Login:
Wachtwoord:
wachtwoord vergeten? / aanmelden

Welkom

Wie is K

De Kelder

Verhalen

Het Internaat

K's muze

Gedachten

Links

Reacties

Leden

K

Wie ben ik?

Ik ben ben dus K en doe aan BDSM. Een man, geboren in 1968 met gewoon een kantoorbaan, Gescheiden en ik heb 2 kinderen die ik regelmatig zie. Gewoon een normale man, zoals er zo veel zijn. Ja, ik doe aan BDSM, wat voor niet iedereen even normaal lijkt. Ik doe nog wel meer dingen die niet iedereen zou doen; ik doe wat mij aanspreekt. Daarbij hou ik wel rekening met mijn omgeving, waardoor waarschijnlijk mijn buren nog niet eens weten dat ik aan BDSM doe.

BDSM is voor mij, hoewel je misschien uit mijn verhalen iets anders zou opmaken, veel meer dan seks alleen; het is een manier van omgaan met anderen.

In het verleden heb ik diverse meiden/vrouwen leren kennen die wilden ervaren wat dat gevoel, wat ze zelf nu hadden, echt was. Een aantal daarvan zijn bij me geweest, met anderen heb ik alleen via internet contact gehad. Met sommigen wat het contact intens, met anderen was het oppervlakkig. Maar met hun allemaal heb ik mijn ervaring op het gebied van BDSM opgedaan. Veel leuke ervaringen, maar ook hele vervelende, die ik direct zou willen vergeten.

En wie ben jij?

Ik vindt het leuk om te weten wie nu zoal deze site bezoeken en dus wie jij bent. Gewoon interesse naar mijn bezoekers. Misschien heb je wel leuke gedachten voor mij die we op deze site kunnen uitwerken. Des te meer reacties ik krijg, des te leuker deze site voor mij is en des te meer ik weer nieuwe dingen ga verzinnen. Zo werkt het nu eenmaal zo'n beetje. Dus als je wat van je wilt laten horen, voer dan hieronder even een reactie in. Als je je email adres erbij zet zal ik ook nog reageren.

K

Naam
Email
Reactie

Nog maximaal tekens.