De Meester liep weer naar het koffertje toe, en grabbelde er even in. Toen hij zich weer omdraaide, had hij een lederen halsband in zijn handen. Sheila sperde haar ogen nog verder open, en lachte nu breeduit. “Een collar? Heeft u een collar voor me?” vroeg ze welhaast juichend. “Ja, sheila. Een collar voor een slavin. En een halsband voor mijn teefje.” Sheila hielp de Meester, door haar lange haren aan de kant te houden, en wist bijna niet van geluk wat te zeggen. Een collar. Daar had ze nou al jaren van gedroomd. Ze had het ook al zo vaak in de mail en de chat verteld. Zonder enige bij bedoelingen overigens. Ze had er totaal niet op gerekend dat de Meester bij hun allereerste ontmoeting haar al een collar om zou doen.
Ze had er WEL op gehoopt, dat dat op de lange duur zou gebeuren.

Toen de collar om haar hals vastgemaakt zat, voelde sheila dat er iets in haar veranderde. Een ‘klik’ in haar hersens. De collar maakte van haar echt totaal een slavin. Meer nog dan ze van te voren was geweest. Nu had ze geen twijfel meer. Ze was een slavin!

De Meester had inmiddels alweer een bondage touw in zijn handen genomen. Hij bond het uiteinde om de collar om sheila’s nek. “Op handen en knieën, teefje!” beval hij. Vlug gaf sheila gehoor aan dat bevel. Ze voelde hoe haar kont uitstak, en hoe haar kutlippen flink naar buiten geperst werden door het touw om haar middel en tussen haar benen. Ze voelde hoe haar borsten naar beneden hingen. Maar ze voelde zich ook uitzonderlijk mooi. Vrouwelijker dan ze zich ooit gevoeld had.

“Kom, teefje. Volg me.” Sprak de Meester, en rustig leidde hij de slavin een rondje door de schuur. Sheila voelde zich zo bijzonder. Ze voelde zich heerlijk! Ze was zich bewust van de houten vloer onder haar handpalmen, en haar bewegingen met haar heupen bij elke keer dat ze haar knieën verzette. Ze wist dat de Meester haar rustig leidde, om te voorkomen dat ze splinters van het hout in haar huid zou krijgen, en ze waardeerde hem er des te meer voor. Toen de ronde voorbij was, mocht sheila weer gaan knielen. De Meester kwam vlak voor haar zitten. Ook op zijn knieën, maar toch zag het er bij HEM bepaald niet onderdanig uit. Hij keek naar haar. Recht in haar ogen. Doordringende blik. Priemende ogen. Hij zei niets.

Even was sheila stil. Toen werd ze nerveus. Ze glimlachte. Keek weg. “Kijk naar me!” beval de Meester. Meteen keek sheila terug. Die priemende ogen… ze hield het niet vol. weer keek ze weg. Ze kon de Meester niet in de ogen kijken. Hij had gewonnen. Hij was duidelijk haar meerdere. Waarom zei hij nou niks? Waarom keek hij nou zo? Sheila werd er steeds nerveuzer van. “KIJK naar me!” beval de Meester weer. Sheila keek. Ze glimlachte onzeker. “Kijk niet zo naar me…” fluisterde ze smekend. Ze trok haar hoofd schuin en glimlachte verzoenend, omdat ze haar Meester ongeveer een bevel had gegeven. “Ik kijk zoals ik wil.” Zei haar Meester, totaal niet onder de indruk. Sheila wist dat dit een lesje moest zijn. Een lesje in wie de baas was. En wie NIET. Sheila besefte dat zij overduidelijk de ondergeschikte was. Zelfs een ‘gevecht’ tussen hun ogen kon ze niet winnen. En ze besefte nog iets. Ze was totaal niet BANG voor haar Meester. Ze wist dat ze hem totaal ondergeschikt was, maar dat dat niet angstig aanvoelde. Ineens werd ze een tikkeltje baldadig. Ze zag dat, zoals haar Meester voor haar zat, zo op zijn knieën, dat ze hem met een duw tegen zijn schouders, OM zou kunnen duwen. Ze lachte zenuwachtig en gaf hem een zachte por tegen zijn bovenlichaam. Veel te zacht om hem ECHT om te duwen. Zo onder de indruk was ze van zijn overwicht. Meteen greep de Meester het touw dat nog steeds om haar collar zat, en trok haar streng strak naar de grond. Ze kon zich nog net met haar handen opvangen. Ze werd zo strak tegen de grond getrokken via haar hals, dat ze met haar wang op de grond lag, en haar kont hoog de lucht in stak. De Meester zette zijn knie op het touw, zodat sheila niet meer omhoog kon komen. Zodra de Meester zijn handen vrij had, begon hij haar een flinke partij harde meppen met zijn beide handen op haar billen te geven. Sheila gilde het uit. Een beetje van schrik. Een tikkeltje uit lichte pijn. En de rest van pret. De Meester sloeg nu hard. En sheila deed haar best om het vol te houden. Het begon pijn te doen. Haar billen begonnen te branden. Haar voeten spartelden, maar ze kon niet overeind komen. Haar collar werd aan het touw strak bij de grond gehouden. Toen ze het niet meer uit dacht te houden, smeekte ze hijgend het noodwoord: “genade, Meester! Genade, genade!”
Nog vier harde klappen kreeg ze. Maar er zaten een streling en wat meer tijd tussen. Toen stopte de Meester, en liet het touw vieren.
“Mijn handen doen zeer, slavin!” mopperde de Meester en hij hield haar zijn rood geslagen handpalmen voor. “Het spijt me, Meester” antwoordde sheila, en ze kuste snel allebei zijn handen. Haar kont deed ook zeer, maar daar klaagde ze niet over. Ze had een spel gespeeld. Ze had haar Meester geduwd. En hij had haar straf gegeven. Zoals ze verwacht…en gehoopt had. Er was niets gebeurd dat ze niet aan haarzelf te danken had gehad. Ze was nog steeds niet bang. Ze was nog steeds helemaal in haar element.

“Vond je dat lekker, slavin?” vroeg de Meester.
“Eh….” Even twijfelde ze. Toen grijnsde ze. “Ja, Meester. Pijnlijk…maar lekker, Meester!”
“Dus je houdt wel van een beetje slaag.” bepaalde de Meester. Hij stond op, en koos een zweep uit zijn koffertje. Sheila hield haar adem vol verwachting in. Nu zou ze voor het eerst in haar leven een zweep op haar rug voelen, dacht ze.
“Sheila, ga op handen en knieën zitten, met je kont naar mij toe.” Snel voldeed sheila aan dat bevel. “Je gaat nu tot 50 tellen en bij elke tel krijg je een slag op je kut. JIJ telt…en NA jouw tel sla ik. Is dat duidelijk?” Sheila kreunde. Oh jee. Dus ZIJ zelf zou eigenlijk ZELF om elke slag vragen? Door te tellen zou ze de Meester haar slavinnentoestemming geven haar kutje te slaan. Maar ze vond het wel spannend!

Sheila haalde even diep adem. En telde. “Eén” meteen voelde ze de stroken zweep tussen haar benen kronkelen. Haar kutlippen, die ver naar buiten geperst stonden door de bondage touwen, werden geslagen. Maar niet erg hard. “Oei…” hijgde sheila. Maar het was goed te houden, ondanks dat dit de allereerste keer was dat haar kutje geslagen was. Ze wachtte op de tweede slag…slechts 2 seconden, toen ze zich herinnerde: ze moest ZELF door te tellen om de volgende slag ‘vragen’. En dus: “TWEE.” telde ze. Weer kronkelde de zweep tussen haar benen. Net zo hard als de eerste keer. Het voelde lekker. Zonder twijfel kwam de derde tel. “Drie!...AI !” Dit keer had de Meester harder geslagen, en geschrokken schoot sheila naar voren.
“En terug!” zei de Meester streng. Meteen kwam sheila weer terug en bood haar kutje aan. Maar een beetje als een geslagen teefje. Niet mooi genoeg vond de Meester.
“Kont omhoog. Bied je kut aan, slavin!” Meteen duwde sheila haar kont omhoog, zette haar knieën nog iets verder uit elkaar, en trok haar rug wat holler. “Vier.” Telde ze. De zweep kwam nu weer wat zachter. Ze kreunde. Het was lekker. “Vijf” weer een harde slag. Weer schoot sheila naar voren, maar nu had ze geen bevel nodig om weer netjes terug te komen. “Zes!” smeekte ze. En de zesde slag kreeg ze. Nu sloeg de Meester steeds om en om. Een zachte slag, een harde slag. Een zachte. Een harde. Een zachte. Een heel gemeen felle! Sheila piepte, en heel even twijfelde ze of ze terug in houding zou durven komen. Maar toch deed ze dat, en de volgende slag was weer heerlijk.

Zacht, hard. Zacht. Hard….
Ze raakte in vervoering. De Meester lachte in zichzelf toen hij sheila eerst ‘Zestien’ hoorde tellen en daarna ‘Veertien.’ En het leuke was, dat sheila het niet expres deed. Ze was gewoon echt de tel kwijt. En ze had het niet eens in de gaten! Bij “eenentwintig” gebeurde het nog eens. Sheila telde het zelfde getal twee keer, maar dit keer twijfelde ze zelf of ze het wel of niet goed had gedaan. Ze dacht ZELF eigenlijk dat ze twee-entwintig had moeten tellen, maar ze wist het niet meer zeker en dus zei ze 21…en toen durfde ze eigenlijk niet anders dan daarna 22 te tellen.

Langzamerhand merkte de Meester dat sheila meer en meer kon hebben. Zijn ‘zachte’ slagen werden harder en harder, en toch brak sheila haar whipping houding niet. Ze was overduidelijk in een trance aan het raken. En die kutlippen van haar waren bijzonder smakelijk om te zien! Donkergekleurd, en flink opgezwollen door de grote toevoer van bloed van binnen. Toen eindelijk de laatste tel geteld was, en de laatste slag geslagen was, hurkte de Meester even bij sheila, en kneedde haar kutje. God, wat voelde die heerlijk heet en dik aan!

“Geniet je, sheila?” informeerde de Meester met een lach. Even kon sheila niets uitbrengen dan alleen hijgen. Maar toen kreunde ze toch: “Oooh…jaaaah…Meester!”
“Laat dan eens goed bekijken dan, of dat wel waar is” merkte de Meester op, en hij begon een vinger in sheila’s kutje te duwen. Soepel gaf het kutje toegang, en al gauw had de Meester veel nat kutgeil over zijn hand lopen. De Meester ging gelijk door met 3 vingers, en begon daar ruw mee naar binnen en buiten te pompen. Hij zag dat sheila, zittend op haar handen en knieën, ijverig mee bewoog. Ze stootte ritmisch terug op zijn hand. Ineens kreeg de Meester een idee. Hij wilde wat uitproberen…

Sheila voelde zich als in de zevende hemel. Ze had haar ogen gesloten, en voelde hoe haar kut ruw en wild gevingerd werd door de Meester. Ze genoot met volle teugen. Ineens veranderde er iets. Het duurde even voor sheila het in de gaten kreeg. Eerst dacht ze alleen heel wazig… ‘ wat IS de Meester nou toch allemaal aan het doen? ’ toen ze wat onhandig gefriemel voelde ineens. Zou hij misschien zijn pink erbij aan het stoppen zijn? Het voelde een beetje…rommelig… Plotseling voelde haar kut bijzonder gevuld aan. Ze hijgde verrast door het gevoel dat het haar gaf. Alsof er iets in haar samenkrampte, maar het was toch nog geen orgasme. En ze voelde dat ze kippenvel kreeg. Een heerlijke rilling over haar ruggengraat. Zou de Meester misschien zelfs zijn DUIM erbij gedaan hebben? Ze wilde het weten.

“Meester….” Hijgde sheila. “wat bent u … hoeveel … hoeveel vingers … zitten er nu…?” Ze had moeite om uit haar woorden te komen. Ze hoorde hoe haar Meester grinnikte en antwoordde: “Hoeveel vingers? Hahaha…ik zit er tot aan mijn pols in!”
Sheila kreunde. Dat kon toch zeker niet? Had ze dan zo’n grote kut? Of was ze gewoon zo soepel en geil dat dat kon? Nee, de Meester moest een grapje maken! Ze stak een van haar handen tussen haar benen naar achteren. Ze voelde met haar vingers ergens tot bij haar kutje…en voelde daar inderdaad alleen een pols. De Meester zat er echt helemaal met zijn hele hand in!
“Dat … kan niet … dat kan toch niet? … ik heb nog nooit … een hele hand … in … mijn kutje … oooooohhh…..gehad!” kreunde ze het uit. Maar of het nou kon of niet… ze sloot haar ogen al weer, en liet zich gewillig fistfucken. Het duurde niet lang of het gevoel werd zo overweldigend dat ze haar bovenlichaam verdwaasd op haar handen liet zakken, en een gierend orgasme door haar lichaam schoot. Precies op dat moment liet de Meester zijn hand er weer soepel uitglijden. Hij had een brede glimlach op zijn gezicht. Onvoorstelbaar hoe makkelijk deze slavin zich gaf, op de allereerste keer!

Sheila bleef even hijgend en trillend op haar handen liggen, en toen kwam ze verhit overeind. Ze glunderde: “Dat was lekker, Meester!”
“Goed, sheila. Als dat zo is, gaan we nu een beetje afkoelen. Kom, we gaan wandelen!” zei de Meester, en hij reikte sheila de hand. Verbaasd pakte ze hem aan. Wandelen? In de schuur? Maar tot haar grote schrik leidde de Meester haar naar de deur naar buiten. Ze trok wat terug. “Nee..nee, Meester. Niet naar buiten. Ik ben… NAAKT! Dat durf ik niet…” maar de Meester keek haar doordringend aan, en ineens durfde sheila het wel. Ze waren hier ten slotte toch helemaal alleen in de bossen? Gewillig liep ze aan zijn hand mee naar buiten. De Meester leidde haar naar een boom met een stevige overhangende tak. Sheila zag dat er al een touw ter voorbereiding over heen hing.

Een minuutje later stond ze met haar polsen bij elkaar gebonden, en haar armen hoog boven haar hoofd vastgebonden onder die overhangende tak. De Meester liet haar zo even alleen staan, naakt en hulpeloos, om iets van binnen te gaan halen. Sheila keek rond zich, en hoorde het gekraak van het bos. Het geritsel van bladeren. En verder niets. Ze was alleen. Alleen, naakt, gebonden en hulpeloos. Ze keek naar de schuurdeur, waarachter de Meester was verdwenen. Ze hoopte dat hij niet al te lang weg zou blijven?

Binnen in de schuur zocht de Meester een mooie lange strakke zweep uit. Zoeentje die zo heerlijk om het lichaam heen kronkelt. Daarna maakte hij eerst voor de zekerheid alle kaarsen uit. Je kon ten slotte toch geen risico lopen, dat de schuur af zou branden. Hij wilde deze schuur nog vaker gebruiken voor sletjes zoals sheila! Bovendien was het niet altijd droog en mooi weer, en had hij in de toekomst wel vaker een ruimte nodig waar een slavin kon gillen en schreeuwen zonder dat de buren gelijk kwamen kijken wat er aan de hand was. Als laatste pakte hij zijn mobiel en tikte een nummer in. Hij wachtte tot de andere kant op nam en sprak heel kort. “Ja, ze staat buiten vastgebonden te wachten op haar bestraffing. Volgens mij is het een heerlijke geile slet. Voor veel in. Jullie kunnen komen.” En meteen hing hij weer op. Daarna ging hij naar buiten, naar zijn wachtende slavin.

Sheila keek hem gretig aan toen hij weer op haar afkwam, maar met veel voldoening zag hij de trek van schrik over haar gezicht verschijnen toen ze de lange zweep in zijn handen ontdekte. Verschrikt hijgde ze: “U gaat me toch niet DAARMEE slaan, toch?” De Meester knikte echter bevestigend. Sheila schudde haar hoofd, maar toch protesteerde ze verder niet. Ze wist dat ze altijd nog kon terugvallen op de woorden ‘genade’ en ‘stop’.
Ze zette zich schrap… maar tot haar verbazing ging de Meester op een afgezaagd stuk boomstam zitten. Wachtend. Op wat? Ze durfde het niet te vragen.

Enkele minuten later kwam het antwoord aanrijden. Op een aantal ronkende motoren kwam een groepje motorrijders het paadje opgereden naar de schuur. Sheila’s ogen flitsen bij het eerste geluid al richting die zijde, en smeekte haar Meester om haar los te maken en te verbergen in de schuur, maar de Meester stond doodleuk op, en ging in het midden van het pad staan wachten. Nu wist sheila waar hij op had zitten wachten.

De mannen op de motoren stopten met veel kabaal, en zetten hun helmen af. Sheila bloosde en schaamde. Ze probeerde zich om te draaien, en stond nu half met haar rug naar de mannen gericht. Ze voelde zich zo…zo…zo ongelofelijk NAAKT! Als het had gekund was ze weggerend, met haar handen voor haar edele delen. Maar ze stond vastgebonden en kon nergens heen. Steels gluurde ze over haar schouder. Hoeveel mannen waren er eigenlijk? Een, twee, drie… wel een stuk of 12 telde ze vlug. En ineens besefte ze dat ze in haar mail-verkeer al vaker tegen de Meester had opgebiecht dat ze wel eens door een grotere groep mannen verkracht had willen worden. Een FANTASIE uiteraard. Geen echte verkrachting. Maar een gespeelde. En…tja… de Meester was hier en nu erbij aanwezig. Eigenlijk liep ze geen gevaar. Meteen bespeurde sheila dat haar angst en schaamte plaats maakten voor begeerte. Ze draaide zich weer naar de mannen toe, en liet hen onbeschaamd kijken. Ze wist dat ze mollig was… maar ze was ook bijzonder mooi om aan te zien. Ze was trots op haar mooie borsten, dus waarom zou ze die verstoppen?

De mannen namen in een halve cirkel rond de vastgebonden sheila plaats. Sommigen gingen gewoon op hun motorzadel geleund zitten toekijken. Enkele anderen leunden tegen een boom of zo aan. Weer enkele gingen gewoon op hun kont op de grond zitten kijken. De show kon beginnen.

Sheila zag dat haar Meester nu de zweep uitrolde. Ze zette zich weer schrap, en even later gilde ze het uit toen een hete slang in haar huid beet. Er sprongen tranen in haar ogen, toen ze naar beneden keek. Er liep een rode striem schuin over haar buik en ook op haar rug voelde ze wat branden. God, dat had pijn gedaan! Ze zag dat de Meester haar even de tijd gaf om tot haarzelf te komen, en toen sloeg hij weer toe. Sheila gilde weer hoog en hard, en ze kronkelde om haar eigen middelpunt heen. Proberend om de zweep te ontwijken. Nog meer brandde haar lijf nu. Hoeveel slagen zou ze dit uit kunnen houden? Ze wilde niet smeken. Ze wilde niet af gaan nu er zoveel toeschouwers waren. Maar ze besefte dat de Meester net zo lang door zou gaan, tot ze die vernedering moest maken! Maar nu nog niet. NU nog niet! Nog geen genade. Ze was nog sterk. Ze had doorzettingsvermogen. Ze zou vol houden!

Weer gilde sheila. De derde slag. Een traan liep over haar wang, en een paar van de motorrijders knikten goedkeurend. Inmiddels was sheila al een paar keer rondgedraaid, onder de hete beten van de zweep. De vierde slag liet haar nog verder draaien. Toen sheila besefte dat de Meester haar bewust die richting op aan het bewerken was, merkte ze ook dat ze steeds strakker omhoog gespannen kwam te staan. Het touw draaide ook om zichzelf en werd aldus korter! Ze moest de andere kant op draaien! Maar voor sheila dat kon proberen kwam de vijfde slag en was ze genoodzaakt om nog verder de verkeerde kant op te draaien. Nu stond ze al op haar tenen. Ze kon niet verder meer.
“Meester….” Hijgde ze jammerend. Meteen volgde de zesde slag, en weer gilde ze. Ze draaide weer. Weer de verkeerde kant in. Nu stond ze echt op de punten van haar tenen. Verder kon ze niet meer.
De zevende, achtste, negende en tiende slag kon ze nauwelijks verdragen. Ze gilde en probeerde ervan weg te springen. Maar het ging gewoonweg niet meer. Haar borsten, buik, billen, bovenbenen en kont waren bezaaid met rode striemen. Sheila hing hijgend aan haar boeien. Ze kon niet meer. De elfde zweepslag viel. Ze hijgde meer dan dat ze gilde. De twaalfde zweepslag. Weer een traan liep over haar wangen. De hoeveelste al? Ze was een beetje van de wereld af, dus ze wist het niet meer. De dertiende slag. Het ongeluksgetal, dacht sheila wazig. De veertiende slag. ‘niet meer…niet meer…’ dacht ze. De vijftiende slag. Sheila hijgde iets… de Meester hield in voor hij de zestiende slag toebracht, en kwam naar haar toe. “Zei je iets sheila?” vroeg hij. Sheila hief haar hoofd op. “….genade…..Meester…..niet meer, nu. Niet meer… genade!”

De Meester glimlachte tevreden, en streelde haar langs haar wangen. Sheila keek hem dankbaar aan. Dat gebaar…zo teder! Even glimlachte de Meester terug. En toen liet hij bewust zijn gezichtsuitdrukking veranderen. De slet wilde verkracht worden, had ze gezegd. Nou , dat kon ze krijgen! De motorrijders waren stuk voor stuk bekenden van de Meester, en hij wist dat ze te vertrouwen waren. Sheila was in geen gevaar. Maar ze zou haar fantasie uitgevoerd krijgen! Rustig maakte de Meester de polsen van sheila los, en ving haar vermoeide lichaam in zijn armen op. Daarna gaf hij een van de mannen een seintje. Die ging naar binnen, in de schuur en kwam even later terug met het dekentje. Hij spreidde het op de grond uit, en meteen wierp de Meester sheila er vrij ruw op neer.

Toen wees hij naar haar, zoals ze aan zijn voeten lag en sprak tegen de mannen. “Deze slet is vrij ter gebruik. Al haar gaten zijn toegankelijk. Jullie hebben mijn toestemming. Leef haar af. Neuk haar gek. Naai haar kut rauw, en haar kont schraal. Veel plezier ermee!”

Sheila sperde haar ogen open bij de ruwe woorden. Ze probeerde angstig overeind te komen, maar meteen dook de eerste motorrijder al op haar. Hij duwde zijn knie tussen de hare, en voor ze het wist, lag ze plat op haar rug, met haar benen wijd en een pik in haar kut. Ze wist niet wat haar overkwam, zo ruw en hard neukte de man haar. Maar eigenlijk vond ze het wel lekker. Ze was ook niet echt bang. De Meester was in de buurt. En ze had haar noodwoorden toch nog. Of niet? Heel even werd sheila toch angstig. Angstig genoeg om het even te testen. “Meester…genade?”

Meteen hield de motorrijder op met haar wild te neuken. Hij keek op haar neer. Vragend. Ook de Meester kwam op haar af. Sheila was opgelucht. “Wat is er, sheila?” vroeg de Meester bezorgd. Sheila glimlachte verontschuldigend. “Ik werd een beetje bang. Maar het is over nu. Niets aan de hand!” en ze ging weer rustig achterover liggen. De motorrijder werd meteen weer dominant, en greep haar polsen in een ijzeren greep. Weer schoot er iets dat op angst leek door sheila heen… maar ditmaal gepaard met opwinding.
Ja, ZO had ze het altijd voorgesteld! Zo wilde ze genomen worden! En straks door al die andere mannen OOK!!!

Bruut stootte de heupen van de motorrijder keer op keer toe. Zijn vingers klemden de polsen van sheila in een ijzeren greep vast. Het leek bijna op een echte verkrachting. Sheila keek naar de man, die haar zo wild bereed en zag zijn gezicht vertrekken toen hij zijn hoogtepunt naderde. Hij maakte een grimas die bij sheila even alles deed verstrakken, en net DAT kleine beetje extra spanning in haar kut zorgde ervoor dat de man zijn hete lading in haar kut spoot. Sheila kon het voelen. Heet…en veel…

De man trok zonder iets te zeggen zijn pik uit sheila’s kut, en meteen voelde ze hoe het zaad uit haar kutje sijpelde. Ze schrok er even van, en wilde haar hand op haar kutje leggen om het tegen te houden, maar de man had haar polsen nog steeds vast. Hij keek haar niet aan. Hij keek naar zijn vrienden. “Wie is de volgende?” vroeg hij zonder nog een blik op sheila te werpen. Dit zorgde ervoor dat sheila zich verontwaardigd voelde. Kon hij niet even zeggen dat ze een lekkere slet was of zo?! Ze krabbelde overeind, zodra de man haar polsen losliet.

Dat had ze beter niet kunnen doen! Onmiddellijk werd ze weer vastgegrepen, haar handen werden op haar rug getrokken en daar door iemand stevig vastgehouden. Haar lichaam werd op de knieën gedwongen, en een van de anderen kwam voor haar staan. Zonder iets tegen haar te zeggen, maar met een hoop gejoel en gelach op de achtergrond maakte de man zijn broek open, en haalde zijn pik eruit. Sheila wilde haar gezicht wegdraaien, omdat ze nog steeds verontwaardigd was, maar de man greep haar bij de kin en dwong haar mond open. De pik gleed in sheila’s mond en meteen greep de man haar bij de haren, en begon haar gezicht met woeste stoten te neuken. Hij stootte helemaal tot in haar keel, en sheila begon te kokhalzen. Ze wilde hem wat temperen. Ze wilde hem tegenhouden. Ze wilde haar handen op zijn bovenbenen leggen, en hem een beetje van zich af duwen. Maar een van die anderen hield haar armen achter haar rug vast! Sheila sperde haar neusgaten open om toch maar zo veel mogelijk adem te krijgen als ze kon. Keer op keer kokhalsde ze, en haar ogen begonnen te tranen. Ze wilde kreunen, jammeren, iets laten merken hoe moeilijk ze het had, maar die pik zo diep in haar keel, hield zelfs het geluid tegen. Ze probeerde met haar hoofd te schudden, maar onder het ‘geweld’ van de stoten viel dat helemaal niet op.

Ze kon niets anders dan ondergaan. Kokhalzend en wel. Snuivend en wel. Huilend en wel. De man neukte haar mond alsof ze een opblaaspop zonder gevoel was, en ondanks dat ze woede, vernedering, en ook lichte angst voelde, merkte ze ook tegelijkertijd die hitte in haar kruis. Ze was opgewonden! En zelfs DAT gevoel maakte sheila kwaad. Kwaad op zichzelf. Ze stikte hier bijna met die pik in haar keel. Keer op keer moest ze kokhalzen en ze had het idee dat ze elk moment kon overgeven, en zij werd daar geil van?! Wat een ongelofelijk slet was ze toch! Plotsklaps hielden de grove stoten op. sheila richtte haar ogen van de onderbuik, waar ze de hele tijd naar gekeken had, naar boven, en zag in een fractie van een seconde het gezicht. Meteen wist ze dat ze zou moeten gaan slikken. En jawel, ze had het nog niet gedacht, of ze proefde het ziltige romige goedje al over haar tong in haar keel schieten. Aangezien ze geen kant op kon, slikte ze..en slikte… en slikte. Daarna liet de man haar zijn pik nog goed schoonlikken, en sloeg haar daarna een paar keer met zijn slap geworden lul tegen de wangen. Eindelijk liet hij haar hoofd los, en liet hij haar vrij.

Sheila haalde hijgend met diepe teugen adem. Maar nog voor ze goed op adem gekomen was, werden haar handen losgelaten, en ze werd voorover geduwd. Een knie werd tussen de hare geduwd, en handen grepen haar heupen stevig vast. Nog geen seconde later voelde ze een harde eikel tegen haar kontje aandrukken. Oh nee, niet anaal! dacht sheila, niet zo snel! Dat deed ze thuis ook wel eens met haar dildo’s. Niet dat ze daar nou zo maagdelijk was, maar ze had er toch altijd wel een beetje tijd voor nodig. Het het was altijd gevoelig, en een beetje pijnlijk. Ze zou het niet kunnen zoals het nu zou gaan gebeuren, dacht ze.
“Nee! Nee, niet doen! Langzaam! Voorzichtig!” jammerde ze smekend, maar de volgende seconde gilde ze het uit, toen de harde pik haar al penetreerde. Een pijnscheut vloog er door haar lijf heen, en ze probeerde te ontsnappen. Maar de man had haar heupen stevig in de houdgreep, en ze kon geen kant op. Sheila jammerde en gilde, want de man gaf haar geen enkele tijd. Hij was meteen met woeste stoten begonnen haar anaal te neuken. Enkele seconden was sheila nog te verkrampt…daarna gaf ze haar weerstand op, en verdween te pijn. De paal schoof in en uit haar achterste en nu kon ze het hebben. Ze jammerde nog steeds, maar niet meer pijnlijk. Ditmaal waren het jammerklachten van genot.

Het was al een beetje beginnen te schemeren toen de man zijn pik uit haar kont trok, en enkele druppeltjes zaad uit haar snel samenknijpende kontje drupten. Een hand trok haar kin omhoog, en sheila keek met natte wangen van de traantjes op, in het gezicht van haar Meester. “Sheila, weet je de noodwoorden nog?”
Sheila keek verbaasd. Ze was ze vergeten. “genade en stop, Meester” antwoordde ze nu ze ze weer herinnerde. Haar Meester keek haar ernstig aan. “Wil je een van die woorden nu gebruiken, sheila?” Sheila aarzelde. Toen schudde ze met haar hoofd. “Nee, Meester.”

Nog geen 3 seconden later lag er een andere motorrijder met een paal van jewelste op zijn rug op het dekentje en had hij sheila in zithouding over zich heen getrokken. Sheila had het niet eens zien aankomen, zo snel was die paal in haar kut gegleden. Ze snakte dan ook verschrikt naar adem, maar toen begon ze zelf mee te bewegen in de eeuwenoude neuk-dans. Enkele minuten gingen ze zo door, tot een van de andere motorrijders zijn maat een teken gaf, dat aan sheila voorbij ging. Het enigste wat zij merkte, was dat de man waarop zij zichzelf spietste, haar ineens voorover trok, en zijn handen strak op haar rug legde. Hij perste haar als het ware tegen zijn buik. Heel even was sheila verrast, en keek ze vragend naar de man…de volgende seconde voelde ze ineens twee handen op haar kont, die haar billen uit elkaar trokken. Oh god. Een double fuck?! schoot er door haar heen. Als ze het thuis, met haar eigen dildo’s deed, schoof ze altijd EERST een dildo in haar strakke gaatje. Rustig en bedaard. En daarna ging nummer twee pas in haar kutje. Altijd eerst de anus! Maar nu zat er al een dikke harde pik in haar kut, en dat maakte haar kontje dus extra gespannen. “Nee, zo wil ik het niet!” riep ze uit. De volgende seconde duwde de man al door, en liet sheila zich huilend en jammerend op de man neervallen, die haar zo stevig in de houdgreep hield. Heel even lieten de mannen haar zo liggen, de pik in haar kut was even in rust, en de pik in haar kont, neukte haar langzaam. Maar het geduld was niet oneindig, en even later werd sheila aan haar haren overeind getrokken. “Meewerken, slet!” gromde de man op de grond. Meteen stootte hij wild met zijn heupen naar boven, en sheila kreunde het uit van genot. Nu werd ze door twee brutale mannen aan het spies geregen! Meewerken, had de man gezegd. Sheila probeerde het, maar dat viel nog niet mee. De mannen hadden beiden hun eigen tempo, en sheila kon niet met beiden meewerken. Toch vond ze het niet erg. Het was zo geil! En pijnlijk was het al niet meer. Het was alweer lekker geworden.

Nadat beide mannen hun zaad in haar lijf gespoten hadden, douwde de man waarop ze zat haar van zich af. Hij deed dat met zoveel bruut geweld dat sheila omrolde. Ze voelde dat haar dijen al nat van het zaad waren, en wilde zich eigenlijk best graag even afvegen. Maar daar kreeg ze geen kans toe. Er werd weer aan haar haren getrokken, en ze werd weer in knielende houding geforceerd. Een pik werd zonder veel omgang in haar mond gestoken, en meteen voelde ze dat er ook achter haar weer iemand aanstalten maakte om haar kut te neuken. Alweer twee mannen tegelijk. De ene diep in haar keel, en de andere in haar inmiddels drijfnatte kut. Dit keer kon ze wel met 1 hand de man een heel klein beetje tegen houden, maar dat voorkwam niet, dat ze toch ettelijke keren moest kokhalzen omdat de man nou eenmaal heel ruw haar mondje neukte.

Sheila vroeg zich half wazig af, hoe erg ze er inmiddels wel niet uit moest zien? Haar lijf vol striemen van de zweep. Haar lichaam hier en daar beplakt met blaadjes en zand, van de keren dat haar bezwete lichaam van het dekentje afgerold was. Hij wangen vol tranen. Haar dijen vol zaad. Ze moest er echt als een afgeleefde slet uit zien, dacht ze. Waarom deed haar dat dan niets? Waarom vond ze dat niet erg? Omdat ze een echte slet was, misschien? Een hoer, diep van binnen? Misschien vond ze dit wel juist het ultieme van genot? Deze gedachten schoten er door sheila heen, terwijl haar keel ruw genaaid werd, en ze moest vechten om elke ademteug, en haar kut soppende geluiden maakte onder het neukgeweld van de stormram die haar kutlippen liep klapperen als de klapdeurtjes een volstromende saloon!

De pik in haar mond werd eruit getrokken, en de man stond voor haar, en haalde met zijn hand nog enkele keren ruw de voorhuid over de eikel heen. Sheila sperde haar ogen open, en vervolgens had ze nog maar een fraktie van een seconde om ze weer dicht te knijpen, alvorens de man zijn kwakkie recht in haar smoeltje spoot. Ze voelde hoe een sliert over haar linkeroog hing. Die had ze bijna in haar oog gehad! Op haar linkerneusvleugel voelde ze ook een klodder zitten. En op haar linkerwang. Midden op haar kin landde ook iets heets. Sheila voelde hoe ze van geilheid haar kutspieren aanspande, en meteen trok ook die man zijn pik uit haar kut. Hij gromde als een beest, en spoot zijn zaad over sheila’s billen en rug. Keer op keer voelde sheila hete stromen op haar huid. Nu zag ze er dus ECHT als een zaadslet uit!

Weer kwam haar Meester in beeld om haar ernstig te vragen of ze nog steeds geen gebruik wenste te maken van haar noodwoorden, en, ondanks dat de aarzeling iets langer dan daarstraks was (want ze begon zich een beetje te schamen hoe ze eruit zou moeten zien en ze begon ook een beetje moe te worden) schudde ze toch haar hoofd, waarna de neukpartij weer vrolijk verder ging.

Terwijl de schemering overging in nacht werd sheila ongenadig genomen. Ze was de tel kwijt geraakt hoevaak ze al gepijpt had. Hoeveel pikken er al in haar kut en kont geschoven hadden. Ze had wel zichzelf aan enkele pikken kunnen proeven dus ze begreep dat er ook mannen bij waren die haar meer dan eens gebruikt hadden, maar de gezichten vervaagden voor sheila, en ze hield ze echt niet meer uit elkaar. Ze begon nu echt vermoeid te worden. De volgende keer dat de Meester haar dringend aankeek, en vroeg of ze gebruik wilde maken van haar noodwoorden, hijgde ze dodelijk vermoeid, “Ja, Meester….genade….alleen een klein beetje rust….ik ben …zo moe..., Meester…”

Al haar spieren protesteerden toen ze weer overeind gehesen werden. Sheila werd opgetild en naar binnen gedragen. Ze had haar ogen gesloten en liet haar hoofd rusten tegen de schouder van de man die haar droeg, en had niet eens meer in de gaten dat het haar eigen Meester was die haar droeg. Enkele van de motorrijders waren bezig de kaarsen opnieuw aan te steken, zodat ze konden zien wat ze deden.

Binnen werd ze op haar rug op het tafeltje neergelegd, zodanig dat haar hoofd net NIET op het tafelblad lag. Ze was zo moe, dat ze haar hoofd niet eens overeind kon houden, en dus liet ze haar hoofd maar hangen. Daar hadden de Meester op gerekend. Op DEZE wijze is namelijk de keel helemaal vrij, en kon een pik moeiteloos helemaal tot in de keel schuiven. Sheila sperde haar ogen wijd open van verbazing toen ze merkte dat op deze manier ze minder kokhalsbewegingen hoefde te maken, en dat ze nog steeds kon blijven ademen. Zo was het veel makkelijker voor haar! Ze keek tussen de benen door van de man die haar keel neukte, en zag hoe de ballen vlak voor haar ogen op en neer bungelden door de stoten. Daarachter kon ze zien hoe de andere mannen toekeken, wezen, en af en toe ongeïnteresseerd met elkaar stonden te buurten. Sheila besefte dat ze voor enkelen gewoon een naamloze gebruiksteef was. En dat was goed zo.

Haar benen werden in een hoek gebogen, voelde sheila zonder dat ze daar iets van kon zien, of tegen kon doen, en even later schoof er weer een pik in haar kut. Die begon al flink rauw aan te voelen. Sheila voelde hoe haar onderbenen over schouders gelegd werd en hoe handen haar bovenbenen stevig vastgrepen. Woeste stoten in haar onderlijf vertelde haar dat ze alweer voor de zoveelste keer geneukt werd. Haar kut was nu zo rauw geworden, dat het pijn begon te doen. Ze wist dat ze nu niet veel meer zou kunnen hebben. Ze had alle mannen al gehad. Sommigen zelfs meer dan eens. Ze had zich zoveel laten neuken, dat ze geen kracht meer had om op haar eigen benen te staan. Het was nu genoeg. Sheila sloot haar ogen, en hoopte dat deze mannen snel klaar zouden zijn. Als de pik uit haar keel verdwenen zou zijn en ze weer kon praten, zou ze haar Meester vragen of ze wilden stoppen. Stop. Haar noodwoord. Ze kon niet meer. Het was nu echt genoeg geweest.

Weer daalden hete stromen op haar neer. Haar buik en borsten kwamen vol te liggen. Sheila was even van de wereld afgeweest. Ze had niet eens gemerkt dat de pik uit haar mond getrokken was, en dat de man in haar kut blijkbaar al klaar gekomen was. Lodderig keek ze vanuit deze houding naar haar Meester.
“Meester….genade…genoeg. Ik heb genoeg. Genade! Niet meer, nu. Ik kan niet meer. Meester. Genade….” Smeekte ze hijgend. Bijna fluisterend. Haar keel deed pijn van het vele pijpen. Haar kut voelde rauw geneukt aan. Haar kontje was zo veelvuldig geneukt dat ze een beetje open bleef staan. Genade had ze haar Meester gesmeekt. Zou hij het haar vergunnen? Of zou ze haar hardste noodwoord moeten gebruiken? Stop?

Het was niet nodig. Sheila werd anders op de tafel gelegd, zodat haar hoofd nu ook op het tafelblad rustte. De mannen vertrokken een voor een, om buiten bij de kraan zich even te wassen, en enkele minuten later weerklonken de snerpend harde motorgeluiden toen ze zich verwijderden van de schuur.

Binnen lag sheila wezenloos op de tafel. Totaal suf geneukt. Het was afgekoeld maar ze had het toch niet koud. Ineens begon ze te huilen. De Meester kwam meteen naar haar toe. “Wat is er sheila? Ik heb je toch regelmatig gevraagd of je je noodwoorden wilde gebruiken?”
Sheila snifte en schudde haar hoofd. “Daar huil ik niet over, Meester. Ik ben zo vies. Ik wil me wassen, maar ik kan niet. Ik heb geen kracht. Ik ben zo moe….”

De Meester glimlachte. Hij liep naar de muur van de schuur, waar een oude paardendeken als versiering aan de muur hing. Hij tilde de rand ervan op, en liet een verborgen opening in de muur zien. Erachter brandde een open haard, en daarvoor stond een ronde houten tobbe. De Meester kwam weer terug naar de vieze doorgenaaide sheila, en tilde haar van de tafel op. Hij bracht haar in zijn armen naar die aangrenzende ruimte, en liet haar zachtjes in het water zakken. Tot sheila’s grote verbazing was het water heerlijk warm. Bijna heet, maar niet ondragelijk heet. Blijkbaar hadden de mannen in de tijd dat zij zo ongenadig afgeleefd werd, water gekookt en in de tobbe gedaan. Sheila kreunde van genot, en ontspande helemaal. Ze sloot haar ogen, en even later voelde ze hoe haar gezicht teder gewassen werd met een zachte spons. Daarna waren haar schouders aan de beurt. En haar armen. En elk van haar vingers. Sheila genoot, en liet zich heerlijk door haar Meester wassen. Wat voelde dit goed! Vergeten was haar rauwe kutje. Haar pijnlijke kontje. Haar gevoelige keel. Vergeten waren de zweepslagen, en de vernederingen. Ze opende haar ogen en keek haar Meester dankbaar aan. Die glimlachte tevreden naar haar terug. Toen keek sheila verder om zich heen in de ruimte, en ze zag een oud spijlenbed in de ruimte staan. Helemaal opgemaakt. Klaar om heerlijk in te slapen. Sheila glimlachte. Zelfs DAAR had haar Meester aan gedacht! Ze was in geen staat om nu naar huis te rijden. Dan zou ze ongelukken maken. Maar blijkbaar zou ze de nacht HIER in deze schuur doorbrengen. Sheila sloot haar ogen. Het was goed. Haar Meester was bij haar en zorgde voor haar.

Alles was goed.