Login:
Wachtwoord:
wachtwoord vergeten? / aanmelden

Welkom

Wie is K

De Kelder

Verhalen

Het Internaat

K's muze

Gedachten

Links

Reacties

Leden

De Kelder

Mijn kelder is zo'n beetje vanaf dat ik begon met BDSM of iets wat daarop leek een fantasie geweest. Een fantasie waar ik overigens maar weinig heb geschreven, maar des te meer over heb gechat.

De eerste kelder die ik in gedachte had zat onder een groot huis, een bungalow meestal. Je moest de trap af en kwam dan voor een dichte deur. Een deur die uiteraard door de sub opengedaan en opengehouden moest worden. Wanneer je binnen kwam dan was het er meestal helemaal donker zodat je niet direct kon zien wat zich nu allemaal in de kelder bevond. Links naast de deur zat een nis van iets van 1 bij 1 meter, die als kleedruimte was ingericht. Naast die nis stond tegen de linker muur een kast met daarin kleding voor de sub. In de kleedruimte stonden zaken als parfum en make-up. Niet dat de sub die mocht dragen van mij, alleen sommigen lieten zich er direct door verleiden, wat uiteraard tot straf leidde. De kast aan de linkerzijde had nog twee deuren waarachter al mijn BDSM-spullen zich bevonden. In de verre linkerhoek zat vervolgens een plek waar een sling gehangen kon worden. Midden tegen de achtermuur van de kelder stond mijn stoel, met daarvoor een tafeltje en afhankelijk van mijn stemming lag er een kleedje op de grond of niet op de plaats waar de sub mocht gaan zitten. Aan de rechterkant van de stoel tegen de achtermuur bevond zich een kruis waaraan ik de sub kon vastbinden. Aan de rechterzijde van de kelder stond een tafel met leren kussens waarop de sub kon liggen. Daar weer naast stond een gynaecologische stoel, voor allerlei onderzoekjes maar die ook gebruikt kon worden voor straffen. En direct rechts van de deur was een aanrechtje met koelkast en koffieapparaat, zodat de kelder ook van die gemakken was voorzien. Middenin de kelder hing aan het plafon nog een haak waaraan de sub vastgemaakt kon worden met haar armen uitgestrekt naar boven. In combinatie met een spreidstang kon ik daar altijd haar even met de zweep geven.

De tweede kelder in mijn gedachten had te maken met een msn groep. Ik wilde een ontmoetingsplaats op internet maken voor BDSM-gestemden. Het was in mijn gedachten een kelder die zich onder een café bevond. De kelder bestond uit twee verdiepingen. Je kwam binnen en liep dan een trap af en kwam helemaal beneden terecht. Daar bevond zich de bar en de ruimte waar men elkaar ontmoette. Op de eerste verdieping was een ballustrade waar je alleen kon komen via een trap die zich aan de andere kant van de kelder bevond. Maar wanneer je die trap opging, dan zou je dat ook weten ook. Op de eerste verdieping was een deur naar de rest van het gebouw waar zich sm-kamertjes bevonden elk in een andere stijl. Erg veel verder heb ik dat nooit uitgewerkt.

De kelder op het achtergrond plaatje is er een die ik toevallig tijdens een vakantie tegen kwam. Het maakt deel uit van een historisch kasteel, of de resten daarvan. Maar het gaf bij mij vele gedachten. Op het plaatje is misschien een kwart van de totale kelder te zien. Ik schat dat hij iets van 50 meter lang en 10 meter breed was. Daar zou je een mooie sm kelder van kunnen maken.