Welkom

Verhalen
Verjaardagskado
Meester
Heet en koud
De opperslavin
Droom
De eerste keer
Bosje rode rozen
Extravaganza
Gedachtegangen
Dubbel zo lekker
In de kast
Jingle Bells
Trots zijn
Eigen fantasie
Mindfuck
Obediance party
Suikeroompje
Veiling   

Dubbel zo lekker

Ze hadden elkaar via internet ‘ontmoet’. Marcel en monique, en Petra en wouter. Eerst waren Marcel en Petra met elkaar in gesprek gekomen. Beide waren de dominanten van de stellen. Nog voordat ze hun onderdanige partners erin gekend hadden, hadden ze elkaar al beloftes gedaan en dingen over zichzelf en de ‘wederhelften’ verteld.

Marcel was 35 jaar, en kon er zeer van genieten om zijn vrouw, of beter gezegd, ELKE vrouw op haar knieen voor zich te zien. Meer dan eens per week kreeg zijn vriendin monique dan ook flink de wind van voren. Niet dat hij haar sloeg of zo, behalve een plagende pets tegen haar billen zo af en toe, werd er in hun huis niet geslagen. Toch werd ze wel flink bevolen om toch wat vernederend gedrag te moeten vertonen. Dan moest monique, in opdracht van Marcel naakt door het huis lopen, en zelfs minuten lang met een dildo tussen haar lippen geklemd midden in de woonkamer staan. Zo kon ze te allen tijde gezien worden als er toevallig iemand binnen keek. Zelf werd monique daar ook bijzonder geil van. En als ze daarna het bevel kreeg, om kruipend naar Marcel te komen, en hem de dildo aan te bieden, waarna ze zich over de salontafel moest buigen, zodat Marcel welk gat dan ook kon gebruiken, dan gehoorzaamde ze gretig en snel.

Marcel had via internet te kennen gegeven dat hij ook wel eens een onderdanige man op die manier wilde laten kruipen, en eens voelen of het nou zo verschillend was om een man anaal te neuken, als zijn vriendin monique. Petra, 36 jaar, en de dominante van háár stel, vertelde Marcel dat zíj een jongere vriend had, wouter, 22 jaar, die onderdanig was, en die zeker voor dit spelletje te gebruiken kon worden. Op dát moment wist het onderwerp van hun mail-gesprek, wouter zelf, nog totaal niets van wat hem boven het hoofd hing…

Marcel en Petra hadden samen een datum geprikt, en natuurlijk hadden hun onderdanige wederhelften gehoorzaam de betreffende avond vrij gehouden in hun agenda. Eindelijk was het dan zaterdagavond. Vandaag zouden ze elkaar treffen. Op het afgesproken tijdstap arriveerden Petra en wouter bij het huis van Marcel en monique. Handen werden geschud, iedereen stelde zich aan elkaar voor, en het klikte eigenlijk al meteen. Monique werd onmiddellijk aan het werk gezet om voor de drankjes te zorgen.

In opdracht van Marcel was ze gekleed in een doorzichtige bloes, uiteraard zónder bh, een minirok, geile kousen en hoge hakken. Haar tepels stonden al een beetje overeind en die waren bijzonder goed te zien. Blozend vroeg monique zich af of de gasten het konden zien dat ze geen slipje droeg. Ze was wat zenuwachtig maar ook opgewonden. Zélf kon ze dat merken aan het soepel langs elkaar glijden van haar kutlipjes. Zo voelde dat alleen als ze nát was!

Ook wouter was zenuwachtig. Petra had hem verteld dat hij een vreemde man zou moeten gehoorzamen. Tot nu toe had hij alleen aan zijn eigen partner Petra gehoorzaamd. In het verleden had Petra hem al vaker geplaagd dat ze hem eens aan een ander uit zou lenen. Aan een mán. Tot zijn eigen verbazing had het hem altijd wel opgewonden als ze hem dan uitdaagde hoe hij het zou vinden om een man te moeten dienen. Hem te pijpen. Misschien door hem anaal genomen te worden. Hij was er nieuwsgierig naar geweest, maar nu het ook echt zou gaan gebeuren bespeurde hij toch wel enige spanning. Hij voelde rillingen door zijn ballen lopen, en een lichte knoop in zijn maag. Ondertussen vroeg hij zich af wat toch die verrukkelijke geur was die hier binnen, in deze vreemde woonkamer, hing. Pas toen monique langs liep met een drankje, drong het tot hem door, dat hij haar kutje rook. Blijkbaar was ze al flink geil. Die gedachte wond hem zó op dat zijn pik in zijn broek begon te groeien. Het liefste had hij haar korte rokje opgestroopt om eens even te kijken. Te voelen. Te snuffelen. Kussen. Likken. Hmmmm….

Zonder dat hij het wist was wouter gebiologeerd maar wouter aan het kijken. Petra ontdekte dat, en grijnsde naar Marcel. “Volgens mij vindt wouter jouw monique wel leuk.” zei ze tegen Marcel. Deze beantwoordde haar ondeugende grijns met een brede glimlach. Hij had het lichaam van wouter inmiddels al goed opgenomen, en het beviel hem wel hoe die eruit zag. Het was een knappe slanke man, die waarschijnlijk toch wel af en toe in de sportschool te vinden was. Hij was in ieder geval gespierd op de juiste plaatsen. Het zou hem plezieren om deze man voor zich te zien op zijn knieen, met zijn lippen rond zijn pik. Ook zou hij hem willen betasten…strelen… en dan voorover laten buigen, en zijn billen spreiden. Marcel schudde zijn hoofd om deze ‘visioenen’ voor heel even uit zijn gedachten te verdrijven. Eerst moest hij even ‘gastheer’ spelen.

Hij begon met een babbeltje. Met veel flair vertelde hij over monique’s en zijn dagje uit, van 2 weken geleden. Monique zat er met geloken ogen, en het schaamrood op de wangen bij.
“Eerlijk, Petra! Je had erbij moeten zijn!” begon Marcel. “Toen ik monique beval om haar slipje in die bushalte uit te doen, gehoorzaamde ze netjes en snel. We waren alleen op dat moment, en dus schaamde ze zich niet al te veel. Maar je had haar gezícht moeten zien toen ik die buttplug uit mijn binnenzak haalde, en die op de bank in dat bushokje zette! Hahaha!”
Monique boog haar hoofd nog wat verder, maar toch glimlachte ze verlegen bij de herrinnering. Ze wist nog hoe ze ongelovig naar Marcel had gekeken, met de vraag of ze dat écht moest doen? Natuurlijk was ze – na even snel links en rechts gekeken te hebben – boven de buttplug gaan hangen, en had ze zelf haar billen uit elkaar getrokken. Toen ze zich liet zakken, kermde ze heel even en ze bleef heel even verkrampt en lichtjes jammerend op het bankje zitten. Monique kon zich nog precies het gezicht van Marcel voor de geest halen die verlekkerd op haar neerkeek, terwijl hij tegen de muur van het bushokje leunde.
“En de rest van de dag heeft ze de hele tijd met dat ding in haar kontje rond moeten lopen!” vertelde Marcel aan zijn gretige gehoor. “Zonder slipje! Dus ze heeft de hele dag moeten knijpen! Hahaha… en af en toe plaagde ik haar, door haar rokje omhoog te stropen, zodat anderen het misschien konden zien, he schatje?” Monique beaamde het gehoorzaam en blozend. “Vertel maar eens. Hoe laat mocht hij er pas uit?” drong Marcel bij monique aan.
Bijna fluisterend vertelde monique: “Ongeveer om 9 uur ’s-Avonds. We kwamen om 8 uur thuis. Ongeveer. En toen heb je mij op bed gegooid. En eerst mijn kutje flink doorgenaaid. Met dat ding nog in mijn kontje.”

Ineens trok Marcel monique aan haar pols omhoog, en zette haar voor zich neer. Terwijl hij zelf gewoon op de bank bleef zitten, trok hij haar rokje omhoog en toonde monique’s spiegelglad geschoren kutje.
“Zeg nou zelf. Is dít nou geen kutje dat geneukt dient te worden?” vroeg hij. Monique bloosde, maar toen ze de gretige ogen van de gasten zag, beet ze verlegen op haar onderlip en begon te glimlachen. Zelf zette ze haar voeten wat verder uit elkaar, zodat haar kutje nog beter te zien werd.
“Geil!” oordeelde wouter.
“Hmmmm….lekker kutje. Ik zou dat wel eens willen bevoelen.” vond Petra.

Voordat Marcel aan díe wens gehoor gaf, draaide hij eerst monique nog even met haar rug naar de gasten toe. Toen trok hij haar bovenlijf naar onder, waardoor ze met haar kontje gebogen naar Petra en wouter toe stond. Weer werd het rokje over haar billen omhoog gestroopt. Nu konden ze recht tegen haar sterretje en haar mosseltje aan kijken.
“Wow.” zei wouter.
“Laat dat eens van dichtbij bekijken.” was het commentaar van Petra.

Nu liet Marcel monique weer overeind komen, en gebaarde dat ze naar het andere bankstel moest gaan. Gretig liep ze naar Petra en kwam voor haar staan. Ze had meteen door dat het de vróuw van het stel was dat hier de touwtjes in handen had, en ze reageerde daar meteen op. Dat wouter, die ernaast zat, haar bijna kwijlend aan zat te kijken – figuurlijk gesproken – maakte het voor haar alleen maar geiler!

Petra bekeek de vrouw die voor haar stond. “Hou je rokje eens omhoog!” beval ze. Meteen voldeed monique aan dat bevel. Met haar blote kutje stond ze voor Petra. Die betastte haar op haar meest private plekje. Ze streelde haar venusheuvel. Haar licht bollende buikje. Ze drukte haar neus tegen monique’s kutje en snoof demonstratief. “lekker!” zei ze, en keek omhoog naar het gezicht van monique. Monique bloosde. Ze genoot van de handen van de vrouw, en kreunde zachtjes toen de vingers van monique haar kutje binnen drongen. Rustig begon Petra haar hete vochtige spleetje te vingeren. Precies zoals monique het lekker vond. Ze sloot haar ogen en genoot. Opeens voelde ze handen op haar blote billen. Ze opende haar ogen en zag dat wouter op zijn knieen achter haar zat. Hij had zijn handen op haar billen gelegd, en bracht net zijn lippen naar haar kontje om haar daar te kussen. Ze rilde van verlangen, toen ze eerst de warme lippen, en daarna de natte hete tong voelde die tussen haar billen gleed.

“Als jij haar zo graag wilt likken, dan moet je dat maar eens even aan de voorkant doen!” commandeerde Petra hem. Meteen gaf ze een draai aan monique zodat die met haar kutje naar wouter gericht stond. Die begon meteen het natte gleufje te bevoelen en te likken. Ondertussen was Petra opgestaan, en achter monique komen staan. Ze legde haar handen op de knoopjes van monique’s doorkijkbloes en begon haar te ontkleden. Zodra ze naakt was aan de bovenkant, omvatte Petra de mooie volle borsten van monique en begon ze heftig door te kneden. Ze speelde met de tepels. Draaide eraan. Kneep er zachtjes in. Ze boog zich naar voren en kuste monique’s kaaklijn. Vervolgens beet ze zachtjes in haar oorlelletje. Monique wist niet wat haar overkwam. Haar kutje werd zo heerlijk gebeft door wouter, en haar bovenlichaam werd gekust en gekoesterd zoals alleen een vrouw dat kan doen.

“Hee, hee! En ík dan?” vroeg Marcel gespeeld verontwaardigd. Hij zat op de bank, een beetje onderuit, en genoot van het tafereel voor hem. Petra keek op en grinnikte. Daarna keek ze naar wouter en gebaarde dat hij naar Marcel moest gaan.

Monique zuchtte een beetje teleurgesteld toen die heerlijk likkende tong uit haar kruisje verdween, maar meteen nam Petra haar stevig vast. Ze draaide monique om, met haar gezicht naar haar toe, en duwde op haar schouders. Monique begreep onmiddellijk dat ze nu zélf aan de beurt was om te likken. Braaf zakte ze op haar knietjes tot het kruis van Petra op ooghoogte zat. Petra hielp mee, door haar jurk over haar hoofd heen te trekken, en zich daarmee in slechts enkele tellen helemaal te ontbloten. Ook zíj droeg geen bh of slipje, dus!

Gretig nam monique de geur van Petra op, en stak haar tong uit. Proevend likte ze van de lekkernij. Hmmm….dat smaakte goed! Teder legde ze haar ene hand op de naakte bovenbeen van Petra, en streelde het klitje met de andere hand. Ze spreidde met haar vingers de schaamlipjes tot het klitje goed te zien was. Toen bracht ze haar mond er naar toe, en zoog het kleine vleesknopje naar binnen. Voorzichtig bracht ze nu 2 vingers in het natte kutje..oh man, wat was deze vrouw lekker nát!!! Al gauw zat monique vol overgave te likken, te zuigen en te sabbelen.

Ondertussen was wouter naar Marcel gelopen. Hij keek hem in het gezicht. Marcel was bijna even groot als hij, maar toch net iets groter. Hij had smalle lippen. Een beetje streng uiterlijk, maar daar viel wouter wel op. Hij verlangde ernaar door deze man betast te worden. Marcel pakte wouter’s kin en hief zijn gezicht ietsjes omhoog. Met zijn andere hand gleed hij over de borst van wouter, naar beneden, tot zijn hand kwam te rusten op de bobbel in wouter’s spijkerbroek. Wouter keek Marcel recht in de ogen aan, en kreunde een beetje toen Marcel hem daar even flink betastte. God, wat was hij geil!
“Kleed je uit. Ik wil je naakt zien.” Eiste Marcel. Zijn stem was donker en warm, en wouter deed niets liever dan hem gehoorzamen. Snel maakte hij zijn broek los, en stapte eruit. Zijn slip volgde in haastig tempo. Wouter droeg een dunne pullover, dus die was ook in no-time over zijn hoofd getrokken. Nu stond hij volledig naakt voor Marcel, en hij sidderde van opwinding. Zijn lul stond al schuin overeind, en het bloed klopte in de aders. Snel keek hij naar beneden, en zag dat er al een druppeltje voorvocht op zijn eikel parelde. Gretig keek wouter toe, hoe Marcel bezitterig zijn vingers om de pik krulde, en hem een paar korte rukjes gaf. Hij gaf zich helemaal over, en kreunde.

Het was niet Marcel’s bedoeling om de onderdanige wouter als eerste aan zijn genot te laten komen, dus na een paar heerlijke strelingen hield hij zich in. Wouter smeekte hem om dóór te gaan, maar Marcel luisterde daar uiteraard niet naar. “Straks!” zei hij alleen, en wouter legde zich erbij neer.
“Maak mijn broek open, en haal mijn pik eruit.” beval Marcel. Wouter grijnsde en likte zijn lippen. Nu zou hij eindelijk eens zelf meemaken, waar hij al zovaak over gefantaseerd had! Snel liet hij zich op zijn knieën zakken voor Marcel, en begon diens broek open te maken. Hij stroopte de broek tot op de enkels van Marcel, waarna hij de slip naar beneden trok. Hij kon het niet laten om het moment van ‘kennismaking’ even uit te stellen, en eerst even over de stof van de slip te strelen. De bult eronder was warm en bewoog lichtjes. Wouter boog zich voorover en kuste de nog-bedekte bult. Hij rook hem al een beetje. Hij rook lekker! Wouter voelde hoe zijn eigen pik zich nog verder oprichtte. Nu kon hij niet meer wachten, en snel trok hij de slip van Marcel naar beneden. Oog in oog met die kloppende vleespaal snakte hij even naar adem. Het was best een grote pik. Hoe zou die smaken? Hij keek omhoog naar Marcel die grijnzend op hem neerkeek.
“Ja, dat is nog eens een mooie, he?! Toe maar. Neem hem maar in je mond!” zei hij.
Wouter verzamelde zijn moed. Erover fantaséren was één ding, maar echt doen, was toch best wel spannend.

Wouter opende zijn mond, en pakte de pik met zijn linkerhand beet. Zijn rechterhand legde hij onder de ballen van Marcel, en kneep er heel zachtjes in, zoals hij zelf ook altijd zo lekker vond, als Petra dat bij hém deed. Marcel gromde van genoegen. Wouter bracht zijn mond naar voren en nam de eikel tussen zijn lippen. Een vreemde smaak. Heel anders dan het kutje van Petra. Maar toch ook wel lekker. Na even nadenkend geproefd te hebben, kreeg hij de smaak te pakken. Gretig nam hij de pik zo diep hij kon in zijn mond. Hij bewoog zich steeds sneller, en genoot zelf van de smakkende geluiden die hij maakte. Als vanzelf had hij zijn wijsvinger van zijn rechterhand naar het kontgaatje van Marcel laten gaan, en drong daar voorzichtig naar binnen. Marcel protesteerde niet. Het beviel hem wel. Wouter liet zijn vinger zo diep hij kon naar binnen glijden, en begon zachtjes de prostaat van Marcel te masseren. Ondertussen liep hem het speeksel al over de kin, zo snel en gretig was hij aan het pijpen. Hij had zijn ogen open, en keek zelf toe hoe de onderbuik van Marcel steeds naar zijn gezicht kwam, en weer afstand nam. Marcel had wouter’s hoofd met zijn handen vast, en speelde met zijn haren. Het voelde maar licht anders dan wanneer monique hem pijpte. Natuurlijk had monique zachtere vrouwenlippen, maar voor de rest was het net zo lekker. Het was een geil gezicht om een mán dit bij hem te zien doen! Al gauw kon Marcel zich niet meer inhouden. Een heerlijke kramp schoot er door zijn ballen, en hij gromde naar wouter dat hij klaar zou komen. Wouter keek naar hem op en liet de pik niet uit zijn mond ontsnappen. Hij keek verlangend. Hij wilde zijn zaad proeven! Dat gaf de doorslag voor Marcel, en met een bijna jammerende grom spoot hij de inhoud van zijn kloten in de keel van wouter. Die schrok een fractie van een seconde, maar slikte daarna manmoedig alles door.

Nog voor de laatste druppels doorgeslikt waren keek Marcel verstoord op toen een hoge jammerende gil door de kamer galmde. Hij keek, en begreep het meteen. Breed grijnzend zag hij hoe een zeer verhit uitziende Petra, haar hoofd in haar nek had gegooid, en het hoofd van zijn monique krampachtig tegen haar kruis aangedrukt hield. Er gingen heftige sidderingen doro het lijf van Petra, en monique had haar handen diep in het vlees van Petra’s dijen gedrukt. Een paar seconden maakte Marcel zich zorgen over het feit of monique wel genoeg lucht kreeg, maar aangezien die niet echt tegenspartelde zou het nogal meevallen.
Het was overigens wel een genot om te zien hoe Petra zo volledig in extase van haar orgasme genoot. Rechtop staand in zíjn woonkamer!

Toen alle golven uitgewoed waren, liet Petra het hoofd van monique los. Even keek ze verontschuldigend naar Marcel, omdat ze zijn vriendin zo heftig gebruikt had, alsook om het feit dat ze een beetje had gedrupt op hun parket. Maar tot haar verbazing boog monique zich naar de bodem, en likte de gemorste druppels op. Daarna richtte monique zich op, en keek met een glunderend gezicht, dat letterlijk druipnat van Petra’s kutsap was, naar haar partner. Marcel knikte haar goedkeurend toe, waarop monique nog iets breder glimlachte.

Nu was het tijd om monique en wouter ook wat genot te gunnen. Snel werd de zwarte salontafel ontruimd, en kreeg monique de opdracht om daarop te gaan liggen. Snel gehoorzaamde ze, met een hele geile blik op haar gezicht. Ze spreidde haar benen, en toonde haar kutje. Ze legde haar handen op de hoeken van de tafel, en smeekte Marcel: “Bind me vast. Alsjeblieft?” Dat wond haar altijd zo ongelofelijk op! Om heerlijk hulpeloos flink doorgeneukt te worden! Marcel grinnikte, en haalde uit een laadje de precies-op-maat gemaakte touwen te voorschijn. Even later lag monique als een levend kruisje over de tafel gedrappeerd. Geboeid en weerloos. Haar kut was nu zo nat, dat ze vocht sijpelde op het tafelblad. Heel even stond het drietal, Petra, Marcel en wouter op haar neer te kijken. Ze ‘bespraken’ haar. Ook dát vond monique mateloos opwindend! Wellustig duwde ze haar kruis omhoog.
“Neuk me. Toe? Gebruik me. Vul mijn kut met heerlijke harde pik!”

Marcel kreeg medelijden met zijn arme geile verlangende vriendin, en gaf toe. Hij beval wouter om monique te gebruiken. Dat liet wouter zich geen twee keer zeggen! Snel kroop hij over het vastgebonden en van wellust kronkelende lijf van monique en zette zijn pik tegen de kut van monique. God, wat een heerlijke natte sopkut! Soepel gleed hij bij haar naar binnen, en begon meteen met zijn heupen te rammen! Ja, dit was lekker! God, wat was dit goed!

Wouter keek op monique neer en zag hoe ze probeerde mee te werken, zoveel haar boeien haar die ‘vrijheid’ gaven. Hij greep een van haar schommelende tieten vast, en kneep er even in. Monique kreunde diep. Wouter merkte dat hij nog erger opgewonden werd, door het feit dat zowel de partner van monique als zijn eigen vriendin Petra toe stonden te kijken.
Marcel keek toe en zag hoe zijn vriendin lag te genieten. Daarna keek hij Petra aan, en zei: “Wat is het toch een heerlijke slet, mijn monique, vind je ook niet?”
Petra knikte, zonder haar ogen van het neukende stel op de salontafel weg te draaien en antwoordde: “Maar die wouter van mij, is ook een lekkere slet, hoor. Of wil je soms beweren dat dat overheerlijke kontje niet verleidelijk is?”

Wouter hoorde die woorden, en begreep in welke richting het gesprek ging. Even voelde hij iets in zijn maag samenkrimpen, maar meteen glimlachte hij geil, en boog zich voorover om monique diep in de mond te gaan tongen. Op deze manier stak hij zijn kontje nog iets beter uit, wist hij. De beweging was Marcel niet ontgaan, en als vanzelf kwam zijn pik weer hard overeind. Nog nét niet hard genoeg om te neuken, maar een paar rukken zouden daar verandering in brengen.
Marcel greep naar zijn pik, en trok eraan. Meteen voelde hij de handen van Petra, die zijn eigen handen wegduwden. “Laat mij maar.” Zei ze wellustig, en ze hield hem teder in haar handen. Rustig begon ze te trekken. Langzamer dan Marcel het zelf zou doen, maar het was hoe dan ook verrukkelijk. Al gauw was zijn paal klaar voor ‘battle’. Petra zag het ook, en ze liet hem los. Ze wees naar de neukende wouter.
“Voorzichtig, want hij is nog maagd.” zei ze knipogend. Dat was niet helemaal waar, want ze had wouter al eens met een voorbindpenis geneukt, maar dat was een bescheiden formaatje geweest. Marcel’s neukstaaf was er eentje met een behoorlijke afmeting, dus Petra rekende erop dat wouter toch wel zou ‘piepen.’

Marcel ging achter wouter staan. Hij streelde de wild wippende billen. Wouter hield niet op met tongzoenen of neuken. Toch moest hij weten wat hem boven het hoofd hing. Marcel keek nog eens goed en brandde elk beeld in zijn geheugen; de gebonden polsen van monique, haar wriemelende vingers, het stoten van haar heupen, de hulpeloos maar oh zo gewillig gespreide benen. En ook de geluiden prentte hij in zijn geheugen: de plakkende geluiden van monique’s billen op de salontafel, het kreunen van beide personen, de soppende geluiden van pik in kut.
Marcel wist dat hij zich nu niet meer zou inhouden, zelfs al zou Petra hem de toestemming ontzeggen. Hij zag de mooie rug van wouter, de heerlijke billen, de spieren die zo hard aan het werk waren. Marcel bracht zijn handen naar de kont, en trok de billen uit elkaar. Hij spuugde op het kontgaatje om het goed nat te maken, en masseerde het even met zijn duim. Speels duwde hij wat door. ‘Maagd’, had Petra gezegd. Yeah right. Die kont gaf anders goed mee! Nu zette Marcel zijn eikel tegen het kontgaatje van wouter.

Wouter merkte dit allemaal natuurlijk wel, en genoot al van de voorpret. Toen hij de eikel voelde hield hij heel even in. Monique opende haar ogen vragend en verlangend, maar zag over zijn schouder het gezicht van Marcel, en ze begreep dat wouter zodadelijk van achteren geneukt zou worden. Dat vond ze een geil idee, en ze hield haar ogen open, om toe te kunnen kijken.

Wouter ontspande zich. Marcel merkte dat en pakte de heupen van wouter stevig beet. “Daar gaat hij!” waarschuwde hij en hij drukte door.
“Aaaahhh !!!” jammerde wouter onderdrukt. Oei, die pik was echt groter dan die voorbindpenis waar Petra hem wel eens mee nam. Of was het de spanning? Of het feit dat zijn eigen pik in de natte gleuf van monique zat? Hoe dan ook, het deed heel even pijn, maar hij kon het toch wel hebben. De haartjes op zijn armen en benen gingen overeind staan, toen Marcel in zijn strakke anus begon te bewegen. God, wat voelde hij zich nu heerlijk gebruikt! Heel even wachtte hij tot hij het tempo te pakken had, en begon daarna in een tegengestelde beweging monique’s kutje weer door te naaien. Dit was lekkerder dan wat dan ook, wat hij ooit had mee gemaakt.

Ook monique genoot van alles. Ze zag van heel dichtbij de kortstondige pijn op wouters gezicht toen hij anaal gepenetreerd werd. De neukbewegingen van Marcel zorgden ervoor dat ook wouters pik weer in haar gleuf begon te bewegen. Ze was zo heerlijk machteloos in haar boeien, en ze werd geneukt door een onderdanige man, die op zíjn beurt ook zo heerlijk als een slet misbruikt werd. Het was geweldig!

Petra stond er even glunderend naar te kijken. Heel even had ze medelijden gevoeld toen ze wouter zo hoorde jammeren, maar al gauw veranderde dat in tevredenheid, toen ze zag hoe haar mannelijke slet ervan genoot! Even dacht ze na. Wat zou ze doen? Toen wist ze het! De tafel zag er stevig genoeg uit, en ze klom erop. Spreidbeens over de neukende wouter en monique staand, boog ze zich naar voren tot haar mond die van Marcel vond. Heftig begon ze hem diep te tongen. Marcel deed even mee, maar had toen een beter idee. Hijgend trok hij zijn mond terug, en zei: “Ga staan. Rechtop. Met je poes bij mijn gezicht!”
Petra volgde zijn aanwijzing snel op, en even later voelde ze hoe de tong van Marcel haar kut steeds met korte likjes aanraakte. Door de neukbeweging die Marcel in het lijf van wouter maakte, kon hij het niet zo goed doen, als monique daarstraks had gedaan, maar het hele geile gedoe was gewoon helemaal TOP!

Ineens trok Marcel zijn hoofd terug. “Aaaaaaah….godverdomme, ik ga komen! ik ga godverdomme komen!” gromde hij het uit. Wouter kneep even met zijn billen. Van schrik? Van opwinding? In een reflex? Maar het mocht niet baten. Seconden later voelde hij een hete stroom in zijn lijf. Een vreemde gewaarwording die hem zo geil maakte, dat hij met een brul diep en hard in het slettenlijf van monique beukte! Met Marcel’s nu wat slapper wordende pik nog in zijn reet, voelde hij nu zélf dat hij ging komen.
“Monique!!! Ik ga je kut volspuiten!” riep hij uit. en meteen voegde hij de daad bij het woord. Monique bewoog nog een paar keer met haar heupen, en kwam voor de tweede keer klaar. Ze was zoeven ook al klaargekomen, maar op de een of andere manier was dat alle aanwezigen totaal ontgaan. Wouter was met zijn aandacht helemaal bij zijn uitgerekte kontgaatje, en had nauwelijks gemerkt dat haar langdurige en hoge jammerklacht gepaard ging met schokken door haar onderlijf, en een brede tevreden grijns.
Maar nu ze voor de tweede keer klaar kwam, merkte wouter het wel. Hij keek haar recht in de ogen, en fluisterde hijgend: “Ja, laat je maar gaan, lekker hoertje van me. Kom maar klaar!”

Hierna lastten ze even een korte pauze in, waarin ze snel twee glaasjes achterover gooiden. Nu ging Petra bij monique zitten, en al gauw lagen ze knuffelend, kussend en strelend in elkaars armen. Marcel en wouter zaten op de bank tegenover hen, en keken genietend toe. Ze hielden elkaars lul in de handen en speelden ermee.

Het was al laat in de nacht toen de beide stellen eindelijk afscheid namen. Ze hadden al een volgende datum geprikt, want dit was bijzonder goed bevallen. Het zou het begin van een heftige sexuele vriendschap worden!