Login:
Wachtwoord:
wachtwoord vergeten? / aanmelden

Welkom

Wie is K

De Kelder

Verhalen

Het Internaat

K's muze

Gedachten

Links

Reacties

Leden

Links

Gastenboek

Het gastenboek van De Kelder was een puinhoop geworden, dus die gebruik ik niet meer. Bij 'Reacties' uit het menu kan je mij gewoon zelf een reactie sturen.

 

Forum

Op het forum kan je de gedachten van mij en die van anderen vinden. Daarnaast kan je er ook je eigen bijdrage aan deze site plaatsen. Op het forum zijn ook verhalen te vinden en als je wilt mag je er zelf ook een plaatsen. Om iets op het forum te kunnen plaatsen of om de verhalen te kunnen lezen, moet je je wel even registreren. Klik hier om naar het forum te gaan.

 

Hieronder staan links naar sites die mij aanspreken of die van mij zijn.

Fantasy in red - mijn eerste site. Bewust nooit aangepast op de huidige realiteit

Inspirations - mijn tweede site. Op een hele kleine aanpassing na ook nog helemaal zo als die was.

HeXX - een site met verhalen en nog veel meer. Zeker het bezoeken waard.

Love hurts - Site van een slavin, waarop haar gevoelens en ervaringen centraal staan. Geen geile verhaaltjes, maar zeker een aanrader om te bezoeken.

Gertibaldi - Site met heel veel verschillende soorten verhalen (BDSM en niet BDSM). Volgens mij ruilen we al links sinds het begin van deze site.

Kinky 4 all - Een winkel waar je van alles op het gebied van BDSM kunt bestellen. Ik ken ze van een aantal meetings waar ik ben geweest en zij ook een stand hadden staan, maar je kunt ook via internet bij hun bestellen. Mijn ervaring is dat ze een goede kwaliteit leveren voor een acceptabele prijs. (en nee, ze sponseren de Kelder niet, dit is gewoon mijn mening).

En nu nog wat links naar diverse sites die ook een link naar mijn site hebben opgenomen.

Pagerank via De Linkotheek

 

Voor een link op mijn site naar die van jou kan je me mailen: K@KsKelder.nl. Hier is mijn banner